auto

ja status

Onko suomalaisilla nuorilla niinkin huono itsetunto, että auto, tai raha ratkaisee sen, kuinka korkealla kyseisen ihmisen pisteet ovat.Eikait tääälläkään yli 25 vuotiaat ole niitä, jotka provoavat/provoutuvat autojen paremmuuteen liittyvistä keskusteluista? Vai onko vanhempia? Jos omaa auto merkkiä/mallia haukutaan, se on täysi katastrofi. Monen viestin takaa näkyy, että siinä on verisuonet pullistellut tuota viestiä kirjoitettaessa. Toisaalta, mikä laittaa haukkumaan jotakin merkkiä? Kateus, vai mikä?

On hämmästyttävää, jos aikuiset ihmiset tähän "syyllistyy". Toki saa tehdä minun puolestani, mutta pyöriikö se elämä sen peltikasan ympärillä kokonaan. Tuntuu, että joillekin auto on kuin uskonto.

Henkilökohtaisesti minulle on sama, millä kukin ajaa. Jokainen ajaa sillä, joka hänelle henkilökohtaisesti on KANNATTAVIN auto pitää/ajaa, eikä siinä paljon toisten mielipiteiden tarvitse painaa. Kukaan muu ei yleensä tiedä pohjimmiltaan, miksi jokin henkilö ajaa juuri tuollaisella autolla.

Itse kun laitoin mahdollisimman huomaamattoman auton(japsin), että autostani tulisi mahdollisimman vähän puhetta,sekä omat kokemukset merkistä ovat hyviä, niin on tullut siltikin noin n kertaa kuultua kuinka rumanvärinen (punainen)ja huono autoni on(ilman perusteluja). Lisäksi, kun auto on ostettu käytettynä, niin hinta kiinnostaa. En ole kertonut, kun halvalla sain ja sekös joitakin sapettaa. Hyvin se on toiminut. Nämä kommentit olen nuorilta aikuisilta kuullut, itsekin kun sellainen olen.

Mikä se on se nappi ihmisten päässä, joka saa suunnilleen sodan syttymään eri muotoon prässätystä pellistä. Suurimpana erona näissä on loppujen lopuksi vain hinta.

Myönnettäköön, mersulla ja audilla ajaisin mieluummin, mutta en viitsi laittaa rahaa niin isoja summia pelkästään siihen, mikä hyöty siitä minulle olisi. Joillekin sekin voi olla kannattavaa, jos kilometrejä tulee paljon ja vaatii ajolta paljon.

Live elämässä harvemmin olen kuullut haukkuvia kommentteja omasta autostani vähän vanhemmilta ihmisiltä. Onko kyse siis nuorten huonosta itse tunnosta vai mistä, jolla pönkitetään omaa auton paremmuutta ylöspäin. Haukkuvia kommentteja kun voivat antaa niin saksan tai japsi autojen käyttäjät.

2

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täällä Suoli24:ssä ei kuulu esittää järkeviä ja tervepäisiä kommentteja. Olet tyystin väärässä paikassa. Tämä keskustelufoorumi on mielenvikaisten alkoholistien kokoontumispaikka ja täällä kuuluu kirjoittaa pelkästään loukkaavia viestejä, mieluummin ilman yhtäkään perustelua.

      Pisteet sulle.


      Master Eq

    • _N81_

      Tottapa tuo. Itsekin ihmetellyt ihmisten asenteita. Minua kun ei voisi vähempää kiinnostaa millä kukakin ajelee. Toki jaksan kuunella uuden autonomistajan hehkutuksen ja jopa olla onnellinen hänen puolestaan. Mutta kateellinen en ole koskaan ollut, enkä ikinä lähtisi haukkumaan kenenkään valintoja.

      Itse sain kuulla ties mitä juttuja ranskalaisista ja ketsupeista, kun farmari pösön ostin. Tyhmä eukko ei tiedä mistä mitään.

      Nykyään taas uudempi ja urheilullisempi ns kalliimman puoleinen auto käytössä(japsi) ja taas samat jutut. On kuulemma ruma, p*ska eikä muutamat huolisi ilmaiseksikaan ko.autoa. Sitä en ymmärrä, että mitä se minun valintani oikein muille kuuluu? Eikö riitä, että itse olen tyytyväinen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe