Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Islamin maailmanvalloitus...

Tappis555

...tekee kaikista takapajuisuuden uhreja:

"Islamistien maailmanvalloitus suunnitelma

James Dunningan 24.09.2005

Jordanialainen lehtimies Fouad Hussein, "Al-Aswaq"-lehden toimittaja, käsittelee kirjassaan "Al Zarqawi -al-Qaedan toinen sukupolvi" islamistien suunnitelmaa koko maailman alistamisesta keskiaikaisen uskontonsa alaisuuteen. Kirjoittaja on haastatellut lukuisia al-Qaedan johtomiehiä, mm. järjestön edustajaa Irakissa, Abu Musab al Zarqawia.

Kirja on julkaistu vain arabiaksi, mutta se antaa varsin suoraviivaisen kuvan al-Qaedan strategiasta maailman valloittamiseksi. Se kuulostaa varsin samanlaiselta, kuin natseilla ja kommunisteilla oli viime vuosisadalla. Ainoa ero on, että natsit olisivat tappaneet sinut sen takia mikä olet, kommunistit sen takia mihin uskot, mutta al-Qaeda tappaa uskonnollisten eroavaisuuksien takia. Eihän sillä ole väliä, minkä sortin kiihkoilija tappaa Sinut. Olet yhtä kuollut kaikissa tapauksissa.

Fouad Husseinin mukaan al-Qaedalla on seitsemän vaiheen maailmanvalloitus-suunnitelma. Tältä se näyttää:

Vaihe 1: "Taistelukutsu".
Spektaakkelimaiset terrori-iskut lännessä, syyskuun 11. 2001 tapaan, saavat vääräuskoiset aloittamaan sodan muslimeja vastaan. Tämä herättää muslimit ja saa heidät kerääntymään al-Qaedan lippujen alle. Tämä vaihe on hyvin perusteellisesti harkittu.

Vaihe 2: "Silmien avaaminen".
Tämäon se vaihe, jolloin al-Qaeda aloittaa taistelun uskottomia vastaan, ja näyttää biljoonalle muslimille kuinka se tapahtuu. Tämän vaiheen uskotaan päättyvän ensi vuonna.

Vaihe 3: "Nousu".
Miljoonat muslimit käyvät taisteluun Islamin vihollisia vastaan. Erityisen voimakkaita hyökkäyksiä tehdään Israelia vastaan. Uskotaan, että Israelin kärsimät suuret tappiot (tuho?) pakottavat maailman tunnustamaan al Qaedan suurvallaksi, ja neuvottelemaan sen kanssa.

Vaihe 4: "Romahdus".
Vuonna 2013 al-Qaeda kontrolloi Persianlahden öljyäja suurinta osaa Lähi-Idästä. Tämä mahdollistaa al-Qaedalle USA:n talouden ja sotilaallisen voiman rampauttamisen.

Vaihe 5: "Kalifaatti".
Kalifaatti, eli yksi hallitus kaikille muslimeille, perustetaan. Tässä vaiheessa lähes kaikki lännen kulttuurinen vaikutus islamilaisissa maissa on eliminoitu. Kalifaatti organisoi mahtavan armeijan seuraavassa vaiheessa.

Vaihe 6: "Maailman valloitus".
Vuonna 2022 loput maailmasta valloitetaan hurskaiden ja voittamattomien Islamin armeijojen toimesta.Tämä on se vaihe, josta Osama Bin Laden on puhunut jo vuosia.

Vaihe 7: "Lopullinen voitto".
Kaikki maailman asukkaat on joko pakotettu kääntymään Islamiin tai alistettu toisen luokan kansalaisiksi islamilaisen hallinnon alle. Tämä vaihe päättyy suunnilleen v.2025.

Eihän tässä mitään uutta ole. Al-Qaeda on puhunut avoimesti tästä, globaalista islamilaisesta tasavallasta, vuosia. Islamilaiset terroristit ovat tosi uskovaisia. Jumala on heidän puolellaan, ja kaikki esteet tulevat poistumaan Jumalan voiman tieltä. Toimiiko al-Qaedan suunnitelma? Kysykää natseilta ja kommunisteilta.

Lähde: http://www.strategypage.com/dls/articles/20059240226.asp

Suomeksi:
http://www.stormpages.com/eurooppa/maailmanvalloitus.htm


Uusinta:

http://tappis.555mb.net/2015.htm

13

1055

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Frank Black

      ... täytyy kuitenkin ottaa huomioon. Islam on sisäisesti riitainen uskonto, jopa enemmän kuin kristinusko. He ovat riidelleet verisesti keskenään jo islamin alusta lähtien.

    • puupappi

      Jumala ja "Allah" eivät ole synonyymejä.

      Islamin perustuu väkivaltaan ja pelkoon, kuten muutkin epäjumalanpalvonnat ja niiden romahdus on tullut toisille nopeammin, kuin toisille. Muslimit kaipaavat oikean Jumalan rakkautta, ja Jeesuksen armoa ja syntien anteeksisaamista, julistetun evankeliumin sanoman kautta.

      Mitä länsimaat kuollut kristillisyys tekee, kun Paavin johdolla siunaa vaikka mitä toimintaa? Ei ihme, että nämä kuolleet uskonnot kokevat olevansa saman "hengen" lapsia. Jeesus sanoi:"jos sokea sokeaa taluttaa niin molemmat kuoppaan putoavat."

      Muslimeilla on täydellinen oikeus vapautua islamista ja "kuunjumala Allahista". Ihmiset kuuluvat Jumalalle, joka on heidät luonut. Jeesus Kristus Jumalan Poika on kuollut kaikkien ihmisten tähden ristillä ja hänen verensä puhdistaa synnistä, jokaisen joka rukoilee Jeesusta avukseen pelastuu, (Room.10:9-13) syntyy Jumalan lapseksi (Joh.1:12-13).

      Jeesus sanoi:"joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu." Se sotimisen mielettömyydestä, valitettavasti islamin valheet heidän paratiisista ym. muuttuvat eivät pidä paikkaansa. Monet kuitenkin uskovat islamin valheet, eikö meidän tehtävämme ole kertoa heille mikä on totuus? Paavi ei sitä tee, mutta apostoli Paavali julisti aikansa epäjumalan palvelijoille Ap.t. 17-luku "...noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että KAIKKIEN IHMISTEN KAIKKIALLA ON TEHTÄVÄ PARANNUS." (jae 30)

      Jeesus Jumalan Poika tulee ilmestymään ja jopa terroristeja tulee Jeesus uskoon, niin kuin islamin naiset ovat Jumalalle liian rakkaita joutumaan helvettiin. Sanoma Jeesuksesta kuuluu kaikille ja pitää kertoa Jumalan rakkaudesta ja Jeesuksen tarjoamasta armosta ilman tekoja, rahaa tai suorituksia. (Ef.2:1-10) Maailma olisi liian hyvä paikka, jos Jeesuksen sanoja noudatettaisiin. Siis uskotaan Jeesukseen ja kerrotaan kaikille Jeesuksesta ja ei anneta ihmisten joutua ikuiseen helvettiin. Taivas odottaa sinua nyt.

      • delgesu

        Huomaan että tietämättömyys on yksi pahimpia pelon synnyttäjiä kannattaa ottaa selvää enemmän muistakin uskonnoista .Islam ei ole mitään kuun palvontaa vaan monoteistisempi yksijumalainen usko kuin kristinusko kolminaisuuksineen .Islam maat eivat ole osallistunut yhteenkään suursotaan joita me sivistyneet länsimaat olemme käyneet viime vuosisadalla .Ja me eurooppalaiset ne juutalaiset tapoimme.vihaa litsotaan koska he asuvat öljykentillä .Katsokaa ihmeessä Cookle video LOOSE CHANGE SUOMI jos pokka pitää.


      • aseitako kaikille

        Jos viime sodassa kirkko siunasi sotilaiden aseet, niin vinossa ovat pappien aatteet ! Ajatuksistasi loistaa lapsen tieto !


    • Ari Uolevi

      Onneksi sentään noita jumalia ei ole oikeasti olemassa, se tässä nyt vielä puuttuisi, että joku yliluonnollinen olento asettuisi noiden sekopäiden puolelle.

      • veliseni...

        Jotain yliluonnollista islamissa täytyy olla, eihän se muuten leviäisi tuollaisella vauhdilla.


      • uskonto on huumetta
        veliseni... kirjoitti:

        Jotain yliluonnollista islamissa täytyy olla, eihän se muuten leviäisi tuollaisella vauhdilla.

        Uskonnon ja politiikan naimakauppa jyrää kaiken alleen !


    • del gesu

      ihmisiä on aina hallittu pelolla , MUR MUR .Että vielä tässä pitäsi islamin maailmanvalloitusta pelätä.Kannattaa katsoa Cooklesta video LOOSE CHANGE SUOMI syyskuun 11.n toista päivän tapahtumista .,jos pokka pitää .Jos islamisti terroristit ovat niin neroja että muuttavat painovoimaa ja haihduttavat lentokoneita ilmaan kannattaa heitä pelätä,eikä sitten olekaan mitään toivoa. Itse luotan vielä painovoimaan ja uskon niiden tekojen takana olevan joitain ihan "muita" ,antoisaa elokuvailtaa ja pitäkää tuolista kiinni .

    • delgesu

      Ihmisiä on aina hallittu pelolla MUR MUR .Että vielä pelotellaan islamin maailmanvalloituksella .Kannattaa katsoa Cooklesta video LOOSE SHANGES SUOMI ,syyskuun 11 en. toista päivän tapahtumista jos pokka pitää .Mikäli islamterroristit ovat niin neroja että muuttavat painovoimaa sekä haihduttavat lentokoneita ilmaan heitä todella kannattaa pelätä.Itse uskon vielä fysiikan lakeihin ja että teon tekijät ovat joitain muita kuten jo yli puolet amerikkalaisista itsekin uskoo.Hauskaa elokuvailtaa ja pitäkää tuolista kiinni.

    • delgesu

      Täytyy vielä kerran tekstin luettuna todeta se äärikristillis fundamentalistis moska propagangaksi
      ,samanlaisilla maailmanvalloituspuhepelolla saatiin ihmiset vihaamaan ja pelkäämään juutalaisia 1900 luvun alussa ja tiedät mihin se johti.KELLÄHÄN NE MAAILMAN SUURIMMAT SOTAJOUKOT OIKEIN ON ,meinaatko että niitä vastaan voi taistella jotkut islamvaltiot ,kuin ei edes koko länsi pärjäisi yhdessä . jäitä hattuun .Jos joku Islam fanatisti ajattelisi näin niin valitettavasti tämä laita maailmasta ei jää Pekkaa huonommaksi.

    • tietousko

      johon Koraani antaa hyvät ohjeet.

      48.28. Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden uskonto, saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden uskontojen rinnalla

      48.13. Jos joku ei usko Jumalaan ja Hänen sananjulistajaansa, Me olemme totisesti epäuskoisia varten varannut polttavan tulen.

      Jännitän
      ihmisten taipumusta hulluun fanaattisuuteen,
      mutta luotan
      järjen ja rauhan voittoon.

    • jaskanvärinen_jarbaari

      Nyt voidaan nähdä, miten suunnitelma etenee.

    • UniversaaliUskonto

      Olen kokenut uskontoihin liittyvän kiirastulen elämässäni, etsinyt vastauksia, tutkinut tunteita, ajatuksia, etsinyt Mestaria (kukin nimittäköön häntä millä nimellä ikinä). Olen kyseenalaistanut valmiita määräyksiä ja siksi etsinyt vastauksia, jotka resonoivat MINUN OMAN sieluni kanssa.

      Olen lukenut Raamatun ja Koraanin, ja avoimin mielin keskustellut aiheesta. (Molempien uskontokuntien edustajia on myös omassa lähipiirissäni. )

      Lähtökohtani oli ja on edelleen:
      1) Jokainen tulkoon onnelliseksi uskollaan!!
      2) Uskonto on OMA asia.
      3) Uskonto on USKON asia.
      4) Uskontoon SYNTYMINEN ei ole oma valinta.

      Raamattu pani tulkitsemaan paljon vertauskuvia. Surin ajan ihmisten ahdanmielisyyttä ja Jeesuksen kohtaloa, ihmisten raadollisuutta, uskon nimissä käytyjä sotia. Anteeksianto samoin kuin Jumalan rakkaus ihmiseen herkisti, olipa tämä tehnyt mitä hyvänsä.

      Koraani antoi ohjeita ja käskyjä: elämän arkiohjeita, jotka ok, mutta häkellyin ihmisten lokeroimisesta uskon nimissä oikeisiin ja vääriin, tappamisen oikeutuksesta ja siihen käskemisestä, miesten ja naisten tasa-arvon puutteesta ja jyrkkiin asenteisiin muista uskonnoista.

      Tutkimusmatkani päätteeksi, tulin tulokseen, ettei kumpikaan (yksikään muukaan maailman uskonto!?) ole valmis sellaisenaan sokeasti seurattavaksi.

      Uskonto, omakin sellainen, joka kunnioittaa yksilön omaa hyvään pyrkivää ja vapaata tahtoa ja luo turvallisuutta, on riittävä ja sen Luoja saa ymmärtää ja sen tekeekin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe