Gallubbi: Ketkä vihaa takaumia?

Minä vihaan ainaski!

Arvioisin että yli 50% sarjojen jaksoista on pelkkiä takaumia, jotka alkaa jo himppu verran tympiä. Onhan ne tietty hyviä siinä mielessä että saa tietoa niiden taustoista mutta niitä näytetään aivan liikaa! yksi tai kaksi takaumaa per jakso sais olla maksimi, mutta niitä tulee niinku iha kokoajan. Menee hermot ku niiden takia se juoni etenee siellä viidakossa niin hitaasti! Muutenkin luulisisin että suurin osa haluis nähdä sitä viidakossa seikkailua.

11

876

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En minä ainakaan

      Minulle suuri osa Lostin viehätystä on juuri ne takautumat jotka minusta selventävät ihmisten luonnetta ja käyttäytymistä saarella merkittävästi. Niitä on kiva seurata koska tulee sellaisia ahaa-elämyksiä että "Ai jaa, siis tuolla lailla se tapahtui ja siksi se siis sitten myöhemmin teki niin.." jne.

      Noin puolet jaksosta takautumia on minulle ihan ok. "Viidakossa seikkailua" ei nyt niin hirveän pitkään jaksa katsoa.

      • Niin, no onhan se kyllä totta että ne aikas paljon selventää kaikkea että miksi ne tekee niinkin kuin tekee. Mutta toivoisisin silti vähemmän niitä, koska ei niitä jatkuvasti jaksa. Hurleyn takaumat oli kyllä aika yllättäviä, ainakin se viimeisin missä se oli siellä hullujen huoneessa, mutta en ois kyllä uskonut että se ois hullu koska se on niin rento tyyppi! Sen aikasemmatkin takaumat ovat olleet varmaan mielenkiintoisimmat. Jotenkin se on niin mystinen hahmo, tai semmoinen tuuri veikko, että kaikki tapahtumat jotenkin tuntuu liittyvän tuuriin.

        Toivon itse ainakin että jos nelos ja vitos kaudet vielä tulee että niitä ei näytettäs enää ja keskityttäisiin siihen juoneen, eikä tulis uusia hahmoja ettei tarvitsisi niitä takaumii näytellä niin paljoaa. (en ole kolmoskauttakaan nähnyt)


    • falksdjadhfa

      Minä vihaan sanaa Gallubbi, kun se ei merkitse yhtään mitään, ja joku teinipeelo on sen tänne kirjoittanut!

      P.S. Vihaan myös teinipeeloja

      • niin, elikkäs sinunkaan ajatukset ei merkitse sinulle mitään koska olet teini.=) voi voi. Menisitkö jo psykiatrille että saat innon elämääsi.=) Älä vain vihaa ittees, vaan kasva.

        niin,olenhan minä jo 20 wee teini peelo, no vihaa pois vaan gallubbeja mutta ei mua kiinnosta joten voit painua äitis viereen nukkumaan! hus hus!


    • kruti

      näkyy yllättävän paljon yhteyksiä ihmisten välillä ennen kuin menivät koneeseen. esim libby oli samalla osastolla potilaana kuin hurley ja monta muuta vastaavaa juttua.

      • werwerwe

        Galluppi, gallub ei tarkoita mitään.


    • Näin on

      Yksinkertaisesti tässä sarjassa alussa takaumat olivat hyviä kun ne kertoivat pientä tausta hahmojen elämästä ennen saarelle joutumista. Nykyään ne on sellaista paskaa mikä eí oikeastaan kiinnosta lainkaan!

      Ainoa takauma mikä kiinnostaa ja mikä ei ole näytetty: Miten/miksi Locke halvaantui?

      Odotin sarjalta enemmän saari seikkailuja eikä mitään Kauniita Ja Rohkeita (minkälaiseksi Sarja on mennyt jo).

      LISÄYS VIESTIIN!

      Kaikki jotka ei ole nähnyt kolmatta kautta. Älkää odotelko liikoja. Kolmaskausi alkaa hitaasti ja tylsästi ja se on enemmän kolmio draamaa kuin mysteereitä. OLIN TODELLA PETTYNYT kun näin kolmannen kauden. Meinasin jo lopettaa. Mutta parempi nyt vaan jatkaa... (ehkä jossain vaiheessa tulee jotain jännää taas)

      • Näin on! olen täysin samaa mieltä! Taitaa lostin tekijät vaa haluta säästää kustannuksissa ettei tarvi siellä pusikoissa kaikenaikaa kuvailla.. Mikä on kyl tosi sääli..
        Näin aivan, eka kausi lostissa oli just sellasta hyvää seikkailua mitä oisin oottanut että ois jatkunu samanlaisena että tulis kaikkee outoo, mutta nytten se saari tuntuu menneen sellaseks tois sijaiseksi koko sarjassa. Nykyää keskittyy vaa joihinki parisuhde kiemuroihin sun muihin.. eipä hirmusesti inspaa..

        Ööh..eikös se jo selvinny ekassa tuotantokaudessa että miksi locke halvaantui..sehä mun mielestä halvaantu ku se anto sen munuaisen tai minkä lie sille huijarille. Tai sen operaation seurauksena tai jotai.

        No voi hitsi..noh niin pakko kai se kattoa ny loppuun ku tähänkin asti seurannu, ja kyl se loppu ainaki kiinnostaa, että miten se päättyy sit joskus. Toivon mukaan ei pääty sillein ettei siinä ole kunnon loppua..kuolis vaikka kaikki..mehiläisten pistoihin.=) Tai sit tulis oliski yksi niistä vuorista tulivuori ja se purkaantus ja ne kaikki palais laavaan.


    • ...

      Siinä my opinion!

      Varsinkin 3.kauden kasijaksossa takaumat näyttelevät enemmän kuin pääroolia. :)

    • Ei vaan jaksa kiinnostaa ne. En tiedä miksei, mutta niin vain on.

    • katsonut lostia

      Juu nyt mullekin selkis miksi en ekalla kerralla kattonu lostia? saen takia kun siinä ei tapahdu mitään pelkkiä takaumia ja siten saarella tapahtumat junnaa paikallaa.....ei kukaan normaali järkinen ihminen keksi saarelle niin paljon säpinää että mielenkiinto pysyy yllä koko sarjan ajan pakko siihen on lätkiä muutakin roskaa mukaan.

      Lost on toiminta saippua oppeera missä ei tapahdu mitään jos vaikka vetaa 24:seen jossa koko ajan tapahtuu ei pääse ainakaan nukahtamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3797
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      176
      1388
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe