Spoil:Kun jaksossa 20 for the road MIchael ampuu Ana Lucian ja Libbyn mitäköhän sille on käynyt?

uuperi

Kun jaksossa 20 for the road Ana Lucia aikoi ampua vangin mutta ei mapunut vaan antoi aseen Michaelille ja Michael ampui Ana Lucian ja Libbyn ja avasi sen huoneen oven jossa vankia pidettiin ja ampui itseään käteen.Mitä Michaelille on tapahtunut?

1

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Michael tekee sen poikansa vuoksi, sillä hän oikeuttaa petturuutensa. Toiset ovat antaneet Michaelille ohjeet vapauttaa Henry ja tuoda heidän luokseen joukko ihmisiä ja ei ketään muita kuin nämä ihmiset (Kate, Sawyer, Hurley, Jack). Jos Michael ei tottele ja tuo mukanaan muitakin, niin hän ei tule näkemään koskaan poikaansa. Michaelin pakkomiellettä pojastaan on alleviivattu aikalailla ensimmäisestä kaudesta alkaen ja erityisesti toisella kaudella. Hän on valmis mihin vain poikansa vuoksi. Spoilaan nyt hieman enemmän koko loppukauden koskien Michaelia, mutta jätän väliä



      SPOIL





      SPOIL





      SPOIL


      Sayid aavistaa Michaelin olevan petturi ja kertoo asiasta Jackille vaatien, että asioiden annetaan kehittyä omalla painollaan. Michael lähestyy kaikkia niitä, jotka toiset haluavat. Hän haluaa heidän ja vain heidän lähtevän yhdessä hakemaan poikaansa kylästä, jossa Michael oli vankina. Sayid tarjoutuu mukaan, mutta Michael torjuu sen käyttäytyen oudosti ja perustellen sitä kummallisesti. Hurley ei aluksi halua lähteä, mikä saa Michaelin taas käyttäytymään oudosti. Muut ihmettelevät.

      Hume palaa takaisin ja Sayid sopii Jackin kanssa menevänsä veneellä salaa etukäteen kylään, josta Michael puhuu. Hume ei ole päässyt pois saarelta veneellä, vene kiertää ympyrää ja palaa ainaa saarelle. Sayid aikoo antaa savumerkin lähistöltä paljastaakseen olevansa perillä. Matka alkaa: Michael lähtee Jackin, Katen, Sawyerin, Hurleyn kanssa kylään hakemaan poikaansa. Sayid ottaa veneen.

      Sayid pääsee ensimmäisenä perille ja huomaa kylän olevan pelkkä kulissi ja hylätty. Ketään ei ole paikalla.

      Michaelin petturuus paljastuu viidakossa patikoiville. Sawyer, Hurley ja Kate suuttuvat sekä Michaelille ja Jackille, joka paljasti asian vasta kun ei voi enää perääntyä. Hurley kysyy viileästi Michaelilta, että tappoiko hän Ana Lucian ja Libbyn. Michael myöntää ja puhuu pojastaan, oikeuttaa tekojaan poikansa elämällä. Muut katsovat inho silmissä Michaelia. Michael ei ole enää yksi heistä.

      Jack vaatii luottamaan häneen, hänellä on suunnitelma. He eivät voi kääntyä takaisin, koska toiset seuraavat heidän matkaansa ja toisille selviäisi, että he tietävät Michaelin petturuudesta.

      Patikoituaan aikansa joukko näkee mustan savun nousevan taivaalle. Sayidin merkki. Savu nousee kuitenkin toisesta suunnasta, mihin Michael on heitä johdattamassa. Michael on jälleen pettänyt heidät. Samassa osaan joukosta iskeytyy sähkötainnutusaseiden piikkejä. Hurley ja Sawuer kaatuvat lamaantuneina maahan. Jack yrittää paeta Katen kanssa, mutta heidät lamautetaan myös. Toiset vangitsevat heidät.

      Heidät viedään jonkinlaiselle satamalaiturille. Jack, Hurley, Sawyer ja Kate ovat sidottu käsistä, suu tukittuna polvillaan laiturilla. Michael on vapaana ja vaatii saada poikansa, koska on pitänyt osansa sopimuksesta.

      Henry, Michaelin vapauttaman vanki, kävelee toisten edellä kohti Michaelia ja joukkoa. Henry on heidän johtajansa. Muut ovat tyrmistyneitä. Henry sanoo, että ei ole tyytyväinen sopimukseen, jonka muut tekivät hänen ollessaan vankina Michaelin kanssa. Hän sanoo kuitenkin, että he, toiset, ovat sanansa mittaisia ja Michael saa poikansa takaisin. Henry osoittaa satamassa olevaa venettä ja neuvoo miten Michael pääsee saarelta pois.

      " Kun poistut saarelta, niin et pääse koskaan takaisin", Henry sanoo. Michael kysyy, että mistä toiset tietävät ettei hän kerro heistä. Henry vastaa ivallisesti, että tuskinpa Michael kertoo muille saaresta sen vuoksi, mitä Michael on tehnyt saadakseen poikansa takaisin. Ennen kuin Michael astuu veneeseen sokaiseva valkea valo valaisee koko taivaan ja outo ääni kaikuu kaikkialla. Sitten se menee ohi. Kukaan ei sano asiasta mitään.

      Michael pyytää, että toiset eivät vahingoita hänen ystäviään. Henry antaa sanansa asiasta. Michael kysyy vielä, että keitä he oikein ovat. Henry vastaa hymyillen arvoituksellisesti: " We are the good ones." Vartija poistuu pienestä veneestä ja Michaelin poika on veneen ohjaamon lattialla. Michael astuu veneeseen ja lähtee ajamaan pois saarelta poikansa kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe