Isänmaallinen suomalainen klubi

pohtii arvojaan Tampereella

34

1312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko teillä

      saunaa?

      • tämänvuoksi

        toista jäsentä ollaan hakemassa.


    • Anonyymi

      Tampereen Suomalaisella Klubilla on fiksattu murha.

      • Anonyymi

        Sillä on peitelty homoseksuaalista pedofiliaa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillä on peitelty homoseksuaalista pedofiliaa..

        Kuka tietää? Kopeekkakerjäläinenkö?


    • Anonyymi

      Tuo Uurasjärven huitominen on vielä pientä sen rinnalla kun yritetään harrastaa seksiä 5-vuotiaan poikalapsen kanssa.

      • Anonyymi

        Siis mitään tekemistä Hannu Uurasjärvellä ja tällä 5-vuotiaan poikalapsen raiskausyrityksellä ei ole keskenään. Pelkkä vertaus kyseessä.


    • Anonyymi

      On kummallista, että Tampereen Suomalaisen Klubin toimihenkilöt ovat tietoisia ja seuraavat vierestä kun toista hyväksikäytetään ja pahoinpidellään pikkupojasta lähtien. Eivätkä tee mitään.

      Tällainen välinpitämättömyys ja asioiden tutkimatta jättäminen johtanut jo yhteen murhaan. Tämäkin törkeä rikos jätettiin tutkimatta, se "fiksattiin" ja siitä syntyneet seuraukset olivat johtaa kolmanteen törkeään väkivallantekoon: joukkomurhaan. Poliisi esti tapahtumat viime hetkellä.

      Tästä kaikesta voidaan liittää Tampereen Suomalaista Klubia.

      • Anonyymi

        Voidaan kiittää.. typo


    • Anonyymi

      MIKSI?

      Riippumaton valtajärjestelmä, vallan kolmijaon nimissä saavutettu, se sementoi mielivallan diktatuurin ilman vastavoimaa, jossa oikeusvaltioperiaatteen noudattaminen nähdään ainoastaan riippumattoman itsevaltaisen asemavaltuutuksen ja sen perusteella mandatoidun valtajärjestelmän kautta.

      Jokainen tunnistaa tuon ongelmatiikan. Yllätyin kun haastattelin yhtä vanhempaa ystävääni, oikeustieteen professoria, joka oli juuri jäänyt eläkkeelle. Se avasi silmät tutkimaan asiaa tarkemmin. Kysyin: ”Nyt kun olet jäänyt eläkkeelle, voitko kertoa mitä mieltä olet Suomen oikeusjärjestelmästä ja sen tilasta? Hän: ”Bull Shit!”

      -Säpsähdin! Oletin hänen alan professorina ja Lakimiesliiton oikeuden jäsenenä olevan ”vallan kartellin puolella”. Aloittaessani tutkimustyön aiheesta, tav. väitöskirjan verran, tutkin mm. yhtä oikeustapausta, jossa miestä syytettiin seksuaalirikoksesta. Haastattelin Helsingin yliopiston oikeustieteen professoria. Hän puolestaan säpsähti kun aloin kyselemään tarkemmin oikeudellisten ratkaisujen tiedon kvalifiointiperusteista, objektiviteettiperiaatteen noudattamisvelvoitteista, prosessioikeussäädösten noudattamatta jättämisestä, vastaajan oikeusturvan takeiden laiminlyönneistä jne. Hän: ”On hirveää, että oikeuden tuomarilla on ns. ratkaisupakko, vaikka hänellä ei ole ratkaisun edellyttämiä osaamista, tietoja ja todellisuutta käytettävissään. (Lain mukaan epävarmoissa tapauksissa on ratkaistava syytetyn eduksi.)

      Kun hovioikeudessa (pitää olla nauhoitettu) uusi vastaajan asianajaja totesi tuomarille, ettei tuomari voi tuomita lain vastaisesti, selvää lakia vastaan, tuomari päästi röhönaurun ja sanoi: ”Haluatko nähdä mitä me voimme!”. Lakia ei noudatettu. Kun vastaaja toi lääkärintodistuksen, joka selvästi osoitti, että syyte oli väärä ja samaan aikaan Syyttäjä toi yksityisen terapeutin allekirjoittamattoman lausunnon, hovioikeuden tuomari määräsi tauolle. Tuomarin ratkaisu oli, että vastaajan lääkärintodistusta ei otettu vastaan ja syyttäjän päänäyttönä esittämä yli 20 vuotta aikaisemmin ja asianomistajan ollessa täyttänyt 28 vuotta (Huom!: syyteoikeus lain mukaan vanhentunut), väitetysti, mutta ei todistetusti tehdyistä teoista yksityisen terapeutin johdateltu haastattelu ja lausunto otetaan vastaan ratkaisevana päänäyttönä kunhan siihen syyttäjä hankkii allekirjoituksen terapeutilta. Haastattelua ei toimitettu litteroituna eikä lainkaan puolustukselle. (Oikeuspsykologi Pekka Santtilan kirjan: Oikeuspsykologia: ”yksityisen terapeutin lausuntoa ei voida käyttää näyttönä oikeudessa”.) No: Kahden päivän kuluttua allekirjoitus oli hankittu. Sen oli allekirjoittanut joku muu, kuin lausunnon antanut terapeutti. Sen hovioikeuden tuomari hyväksyi näyttönä ja syytetty tuomittiin.

      Kristitty sai tietämättään asianajakseen seksuaalisesti poikkeavan ja ryhmänä kristittyjä tuomitsevan miehen. (Koska kristityt kuulemma vastustivat …) Hän väitti ennen oikeudenkäyntiä voiton olevan varma. Hän oli valmistellut sanojensa mukaan huolella puolustuksen ja, että syyteoikeus oli selvästi vanhentunut. Oikeuden istunnossa asianajaja sanoi, että hän ei ole valmistellut puolustusta ja syytetty puolustakoot itse itseään. Syytetty oli selvästi yllättynyt ja häkeltynyt. Vasta jälkeenpäin hän sai tietää asianajajan seksuaalisesta suuntautuneisuudesta aikana, jolloin kristittyjä vainottiin julkisissa puheissa ja leimaamattiin tuomittaviksi muodin mukaan mielivaltaisin argumentein ilman näyttöjä.

      Tuomari sanoi: ”Kerro nyt ainakin nimesi”. Tapausta ei käsitelty oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin kriteerien mukaisesti missään oikeudenkäynnin vaiheessa.

      Olin paikalla kun Folkhälsanissa (nauhoitin) ryhmä syyttäjiä myönsi, ettei heillä ole todellista näyttöä vanhoissa seksuaalirikossyytetapauksissa mitä oikeasti on tapahtunut. (Lain mukaan epävarmoissa tapauksissa on ratkaistava syytetyn eduksi.) Syytetyt on siis tuomittu lain vastaisesti.
      Epävarmuus on ratkaistu siten, että lain mukaan syyttäjälle ja tuomarille asetettu näyttötaakka siirretään todellisuudessa vastaajalle.

      Samaan aikaan Ben Zyskovits (juristi) moneen kertaan yle:llä sanoi, että eihän ketään voitaisi tuomita todella vanhoissa kymmeniä vuosia vanhoissa väitetyissä tapauksissa jos näyttöjä vaadittaisiin. (härskiä peliä.)

      Yhdessä tapauksessa, jossa tulin tauolta ”liian aikaisin”, kuulin keskustelun, jossa ammattiliiton juristi sanoi käräjäoikeuden tuomarille: ”Tässä sinun on tehtävä ratkaisu työnantajan vahingoksi, koska tässä on kysymys suuremmasta kuin yksittäistapauksesta. Kyseessä on työmarkkinoiden suhteen linjaratkaisusta.” -Käräjäoikeuden tuomari totteli ammattiliiton juristia. Korkeimmassa oikeudessa ammattiliitto kuitenkin hävisi jutun.

      Useissa tapauksissa sain selville, että oikeudenkäynneissä olevat jutut käsitellään ja sovitaan esimerkiksi juristien kesken etukäteen ennen oikeudenkäyntiä käytävissä puhelinkeskusteluissa ja, että oikeudenkäynti on usein muodollinen ja ratkaisut jo etukäteen päätetty.

    • Anonyymi

      Tämä Tampereen Suomalaisen Klubin toiminta on johtanut miltei joukkomurhaan. Yhden elämä tuhottiin täysin, jotta hänen kummisetänsä ei olisi joutunut vankilaan.

    • Anonyymi

      Tampereen Suomalaisella Klubilla kokoomuslaiset pukumiehet panevat 5-vuotiaita pikkupoikia perseeseen. Pysyisin helvetin kaukana koko klubista!

      • Anonyymi

        kuin katolisen kirkon piispat


    • Anonyymi

      Se on täysin väärä käsitys mikä tulee tuosta Tampereen Suomalaisesta Klubista ja heidän edustamastaan oikeistolaisuudesta ja suomalaisuudesta.

      Ei kaihdeta mitään keinoja ja ihmiselämää ei kunnioiteta pätkän vertaa. Pannaan vaikka esikouluikäisiä pikkupoikia perseeseen kuin Jammu Siltavuoret ja tehdään henkirikoksia ymv. Kaikki peitellään esimiesvallankäytöllä ja hoetaan päälle Suomi Suomi...

    • Anonyymi

      Pysykää helvetin kaukana Tampereen Suomalaisesta Klubista.

      Murha peitetään esimiesvallankäytöllä kuin N'drangheta

      • Anonyymi

        Sitä on syytteitä luvassa murhasta ja oikeuden estämisestä.

        Linnaa tulee...


    • Anonyymi

      Syyttäjä oli aikanaan sanonut, että rikosepäily on YLLYTYS MURHAAN ja siitä ei voi neuvotella.

      Kusettaminen alkoi murhatutkinnan aikana. Epäillyt esiintyivät hiljaisina ja katuvina poikina, mutta viranomaisten selän takana toimintaa vain kiihdytettiin ja nähtiin enemmän vaivaa asioiden järjestämiseen. Vakaasti harkiten...

      Esimiesvallankäyttösopimus oli pelkkää ajan pelaamista. Siitä neuvoteltiin vuosikaudet ja lopulta siihen saatiin valtion nimi syyttäjää uhkailemalla.

      Samaan aikaan homoseksuaalinen hyväksikäyttö ja aivopesu jatkui... Järjestettiin jopa tilanne, jossa aivopesty raiskataan huumattuna ja se videoitiin. Tätä homovideota käytettiin sitten todisteena väitettäessä aivopestyä homoksi.

      Tällä oli tarkoitus tehdä tyhjäksi väitteet 5-vuotiaana koetusta homoseksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tämän hyväksikäyttäjän poika heijastutti tämän kerran kahvion seinälle. Poliisit huusivat nopeasti, että "Ottakaa pois. Kiristävät vaikenemaan murhasta!"

    • Anonyymi

      Mitäs tämä etnoprätkäkerho Mantaqa on mieltä siitä syyrialaisen teinitytön murhasta? Tampereen Suomalaisen Klubin esimiehet välttivät murhayllytyssyytteet kusettamalla poliisia ja syyttäjää.

      Tämä entinen jäsensihteeri lynkattiin esimiesvallalla tytöntappajaksi ja tämä merkintä tuli hänelle EPRI-rekisteriin. Tällä nämä kaksi TSK:n esimiestä välttivät syytteet yllytyksestä murhaan ja murhatutkinta laantui.

      Kuitenkin murhatutkinnan aikana tätä aivopesua jatkettiin vakaasti harkiten vaikka viranomaisille esitettiin katuvaa. Tämä entinen jäsensihteeri oli jo tässä vaiheessa hyväksikäytetty psykiatrista erikoissairaanhoitoa vaativaksi mielenterveyspotilaaksi.

      Tämä etnojengi Mantaqakin oli silloin aikanaan ollut kiinnostunut tästä henkirikoksesta, mutta silloin sitä selitettiin itsemurhaksi vaikka ulkoisilta tekijöiltä teko täyttää MURHAN tunnusmerkistön. Tätä jäsensihteeriä epäiltiin aikanaan kuolemantuottamuksesta, mutta näitä kahta TSK:n esimiestä YLLYTYKSESTÄ MURHAAN.

    • Anonyymi

      Tuossa Tampereen Suomalaisen Klubin asiassa kysymys on ns. homomurhasta.

      Uhria hyväksikäytetty homoseksuaalisesti niin kauan että seonnut päästään ja aiheuttanut teini-ikäisen tytön kuoleman.

      Tätä jäsensihteeriähän epäiltiin aikanaan vain kuolemantuottamuksesta, mutta tämän homoseks. hyväksikäytön takana ollutta kahta Klubin esimiestä epäillään edelleen yllytyksestä murhaan.

      Vitun pimee juttu!

    • Anonyymi

      Miten sellainen herrakerho kuin Tampereen Suomalainen Klubi lähtee tuollaiseen mukaan, että koko Klubi uhrataan parin homoseksuaalin pedofiilin tekemän murhan peittelemiseksi ja heidän pelastamiseksi elinkautiselta vankeudelta?

      Klubin johtokunta on aikanaan antanut Klubin käytettäväksi tuohon esimiesvallankäyttöön vaikka ovat kyllä olleet koko johtokunta tietoisia että tällä estetään murhatutkinnan jatkuminen.

      Sille jäsensihteerille ei ole kukaan uskaltanut maksaa mitään kun pelänneet syytettä palkkamurhasta.

      • Anonyymi

        Tästä syyrialaisen tytön murhasta on ollut aikanaan jopa moottoripyöräjengi Mantaqakin aikanaan kiinnostunut. Heille sitä selitettiin itsemurhalla vaikka kyseessä on murha. Tämä murha on vielä selvittämättä eli ns. pimeä.


      • Anonyymi

        Tampereen Suomalainen Klubi lähtee pelastamaan paria vanhaa eläkeikäistä homoseksuaalia pedofiilia elinkautiselta vankeudelta. Hullua uhrata koko yhdistys tuollaisen vuoksi.

        Täysin rikollista toimintaa niin heiltä kuin johtokunnalta. Ovathan he tienneet mihin ryhtyvät koko Klubin voimin. Paria jäsentä odotti murhaan yllytyssyytteet ja elinkautinen.


    • Anonyymi

      Siitä jäsensihteeristä tehtiin aikanaan esimiesvallalla "tytöntappaja" vaikka hänellä ei ollut suurta merkitystä tämän syyrialaisen tytön henkirikoksessa.

      Tämä henkirikos oli kuitenkin murha ja esimiesvallankäytöllä pelastettiin kaksi Klubin esimiestä elinkautiselta vankeustuomiolta. Heitä epäiltiin yllytyksestä murhaan.

      Kyse oli homoseksuaalisella hyväksikäytöllä tehdystä aivopesusta. Tällä yritettiin peitellä lähes yhtä vakavaa rikosta. 5-vuotiaan esikouluikäisen pojan homoseksuaalista hyväksikäyttöä.

      Kyse oli tämän tytön tapauksessa HOMOMURHASTA.

    • Anonyymi

      Tämä jäsensihteeri oli siellä näiden pedofiiliprofessoreiden ja -dosenttien raiskattavana.

      He käskivät hänen isäänsä mennä hänen huoneeseen raiskaamaan häntä myöhään illalla toisen jo sammutettua valot ja mentyä nukkumaan ja katsoivat samalla kamerasta ja tyydyttivät itseään.

      Ja kun tästä alettiin puhua niin uhattiin heti julkaista jotakin valvontanauhoitteita ja tulla raiskauttamaan perheenjäsenet.

      • Anonyymi

        Aikamoisia jammusiltavuoria nämä esimiehet... Nuorin uhri ollut 5-vuotias poika ja tämä hyväksikäyttö ja raiskaaminen johtanut teinitytön murhaan ja sitten toimintaa on kuitenkin jatkettu vaikka viranomaisille esitetty katuvaa.

        Naurettu vaan jäsenten pöydässä maljoja nostellen kun ei ole tullut murhasyytettä ja tämän jäsensihteerin raiskaamista on jatkettu edelleen.

        Näin Tampereen Suomalaisella Klubilla.

        Sinne vain syömään näiden piispojen ja kirkkoisien kanssa. Ruoka tosin voi maistua spermalle..


    • Anonyymi

      Tietävätkö Hagertit, että heitä käytetään pedofilian ja lapsipornon kuvaamisen salaamiseen ja syyrialaisen teinitytön murhan peittelyyn?

      Näillä Tampereen Suomalaisen Klubin esimiesten EPRI:ssä lukee "Jammu Siltavuori".

    • Anonyymi

      Siitä Tampereen Suomalaiseen Klubiin liittyvään 16-vuotiaan syyrialaisen tytön murhaan liittyy toinenkin henkirikos. 2010 tapahtunut 3-vuotiaan tyttölapsen tappo. Tekijä ja asiaan liittyvät henkilöt ja syyt täysin samoja.

      • Anonyymi

        Tuon 3-vuotiaan henkirikos on ulkoisilta tunnusmerkeiltään myös murha niin kuin tämän 16-vuotiaan syyrialaistytönkin.

        Syynä on sylilapsena alkanut hyväksikäyttö ja sen kuvaaminen eli lapsipornon tekeminen.


    • Anonyymi

      Henri Rusilan väkisin pitäminen esimiesvallankäyttökokeessa saattaa johtaa vaikka poliisimurhaan!

      • Anonyymi

        Miksi se TSK:n entinen jäsensihteeri pidetään väkisin esimiesvallankäyttökokeessa? Hän haluaa siitä pois ja on asiasta tehnyt kymmeniä rikosilmoituksia!


    • Anonyymi

      Kummallista miksi esimiesvallankäyttökoetta ei lopeteta tämän entisen jäsensihteerin kohdalla. Hänet pidetään siinä väkisin ja pakolla..

    • Anonyymi

      Hän ei halua olla Sisä-Suomen poliisilaitoksen ja Tampereen Suomalaisen Klubin yhteisessä esimiesvallankäyttökokeessa mukana ja siksi häntä käy poliisipartio välillä kovistelemassa ja kyyditsemässä Acutaan väittämällä tätä hulluksi.

    • Anonyymi

      Jos poliisi tekee jotain lainvastaista niin aina vedotaan siihen että ei voi kommentoida yksittäistapausta. Tällä kommentilla luistetaan aina vastuusta

    • Anonyymi

      Toivottavasti ei

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3414
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3210
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2822
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2072
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1835
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      140
      1460
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1260
    Aihe