Lohjan Kuntosalit?

salimali

Mitä kuntosalia suosittelet Lohjalta?

24

5194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyyne76

      Ehdottomasti Aplico, jos haluat treenata viihtyisässä ympäristössä ja ehkä harrastaa ryhmäliikuntaa ammattitaitoisessa ohjauksessa.Huippupaikka jossa ohjaajat ovat aina iloisia ja valmiita auttamaan.Paikka on tarkoitettu niin miehille kuin naisillekkin.Suosittelen!!!

      • Haluatt

        Jos haluat treenata tosissaa aplico on lohjan huonoin sali siihen. Mutta jos haluat laihduttaa kannattaa mennä aplicoon. Aplico on kallis verrattuna uimahallin saliin ja paljon huonompi salina. Se on hieman viihtyisämpi mutta siellä on huonommat laitteet ja ns. Vapaat painot puuttuvat lähes kokonaan tai ovat erittäin vajaat.
        Aplico ---> jos ei rahasta kiinni ja haluat laihduttaa.
        Uimahalli --> Jos haluat treenata halvemmassa ja paremmassa salissa


    • neidonkeitaassa

      sali on ihan ok, välillä vaan ruuhkaa.

      • postman

        jees! Älkää unohtako Tennarin upeaa kuntosalia,siellä on nykyisin hyvät laitteet.ja ihanat tytöt jotka neuvoo.


      • Papua
        postman kirjoitti:

        jees! Älkää unohtako Tennarin upeaa kuntosalia,siellä on nykyisin hyvät laitteet.ja ihanat tytöt jotka neuvoo.

        Tennariin on tullut tosiaan uusia hyviä laitteita,mutta siellä on aika paljon ohjattuja ryhmiä, joten kannattaa katsoa koska sinne menee.Uimahallin kuntosalista kylläkin pidän enemmän, mutta aukioloajat voisivat olla hiukan laajemmat, esim.Ma-Pe illalla klo 22.00 saakka ja viikonloppuisin klo 20.00 saakka.Molemmat paikat ovat ok ja hinta on kohtuullinen.


    • Hansukka

      Aplico on viihtyisin ja siellä on parhaat palvelut ja mukava ilmapiiri, hinnoittelu pitää turhan ruuhkan pois. Mutta ei se salikortti nyt NIIN kallis ole, koska siihen sisältyy omavalmentaja ja kaikki ryhmätunnit, myös tanssit, joogat ja venyttelyt. Ehdottomasti suosittelen!

      Uimahalli on toiseksi viihtyisin, mutta turhan ruuhkainen, joutuu jonottamaan laitteisiin. Ei ole mitään ryhmätunteja.

      Tennarista tulee mieleen koulun jumppatunnit. En tykkää paikasta vaikka henkilökunta toki on ystävällistä.

    • Besti

      Haimaulli ehdottomasti. Aplicoa on vaan näyttäytymis- ja juppisali. Ja törkeet hinnat verrattuna laatuun. Ja mitä järkeä on liittyä jäseneksi? Jos joku paikka hajoaa, niin sitten maksaa vaan 60eskoa tyhjästä...

      • Kiireinen ja uraputkessa

        Aplicossa voi jäsenenä kuntoilla avainkortilla silloin kun muut paikat ovat kiinni. Sopii kiireiselle ja vuorotyötä tekevälle.

        Jos joku paikka menee rikki, Aplicon jäsen voi pyytää omaohjaajalta sellaisen ohjelman, jota voi tehdä. Esim. jos on polvi rikki, voi kuntoutumisen ajan keskittyä ylävartalon treenaamiseen. Ei tarvitse lopettaa kuntoilua kokonaan. Saa myös ohjeita sen rikki meneen paikan kuntouttamiseen. Tästä on itsellänikin kokemusta.


    • MinttuM

      Osaako joku sanoa hintoja esim kuukausikortti? Onko pidempiaikaisia kortteja, niiden hinnat? Sivuilta kuin ei löytynyt...

      • alama vuaa

        oisi kyllä kiinnostusta, mutta ennen kyl tarvis tietää hintoja... Ihmettelenkin kun eivät ole laittaneet näytille.. Ajattelevatko että kiinnostuneet sitten säikähtää samantien


      • ....
        alama vuaa kirjoitti:

        oisi kyllä kiinnostusta, mutta ennen kyl tarvis tietää hintoja... Ihmettelenkin kun eivät ole laittaneet näytille.. Ajattelevatko että kiinnostuneet sitten säikähtää samantien

        Myös embirial on ok. Uudet laittee laurinkatu 55:ssa


    • Liisa Liikkuja

      Heissan! Onko kukaan Aplicon jäsen muuten tajunnut maksavansa 13 kertaa vuodessa jäsenmaksun, ei 12 kertaa?!? Suoraveloitus lähtee tililtä 28 päivän välein, joten "kuukausimaksuja" kertyy vuodessa oikeasti 13 kpl. Nyt täytyy kyllä myöntää, että tuli hieman riistetty olo...

    • JJ

      Mä juuri tänään kävin juttelemassa Aplicossa. Ja oon puoli vuotta miettinyt sinne liittymistä, sen hinnan takia siis. Ja mulle kerrottiin suoraan että se on 13x vuodessa.

      Mutta niistä hinnoista.. Juuri sen takia varmaan pitävät piilossa ettei me säikähdetä niitä. Ymmärtäähän sen, bisnes on bisnestä. Mutta niiin, alotusmaksu on 120e, mikä on ihan törkeen paljon. Ja sitte joka kuukausi, tai siis joka 4. viikko meneee 60e.
      Mutta laskin tässä itse, että jos kävisin ryhmäliikuntatunneilla 3x viikossa, kertamaksuksi tulee 5e. Itse kun oon kiinnostunut tosta Zumbasta, niin sitä ei noin halvalla pääse missään harrastamaan luulisin. Jos tohon päälle vielä vaikka 2x sali nii eipä siitä kauheasti jää hintaa kerralle..
      plus oma kunto-ohjaaja, ne ei ilmeisesti kauheen halpoja yleensä oo?

    • Tennariin !

      Paljonko maksa tennarin salikortti/kuukaus/puol vuotta/vuosi ?

    • Himotreenaaja

      Tennari
      Neidonkeidas
      Aplico
      Balanssi
      CrossFit
      Bodailuklubi
      Koulujen salit
      Senioreiden sali
      Voimailusali

      Onhan noita. Kaikkea löytyy. Riippuu mitä hakee.

    • fyssari

      Lohjalta löytyy myös vähän varttuneemmalle harjoittelijalle mukava vaihtoehto nimeltään Kunto ja terveys 50. Paikka on ihan keskustassa Sibeliuksenkatu 3:ssa. Salilla on HUR:n paineilmalaitteet ja tarvitessasi saat fysioterapeutin ohjauksen harjoitteluun. Avainkortilla pääsee harjoittelemaan klo 6-22 ja hinnat ovat todella kilpailukykyiset. Kannattaa pitää lihakset kunnossa! tt: Anni

    • meni maku Aplicoon

      Hain Aplicon kuntosalihintoja nyt vuonna 2013/4 Kyllä osaavat pitää hinnat hyvn jemmassa. Taktiikkana on varmasti, että saadaan asiakas ensin koukkuun, ja rahastetaan sitten kuiviin, kun ei kehtaa kieltäytyä naamakkain!

    • Liikuntakeskus

      Uimahallin sali on monesti tosi ruuhkainen jos haluat käydä yhtään suositumpaan aikaan tai huonolla ulkoilukelillä.

      Kuulin myös salilla varoittavan esimerkin että mitään pidempi aikaisia kortteja ei kannata ostaa. Useamman kuukauden poissaoloa ei hyvitetty edes lääkärintodistuksella liikuntakiellosta.

      • aplicossa itse

        Aplico on ehkä kallis, mutta laadukas ja siellä on aina hyvä ilmapiiri ja ohjaajat. Kaiken eniten silmään pisti, että joku kertoi ettei rahoja hyvitetä ajasta kun ei pysty kuntoilemaan, ei pidä paikkaansa. Jos tuo lääkärintodistuksen, niin kun omaohjaajan kanssa keskustelee, niin kuukausimaksua ei tarvitse maksaa ko. ajalta.


      • Totta mutta...

        Uimahallilla, jep! Aplicolla not. Jos käyt Aplicolla jäsenenä, voit järjestää tapaamisen ja sopia tauosta, jos on tarvetta. Tauon aikana ei laskuteta liikuntajaksoista ja tauon saa pois yksinkertaisesti kävelemällä sisään ja sanomalla että tahtoisi jatkaa!


    • Mayorsin as/hki

      Aplicossa äijät kuolaa naisia, jos huomionhakutarvetta, niin aplicoon vaan :D

    • aplicoon

      balanssi hirvee läävä ja nummelaankaan ei mitään uutta koko aikana.salien pitäis uusiutua ja kehittyä. uusia laitteita ja palveluita?balanssi pettymys.seuraavaks.aplico!

    • uuslohjalainen1

      Onko Lohjalla Spinning-/sisäpyöräilytunteja missään muualla kuin Aplicossa? Haluaisin vanhaa harrastusta herätellä, mutta muiden harrastuste ja töiden vuoksi en ehdi (enkä halua) käydä kuin kerran tai kaksi viikossa ja tällöin minkään salin jäsenyys millään hinnalla ei ole kannattavaa. Pitäisi löytää paikka, jossa voi harrastaa tunti kerrallaan.

      Ja ihan totta, miten hintojen esille laittaminen voi olla niin mahdottoman vaikeaa? Voi olla, että jotkut ihmiset pelästyisivät tiehensä, mutta luulisin, että enemmän on meitä, joita ärsyttää, kun ei voi vertailla ja jää sen vuoksi menemättä kokonaan.

      • Enpä tiiä...

        Jos oikein muistan, Aplicolla 5e/kertatunti, joka tietenkään ei ole halvin mahdollinen paitsi jäsenenä jos käy 3-5 kertaa vkossa tulee jäsenhinta maksettua takasin melko nopeasti. Muualla en tiedä onko ollenkaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe