Seppo Juntunen

tietoa haluava

Onko kukaan teistä käynyt Seppo Juntusen rukoustapahtumissa ja vielä tärkeämpää onko kukaan teistä saanut hänen kauttaan apua ja parantunut sairauksistaan?

27

6804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aaaa

      Olen käynyt Sepon kokouksessa. Ihan ok oli. En kyllä ollut sairas tai mitään, joten en kokenut että sain henkilökohtaista apua, mutta se Sepon kirja (joku tosi vanha sellainen) oli kyllä tosi hyvä. Muistan kun itkin kun luin sitä.

    • Nimetön

      Kyllä olen käynyt. Vuosia sitten minua vaivasi niskan jäykkyys ja jatkuvat säryt. Nukkuminen oli vaikeaa ja muistihäiriöitä alkoi ilmetä. Ennen tuota käyntiä oli kokeiltu lähes kaikkea, Hierontaa, lämpö,laserhoitoja ja neurologin tutkimuksia ym. Menin silloin Juntusen ja Jalovaaran rukousiltaan.He pitivät niitä yhdessä silloin. Menin Sepon jonoon. siinä kun hän rukoili tunsin,että Pyhä Henki kosketti minua. En kuitenkaan tuntenut parantuneeni siinä. Seuraavan yön nukuin hyviin moniin vuosiin. Ja aamulla herätessäni ajattelin- Ei ole totta niskani oli aivan notkea ja kaikki särky poissa!
      Ja pääni kääntyi sivulle nyt aivan normaalisti,ilman jäykkyyttä.
      Elikä Jeesus parantaa edelleen. Tämä mitä kerron on totta.

      • rukoile

        Olisihan Jumalakin voinut sinut parantaa.


      • dhgjdkfd
        rukoile kirjoitti:

        Olisihan Jumalakin voinut sinut parantaa.

        toimii ihmisten kautta. Ei Seppo tai kukaan muukaan kykene parantamaan fyysistä sairautta. Eikä Seppo Juntunen ota itsellensä kunniaa parantumisista, joita on tapahtunut varmasti jo tuhansittain..


    • tarla

      Olen käynyt niin Seppo Juntusen kuin Pirkko Jalovaaran rukousilloissa.
      Apua illoissa saa aina kun vaan itse menee avoimin mielin ja vastaanottavaisena.
      Uskon myös ihmeparatumisiin joita rukousilloissa kerrotaan tapahtuneen. Itse olen saanut saanut sisäistä rauhaa ja varmuutta käydessäni alttarilla siunattavana kyseisissä rukousilloissa.

    • rukouskokouksessa

      Ja kokous itsessään oli erittäin miellyttävä kokemus. Seppo Juntunen osaa kertoa asiat hyvällä huumorilla höystettynä. Tuntui siltä, että kirkossa leijui valtavan voimakkaat positiiviset energiat.

      Olin aivan varma myös, että menen alttarille pyytämään rukousapua ja saamaan siunauksen.

      Mutta, mutta, olin aivan järkyttynyt kokemastani. Nimittäin siitä miten ihmisiä kaatui kuin heinää Seppo Juntusen heitä koskettaessa ( Pyhä Hengen kosketus ).
      Siinä sitten väistelin kaatuvia ihmisiä, enkä oikein osannut etsiä itselleni paikkaa alttarilta.
      Minua pelotti katsoa ihmisiä, jotka olivat kuin tajuntansa menettäneitä, makasivat pitkän aikaa kirkon lattialla.

      Lopulta minäkin menin melkoisen sekavin miettein, kerroin avun pyyntöni ja Seppo hoisi minua, mutta en minä mihinkään kaatunut, siis seisoin siinä paikoillani, enkä tuntenut tarvetta kaatua mihinkään suuntaan. Merkillistä. Olin jopa jo vähän pettynyt itseeni, eikö oma uskoni olekaan riittävän vahva, vai mitä tämä tämmöinen on? En kuitenkaan halua kallistua tuolle ajatukselle.

      Uskon silti, että avunpyyntöni kuultiin ja sain Pyhän Hengen kosketuksen.

    • Sairastelia

      Olen kerran käynyt Seppo Juntusen rukoiltavana. Ja ne sairaudet mitkä minulla on ja mihin olen pyytänyt esirukousta eivät ole parantuneet, enkä edes kaatunut. Eikä ole siitä kiinni ettenkö uskoisi Jeesukseen Kristukseen, sillä minä en olisi jaksanut, näitä elämääni vaikeuttavia asioita, jos taivaan isä ei olisi ollut minun tukenani ja turvanani joka päivä. Myös itse olen oppinut rukoilemaan, ihan omin sanoin ja se onkin auttanut minua jaksamaan kaikesta huolimatta.

    • "Särkynyt Sydän"

      Hello,
      Jumala parantaa kenet parantaa ja missä ja miten vain,
      vastuu kuuluu Jumalalle, ei ihmiselle, Jumala valitsee työntekijänsä elopellolle,
      se joka on Jumalan edessä totuudenmukainen ja puhdas mieleltään sekä uskollinen
      palvelija, hänen kauttaan Jumala toimii. Jumalan vallassa on kaikki mitä tapahtuu
      ihmiskunnassa. Jokainen ihminen on vastuussa ensisijaisesti Jumalalle teoistaan.
      Meidän on nyt lopulta ymmärrettävä lopettaa toistemme arvostelu jne. Jotta Jumala Jeesuksen nimen kautta Saa tehdä lopullisen Elonkorjuun Suomen kansan kautta!
      Suomen kansa on otollinen Jumalan sydämmen edessä! Ottakaamme jo vihdoinkin
      tämä totuus Koko Kansana vastaan!

    • Sammunut tähti.

      Olen minäkin monissa parantumiskokouksissa käynyt,myös Niilo Ylivainion.En mene niihin etsiäkseni kokemuksia tai hurmoksia,Herra varjelkoon niistä,en ole myös milloinkaan kaatunut,miksi ihmeessä pitäisikään.Kipuni ja vaivani on minulle annettu risti jonka kannan vaikka hammasta purren.Eniten arvostan sitä kun Jumala parantaa ihmistä pyhityselämässä synnin sairaudesta.Ei varmasti löydy yhtä ainoaa synnitöntä ihmistä,mutta pelastuneita varmaankin on joitakin.Iänkaikkinen elämä,elikä kun nimi on elämän kirjassa onkin suurin kaikista armolahjoista.Jos tämän luki joku rukoileva uskova,voisitko rukoilla myös minun puolestani,että saisin nimeni tähän kirjaan,ainakin joskus.Tai rukoile mitä kohdalleni tulee,niinkuin Herra kehottaa,minulla onkin monia ongelmia.Joku on joskus profetoinut että kuolen marttyyrinä,no kenties tai sitten en,joskus kuolen joka tapauksessa,jollen nälkään niin sairauteen.Huolettaa kyllä se mihin joudun kuoltuani,ja sen jälkeen,eli missä joudun viettämään ikuisuuteni.

      • Sammuneelle tähdelle

        Jeesus kuulit toiveen, rukouksen.
        Tunnet sammuneen tähden. Tiedät missä hän asuu.
        Tule Sinä Jeesus hänen sydämeensä asumaan.
        Anna anteeksi kaikki hänen syntinsä.
        Anna Sinä pelastusvarmuus ja tee sinä sammuneesta tähdestä LOISTAVA LAMPPU omiensa keskelle!
        " Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat."


      • loistavalle lampulle
        Sammuneelle tähdelle kirjoitti:

        Jeesus kuulit toiveen, rukouksen.
        Tunnet sammuneen tähden. Tiedät missä hän asuu.
        Tule Sinä Jeesus hänen sydämeensä asumaan.
        Anna anteeksi kaikki hänen syntinsä.
        Anna Sinä pelastusvarmuus ja tee sinä sammuneesta tähdestä LOISTAVA LAMPPU omiensa keskelle!
        " Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat."

        Uskoisin että kohdallesi on osunut väärä profeetta, kun on sanonut marttyyri kuolemasta. Taitamaton ja vastuuton teko.
        - Pyhä Henki saattaa ojentaa, ohjata, varoittaa.. lohduttaa, opastaa. mutta aina on mahdollisuus ja toivo. Siksi sanoisin että se sana ei ollut Herralta.


    • Mirka ...

      Rukoukset eivät toimi millään tavalla. Jos joku väittää että hän parantui jonkun rukouksen avulla niin hän valehtelee tai on todella sekaisin.

      Please ... Olkaa rehellisiä, ihan oikeasti.

      • ei muuta

        toivon ateisti mirka että Jumala näyttää sinulle konkreettisesti voimansa ja auttaa sinua löytämään totuuden.


    • uskontilaisuus

      Minä kävin Juntusen tilaisuudessa noin kaksi vuotta sitten, minulla tuli huono olo siitä tuntui niinkuin olisi keskittynyt vain kaatamiseen, heilui kuin metsämies ja sanomassaan ei ollut mitään mikä olis pyhästähengestä ollut.

    • Titilyy

      Kannattaakin vältellä sellaisia kokouksiia joissa kaatamisia ilmenee ja hurmahenkisyyttä.Ihmiset niissä käy kokemuksia etsimässä,vaikka pitäisi etsiä kristusta,joka on ainoa joka voi kuolemalta pelastaa.

      • Armolajat toimii

        titilyy.lue Raamatusta armolahjat,ei ne ole minnekkään kadonneet,kaatumiset ym.on sivuseikka.olennaista on esim.jos Jumala parantaa jonkun kautta , jolle Hän on terveeksitekemisen armolahjan suonut.


    • Vaasalainen 67

      kyllä on ,henkilökohtaisesti! :)) Kiitos siitä tuonne ylöspäin.. nimim. Vaasalainen Seinäjoen Lakeuden Ristissä...

    • jokisuulainen

      En ole näitä Juntusen ja Jalovaaran kokouksia vastaan, käyn niissä itsekkin että jos vaikka joskus parantuisin mutta minusta tuntuu epämiellyttävälle se kun he rukoiltuaan ihmisen puolesta, tyrkkäävät taaksepäin, aivan kuin pakotettaisiin kaatumaan. Sitä en ymmärrä, miksi. Jos pyhähenki koskettaa niin ei siinä tyrkkäämistä tarvitse. Sitä vain kupsahtaa lattialle ilman tyrkkäämistä, tyrkkääminen tuntuu epämiellyttävälle.

      • Tukipuu

        Ei siellä tarvitse kaatua. Voit pistää vastaan. Tein itse niin,koska en halunnut kaatua. Ruumis vain menee helposti hyvin rennoksi,jolloin turvallisin paikka silloin on maata lattialla. Ei pidä tehdä asiasta ongelmaa. Pääasia on,että se tuntuu itsestä hyvälle käydä siellä.


    • Kirkossa käynyt

      Kävin äskettäin Juntusen tilaisuudessa ja minulla on siitä vain hyvää sanottavaa. Sain avun siihen mitä pyysin ja muutenkin koin tilaisuuden hyvänä ja Pyhänä.

      Olen joskus moittinut aiemmin Seppoa, etten ole mitään hänen rukoustensa kautta saanut, mutta haluan nyt korjata, että kyllä, kyllä olen saanut ja tulen myös saamaan.

    • publikaani

      Olin Seppo Juntusen tilaisuudessa, Se oli aivan asiallista toimintaa. En kokenut sitä millään tavalla hurmahenkisenä. Juntunen juttelee ihan järkeviä asioita. Kysehän on Pyhästä Hengestä, joka Juntusen kautta kaataa. Juntunen myöntää itsekin, ettei oikein tiedetä minkälaisista energioista on kyse, siis parantavissa voimissa. Näitä ihmeparantumisia tapahtuu kaikissa uskontokunnissa, ei ainoastaan kristinuskossa.

      • Koetelkaa kaikki!

        Ihmeparantumisia tapahtuu; myös paljon muualla, kuin ns. parantumiskokouksissa. Kaatuminen ei ole mikään luotettava merkki mistään. Sen voi saada aikaan tunnelataus tms. Kiinnittäkää kaikissa kokouksissa huomionne puheeseen; mitä siinä korostetaan. Jos ydinsanomana tuodaan voimakkaasti Jeesuksen Kristuksen sovitustyö ja siihen turvautuminen, niin hyvä. Kehoitetaanko antamaan elämä Jeesukselle (suurin ihme). Jos tämä jää esim. parantamisen/paranemisen varjoon, jotain voi olla vialla. Rukoillaanko yhdessä (ei siis vain epämääräistä ylistyseleitä...ylistämiseen ja kiittämiseen meillä tietysti on kehoitus) Jeesuksen nimessä ja tätä ei pyritä laittamaan sivuun?

        Tällä hetkellä on liikkeellä harhaoppeja, tai ydinsanomasta harhautuneita oppeja, joita on varottava. Terve Jumalan Sanan levittäminen ja opetus on yhdessä rukouksen kanssa nyt hyvin tärkeää. Rukoilu ahkerana myös pienryhmissä ja omissa oloissa. Paranemista saa ja tuleekin rukoilla, mutta eksytystä varokaa. Rukoilkaa Pyhällä Hengellä täyttymistä, mutta siinäkin älkää antako pelkkien tunteiden viedä. Rukoillessamme ollaan avoimena Pyhän Hengen tutkittavana kuunnellen, jos Jumala meille puhuu. Sanoman tulee olla Raamatun mukaista. Koetelkaa kaikki!


      • Sanassa totuus
        Koetelkaa kaikki! kirjoitti:

        Ihmeparantumisia tapahtuu; myös paljon muualla, kuin ns. parantumiskokouksissa. Kaatuminen ei ole mikään luotettava merkki mistään. Sen voi saada aikaan tunnelataus tms. Kiinnittäkää kaikissa kokouksissa huomionne puheeseen; mitä siinä korostetaan. Jos ydinsanomana tuodaan voimakkaasti Jeesuksen Kristuksen sovitustyö ja siihen turvautuminen, niin hyvä. Kehoitetaanko antamaan elämä Jeesukselle (suurin ihme). Jos tämä jää esim. parantamisen/paranemisen varjoon, jotain voi olla vialla. Rukoillaanko yhdessä (ei siis vain epämääräistä ylistyseleitä...ylistämiseen ja kiittämiseen meillä tietysti on kehoitus) Jeesuksen nimessä ja tätä ei pyritä laittamaan sivuun?

        Tällä hetkellä on liikkeellä harhaoppeja, tai ydinsanomasta harhautuneita oppeja, joita on varottava. Terve Jumalan Sanan levittäminen ja opetus on yhdessä rukouksen kanssa nyt hyvin tärkeää. Rukoilu ahkerana myös pienryhmissä ja omissa oloissa. Paranemista saa ja tuleekin rukoilla, mutta eksytystä varokaa. Rukoilkaa Pyhällä Hengellä täyttymistä, mutta siinäkin älkää antako pelkkien tunteiden viedä. Rukoillessamme ollaan avoimena Pyhän Hengen tutkittavana kuunnellen, jos Jumala meille puhuu. Sanoman tulee olla Raamatun mukaista. Koetelkaa kaikki!

        "koetelkaa kaikki" jatkaa
        Itselläni on ollut pitkään vaikeuksia arvioida eri (hieman sensaatiohakuisten) paranemis- ym.vast. kokouksien luotettavuutta. Kritiikkiä olen kuullut paljon, mutta olen osallistunut joihinkin parin vuoden aikana. Minua jäi vaivaamaan laittamani lause, jossa sanoin, ettei kaatuminen ole luotettava merkki mistään.

        Jos joku on esim. kokenut (ainakin mielessään) Pyhän Hengen aiheuttaneen tämän, siihen on liittynyt paraneminen ja/tai voimakas Jumalan läsnäolon tuntu, on hyvinkin mahdollista Pyhän Hengen tämän aiheuttaneen tämän. Itse olen saanut opetusta tästä aiheesta hiljattain ja siksi esitin mielipiteeni melko voimakkaasti. Edelleen kehoitan tutkiskelemaan kaikkea ja pitämään se, mikä hyvää on. Tunteet ovat epäluotettava mittari usein. Totuus on Jumalan Sanassa, joten tutkikaa sitä ja kuunnelkaa Raamatun tuntevia luotettavia ihmisiä (no..kuka on luotettava; etsikää, lukekaa, kyselkää). Pelastussanoman puuttumista tai "laimeutta" pidän jonkinlaisena varoitusmerkkinä, niin tärkeää kuin terveys ja sairauksista vapautuminen on. Pelkkä fyysinen paraneminen ei pitkälle riitä.ystävällisesti


    • Kirkossa käynyt

      Kävin uudemmankin kerran Juntusen tilaisuudessa ja otin kavereitakin mukaan. Oli kyllä aivan vertaansa vailla oleva tilaisuus, niin lämminhenkinen ja upea. Aivan ihana tunnelma. Kaikki siellä oli niin suloista ja se lämmin tunnelma jatkuu kun muistelenkin sitä tilaisuutta. Olen aivan rakastunut.

    • juuh elikkäs

      Herätkää nyt saatana :DD

    • Anonyymi

      Humpuukimaakari Juntunen on ja huijari pahemmasta päästä.

      • Anonyymi

        Uuteen lankaan vastasit.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe