JUONIPALJASTUKSIA 2

tikeru

*Marlenan muisti alkaa palailla & muistelee hetkiään menneisyydestään, joissa hän on Johnin kanssa.

*Austin & Sami, sekä Lucas & Carrie osuvat kumpikin Chez Rougeen treffeillään. Kumpikin tahollaan; Sami sekä Lucas, haaveilevat toisistaan.

*Lucas järjestää Carrielle synttärit & kertoo tälle rakastavansa tätä. Lucas myös sanoo, että jos saa joskus tulevaisuudessa lisää lapsia, hän haluaisi Carrien heidän äidikseen. He suutelevat. Samaan aikaan Austin lohduttelee Lucasin perään haikailevaa Samia; he suutelevat myös.

*Mimille & Shawnille järjestetään polttarit.

*Mimi ei kestä enää Shawnille valehtelua; hän kirjoittaa Shawnille kirjeen & tämä alkaa lukea sitä.

*Carrie & Lucas, sekä Austin & Sami lopettavat kuhertelun, ennen kuin ehtivät mennä pidemmälle.

*Carrie tajuaa, että hänellä on vielä vahvoja tunteita Austinia kohtaan.

*Carrie & Austin jäävät jumiin hissiin. Sami on järkyttynyt löytäessään paidattoman Austinin pitelemästä Carrieta.

*Chelsea menee baariin iltana ennen oikeudenkäyntiä. Seuraavana päivänä lehdessä on kuvia Chelseasta juhlimassa, mistä Bo & Billie raivostuvat.

*Frankie & Jennifer viettävät romanttisen illan yhdessä. Illan päätteeksi he suutelevat intohimoisesti.

*Alex tunnustaa Johnille murhanneensa Lois Banksin & satuttavansa Marlenaa. John murtautuukin Marlenan kattohuoneistoon & on livahtamassa ulos, kun Marlena saa hänet kiinni. Marlena pyytää Johnia rakastelemaan kanssaan! Alex ehtii pysäyttää heidät.

*Marlena saa lisää välähdyksiä menneisyydestään, & paljastuu että Alex oli väkivaltainen häntä kohtaan!

*Hope & Patrick lähentyvät Morganin saarella. Patrick kertoo Hopelle tarinan rakastavaisista, jotka asuivat saarella.

*Bo kertoo Billielle olevansa Hopen puolella oikeudenkäynnissä, vaikka tämä tietäisi kääntymistä Chelseaa vastaan.

*Will palaa leiriltä kotiin, nyrjäytettyä nilkkansa. Lucas & Sami huolehtivat hänestä, & Lucas lohduttelee Samia, joka suree Zackin kohtaloa. Näyttää hetken aikaa siltä, että heillä voisi olla mahdollisuus olla tulevaisuudessa yhdessä, mutta Lucas sanoo Willille, että niin ei tule tapahtumaan & Samin Stan-juttu on anteeksiantamatonta. Sami kuulee tämän & itkee. Sami löytää myös Lucasin kirjoittaman rakkauskirjeen, jonka tämä olisi antanut hänelle heidän hääyönään.

*Lucas kysyy Philipiltä neuvoja saada Carrie rakastumaan häneen. Lucas sanoo, että hän ei rakasta Samia, vaan haluaa mennä naimisiin Carrien kanssa & perustaa perheen. Carrie taas ei ole rakastunut Lucasiin, vaan haikailee Austinin perään.

*Lucas & Austin aikovat kumpikin järjestää romanttisen illan Carrielle & ajautuvat riitaan.

*Sekä Austin & Sami, että Lucas & Carrie osuvat samalle uudelle klubille. Myös Tek & Lexie ovat siellä.

*Sami näkee Tekin & Lexien pelehtivän puistossa, & näkee myös Carrien kaatuvan maahan. Myöhemmin Carrie kiidätetään sairaalaan klubilta.

*Philip saa tietää Shawnin olevan Clairen isä, muttei kerro tästä kenellekkään.

*Belle haluaa estää Shawnin & Mimin häät

*Patrick pelastaa Hopen kallionkiellekkeeltä, kun tämä yrittää pelastaa Zackin näköistä poikaa.

*Sami jää ulkopuolelle kun kumpikin, Austin & Lucas, huolehtivat Carriesta, kun tämä joutuu umpilisäkkeen poisto -leikkaukseen.

*Carrielle paljastuu, että hänen aikansa saada lapsia, on käymässä vähiin.

*Patrick huolehtii loukkaantuneesta Hopesta saarella, & fantasioi hänestä.

*Marlena & Alex lähtevät Loisin mökille. Alex kuitenkin räjäytää mökin, juuri kun John saapuu sinne. Loukkaantunut Marlena kiidätetään sairaalaan.

*Sami kiristää Lexietä ylipuhumaan Carrien valitsemaan Lucasin, uhaten paljastaa Abelle totuuden Lexien suhteesta Tekiin.

*Marlena alkaa muistamaan, millainen mies Alex oikeasti on.

*Mimi & Shawn julistetaan vaimoksi & mieheksi. Ainoa häiriö häissä on Chelsea, joka on tullut kutsumatta paikalle. Bonnie & Kate tekevät kaikkensa, estääkseen Bellen aikeet keskeyttää häät. Myöhemmin Belle kertoo Carolinelle, miksi perui aikeensa. Onko Belle päättänyt unohtaa Shawnin?

*Bo yrittää saada yhteyden Hopeen ennen Shawnin & Mimin häitä. Hope aistii tämän & soittaa Bolle. Puhelimeen vastaakin Chelsea, joka sanoo että hänen vanhempansa ovat läheisissä väleissä.

*Lexie valehtelee Carrielle, Samin kiristyksen takia, ettei tämä & Austin voi saada yhdessä tervettä lasta. Carrie murtuu tästä.

*Marlena menettää jälleen muistinsa, kiitos Alexin.

*John päättää estää Marlenan & Alexin häät, tavalla tai toisella.

*Lucas kuulee, kun Kate haukkuu (jälleen) Samia. Sami puolustelee itseään & vannoo rakkauttaan Lucasia kohtaan. Lucas tajuaa, että Sami on vilpitön & rakastaa tätä todella.

*Bo & Billie ovat raivoissaan Chelsealle, koska tämä kuokki Shawnin & Mimin häissä. Heidän asenteensa kuitenkin muuttuu, kun he lukevat Chelsean päiväkirjaa.

*Celeste palaa Salemiin, & aistii, että Aben & Lexien avioliitto ei ole kunnossa.

*Belle saapuu Hortonien mökille - jossa Shawn & Mimi ovat viettämässä hääyötään!

*Jenniferillä on edelleen kasvavia tunteita Frankieta kohtaan, muttei pysty jatkamaan elämäänsä, sillä hänestä tuntuu, että hän pettäisi Jackia.

*Carrie valitsee Lucasin. He haluavat kumpikin naimisiin & perheen. Salaa Sami on murtunut, tajutessaan, että hän on menettänyt Lucasin Carrielle. Austin päättää keskittyä pelkästään työasioihin, eikä uuden naisen etsimiseen.

*Lucas kosii Carrieta! Tämä ei kuitenkaan vielää suostu, vaan haluaa edetä hitaasti. Lucas myös raivoaa Samille & haukkuu tätä.

*Chelsea jatkaa Bon & Hopen erottamis -operaatiota; tällä kertaa sähköposteilla!

*Hope ottaa kihlasormuksensa pois & heittää sen mereen!

*Kate yrittää saada vakuutettua Carrien, että hän & Austin kuuluvat yhteen. Hän myös pyytää, ettei Carrie särkisi Lucasin sydäntä.

*Austin haluaa alkaa deittailemaan taas Samia. Kate on tästä raivoissaan, & hän & Sami ajautuvat kissatappeluun! Austin joutuu menemään heidän väliin.

*Carrie päättää lopulta suostua Lucasin kosintaan. He juhlivat kihlautumistaan.

