Viikon taphtumat

Muumi.

Maanantai 13.11.06

Ensimmäisen trooppisella saarella vietetyn yön jälkeen, Marlena herää hermostuneena. Roman yrittää rauhoitella häntä. Abe tajuaa, että on Theon syntymäpäivä ja hänen aiemmin järjestämänsä paketti lähetetään tänään Lexielle. Marlena tekee aamupalaa ja huomaa, että Romanin pyjamassa on hänen nimikirjaimensa, vaikka hän otti sen Johnin kaapista. Roman uskoo, että joku on tehnyt heille julman pilan. Abe näkee Romanin ja Marlenan pyjamissaan. Aben mielestä Roman tuntee olonsa liian mukavaksi toisen miehen vaimon kanssa. Roman sanoo, että Marlena pyysi häntä jäämään. Roman näyttää nimikirjaimet. Abe ei voi olla ajattelematta, että joku yrittää saada Romanin ja Marlenan takaisin yhteen. Marlena rukoilee, että heidän rakkaansa pystyvät jotenkin aistimaan, että he ovat elossa. Juuri silloin sireeni alkaa soida, ja he miettivät ,kuka "kuolee" seuraavaksi. Lexie yrittää järjestää Theon syntymäpäiväjuhlia. Celeste saa ongelmaisia tuntemuksia tarot-korteista. Lexie kehottaa äitiään jättämään kortit rauhaan, mutta Celeste käskee Lexien pysyä kaukana Tekistä. Tek saa Aben paketin poliisiasemalle ja lähtee viemään sitä Lexielle. Lexie lukee kirjeen, jossa Abe haluaa Lexien jatkavan elämäänsä toisen miehen kanssa. Celeste koskee kirjettä ja sanoo, ettei Abe ole kuollut. Patrick saa sulatettua Jenniferin sydämen, kun hän kirjoittaa vauvakirjaan Jackin nimen vauvan isän kohdalle.

Tiistai 14.11.06

Lexie ei ole iloinen Celesten ennustuksesta. Jennifer,Patrick ja Tek saapuvat. Tekin päälle roiskahtaa oranssia maalia. Lexie vie hänelle pyyhkeen ja näkee vilauksen alastomasta Tekistä. Jennifer ja Patrick lähentyvät Patrickin kirjoituksen jälkeen. Patrick saa taas soiton salaperäiseltä mieheltä. Tek luulee tavanneensa Patrickin aikaisemminkin ja kysyy, onko Patrick ollut vankilassa. Patrick kieltää, mutta Tek ei usko. Jennifer löytää Celesten "kuoleman"-kortin. Hän laskee sen alas ja yrittää levätä. Hän kuulee Celesten ennustavan, että Jenniferin vauva kuolee. Marlena,Roman ja Abe ovat loukussa Marlenan asunnossa. Abe ja Roman selittävät, että saaren rajat vaihtelevat ja, että Jack lähti etsimään ulos pääsyä mutta ei ole vielä palannut. Marlena ei pidä kuulemastaan varsinkaan, kun Jennifer on kotona vaikean raskautensa kanssa. Kun lukot aukeavat, he lähtevät etsimään johtolankoja uudesta uhrista. Julie yrittää puhua Samille järkeä viemällä hänet Marlenan haudalle. Sami ei pidä Julien neuvoista. Hän ryntää pois sanoen, että kaikki on ohi Lucasin kanssa. Lucas ja Kate kuulevat sen. Lucas vannoo,että Sami ja hän eivät ole enää pari.

Keskiviikko 15.11.06

Patrick ja järkyttynyt Jennifer palaavat kotiin. Patrick muistelee puhelua, jossa Jenniferin henkeä uhattiin. Jenniferille soitetaan ja puhelimesta kuuluu vain rätinää, mutta Jennifer vannoo kuulleensa Jackin äänen. Julie ei usko, vaan sanoo Jenniferin vain kuvitelleen. Jennifer löytää tietokoneelta todisteita. Bonnie kysyy Patirckilta, onko tämä hänen tekosiaan. Patrick vannoo, ettei ole sotkeutunut asiaan. Patrickille soittaa taas salaperäinen mies, ja Patrick pelkää Jenniferin- ja vauvan hengen puolesta. Sami haluaa pyytää Katelta anteeksi. Sami on joskus kirjoittanut kirjeen,jossa hän on paljastanut Katen olleen Stefanon ilotyttö. Sami antaa Katelle kirjeen tuhottavaksi. Sami haluaa aloittaa uuden jakson elämässään. Ei ole varmaa, onko Samilla kuitenkaan puhtaat jauhot pussissa. Kiriakisien kartanossa Crystal ja Nicole puhuvat Marlenan tilanteesta ja John kuulee tämän. Brady kuitenkin selittää Johnille, että he puhuvat Marlenan muistoksi tehtävästä ilmaisklinikasta. Nicolella on suunnitelma, Chloen Salemiin palaamisen estämiseksi. Hän lähettää Bolle, Philipille ja Bellelle nimettömän sähköpostin. Philip unelmoi suutelevansa Belleä. Belle saa sähköpostin ilmaisklinikasta. Philip tarjoutuu lahjoittamaan rahaa siihen. Philip kertoo vahingossa Bellelle rakastavansa häntä.

Torstai 16.11.06

Lexie on syvästi järkyttynyt Abelta aikaisemmin saaneestaan kirjeestä. Hän pyytää Tekiä drinkille. Lexie kertoo Tekille, ettei hän ole vielä valmis seurustelemaan toisen miehen kanssa, koska hän rakastaa edelleen Abea. Lexiestä tuntuu että Abe olisi elossa ja Tek ymmärtää. Tek ei halua painostaa Lexietä. Abe pelkää ,että Lexie rakastuu toiseen mieheen. Saarella Jack on paennut viidakkoon ja Abe ja Roman pelkäävät hänen puolesta. Brady haluaa varmistuksen että uusi konserttihalli rakennetaan, mutta muut eivät suostu tähän ,joten Brady murtuu. Nicole on iloinen asiasta. John vie Katen Blue Noteen. John näkee Crystalin saapuvan paikalle ja Kate lähtee.

Perjantai 17.11.06

Bo palaa Hopen luo kotiin kartanolta. Hän kertoo Hopella mitä päätettiin ja että Nicole yrittää erottaa perheen. Hope kertoo olevansa huolissaan Shawnista. Celeste saa näyn, että Shawn Brady on vaarassa. Celeste kertoo näystään Bolle ja Hopelle. Bo on epäileväinen, mutta Hope aikoo selvittää asian ja tajuaa, että hänen ja Bon on mentävä Shawnin asunnolle heti. Celeste tajuaa, että jos Bo ja Hope eivät löydä Shawnia, hän voi kuolla. Jan viettelee Shawnia. Shawn yrittää ottaa Janilta avaimet. Jan on aikeissa käyttää väkivaltaa Shawniin, kun Shawn ottaa avaimet ja kolkkaa hänet. Philip kertoo Bellelle rakastamastaan naisesta, mutta ei tiedä kertoako, että nainen on Belle. Blue Notessa, John aikoo jutella Crystalin kanssa ja selvittää onko hän Nicolen rikoskumppani. Crystal suutelee Johnia. Mimi kuulee Rexin menevän kouluun opiskelemaan baarimikoksi. Rex syyttää Philipiä Bellen iskemisestä. Mimi puolustaa Philipiä, mutta Rex aikoo pysäyttää Philipin touhun.

0

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

        Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
        Maailman menoa
        206
        4974
      2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        292
        3085
      3. 134
        1797
      4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        228
        1647
      5. Luovutetaanko nainen?

        En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
        Ikävä
        67
        1451
      6. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        85
        1223
      7. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        76
        1173
      8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

        Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
        Ikävä
        64
        1164
      9. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        78
        1129
      10. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        59
        1128
      Aihe