Adventistipastorit

Miksi olette ryhtyneet toisten opettajaksi? Luuletteko, että päästämällä suustanne joitain kristillisiä sanoja tai lauseita, Jumala teidät armahtaa? Vai luuletteko, että jotenkin Ellen Whiten siivellä, tai hänen näyillensä kuuliaisina pelastutte?

Olette sitoutuneita adventtikirkon uskontunnustukseen, johon sisältyy nuo 28 opinkohtaa mm. Ellen White jatkuvana arvovaltaisena totuuden lähteenä, tutkiva tuomio, "oikea evankeliumi" sapatista sinettinä ja sunnuntaista pedon merkkinä jne. Pidätte myytävänä väärän profeetan kirjoja kirkossanne. Opetatte Ellen Whiten näkyihin perustuvia tai niistä vahvistuksensa saaneita oppeja.

"Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion." (Jaak 3:1)

Teitä odottaa kovemmat tuomiot kuin seurakuntalaisianne! Tehkää parannus, sanoutukaa irti Ellenistä ja harhaopeista, pitäkää varoitus ja parannussaarna kirkossanne ja sen jälkeen erotkaa ja menkää kristillisen opetuksen pariin.

14

461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä,,

      Raamatussa sanotaan että minä rankaisen pappeja jotka ovat vieneet minun laumani harhaan, mutta tämä ei koske kylläkään adventti seurakunnan pappeja vaan niitä jotka puhuvat mieluisia kansalle heidän korva syyhyynsä, ja sanovat näin sanoo Herra mutta Jumala sanoo minä en ole niin puhunut.

      • adventisteja

        Sisar E. G. White: “On hirmuinen ja vakava totuus, että monet, jotka ovat olleet innokkaita kolmannen enkelin sanomanjulistajia, ovat nyt tulleet välinpitämättömiksi ja huolimattomiksi. Erottava raja maailman ja monien kristillisyyttä tunnustavien välillä on kokonaan hävinnyt näkymättömiin. Monet, jotka kerran olivat kokonansa adventisteja, ovat kääntyneet maailmaan, sen menoissa, vaatetuksessa ja itsekkyydessä. Sen sijaan, kun johtaisi maailmaa kuuliaisuuteen Jumalan laille, seurakunta on yhä enempi ja enempi liittynyt maailmaan lainrikkomisessa. Nyt on seurakunta kääntynyt maailmaan. On olemassa täydellinen tylyys ja halvaustila monissa Jumalan kansassa, mikä estää näkemästä hetken vakavuutta.“ Todistuksia nid. 8, s. 118,119.


      • pastorit

        Sisar E. G. White: “Herra usein työskentelee siinä, missä me vähimmän odotamme hänen työskentelevän. Hän hämmästyttää meitä ilmaisemalla voimansa välikappaleitten kautta oman valintansa mukaan, samalla kun hän käy niiden miesten ohi, joihin me olemme katsoneet sellaisina, joiden kautta valon pitäisi tulla. Jumala toivoo meidän vastaanottavan totuuden oman arvonsa tähden - koska se on totuus.“ Gospel Workers, painos 1893, s. 126.


    • Riitta Harhojen

      Äiti: Kuka Riittaan luottonsa laittaa, niin Riitta luotettunsa Helvettiin puottaa. Riittahan ei edes muista, että hän on Väärä Profeetta, joka Harhojaan salaa syöttää. Pyydyksiä Herran
      omille hän ammatikseen ammatikseen virittää. Siis pankaatte luottonne Kristukseen. Riitasta
      ei ole Teille Jumalaksi. Hänhän on vain Harha
      Profeetta Joka ei usko edes raamattuun, vaan
      salaoppeihin. Koska riittä on puhunut teille
      Kärsivästä Vapahtajasta: Kertokaa onko tällaista koskaan tapahtunut? Kertokaa Hieman otteita
      Riitan luonteen laadusta? Riitalle sopisi
      Nimimerkiksi Riita Riitta Valheen Profeetta!

      Ellen johdattaa aina Uskovat Kristuksen ristin Juurelle. Riitta johdattelee ihmiset Helvetin
      esikartanoihin. Tällaista on Riitan Evankeliumi!

      • Uskovaiset hölmöjä

        Lisää kinaa,te uskovaiset näytätte päivä päivältä hölmömmältä ja hölmömmältä.


      • Ellenin harhoista

        Sisar E. G. White: “Meidän asemamme maailmaan ei ole sellainen kuin sen tulisi olla. Me olemme kaukana siitä missä meidän jo tulisi olla kristillisessä kokemuksessa eteenpäin ja ylös päin. Jos olisimme vaeltaneet meille annetun valon ja tilaisuuksien mukaan, kasvaen eteenpäin ja ylöspäin. Jos olisimme vaeltaneet meille annetussa valossa, vaeltaneet tunteaksemme Herran, meidän polkumme olisi tullut valoisammaksi ja selvemmäksi. Mutta monet niistä, jotka ovat omanneet erityisen valon, ovat niin mukautuneet maailmaan, että heitä tuskin voi erottaa maailmasta. He eivät seiso erinänsä, kuten Jumalan erityinen kansa, valittu ja kallis. On vaikeata nähdä erotusta sen välillä joka palvelee Jumalaa ja sen välillä joka ei häntä palvele.“ Todistuksia nide 28 s. 247.


    • Ellen G. Whiten

      Vääränä profeettana, mutta montako oikeaa profeettaa, raamatun ulkopuolelta on yleensäkään nähtävänä.
      Kuka pistikään päänsä kinsteripensaaseen, kun Niiniven hävitys ei tapahtunutkaan, Herran sanan mukaan, vaan Herra katui päätöstään tuhota Niinive. Ohimennen, mikähän kasvi saattoikaan olla kysymyksessä. Varjostamassa Joonan päätä.

      Elleninkään profetoiminen ei ollut täydellistä, vaan omaan aikaansa sitoutuneena, hän näki kaiken lopun tapahtuvan omana aikanaan.
      Ellenin virheet eivät juuri poikkea julistajien virheistä.
      Mitä on sanottava opetuksesta, että Jeesuksen tuloa voitaisiin jouduttaa, vaikka kysymyksessä on evankeliumin sanoman jouduttaminen, eikä Jeesuksen tulemisen päivän jouduttaminen.
      Kun jouduttaminen ei ole muuttanut Jumalan aikatauluja, on alettu opettamaan, että Jeesuksen tuleminen on viivästynyt, vaikka Jeesus sanoo, että kaikkien näiden täytyy ensin tapahtua ja sitten tulee loppu.

      Ellen G.Whiten kirja Suuri Taistelu kertoo pimeän keskiajan vainoista porttokirkon polttorovioilla ja selvittää historiallisen kehityksen uskonpuhdistajien työstä, joka suurena palavana soihtuna yhä valaisee ihmisten mieliä.

      Ellenin auringonlasku sapatti ei sovi sellaisenaan alueille joissa aurinko ei aina laske eikä nouse samoin kuin Israelissa.
      Uskova ykkönen ei varmaan näe kaikkea Ellen G.Whiten lähteitä väärinä, mutta siellä missä arvostelua löytyy, siellä totuuden löytyessä Ellen voi iloita totuuden löytymisestä uskova ykkösen kanssa.

    • kuhilas

      Ylösnoussut on antanut meille tehtävän: "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti" (Matt. 28:19-20). Jeesus käskee meitä nimenomaan opettamaan kaikkea, mitä hän on käskenyt meidän noudattaa. Kuulilainen opetuslapsi tottelee Herraansa ja tekee nöyrästi sitä, mitä Jeesus kehoittaa meitä tekemään.

      • evankeliumia

        Galatalaiskirje:
        1:6   Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
        1:7   joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        1:8   Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.


    • HARHAOPISTA,

      jolla olet ryhtynyt vainoamaan Kristuksen lunastamia ihmisiä!Mikä pyhä täydellisyys luulet olevasi?Adventistit ovat aivan koko sydämisesti uskossa Jeesukseen Kristukseen,ja ovat Hänessä ja Hänen kauttaan pelastetut uskonsa kautta,joka sekin on Jumalan lahja,ei omaa ansiota.

      Mutta miten sinä luulet olevasi pelastettu,jolla ei ole tippaakaan rakkautta,vaan joka syytät ja panettelet vain toisia Kristuksen verellään lunastamia veljiäsi ja sisariasi?

      Olet olevinaan kaikkitietävä,vaikka et tiedä mistään mitään.Lähimäisen rakkaus on sinulle tuntematon käsite.Jos sinä et pääse irti tuosta syyttäjä hengestäsi,et voi tulla uskoon,etkä pelastua.Rukoile että Herra kuulisi sinua että pelastuisit.

      Kun Jeesus armahtaa sinut,niin silloin sinä huomaat rakastavasi myöskin KAIKKIA ihmisiä,kirkkokuntaan kuulumatta.Koska JOKAINEN IHMINEN on veljesi ja sisaresi!

      • yhdelle!

        Toivottavasti menee vihdoinkin perille!


    • Jos tuntisivat eivät

      uskaltaisi tehdä tämänkaltaisia rikoksia, vcaan tietäisivät että se on syntiä?

      Kirjailijatar Ellen Harmon -White oli suhteellisen tervehenkinen ja raitis monissa opetuksisaan; nämä tietämättömät vain käyttävät lausuntojaan väärin ...irti kokonaisuuksista?!

      Jos he todella tuntisivat "profeettansa" he todella eläisivät siveellisesti, moraalisesti ja oikeudellisesti parampilaatuista elämää ja vastuullisemmin?!

      EGW:n kirjoitukset ovat tämän listan mainetta parempaa kirjallisuutta!

      On otettava aikajännite ja kokemus huomioon ennenkuin alkaa tuomita asioita teologisesti!?

      Raamattuun sisar White tähtää korostuksensa ja Kristukseen; lue vaikkapa "Aikakausien toivo"-kirja uudestaan?!


      J.


    • pidä jo

      pienempää suuta.
      MIKSI SINÄ OLET RYHTYNYT TÄÄLLÄ ADVENTISTIEN OPETTAJAKSI?
      Luuletko että USKOVA YKKÖNEN nimimerkki tekee sinusta uskovaisen,että Jumala siksi sinut armahtaa???
      Luuletko,että parjaamalla toisia saat enemmän tähtiä kruunuusi??
      Opetuksesi poikkeaa raamamatun opetuksesta ja ei ole rauhaa rakentavaa.
      Sinä olet sitoutunut omiin luuloihisi,etkä ole todellakaan lukenut raamattua,
      ei sinulla ole siihen ollut aikaakaan,
      koska sinulle on tärkeäpi EGW kirjat,
      ne sinä varmaan osaat unnissasikin ulkoa,
      valitettavasti vaan ET YMMÄRRÄ LUKEEMAASI,
      koska vääristelet ja muuttelet myös niitä.

      JEESUS KRISTUS ON OPETTAJAMME JA PELASTAJAMME,

      et sinä,joten älä vaivaa sillä mieltäsi.Tee parannus ja anna elämäsi JEESUKSEN JOHTOON.Terv."eeva"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      325
      7455
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2234
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1631
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1479
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1196
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1155
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1046
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      915
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      913
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      277
      813
    Aihe