*Bo järkyttyy, kun hän saa selville, että Hope haluaa avioeron (kiitos Chelsean juonien).

*Frankie yllättää Jenniferin matkalla Green Mountain Lodgeen. He rakastelevat matkalla.

*Lucas & Sami hautaavat sotakirveensä & toivottavat kumpikin onnea Austinin & Carrien suhteen.

*Austin & Sami, sekä Lucas & Carrie, rakastelevat.

*Chelsea putoaa avoimeen viemärikuiluun & viruu siellä jonkin aikaa. Bo & Billie alkavat huolestua, kun tytöstä ei kuulu mitään. Niinpä Bo, Billie & Shawn lähtevät pelastamaan Chelseaa. Hope näkee tämän TV:stä & ei ole uskoa silmiään. Hän pyytää Mickeytä lähettämään Bolle avioeropaperit!

*Patrick & Hope suutelevat!

*Celeste ennustaa, että Lexien terveys tulee järkkymään tulevaisuudessa!

*Lexie tuntee jotakin outoa rinnassaan & menee mammografiaan!

*Lexie näkee pistokset Marlenan käsissä & tajuaa Alexin huumanneen Marlenaa jo pitkään!

*Bo järkyttyy saadessaan tietoonsa Patrickin olleen syypää rakastettunsa, Alman kuolemaan, & pelkää tämän tappavan Hopen!

*Hope saa selville, että Patrick oli rakastunut naiseen, joka eli Morganin saarella, mutta nainen on kuollut.

*Lexie pelkää kuolevansa & päättää kertoa totuuden Abelle, sekä paljastaa Alexin & Samin juonet.

*Sami saa Alexin kiinni sairaalan tietokoneelta, mutta Alex ehdottaa Samille yhteistyötä, pitääkseen Lexien hiljaa. Alex myös suunnittelee vievänsä Marlenan häämatkalle.

*Hope saa selville, ettei Patrick ollutkaan syypää Alman kuolemaan.

*Samin on pakko suostua Alexin ehdotukseen, mutta pelkää Lexien kuolevan, jos tämä ei saa tietää syövästä.

*John saapuu lentokentälle, estääkseen Marlenan & Alexin häämatkan. Marlena miettii, pitäisikö hänen uskoa Johnia. Alex huomaa Marlenan muistin palailevan & huumaa tämän taas.

*Austin ei pysty pitämään näppejään erossa Carriesta, mutta Carrie rukoilee tätä ymmärtämään päätöksensä. Sairaalassa hoitaja luulee Austinia Carrien aviomieheksi. Carrie & Austin ajautuvat suudelmaan, mutta Carrie päättää edelleen olla Lucasin kanssa & keskittyä häiden suunnitteluun. Carrie pyytää Samia kaasokseen, & Lucas Austinia bestmanikseen.

*Lucas epäilee Lexien & Samin juonivan jotakin, & päättää selvittää asian.

*Lexie menee Dune -klubille & juo itsensä humalaan. Austin, Sami, Lucas & Carrie ovat myös klubilla, & Lexie vakoilee heitä. Lexie melkein kertoo heille totuuden Samin & Alexin juonista.

*Bo on murtunut, kun Hope on laittanut hänet estetyksi sähköpostiinsa. Frankie rohkaisee Bota taistelemaan Hopesta.

*Chelsea päättää kertoa sähköposti-sähläilynsä Bolle, mutta Kate yrittää estää tämän. Aina kun Chelsea yrittää kertoa totuuden Bolle, aina hänet keskeytetään. Kun Chelsea kuulee kauhutarinoita vankilaelämästä, hän päättää pysyä hiljaa.

*Carrie saa tietää odottavansa Lucasin lasta.

*Kumpikin pari: Shawn&Mimi, sekä Belle&Philip menevät romanttiselle lomalle Green Mountain Lodgeen.

*Shawn on järkyttynyt saadessaan selville vanhempiensa mahdollisesta avioerosta. Hän raivoaa tästä Chelsealle.

*Kayla Brady & Steve "Patch" Johnson palaavat Salemiin!

*Klubilla Sami on ärsyyntynyt Lexien & Tekin yrityksestä saada Carrie & Austin yhteen. Niinpä Sami soittaa poliisit klubille & valehtelee, että klubilla olisi huumeita. Tämän seurauksena Carrie & Austin, jotka ovat käsiraudoilla toisistaan kiinni, menevät varastoon & jakavat intohimoisen suudelman. Carrie katuu tätä & vakuuttaa Austinille, että tämän tulevaisuus on olla Lucasin kanssa. Sillä aikaa Lucas & Sami menevöt piiloon viinikellariin. Kun Sami & Lucas alkavat riidellä & poliisi tulee viinikellariin & Lucas suutelee Samia intohimoisesti (hiljentääkseen tämän). Kuitenkin myöhemmin Lucas katuu tätä & vakuuttaa Carrien olevan etusijalla.

*Carrie pyytää Lexietä tekemään lisää testejä hänelle & Austinille! Tarkoittaako tämä, että Carrie saattaisi harkita yhteistä tulevaisuutta Austinin kanssa?

*Lucas & Kate suunnittelevat Lucasin & Carrien tulevia häitä. Myöhemmin Lucas kuulee Samin & Austinin keskustelun, & Austin myöntää, että haluaa edelleen yhteisen tulevaisuuden Carrien kanssa. Lucas tajuaa, että Austin on uhka hänen suhteelleen Carrien kanssa, & hyökkää tämän kimppuun!

*Abby löytää Frankien & Jenniferin sängystä! Jennifer näyttää tälle Jackin tekemän dvd:n, jossa tämä kehottaa Jenniferiä jatkamaan elämäänsä Frankien kanssa. Abby & Jenn sopivat.

*Chelsea löytää Bon & Billien pelehtimästä vuorelta & tajuaa, ettei voi kertoa Bolle totuutta, mitä tämä on tehnyt pitääkseen Bon & Hopen erossa toisistaan. Samaan aikaan Max tajuaa, että Chelsea on tehnyt jotakin "pahaa" & päättää selvittää asian.

*Patrick & Hope viettävät iltaa casinolla. Myöhemmin he ajautuvat intohimoisiin tunnelmiin! Samaan aikaan Dr. Alex North & Marlena saapuvat samalle saarelle & hotelille häämatkalle, jossa Patrick & Hope ovat!

*Shawn & Mimi ovat onnellisia, saadessaan selville, että voi ollakkin mahdollisuus, että Mimi voisi saada luonnollisesti lapsia.

*Philip & Belle päättävät hankkia toisen lapsen

7

1283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      juonipaljastukset? Tiedätkö että se on laitonta, lähde pitäisi ainakin mainita!

      • smansikka

        Eikös nämä oo vähän vanhoja tapahtumia?nämähän tapahtu jo melkein vuosi sitten amerikan jaksoissa..


      • päivien viemää
        smansikka kirjoitti:

        Eikös nämä oo vähän vanhoja tapahtumia?nämähän tapahtu jo melkein vuosi sitten amerikan jaksoissa..

        mutta ei suomen jaksoissa,mitä väliä sillä on vaikka ne on tapahtunut amerikassa,mutta ei täällä,voi voi...hyvin menee sinullakin...


    • tikeru
    • on..

      Kuka on toi Chelsea??? Minkä ikäinen? Kenne lapisi ym.?

      • Zen

        Chelsea on sama kuin Georgia eli Bon ja Billien kuolleeksi luultu tytär. Chelsea on Abbyn kaveri. (Jos en muista väärin... :))


      • AnnaA
        Zen kirjoitti:

        Chelsea on sama kuin Georgia eli Bon ja Billien kuolleeksi luultu tytär. Chelsea on Abbyn kaveri. (Jos en muista väärin... :))

        törkeätä kopioida ilman lupaa ja lähdetä!!! Laitonta!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe