Terve, terveempi adventisti?

Lääkärikonferenssin tauolla esitelmöijät tutustuvat toisiinsa. Lääkärit ihmettelevät kasvonsa hupulla peittänyt ja kauttaaltaan vaatettua osallistujaa. He kysyvät, että mistä on kysymys, onko kaikki ok. Huputettu näyttää vasenta olkapäätään, iho siinä näyttää aika normaalilta, mutta vähän kiristyneeltä. Yksi lääkäreistä sanoo, että näytäpäs ihoa muualtakin, mutta hän ei suostu, vaan väittää olevansa täysin terve, itseasiassa terveempi kuin muut ja alkaa antaa heille ohjeita. Mutta tämä lääkäri ei anna periksi, vaan sanoo, että kiristynyt iho ei ole terveen merkki ja päätellen peittelystä jotain on pahasti vialla ja tietynlainen hajukin pistää nenään, joka antaa vinkkejä pahoista paiseista – hän toteaa aikaisemman kokemuksensa ja koulutuksensa perusteella, että kyse on tappavasta taudista, joka on jo levinnyt paiseina iholle ja sisäkalut ovat jo pahassa jamassa. Tauti on tarttuvaa ja tappavaa laatua ja siihen on heti aloitettava lääkitys ja paiseet on puhkottava. Peittelijä suuttuu ja väittää, että hän on terveempi kuin muut. Osa lääkäreistä nuhtelee taudin tunnistanutta lääkäriä ja sanoo, että eikö meidän olisi parempi keskittyä vain tuohon olkapäähän, siinähän iho on aika lailla samanlaista kuin meillä muilla – keskustellaan nyt vain näistä meille yhteisistä ominaisuuksista niin sopu säilyy ja ehkä saamme jotain rakentavaa aikaan. Jotkut kuitenkin toteavat, että nyt joko lääkitykseen ja paiseet puhkottavaksi tai sitten pois tartuttamasta toisia. Niinpä taudin tunnistanut osa lääkäreistä poistuu saamasta tartuntaa ja loput jäävät rakentavaan keskusteluun olkapäästä ja saavat tartunnan ja koko joukko kuolee.

Kuulostiko vertaus tutulta?

Täälläkin adventistit, ja vanhemmat adventistipastorit varsinkin, haluavat näyttää vain sitä melkein samaa kuin uskovillakin. He kirjoittava jonoon oikealta näyttäviä lauseita, niistä kuitenkin puuttuu Jumalan voima, vaikka sinänsä olisivat oikein. Niin he esittelevät noita sanajonojaan ja ovat olevinaan yhtä uskovia jolleivät uskovampiakin kuin uskovat. He kulkevat kuitenkin peitellen itseään, oppiaan ja taustaansa ”Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.” (Joh 3:20) He suuttuvat, jos heidän tilansa paljastetaan ja siitä nuhdellaan. He haluavat kaikkien keskittyvän vain noihin muiden puheita muistuttaviin sanajonoihinsa. On kuulemma rakentavaa ja rakkaudellista puhua vain noista sanajonoista ja se luo yhteyttä.

Osa uskovista on ihastuksissaan, että meillähän on yhteistä. Noissa sanajonoissahan me voimme pitäytyä, sehän on rakentavaa, ei puututa ollenkaan tuohon peiteltyyn massaan, vaan keskitytään nyt näihin pikku yksityiskohtiin. Jotkut sitten paljastavat, että eivät nuo ole uskossa ollenkaan, vaan kuolleita, harhaoppisia ja menossa helvettiin. Heidät pitää nyt saada terveiksi. Mätäpaiseet on pusereltava ja lääkettä annettava, eli ellenismit on paljastettava ja osoitettava harhaopiksi ja adventistit nuhdeltava, saarnattava heille lakia ja evankeliumia, että tulisivat uskoon ja pelastuisivat. Tästä adventistit suuttuvat ja väittävät olevansa uskovia ja uskovampiakin kuin muut.

Osa jää sitten ”rakentavasti” saamaan tartuntaa ja halveksii noita parannusta ja uskoon tulemista vaativia. Kukaan ei tule heidän kauttaan uskoon, vaan adventistit pysyvät harhaopissaan ja he itse liukuvat kohti hengellistä kuolemaansa luopioiksi. Paiseet paljastaneet taas saavat muutaman adventistin karmahtamaan tilaansa, huutamaan Jeesusta avukseen ja pelastumaan.

Turhaan Jumala ei ole Raamatussa varoittanut "heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta." "Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti"(2 Tim 3:5, Tiit 3:10). Jumala siis näkee ja tietää vaaran, mutta ylpeät ihmiset vähättelevät ja ovat muka niin voimakkaita uskossaan, ettei heidän tarvitse välittää Jumalasta ja Hänen varoituksistaan. Heille on tärkeätä olla hyvissä väleissä kaikkien kanssa, myös harhaoppisten - on niin kivaa, kun tykätään.

35

900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oppiisi

      Harhainen vertaus kuten on kirjoittajakin Tällaisiahan ne harha pietistit todella ovat.
      ilman todellisen Evankeliumin valoa. Tämä kertomuksesi sopi erittäin hyvin itseesi ja kavereihisi. Mene puhdistamaan omaa Saasta
      joukkoasi ettei se kuole Rukoile Appollonius
      Tyanalaista Pakanoiden Kristusta. Hän hyväksyy kaikki sinutkin omine pyhyyksinesi. Jätä Jeesuksen Lauma rauhaan. ja lopeta pahan hengen
      levitys touhut. Olethan vain rauhan häiritsiä.
      jolla on Naisen tieto lapsen muisti, vaan ei
      ole partasuun urohon. Tämä oli Plagiointia.
      Jää pahojen henkiesi huomaan. Voi hyvin
      harhojesi parissa.

      • alex-kasi

        .. että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen.

        .. että uskossa Kristus itse asettuu asumaan ihmiseen ja ANTAA HÄNELLE OMAT OMINAISUUTENSA.

        .. että yhdistyessään Kristukseen ihminen tulee osalliseksi hänen jumalallisesta luonnostaan ja alkaa muovautua hänen kaltaisekseen.

        -------------------------------------------------

        Kuinka tämä pietismi-oppi soveltuu uskova_1:den kirjoituksiin - voiko joku tosissaan väittää että nämä kirjoitukset ovat Kristuksen ominaisuuksien tulosta???

        MINÄ EN NÄE NIISSÄ MITÄÄN KRISTUKSEN OMINAISUUKSIA.
        Kristus ei ole valheellinen, propagandistinen ja rakkaudeton.


    • kirjoitusta

      etkä saa kynästäsi terveempää tekstiä vai oletko jo noin pimeä luulet kylläkin että siinäpä oiva parjaus taas adventisteista, ehkä se joillekin sinun tapaisille tepsiikin, mutta ei minulle.

    • ja uskokaa

      MINUUN.Luottakaa elämänne Jeesukselle,uskokaa että hän vuodatti verensä juuri sinunkin tähtesi,ottakaa vastaan Jumalan armo Kristuksen kautta,niin se RIITTÄÄ.Älkää antako KENENKÄÄN eksyttää teitä pois TÄSTÄ KRISTUKSEN RAKKAUDESTA.Paavali sanoi,ettei MIKÄÄN voi eroittaa minua siitä,ei edes henkivallatkaan,joita Uskova1 edustaa.(Syyttäjä henkeä.)

      • sanottu

        Adventismi on sairaus. He ovat niin itsekkäitä, että eivät haluakaan parantua, joten he ovat kuolemaan tuomittuja.


      • todella
        sanottu kirjoitti:

        Adventismi on sairaus. He ovat niin itsekkäitä, että eivät haluakaan parantua, joten he ovat kuolemaan tuomittuja.

        henkinen parantuminen kaukana,jos lähtee seuraamaan kaunaista Uskova 1.tä.Jonka suurin ilo on mopata toisia ja etsiä ja kaivaa toisen hampaankoloa,vaikka omat ovat täynnä iljetystä ja saastaa!


    • Oletko todella

      alkanut puserrella"ajoksia" adventistien niskasta,vaikka oma suusi löyhkää ja vuotaa märäntynyttä löyhkää koko ajan.Mene hammaslääkäriin!

      • Hänhän on noita.

        Siellä Viccojen palstalla hänellä olisi yhtälainen henki tarkoitan tätä harha henkeä.
        miksi noita tulee Kristittyjen palstalle?
        pahuutta tuomaan. Eihän hän ole edes Kristitty.
        hänet on otettu noitien Ylipapittareksi. eikö
        tämä riitä!


      • alkaneet
        Hänhän on noita. kirjoitti:

        Siellä Viccojen palstalla hänellä olisi yhtälainen henki tarkoitan tätä harha henkeä.
        miksi noita tulee Kristittyjen palstalle?
        pahuutta tuomaan. Eihän hän ole edes Kristitty.
        hänet on otettu noitien Ylipapittareksi. eikö
        tämä riitä!

        Puhuttaisiinko Leo Melleristä välillä tai jostakin muusta eronneesta adventistipastorista.


      • sehän on
        Hänhän on noita. kirjoitti:

        Siellä Viccojen palstalla hänellä olisi yhtälainen henki tarkoitan tätä harha henkeä.
        miksi noita tulee Kristittyjen palstalle?
        pahuutta tuomaan. Eihän hän ole edes Kristitty.
        hänet on otettu noitien Ylipapittareksi. eikö
        tämä riitä!

        saatana itse!Sen tehtävä on syyttää ja panetella Jumalan lapsia.Siinä olen samaa mieltä kanssasi,ettei hän voi olla kristitty,koska kristityllä ei ole valtaa tuomita sellaisia jotka ovat ottaneet Kristuksen pelastuksekseen.Ei Kristus hylkää yhtäkään,joka häneen turvaa.Meidän tulee muistaa että pelastus on Jumalan lahja,eikä omin voimin hankittu,muutoinhan se ei olisi armo olenkaan.


      • adventistipastori
        alkaneet kirjoitti:

        Puhuttaisiinko Leo Melleristä välillä tai jostakin muusta eronneesta adventistipastorista.

        "Puhuttaisiinko Leo Melleristä välillä tai jostakin muusta eronneesta adventistipastorista."

        Ei Meller ole koskaan ollut adventistipastori. Eikä hän ole pastori ollenkaan. Hän on koulutukseltaan toimittaja. Eronnut ja uudelleen avioitunut hän kyllä on.


    • alex-kasi

      Riitta kirjoitti:
      Lääkärikonferenssin tauolla esitelmöijät tutustuvat toisiinsa. Lääkärit ihmettelevät kasvonsa hupulla peittänyt ja kauttaaltaan vaatettua osallistujaa. He kysyvät, että mistä on kysymys, onko kaikki ok. Huputettu näyttää vasenta olkapäätään, iho siinä näyttää aika normaalilta, mutta vähän kiristyneeltä. Yksi lääkäreistä sanoo, että näytäpäs ihoa muualtakin, mutta hän ei suostu, vaan väittää olevansa täysin terve, itseasiassa terveempi kuin muut ja alkaa antaa heille ohjeita. Mutta tämä lääkäri ei anna periksi, vaan sanoo, että kiristynyt iho ei ole terveen merkki ja päätellen peittelystä jotain on pahasti vialla ja tietynlainen hajukin pistää nenään, joka antaa vinkkejä pahoista paiseista – hän toteaa aikaisemman kokemuksensa ja koulutuksensa perusteella, että kyse on tappavasta taudista, joka on jo levinnyt paiseina iholle ja sisäkalut ovat jo pahassa jamassa. Tauti on tarttuvaa ja tappavaa laatua ja siihen on heti aloitettava lääkitys ja paiseet on puhkottava. Peittelijä suuttuu ja väittää, että hän on terveempi kuin muut. Osa lääkäreistä nuhtelee taudin tunnistanutta lääkäriä ja sanoo, että eikö meidän olisi parempi keskittyä vain tuohon olkapäähän, siinähän iho on aika lailla samanlaista kuin meillä muilla – keskustellaan nyt vain näistä meille yhteisistä ominaisuuksista niin sopu säilyy ja ehkä saamme jotain rakentavaa aikaan. Jotkut kuitenkin toteavat, että nyt joko lääkitykseen ja paiseet puhkottavaksi tai sitten pois tartuttamasta toisia. Niinpä taudin tunnistanut osa lääkäreistä poistuu saamasta tartuntaa ja loput jäävät rakentavaan keskusteluun olkapäästä ja saavat tartunnan ja koko joukko kuolee.

      ********************************************

      Yllä oleva kirjoitus muistuttaa mielestäni paljolta Hitlerin aikaisia juutalaisvastaisia kirjoituksia.

      MIKSI?

      Koska siinä annetaan ensin "kuva"

      "kasvonsa hupulla peittäneestä ja kauttaaltaan vaatettuna olevasta haisevasta typerästä osallistujasta"

      jota sitten suoraan verrataan verrataan adventisteihin. Tämä taktiikka oli Hitlerin käytössä kun hän kirjoitteli tai kirjoitutti juutalaisvastaisia kirjoituksiaan ennen ja toisen maailmansodan aikana.

      Todella pohja noteeraus uskova_1:ltä, voi vain ihmetellä pystyykö hän ryömimään tämän alapuolelle tulevaisuudessa? Ehkä, onhan tyttö ainakin minut yllättänut jo monta kertaa (vaikkakin 99 kertaa 100:sta kielteisesti)..

      Jokainen ihminen, joka yhtyy näihin uskova_1:den kirjoituksiin saa samat seuraukset kuin hän - siksi kehoitankin myös antiadventisteja ottamaan kielteisen kannan tämän tapaisiin valheellisiin kirjoituksiin.

      Odotan mielenkiinnolla - löytyykö selkärankaa antiadventisteista vai ei?

      Vai yhdyttekö uskova_1:den kuvaukseen haisevista adventisteista?

      • älä nyt anna

        Älä nyt anna adventisteille niin suurta kunniaa, että vertaisit heitä juutalaisiin.


      • se näkyy ja kuuluu
        älä nyt anna kirjoitti:

        Älä nyt anna adventisteille niin suurta kunniaa, että vertaisit heitä juutalaisiin.

        Eipä kukaan kristitty pidä adventistien profeetta Ellen Whiteä oikeana profeettana.
        Adventistit seuraavat väärää profeettaa kuin hai laivaa.


      • alex-kasi
        älä nyt anna kirjoitti:

        Älä nyt anna adventisteille niin suurta kunniaa, että vertaisit heitä juutalaisiin.

        vastaaja ja aivan samalla linjalla kuin uskova_1, vaikka samalla yritit saada itsesi näyttämään vieläkin typerämmältä? Et osaa edes lukea - enhän minä verrannut juutalaisia (kuten sinä teit - vaikka et sitä tietenkään edes huomannut), minä vertasin uskova1:den kirjoitusta Hitlerin aikaisiin propagandakirjoituksiin. Jos lukisit mitä ihmiset kirjoittavat niin voisit vastata muihin kuin omiin olettamuksiisi ja luuloihisi.


      • pumppausta
        alex-kasi kirjoitti:

        vastaaja ja aivan samalla linjalla kuin uskova_1, vaikka samalla yritit saada itsesi näyttämään vieläkin typerämmältä? Et osaa edes lukea - enhän minä verrannut juutalaisia (kuten sinä teit - vaikka et sitä tietenkään edes huomannut), minä vertasin uskova1:den kirjoitusta Hitlerin aikaisiin propagandakirjoituksiin. Jos lukisit mitä ihmiset kirjoittavat niin voisit vastata muihin kuin omiin olettamuksiisi ja luuloihisi.

        Adventisti on propagandan uhri ja uskoo että oma uskon paisuneisuus tarjoaa amerikkalaisen uususkonnollisen pelastumismallin seuraamalla väärää profettaa.


      • alex-kasi
        se näkyy ja kuuluu kirjoitti:

        Eipä kukaan kristitty pidä adventistien profeetta Ellen Whiteä oikeana profeettana.
        Adventistit seuraavat väärää profeettaa kuin hai laivaa.

        on täysin oikeutettua sanoa että ei usko A-kirkon opetuksiin, siitä ei nyt kuitenkaan ole puhe juuri nyt. Otin esiin tämän epäoikeudenmukaisen ja epärehellisen aloituksen jossa maalataan adventisteja valheellisesti toisiksi kuin he ovat. Oletko samaa mieltä aloitteen kanssa vai et? Etkö uskalla sanoa OMAA mielipidettäsi ?? vai eikö sinulla ole omaa mielipidettä??

        Minun mielipiteeni on että tämä aloite on raukkamainen, valheellinen, propagandistinen ja tietoisesti tehty - ei siis mikään sattuma vaan tietoinen valhe joka on syntynyt uskova_1:den mielessä. Jokainen joka yhä on varustettu jonkinlaisella oikeudenmukaisuuden tajulla ymmärtää tämän - huolimatta siitä mihin kirkkoon tai uskonlahkoon kuuluu..

        Itse olen luterilainen, mutta se ei tee tämän aloituksen tapaisia kirjoituksia tippaakaan oikeudenmukaisemmaksi, vaan ne ovat yhä yhtä epäoikeudenmukaisia, valheellisia ja niiden motiivi on jossain pimeydessä. Eikä siihen auta vaikka kuka sanoisi mitä. Musta on musta vaikka kuka sanoisi että se on valkoinen - jos ymmärrät vertauksen?


      • esimerkiksi

        Hitler oli aikanaan monien saksalaisten kannattama ja palvoma johtaja niinkuin Ellen adventisteille tänäkin päivänä.


      • alex-kasi
        pumppausta kirjoitti:

        Adventisti on propagandan uhri ja uskoo että oma uskon paisuneisuus tarjoaa amerikkalaisen uususkonnollisen pelastumismallin seuraamalla väärää profettaa.

        Tämän aloituksen kirjoitti antiadventisti uskova_1, miten ihmeessä voit puolustaa tällaisia kirjoituksia haukkumalla muita?

        Haloo.. Vai oletko samassa kuopassa tämän tytön kanssa? vai oletko ehkä itse uskova_1? siinä tapauksessa et kaihda antamasta muille antiadventisteille erittäin huonoa mainetta omien tekojesi tähden. Siinä tapauksessa et enää vain pilaa oman seurakuntasi "viidesläisten" mainetta vaan myös muihin seurakuntiin kuuluvien.

        Toisin sanoen valheelliset ja propagandistiset antiadventistiset kirjoituksesi kantavat sen hedelmän minkä ne vain voivat loppujen lopuksi kantaakin.. ne ovat turmelevia kirjoituksia..


      • alex-kasi
        esimerkiksi kirjoitti:

        Hitler oli aikanaan monien saksalaisten kannattama ja palvoma johtaja niinkuin Ellen adventisteille tänäkin päivänä.

        keskustelua pois siitä tosi asiasta että tämä aloitus on monessa asiassa samanlainen kuin Hitlerin aikaiset propaganda kirjoitukset olivat juutalaisia vastaan. Turhaan yrität oikeyttaa tämäntapaisia valheellisia kirjoituksia haukkumalla muita. Teet vain itsestäsi samanlaisen ..


      • ja juu
        alex-kasi kirjoitti:

        Tämän aloituksen kirjoitti antiadventisti uskova_1, miten ihmeessä voit puolustaa tällaisia kirjoituksia haukkumalla muita?

        Haloo.. Vai oletko samassa kuopassa tämän tytön kanssa? vai oletko ehkä itse uskova_1? siinä tapauksessa et kaihda antamasta muille antiadventisteille erittäin huonoa mainetta omien tekojesi tähden. Siinä tapauksessa et enää vain pilaa oman seurakuntasi "viidesläisten" mainetta vaan myös muihin seurakuntiin kuuluvien.

        Toisin sanoen valheelliset ja propagandistiset antiadventistiset kirjoituksesi kantavat sen hedelmän minkä ne vain voivat loppujen lopuksi kantaakin.. ne ovat turmelevia kirjoituksia..

        Oikein havainnollisen kirjoituksen kirjoitti ja osasi puhua vertauskuvallisesti kuten adventistit.

        Loppuhan on kiinni teistä itsestänne, tutkikaa löytyykö mätäpaiseita vai oletteko jo terveitä.


      • alex-kasi
        ja juu kirjoitti:

        Oikein havainnollisen kirjoituksen kirjoitti ja osasi puhua vertauskuvallisesti kuten adventistit.

        Loppuhan on kiinni teistä itsestänne, tutkikaa löytyykö mätäpaiseita vai oletteko jo terveitä.

        nimimerkkisi takaa.

        Teille pietisteille ei mikään näy olevan pyhää?

        Mutta älä hetkeksikään erehdy luulemaan, että tällaiset kirjoitukset ovat oikeutettuja Jeesuksen nimessä!!!!

        Teidän oppiinne kuuluu ..

        .. että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen.

        .. että uskossa Kristus itse asettuu asumaan ihmiseen ja ANTAA HÄNELLE OMAT OMINAISUUTENSA.

        .. että yhdistyessään Kristukseen ihminen tulee osalliseksi hänen jumalallisesta luonnostaan ja alkaa muovautua hänen kaltaisekseen.

        -------------------------------------------------

        Kuinka tämä oppinne soveltuu uskova_1:den aloitukseen? Voitko tosissasi väittää että tämä aloitus on Kristuksen ominaisuuksien tulosta???

        Olet todella eksyksissä -


      • on samaa mieltä
        alex-kasi kirjoitti:

        nimimerkkisi takaa.

        Teille pietisteille ei mikään näy olevan pyhää?

        Mutta älä hetkeksikään erehdy luulemaan, että tällaiset kirjoitukset ovat oikeutettuja Jeesuksen nimessä!!!!

        Teidän oppiinne kuuluu ..

        .. että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen.

        .. että uskossa Kristus itse asettuu asumaan ihmiseen ja ANTAA HÄNELLE OMAT OMINAISUUTENSA.

        .. että yhdistyessään Kristukseen ihminen tulee osalliseksi hänen jumalallisesta luonnostaan ja alkaa muovautua hänen kaltaisekseen.

        -------------------------------------------------

        Kuinka tämä oppinne soveltuu uskova_1:den aloitukseen? Voitko tosissasi väittää että tämä aloitus on Kristuksen ominaisuuksien tulosta???

        Olet todella eksyksissä -

        Hän sanoi näin: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä. Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta;


      • alex-kasi
        on samaa mieltä kirjoitti:

        Hän sanoi näin: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä. Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta;

        Jeesus sanoi :
        "Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä. Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta;

        uskova_1 (pietisti) taas vertaa adventisteja seuraavaan: kasvonsa hupulla peittänyt ja kauttaaltaan vaatettu, itseään piiloitteleva, sairauttaan salaileva, typerä, haiseva ja kuoleman sairas joka väittää olevansa terveempi kuin muut.. siis suoraan valheellinen ja epärehellinen, ja mikä pahinta lähes rasistinen kaikki yleistävä kuvaus ihmisistä joita uskova_1 ei edes tunne, mutta silti vihaa. Olet siis samaa mieltä ?? !! hänen kanssaan.. No (toden sanoakseni) se antaa paremminklin kuvan sinusta kuin näistä näin valheellisesti leimatuista ihmisistä ..

        uskova_1 väittää omahurskaudessaan, että hän voi verrata lähimmäisiään täällä tällä tavoin ja sinä tunnut olevan siis samalla linjalla - no itsehän tekosi tiedät - ei ne minua enää koske, vaan vain sinua ja Jumalaa.

        Teidän oma uskonne opettaa että näin ei saa tehdä, teidän tulee rakastaa lähimmäisiänne mutta te panettelette heitä (ja vieläpä yhdessä nipussa) ja väitätte että tekonne on Jeesuksen henkeyttämä?????

        Sanon suoraan jos et vieläkään ole ymmärtänyt: Teet teon mikä ei ole meidän Herrallemme mieluinen - koska väität että tämä ala-arvoinen ja valheellinen aloitus on HÄNEN henkeyttämänsä.

        Onko tämä pietismiä???? Onko tämä heidän käsityksensä Jeesuksen ominaisuuksista??? Katsot tämän plevan Jeesuksen henkeyttämän aloituksen ... ush.. siinä tapauksessa en halua olla pietismin kanssa missään tekemisissä. Olen täysin varma että sieltä ei ei Jeesusta löydä jos tämä on heidän oppiensa mukaista ...

        Tämä on viimeinen kirjoitukseni tähän mielestäni erittäin sairaaseen aloitukseen, minulla ei ole mitään lisättävää, vaan olen sanonut sanottavani joten jos sinulla on jotain epäselvää mietteistäni tätä aloitusta kohtaan niin lue mitä olen kirjoittanut aikaisemmin .

        kasi


      • kuhilas

        adventistilääkäri, joka on pitkään toiminut ortopedina Sairaala Ortonissa. Hänen kasvojaan ei tarvinnut millään peitellä. Ei ole kai asiallista nimeä tällä palstalla mainita, mutta näin on tapahtunut. Mainitun lääkärin poika jatkaa isänsä jäljissä käsikirurgina. Hänenkään ei tarvitse kasvojaan peitellä, vaan Aamulehti Tampereella on hänestä kirjoitellut "enkeli-lääkäri" nimellä. Enemmänkin tekisi mieli sanoa, mutta riittäköön tämä. Kiitos sinulle kasi asiallisesta tekstistäsi.


      • ymmärrät sentään jotakin
        alex-kasi kirjoitti:

        nimimerkkisi takaa.

        Teille pietisteille ei mikään näy olevan pyhää?

        Mutta älä hetkeksikään erehdy luulemaan, että tällaiset kirjoitukset ovat oikeutettuja Jeesuksen nimessä!!!!

        Teidän oppiinne kuuluu ..

        .. että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen.

        .. että uskossa Kristus itse asettuu asumaan ihmiseen ja ANTAA HÄNELLE OMAT OMINAISUUTENSA.

        .. että yhdistyessään Kristukseen ihminen tulee osalliseksi hänen jumalallisesta luonnostaan ja alkaa muovautua hänen kaltaisekseen.

        -------------------------------------------------

        Kuinka tämä oppinne soveltuu uskova_1:den aloitukseen? Voitko tosissasi väittää että tämä aloitus on Kristuksen ominaisuuksien tulosta???

        Olet todella eksyksissä -

        Alex-kasi kirjoitti:

        "Teidän oppiinne kuuluu .... että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen.

        .. että uskossa Kristus itse asettuu asumaan ihmiseen ja ANTAA HÄNELLE OMAT OMINAISUUTENSA.

        .. että yhdistyessään Kristukseen ihminen tulee osalliseksi hänen jumalallisesta luonnostaan ja alkaa muovautua hänen kaltaisekseen."


        Olet todella oivaltanut jotakin, kun olet tajunnut pietistisen, raamatullisen uskonkäsityksen vapaasta armosta. Näin se tosiaan on, että pelkkä usko Kristukseen lahjoittaa koko pelastuksen. Toivottavasti se siirtyy myös sinun sydämesi uskoksi.

        Toisenkin seikan olet oivaltanut aivan oikein, ja se on myöskin Raamatun opetus, että "uskossa Kristus asettuu asumaan ihmiseen".

        Se, saako ihminen Kristuksen ominaisuuksia riippuu kuitenkin hengellisestä kasvusta ja siinä on varmasti samoja piirteitä kuin adventistien näkemyksessä uskonkilvoituksesta ja pyrkimyksestä lain noudattamiseen. Pietistisessä tai paremminkin evankelisessa näkemyksessä lähdetään kuitenkin vapaan armon pohjalta ja siitä, että sitä myöten, kun Kristuksen rakkaus pääsee valtaamaan uskovan, hän tulee "jumalallisesta luonnosta osalliseksi", kuten Paavali määrittelee.


      • kuhilas
        pumppausta kirjoitti:

        Adventisti on propagandan uhri ja uskoo että oma uskon paisuneisuus tarjoaa amerikkalaisen uususkonnollisen pelastumismallin seuraamalla väärää profettaa.

        Jos vähänkin ymmärrät sosialisaatioprosessin luonnetta, niin et kirjoittelisi noin. ihminen sosiaalistetaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Tärkeimmät sosialisaatioagentit ovat koti eli vanhemmat, vertaiset, koulu eli opettajat, media eli TV, radio, lehdistö ja internet, seurakunta ja työpaikka. Mahdollisesti muitakin löytyy, mutta nämä ovat tärkeimmät. Nyt sitten tuo mainitsemasi amerikkalainen kulttuuri on todella pieni suomalaisen adventistitinkin elämässä. Suomalainen adventismi pitää sisällään varmasti runsaasti yli puolet ihan tavallista luterilaisuutta ja ehkä 10-15%, jos edes sitäkään, jonka tulkitset amerikkalaisuudeksi.


    • Mäkinen a.

      Vihat saat päällesi nyt Jumalan vastustajilta.
      Jumala sinua siunaa.

      • alex-kasi

        vihaa ketään. Tuokin kirjoituksesi jo näyttää minkälaisessa maailmassa te elätte, siellä on vihaa ja kaunaa, siellä voi kirjoittaa kanssa ihmisistään mitä valheita vain. Valheet oikeutetaan pyhällä tarkoituksella.

        Ymmärät kaiken yhtä väärin kuin idolisi uskova_1.

        Tosi asia on, että TE olette säälittäviä vihanne vankeja jotka kirjoitatte tällaisia aloituksia lähimmäisitänne. Ja sinä siunasit tämän kirjoituksen !! en voi edes kuvitella, että meidän Herramme on samaa mieltä kanssasi.

        Ei teitä kukaan Jeesusken oma vihaa - vain säälii.


    • osoittaa eron

      pimeyden (antiadventistisen vihan) ja valon välillä.

    • Samaa mieltä. Ja hyvänlainen vertaus. Eikä outoa ollenkaan meille, jotka jo ennestään tiedämme adventismin katalan luonteen.

      • joku on

        katala, niin se on kyllä voi adventisteja parjaavat kirjoittajat. Ei voi kuin ihmetellä sitä vihan määrää, joka niiden kirjoituksista leiskuaa...


    • totean vain, että

      "Herra sinut nuhdelkoon!"

    • horisee taas

      ja yrittää johtaa harhaaan Jumalan lapsia.Se poloinen ja raukka luulee, että USKOVA YKKÖNEN nimimerkki riittää sen pelastukseen,että se saa mielin määrin halveksia ja pilkata muita,niin,luulee sillä saavansa kirkkammman kruunun.Tee parannus ja pyydä anteeksi,Jumalalta,sekä niiltä joita olet loukannut,vai haluatko siihen joukkoon,jolle JEESUS TULEE SANOMAAN.MENKÄÄ POIS MINUN TYKÖÄNI TE LAITTOMUUDEN TEKIJÄT,MINÄ EN TUNNE TEITÄ.

      • itseenne

        älä viitsi HUUTAA vai veikö jsse älysi jälleen?


        Mun mielestä olette kaikki alikehittyneitä tunne-elämältänne.( /vrt.meidän isi voittaa teidän ...jne.)

        Ehdotankin tässä joukkoitsemurhaa kaikille teille jotka yleensäkin uskovat mihinkään muuhun kuin itseensä.

        hauskaa loppuelämää, lampaat.

        t.pappien raiskaama


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      179
      4079
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2626
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2224
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2185
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      53
      1896
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1495
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      107
      1361
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1332
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1051
    Aihe