Maailmalle olet vaan joku, jollekin koko maailma

alondra

Luterilaisen Joulun aattona kaikkein typerimmällä nettifoorumilla Suomessa oli puhjennut vakavalta tuntuva väittely. Minä itse en välitä niistä ihmisistä, jotka ovat rohjenneet asettaa väitteeni ja toimeni epäilyksen alaisiksi, koska en katso tarpeelliseksi sortua siihen, että osallistuisin pikkumaisiin selvityksiin ja selittelyihin.
Valitettavaa on, että eräät muut ovat alkaneet menetellä toisin. He ovat rohjenneet keskustella sallimattomassa sävyssä toista kansallisuutta olevan heille tuntemattoman ihmisen kanssa, solvata häntä ja väitellä. Eräs heistä on jättänyt hävyttömiä ja perustelemattomia lausumia valokuvastooni. Luuletteko, että Antti olisi mielissään saatuaan tietää, minkälaisia ovat hänen uskolliset ihailijattarensa todellisuudessa? Hyvät tytöt, tehän häpäisette kansakuntaanne ja maatanne. Nähdessään teitä voi kuka tahansa toki tulla siihen ajatukseen, että suomalaiset, etenkin nuoret, ovat ilkeitä, typeriä, töykeitä, sivistymättömiä ja henkistämättömiä ihmisiä. Te nauratte minusta etta en tietaa suomea, mutta minun en taytyy tietaa suomea. Minun oma kieli on venäläinen. Mutta te itse puhutte slangilla. Te osatte vain heittaa stringit lavalle (Vigin Oil, 01.02).
Teidän rakkautenne Anttia kohtaan ei ole muuta kuin vain alhaista himoa. Jäsennätte valokuvissanne hänen kehonsa aivan kuin vainajan ruumiin. Pylly, nännit, maha... Onko se todella rakkauttanne? Te luotte tyhmiä nettiyhteisöjä - Tuisku on TÖRKEEN SEKSIKÄS, Antti Tuiskulla on KYMPIN peppu, antti tuiskulla on luksus perse, Antti Tuiskulla on hyvä perse ja se on tosi söpö. Ette pidä niistä Antin lauluista, jotka todella ansaitsevat rakkautta – Sydameeni joulun teen, Vieraat kasvot.
Teitä kiihdyttää laiha lapsenkeho, ajattelette vain seksiä. Puhumattakaan kyseisillä foorum-sivuilla sellaisten aiheiden olemassaolosta, kuten Mikä antissa ärsyttaa ja muiden luonteenpiirteistä saavat teidät ärtymään. Sehän on epäkunnioitusta Anttia kohtaan laulajana ja persoonana. Mutta ketä yleensä te rakastatte ja pidätte arvossa, kun valokuvastoissanne ei ole edes vanhempienne kuvia. Pidätte tietysti eläimistä, mutta ihmisiin nähden teillä on ongelmia.
Ette pidä hyvistä Anttia kuvaavista kirjoituksista, joissa toimittajat esittelevät häntä persoonana. Teille on tärkeää vain kuvien mukanaolo lehdessä ja itse lehden hinta. Onko euromäärä rakkauden mittapuuna?
Onneksi tragedia ”paita pois” on jo menneisyyttä. Olette edelleen käsittämättä, että Antti harjoittaa sitä pakon edessä vastoin omaa tahtoaan, ja tämä ei ole tuottanut hänelle mielihyvää. Olette huonompia kuin ne tyhmyrit, jotka kutsuvat Anttia homoksi, koska vain kateelliset nuoret voivat kutsua häntä näin, mutta te sittenkin kuvittelette itseänne aikuisiksi. Joku teistä on lausunut olevani sairas, vaikka todellisuudessa sairaita olette te itse. Kyllä olette naurettavia. ”Mika antissa ihanita? – Peppu!” Missa te nähdatte peppu? Miksi ei kuulutte ääneä? Se on sivistymättömästi.
Ette ole yrittäneetkään syventyä Antin sisäiseen maailmaan, koska se ei ole teille tarpeen. Ette edes tarvitse hänen musiikkiaan ja hänen lahjakkuuttaan. Kiittäkää Jumalaa, että Antti rakastaa teitä edelleenkin, koska hän on hyväntahtoinen ja jalomielinen ihminen. Mutta voi tapahtua joskus niinkin, kuten suuri venäläinen runoilija Lermontov oli kirjoittanut:
”Heräätkö sinä profeetta, jolle oli naurettu,
Vaiko koskaan koston ääntä kuullessasi
Et vetäise kultahuotrasta esiin terääsi,
Jonka pinta on halveksunnan ruosteessa”.

2

610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaretc.....

      Kiitos äärimmäisen hyvästä ja terävästä kannanotosta. Toivon, että 20.2 Galaksita olis paremmpi meiniki. Ja että sieltä olis parempaa kerottavaa.

      T: Jaretc

    • Susku-81

      Kuka sinä oikein olet..? Luulin, että tekstisi sisältö aukesi minulle, muttei ehkä sittenkään. En jaksa kirjoittaa mitä mieleeni tuli, mutta sen sanon, että jokin ongelma täytyy ihmisellä olla, jos tuollaista kirjoittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6346
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2150
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe