Kuka tietää Kouvolasta?

Joku oli kuullut tv-uutisista, että Kouvolan kirkossa on herätystä ja siellä joku oli profetoinut, että vielä Venäjän lippu liehuu Suomessa. Etsin Kouvolan kirkon sivuilta ja löysin tämän:

"KE 22.11. 18.30 profetallinen ilta Keskuskirkossa; mukana mm. Olavi Mäkelä Pielavedeltä, Paulu Pyhtinen ja Erkki O. Auranen."

Tietääkö kukaan, onko oikeaa herätystä ja oliko oikea profeetta?

18

2795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai ainakin niin uskoivat

      Kolehtihaavin kurkottelijat olivat hymysuin keräämässä esiintymispalkkioita profeettojen esiinnyttyä.
      Profeetat olivat varmaan tyytyväisiä ja kiittivät jumalaa anteliaista kuulijoista.
      Kirkosta on tulossa enenemässä määrin markkinapaikka, jossa kaikenmaailmaan profeettaesiintyjät käyvät julistamassa pyhiä asioita toivonaan saasa muhkeat esiintymispalkkiot takahuoneessa.

    • kauranen

      tuskin kouvolassa herätystä on vaikka aina kun karismasaappaissa tallustellaan puhutaan herätyksistä ja ennustellaan.
      Kirkko oli ainakin tyhjänpuoleinen joten tuskin "portto" synnyttää muuta kuin äpäriä ja vesipäitä.

      • päin maailmaa

        Viisi viisasta ja viisi tyhmää odottelivat ylkäänsä. Yllätys, yllätys. Ylkä saapui ja viisaat meni. Herra, Herra sinun nimessähän minäkin toimin. Herra sinun nimessä profetoin. Bileankin profetoi rakasti kuitenkin vääryyden palkkaa ja sai aikaan paljon pahaa. Kuningas Aahabilla oli viisisataa Profeettaa jotka toimivat valheen hengessä. Kolmekymmentä vuotta olen kuunnellut herätys höpinöitä. Aina kun Suomessa on järjestetty jokin evankelioimis kamppanja mukaan tulee myös aina nämä Aahabialaiset profeetat ja lupaavat suuria voittoja. Kuitenkaan mitään ei tapahtunut. Paransin sairaita. Juudas Iskariotkin paransi. Herätin oikeasti kuolleita enkä vain saarnannut herätystä. Ajoin ulos riivaajia sinun nimessäsi ja kuitenkin sinä sanot; En tunne sinua, mene pois minun luotani sinä laittomuuden tekijä. Kun laittomuus pääsee valtaan kylmenee useampien rakkaus. Meillä pitäisi olla rakkaus totuuteen ettemme eksyisi kaiken maailman opeissa ja ihmisten arpapeleissä. Filippus saarnasi Kristusta. Nyt saarnataan suuvaahdossa herätystä ja terveisiä milloin mistäkin, muttei ylhäältä Valkeuksien Isältä. Jeesus sanoi: että Pyhä Henki kirkastaa Jeesuksen Kristuksena lihaksi ja muistuttaa teitä kaikesta siitä mitä hän sanoi ja tekee. Samariassa syntyi terveen julistuksen vaikutuksesta kääntyminen pimeydestä valkeuteen. Synnit tunnustettiin ja hyljättiin niin syntyi suuri ilo. Jeesus antoi opetuslapsilleen käskyn: Menkää kertomaan ihmisille ilosanomaa Jumalan antamasta pelastuksesta nyt julistajat hokevat Herra anna herätys, kun pitäisi itse mennä kertomaan kaikkeen maailmaan ilosanomaa. Teidän syntinne on sovitettu. Velkanne on maksettu. Tulkaa kaikki on jo valmista. Anna sovittaa itsesi Jumalan kanssa. Katso hän seisoo ovella ja kolkuttaa, ystäväni avaa ovesi anna Jeesuksen pestä pois syntisi ja sovittaa itsesi Jumalan Isäsi kanssa.


    • rk h

      Ja olen kokenut, että todella Herran väkevä palvelija!!!
      Herra armossaan ja Hänelle kaikki kunnia, on näyttänyt monelle palvelijalleen Venäjän tulosta Suomeen, niin myös minulle. Tämä kansa ei taida muuten nöyrtyä Jumalan edessä, valitettavasti!

    • Samanlaisia asioita

      Samanlaisia "profetioita" on annettu vuosikymmenien ajan, eivätkä ne ole toteutuneet.
      Jos jatkuvasti "profetoidaan", että Venäjä hyökkää parin seuraavan vuoden aikana Suomeen, niin kyllähän se voi jossakin vaiheessa toteutua, mutta en silti laittaisi niin paljon painoarvoa profeetan puheille.
      Kyllähän sen on joskus osuttava oikeaan, jos koko ajan profetoidaan samaa asiaa.

      Samanlaisia profetioita oli annettu vuosikymmeniä sitten, eikä mitään tapahtunut.
      Niitä on annettu jatkuvasti.

      Joskus vuonna 2001 tms. Veikko Hursti väitti saneensa Jumalalta luvan levittää Jukka Rokka-nimisen helluntailaisen henkilön profetiaa, että parin vuoden kuluttua Venäjä hyökkää suomeen.
      Pari vuotta on todella jo kulunut tuosta hetkestä!
      Siitä on jo viisi vuotta aikaa.
      Samassa tilaisuudessa Veikko Hursti väitti, että herätys alkaa tuosta paikasta juuri tuolla hetkellä ja jatkuu siitä eteenpäin. En ole nähnyt herätystä tuossa paikassa tuon tilaisuuden jälkeen.

      Myöskään Nokia Mission tulevaisuuden profetiat ovat olleet vääriä. He profetoivat tulevaa herätystä. He määrittelivät ajankohdatkin milloin herätykset alkavat. Eikä mitään tapahtunut.
      Kyllä ihmisten pitäisi tajuta, milloin puhutaan totta ja milloin ei. Pitäisi jättää tuollaiset tilaisuudet! Eivätkö herätyskellot milloinkaan soi meidän päässämme?

      Jos Venäjä hyökkää Suomeen, niin rukoillaan Herraa. Rukoilemmehan Herraa jokatapauksessa joka päivä. Kuunnelkaamme ja lukekaamme Jumalan sanaa nyt ja myös silloin, jos tulee hädän päivä tai sotia. Mutta jättäkäämme tulevaisuuden "profetiat" pois. Turvatkaamme Jumalaan jokatapauksessa. Jos profetia toteutuu, niin tunnusta jokatapauksessa Jeesus ja ristin työ, Raamatun ilmoitus.

      Kannattaa koetella, että mitä "profetioita" levittävä henkilö oikeasti opettaa. Se pitää koetella Raamatun sanalla. Eikä kannata juosta kaikenlaisten profetioiden ja ihmeiden perässä. Se on hurmahenkisyyttä, kiihkohenkisyyttä.
      Kannattaa kysyä, tunnustetaanko perisynti, korostetaanko pyhitystä väärällä tavalla (hengen palo / pyhityskeskeisyys), viekö opetus lain alle, korostetaanko kokemuksellisuutta oppien eli Raamatun sanan kustannuksella: tuleeko Raamatun sanan ja oppien väistyä kokemusten tieltä vaiko päin vastoin, lopulta: sitoudutaanko luterilaisten tunnustuskirjojen oppeihin. Niissä tunnustetaan Raamatun sanan totuuksia ja oppeja. Ne pitävät jykevällä tiellä, jolta Perkeleen vallat eivät kovin helposti voi horjuttaa pois! Tekojen Perkeleen tulee silloin väistyä, kun sitoudutaan tarkasti Raamatun sanan tunnustuksiin ja oppeihin! Silloin turvaudutaan evankeliumiin, Jeesuksen verihaavoihin, ristin työhön, Jumalan anteeksiantamukseen Jeesukessa.

      Mieti onko opetus kiihkohenkistä. Sen kuulee usein jo puheäänestä. Puhe vie myös hyvin usein lain alle. Opetuksesta tulee usein hyvin ahdistava olo, raskauttava.
      Meidän turvamme ei ole pyhityksessämme tai hengen palossamme tai siinä että pingotamme tai pyrimme mahdollisimman hyvään. Meidän turvamme on Jeesuksessa eikä omissa yrittämisissä. Siinä sielu saa rauhan, kun saa olla levossa Jeesuksen ristin työn juurella, Jeesuksen sylissä, kastettuna Jumalan lapsena.

      Jos Venäjä hyökkää, niin ei kannata välittää sellaisista profetioista, joita annetaan aina muutamien vuosien jälkeen, ja joiden sanotaan toteutuvan aina muutaman vuoden kuluttua (eikä mitään ole tapahtunut vaikka profetia oli annettu vuosikymmeniä sitten).
      Kannattaa tutkia sitoutuuko henkilö Raamatun sanaan, apostoliseen uskoon (uskontunnustuksissa on kiteytetty apostolinen usko).

      Kysy myös, että hyväksyykö saarnaaja uudestikastamisen tai yhteiskristillisyyden, tai korostaako hän uskonratkaisuja. Ne ovat usein merkkejä siitä, että jotain on pielessä.

      Sielunvihollinen tahtoo viedä meitä lain alle ja tahtoo raskauttaa meitä monenlaisilla asioilla.
      Ei kannata pohtia liikaa tuollaisia profetioita.
      Kannattaa olla oikein opetetun Raamatun sanan äärellä, luterilaisen opetuksen äärellä. Ei siis myöskään liberaalien luona.
      Etsi oikeat alttarit ja saarnastuolit, ne missä opetetaan oikein!

      • Samanlaisia asioita

        Ai niin,
        ja olen nähnyt myös sellaisen tekstin, jossa profetoitiin samanlaista asiaa. Siinä väitettiin, että Venäjä hyökkäisi Suomeen vuonna 2007.

        Kannattaa paremminkin olla oikean opetuksen äärellä ja ottaa vastaan mitä sitten ikinä tulee vastaan,
        eikä kannata elää kaikenlaisten profetioiden toteutumista jännittäen, varsinkin kun tuollaisia annetaan yhtenään eri vuosikymmeninä.

        Turvatkaamme Herraan aina.

        Myös tällaisia eksytyksiä Saatana lähettää mielellään. Hän mielellään lähettää kaikenlaisia valheprofetioita ja haluaa järkyttää ihmisiä.
        Voidaan tietysti odottaa toteutuuko tuo. Mutta silti tulee uskoa niinkuin Raamattu sanoo, jos puhuja opettaa Raamatun sanan kanssa ristiriitaisesti.
        Jumalan sanaan voi aina luottaa! Ihmisten sanaan sen sijaan ei.
        Ilmestyskirja on varmuudella Jumalan sanaa. Sitä kannattaa lukea!

        Sielunvihollinen antaa mielellään vääriä ilmoituksia.
        Siitä puhutaan Ilmestyskirjassakin.


      • Oikeitakin profetioita on

        Toki olet siinä oikeassa, että monet 'oman sydämensä voimasta' olleet väärät profeetat ovat ennustaneet sitä sun tätä ja toteutumatta ovat mokomat ennustukset jääneet.

        Tiedä silti, että on olemassa myös oikeita profetioita ihan tälle ajalle ja aika tulee näyttämään, että myös tuleville vuosille.

        Outoa muuten, että samassa vuodatuksessasi koplasit väärien profeettojen tekosiksi UT:ssa opetetun upottamalla suoritettavan uskovien vesikasteen!

        Hyvässä seurassa ovat nuo sinun mielestäsi 'väärät profeetat', sillä apostolit Pietari, Filippus ja Paavali ym. suorittivat uskoon tulleiden (huomaa: nimenomaan USKOON JO TULLEIDEN) kastamisen kastamalla heidät upotuskasteella Jeesuksen nimeen (ei siis katolisella litanialla: Isän ja Pojan ja Pyhän hengen nimeen!)

        Sinä puolustat luterilaista UT:n opetusten vastaista sylivauvakastetta, jossa kolmasti pirskoitetaan vettä sellaisen ihmistaimen otsalle, joka ei ymmärrä mokomasta hokkuspokkus-tempusta yhtikäs mitään!

        Siksi noista luterilaisista opetuslapsista tulee vartuttuaan murhaajia, raiskaajia, rosvoja ja ties mitä, kun heitä taputetaan olalle ja sanotaan, että he saavat nyt ihan rauhassa sylivauvakasteensa armolaivalla purjehtia taivaan onnelaan ilman omia hyviä tekoja. Tuo se vasta VÄÄRÄÄ PROFEETAN OPPIA ONKIN!


    • En tiedä, mutta onko se joku herätys, jos vedetään väkeä kirkkoon sensaatioprofetioilla? Jos siellä itketään omaa syntisyyttä ja saadaan synnit anteeksi, se on herätys.

      • miksi ei eletä tätä päivää

        Nuoruudessani sain olla herätyspiirissä, jossa puhuttiin kielillä, profetoitiin. Imin itseeni kaiken, minkä vain sain. Silloinkin puhuttiin profetioiden arvostelusta, mutta tokkopa kukaan tiesi, kuinka niitä oikein arvosteltiin. Eikä kukaan varmaan olisi uskaltanut arvostella, vaikka siltä olisi tuntunut. Sillä jos profetoija puhui samoja lauseita, kuin mitä Raamatussa on, niin mitäpä niitä kiistämään.Meihin ihmisiin on iskostettu sellainen herranpelko, että kukaan ei uskalla avostella ketään.
        Tänäkään päivänä asiassa ei olla ihmeemmin edistetty. Paitsi että luterilaisuudessa on uskallettu myös puhua asiasta realistisesti.
        Ja kyllähän se lopullinen vastuu on kuulijalla, mihin uskoo. Ei kannata sokeasti uskoa jokaista vastaantulijaa, oli sitten kuinka hurskaanoloinen.
        Luulen, että suuri osa kuulijoista etsii sisältöä elämäänsä. Halutaan uskoa johonkin mukavempaan tulevaan. Tai sitten pelottautua jollain hurjalla näyllä.
        Halutaan ripaus korkeamman läsnäolosta jonkun toisen kautta.
        Vaikka kyllä minusta pitäisi elä tätä päivää.
        Etsiä itse Jumalaa. Sydämessään. Ja pitää huolta itsestään, lähimmäisistään.


    • Kouvolalaiset haloo?

      Onko täällä ketään Kouvolasta? Kertokaa nyt mitä siellä oikein tehdään? Uutisissa vain mainittiin muttei selitetty. Siunausta kaikille täältä pohjoisen perukoilta.

      • näitä puhujia

        Olen kuullut sekä Olavi Mäkelää että Paul Pyhtistä, (joka on myös TV7:lla su klo 21.15). Ovat molemmat vahvoja Jumalan miehiä mielestäni.
        Mäkelä vahva julistaja ja kun hänen kasettejaan kuuntelee ei voi sanoa muuta kuin että näin se totisesti on.
        Yhteystiedot löytyy netistä. Ota häneen yhteyttä ja tilaa kasetteja, suosittelen lämpimästi.


      • haloo...
        näitä puhujia kirjoitti:

        Olen kuullut sekä Olavi Mäkelää että Paul Pyhtistä, (joka on myös TV7:lla su klo 21.15). Ovat molemmat vahvoja Jumalan miehiä mielestäni.
        Mäkelä vahva julistaja ja kun hänen kasettejaan kuuntelee ei voi sanoa muuta kuin että näin se totisesti on.
        Yhteystiedot löytyy netistä. Ota häneen yhteyttä ja tilaa kasetteja, suosittelen lämpimästi.

        Onko Suomessa vielä noin höynäytettäviä ihmisiä, jotka uskovat kaikki sadut todeksi, mitä joku suustaan päästää?


    • Lauri J. M.

      Löysin Internetistä 2.6.2008 Tukholman profetian,
      jonka mukaan Venäjä hyökkäisi jonakin kesänä lähitulevaisuudessa Suomeen:
      http://www.biible.org/profetioita/tukholma.html

      Käsittääkseni tämän profetian tai osia siitä on Suomessa tehnyt osaltaan tunnetuksi jollakin äänitteellään Leo Meller.

      • NIMEÄ EN MUISTA

        Luin parista kirjasta (ilmoitan myöhemmin mitkä kirjat, kun pääsen kotiin, ne on siel), että Venäjä valloittaa ja miehittää Suomen js Amerikka hukutetaan maaillman kartalta. Sukellusveneet laukaisee ohjukset kummaltakin puolen ja Pohjoisesta päin tulee lentävät ohjukset. Kirjoissa kerrottin tosi hyvin koko maailmasta, et ketkä ovaqt yhteyksissä kehnkin ja mitä onjo tapahtunut ja mitää tulee tapahtumaan ja kaikki oli ennustettu raamatussa

        Esim. kirjassa kerrottiin,että Raamatussa lukee, jossain että kotka hyökkää/lentänee johonkin pahat mielessä ja sitten joku iso sota alkoi sillä, että pommikoneet olivat lentäneet hyökättävää maata kohti ja koneet olivat merkiötään EAGLE eli Kotka....

        mut mie laitan niiden kirjojen nimet tänne myöhemmin, suosittelen lukemaan, avasi ainakin mun silmiä tosi paljon.

        Kirjailija oli myös ennustuksia ja tapahtumia tulkiten, päätellyt, et Jeesus tulee tulee takaisin jo tämän sukupolven aikana.


      • KIRJOJEN NIMET
        NIMEÄ EN MUISTA kirjoitti:

        Luin parista kirjasta (ilmoitan myöhemmin mitkä kirjat, kun pääsen kotiin, ne on siel), että Venäjä valloittaa ja miehittää Suomen js Amerikka hukutetaan maaillman kartalta. Sukellusveneet laukaisee ohjukset kummaltakin puolen ja Pohjoisesta päin tulee lentävät ohjukset. Kirjoissa kerrottin tosi hyvin koko maailmasta, et ketkä ovaqt yhteyksissä kehnkin ja mitä onjo tapahtunut ja mitää tulee tapahtumaan ja kaikki oli ennustettu raamatussa

        Esim. kirjassa kerrottiin,että Raamatussa lukee, jossain että kotka hyökkää/lentänee johonkin pahat mielessä ja sitten joku iso sota alkoi sillä, että pommikoneet olivat lentäneet hyökättävää maata kohti ja koneet olivat merkiötään EAGLE eli Kotka....

        mut mie laitan niiden kirjojen nimet tänne myöhemmin, suosittelen lukemaan, avasi ainakin mun silmiä tosi paljon.

        Kirjailija oli myös ennustuksia ja tapahtumia tulkiten, päätellyt, et Jeesus tulee tulee takaisin jo tämän sukupolven aikana.

        RAAMATUN PROFETIAT TOTEUTUVAT :
        LÄHELLÄ ON AIKA JA ON KAIKKIEN NÄKYJEN TÄYTTYMYS

        RAAMATUN PROFETIAT TOTEUTUVAT :
        KUULE MAA TIEDÄ SEURAKUNTA

        KUMMATKIN ON KIRJOITTANUT HEIMO NUUTINEN


    • jo täällä

      Jos joku ei vielä satu tietämään niin venäläiset ovat jo keskuudessamme.
      Ostavat maita ja mantuja. Maaseudulla kaikki ''likaiset työt' teetetään venäläisillä, kait kaupungessakin. Olen ajanut paljon pitkin maanteitä Itäsessä Suomessa. Lähes joka 10. vastaantuleva auto on kilvistä päätellen rekisteröity Venäjälle.

    • uskonmäkyllä

      Sama Erkki Auranen aikoinaan iloitsi tsunamikatastorifista, joka oli hänen mukaansa Jumalan tuomiota siitä, että on paljon avioeroja ja muuta vastaavaa. Ei siis kannatane ottaa noita juttuja ainakaan vakavissaan. Lienee jotain sekopäistä fundamentalistiporukkaa.

    • jos ketään kiinnostaa:

      "onko oikeaa herätystä"

      Ei.

      "oliko oikea profeetta"

      Ei.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      134
      2172
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      378
      1641
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      27
      1335
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1196
    5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      109
      1029
    6. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      125
      994
    7. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      94
      983
    8. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      958
    9. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      878
    10. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      828
    Aihe