gekko karkuteillä

maija poppanen

Gekkoset pääsi karkuteille terrasta!kaksi aikuista ja yksi poikanen.Nyt on enää yksi isonen karkuteillä..ongelma on ettei ole näkynyt vilaustakaan siitä..ja karkuteillä on oltu neljä päivää.Olen viritellyt yöksi lamppua ja ruokaa,josko tulis lämmittelemään ja syömään.Ei näy?Liekkö gekkoseni kuollut?kuinka kauan karkuteillä voi hengissä kestää ellei saa ruokaa vettä?keinoja pyydystykseen??

9

723

  Vastaukset

  • Katso ainakin mihin astut =D jos gekko on ryöminut esim. maton alle, voi se olla aika kohtalokas paikka... Ehdotan siis koko kämpän siivoamista ja joka kolon tutkimista. Luulempa että se kököttää jossain kodin lämpimässä paikass, esim jonkinkodinkoneen alla/takana?

   • Ovat meikäläisellekin tuttuja :'D Kyllä se gekko varmaan hengissä on, kannattaa katsoa juuri kodinkoneitten alta ja koloista, sillä meitin koirasgekko karkasi kaksi kertaa peräkkäin ja meni jääkaapin koneistoon, koska siellä on lämmintä x) Kolmannella ja viimeisellä kerralla se roikkui pöytäliinassa!


  • Ei ole gekosta näkynyt vilaustakaan..ja joka paikasta on etsiskelty.Tosin on niin paljon piilo paikkoja joissa se voi lymytä...että on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta!Kuljeskelkoot missä haluaa..uskon että jostain eteen sattuu ennemmin tai myöhemmin!
   Ruokaa ei ole käynyt syömässä..eikä jälkiäkään näy.Vanha perunajauho temppu...voi onnetonta,kun ei vain kituisi jossain jumissa..

   • että on hengissä eikä missään jumissa..


  • Itselläni on ollut parikin kertaa aikuinen gekko karkuteillä, ekalla kerralla neiti oli vaan vkon ja toisella kerralla 2vkoa. Ekalla kerralla käppäili eteisessä exääni vastaan kun hän tuli suihkusta ja toisella kerralla exä ihmetteli kun hänen likainen sukkansa lattialla liikkuu itsestään; oli gekko päättänyt mennä sukan sisälle lämmittelemään.

   • haamusukka XD


   • kotilo-ja-gekkofani kirjoitti:

    haamusukka XD

    Toivottavasti löytyy!!
    mnu lisko yhesti karkas mutta se löytyi patterin välistä!! kannattaa tutkia joka kolo jossa se vois olla.!.


   • 100% EläinFani kirjoitti:

    Toivottavasti löytyy!!
    mnu lisko yhesti karkas mutta se löytyi patterin välistä!! kannattaa tutkia joka kolo jossa se vois olla.!.

    Jouluja on tässä vietelty..ja joulusiivouksen yhteydessä gekkosta etsitty..ei ole löytynyt sitten niin mistään.Yksi ehkä kuulohavainto yöaikaan oli...mutta en kinkun uuvuttamana jaksanut sännätä perään!odottelen vaan,että se jossakin välissä tulisi itsekseen vastaan.No jotain iloistakin..terran neljästä munasta,kaksi on kuoriutunut!Tosi söpjä pikkuliskoja..


   • maija poppanen kirjoitti:

    Jouluja on tässä vietelty..ja joulusiivouksen yhteydessä gekkosta etsitty..ei ole löytynyt sitten niin mistään.Yksi ehkä kuulohavainto yöaikaan oli...mutta en kinkun uuvuttamana jaksanut sännätä perään!odottelen vaan,että se jossakin välissä tulisi itsekseen vastaan.No jotain iloistakin..terran neljästä munasta,kaksi on kuoriutunut!Tosi söpjä pikkuliskoja..

    Et jaksa?? Ootko idiootti anna eläimes poies


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Viroon pääsee taas 1.6.

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan tultuaan kahden viikon karanteeniin.

   68
  • Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Niput oli kiinnitetty kuminauhoilla.

   75
  • Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla pokkaa. On itse aiheuttanut nämä JM:n taloussotkut ja oli väitetystä pettämisestä huolimatta menossa rallikuskin kanssa naimisiin. Jos maisa kerran on niin onnellinen avioliitossaan niin miksei jätä exää jo rauhaan? Mökillä käymisenkin voisi lopettaa kun ei mökistä mitään omista.

   121

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   114
   10881
  2. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   8173
  3. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   72
   3053
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   191
   2244
  5. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   64
   2026