Helsingin sanomat boikottiin

Aijatusrikollinen Suomesta

Jokainen joka on viimepäivinä lukenut valheellisia aivopieruja maahanmuuton siunauksellisuudesta on varmaankin sitä mieltä, että hesarin tilaus katki samantien.

Nyt-liite on tässä suhteessa pahnanpohjimmainen. Kirjoitus maahanmuuttokriitikoista oli lievästi sanottuna naurettava.

12

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hetaxi

      Ei ole ensimmäinen kerta, että HS kirjoittaa joko puolitotuuksia tai vääristelee totuutta tai jättää tärkeänkin asian kommentoimatta.Eikä HS ota vastaan oikaisuja,jos asia ei sovi sen näkökantaan. HS:n kanta nähtiin uuden kielilain valmistelusta vaikenemisena.Lisäksi saa aivan väärää tietoa Lähi-Idän tapahtumista. Kesäsodan aikana ei näytetty/kerrottu ,miten paljon tuhoa aiheuttivat n. 4000 katjusrakettia Israelin puolella ,ja siitä on rehellisiä dokumentteja olemassa. Suomalaiset luulevat, että HS on luotettava lehti, kun eivät seuraa muita kanavia.Että silleen.

    • Vantaalta

      Mulla loppu tilaus. Ei tuo mamujen valheellinen hyysäys vielä, mutta kun tekevät häikäilemättä SDP:n vaalityötä. Mulle riitti!

      • Guderian

        Et ole tainnut huomata tämän päivän lehden pääkirjoitusta.

        Äärioikeistolainen Porvarlahtari on Hesarin suosikkipaikkakunta.


    • maakuntalainen

      Hesari on muuten hyvä lehti täällä syrjäseudullakin, mutta ilmoituksia ja mainoksia on liikaa.

      • Hetaxi

        Onko sellainen sanomalehti hyvä, joka ei kertonut ,mitä poliitikot Lipposen johdolla puuhaavat. Silloin pantiin maaseudullakin elävät suomalaiset RKP:n vaatimusten maksumiehiksi, nim. ruotsia olisi jokaisen"perähikiälläkin" osattava. Niinpä maksamme nyt jättisummia, jotta kaikki 95%suomalaisista saadaan ruotsitettua. Nykyinen hallitus jatkoi samaa ,ja Helsingin Sanomat hykertelee käsiään.Tekin siellä maalla, jos olisitte saaneet ajoissa tietää selkään puukottamisesta, olisimme säästyneet ruotsittamiselta.
        Lehtien pitäisi olla totuuden torvia, eikä totuutta vääristeleviä , mutta sitähän isokenkäisten (SUR)kumartaminen teettää.Oltaisiinpa nyt, kun on vaalit tulossa, tietävämpiä ja älykkäämpiä, mitä olemme poliitikkojen suhteen olleet.Hyvä sanomalehti on suomalaisen puolella eikä suomalaista vastaan tee myyräntyötä.


      • Hesari rulettaa

        Osa niistä kirjoituksista on lievästi sanottuna ärsyttäviä, mutta ehkä näin on tarkoitettukin. Asuin aikoinaan Tampereella 12 vuotta, enkä tilannut Aamulehteä. Alkuun yritin lukea viikonlopun lehtiä, mutta pian lopetin senkin. En päässyt paikallislehden makuun.


    • Anonyymi

      Juu hesari se on sanasensuurin ensilinjalla tuputtamassa omaa ideologiaa, jos ei miellytä olet rasisti.

    • Anonyymi

      Ei poikottiin vaan tilaukset irtisanominen;kaikki lehdet.

    • Anonyymi

      Kun luet historian kirjoista menestyneistä keskuksista tai kaupungeista, voit itse todeta, että niitä yhdistää vapaamiemisyys eri kansojen välisestä kanssakäymisestä. Tällaisista esimerkiksi Aleksandria Egyptissä. Siellä toimivat sulassa sovussa afrikkalaiset, aasialaiset ja eurooppalaiset. Kukoistus menestyneissä kaupungeissa on loppunut useimmiten siihen, että joku kateellinen, nationalistinen taho on alkanut rajoittaa muiden toimintaa.
      Suomessa on pula työvoimasta, hotelli- ja ravintola-ala kärsii, joutuu mm Lapissa myymään ei-oota. Eläkkeet tulevat yli 90 prosenttisesti työssä olevien maksamista eläkemaksuista, vain 7-8 % tulee rahastoista, siis aiempien työntekijöiden maksuista. Ellei uusia työntekijöitä riitä, eläkkeitä on alettava leikata.

      • Anonyymi

        Nykyisin Eurooppaan tulevat afrikkalaiset ja arabit EIVÄT HALUA ELÄÄ SOVUSSA valkoihoisten kristittyjen kanssa. Joten tuo Aleksandrian utopia ei ole täällä mahdollinen.


    • Anonyymi

      Voitkin muuttaa sinne. Helsingin Sontimissa ei ole sulle töitä!

    • Anonyymi

      Jaahas. ylläpidon fasistit poistivat kommenttini, JOSSA V*TTU SANOIN VAIN SEN MIKÄ ON TOTTA. Näin ylläpito SYYLLISTYY ELÄINTEN KIDUTTAMALLA TAPPAMISEN MAHDOLLISTAMISEEN, sillä mitä muuta on se, että poistetaan kommentti, jossa tuomitaan Homo sapiens -lajin edustaja, joka KIDUTTAMALLA TAPPOI EMOKISSAN POIKASINEEN? KUULUTTE VANKILAAN, vähintään viideksi vuodeksi. Tai ehkä kidnappaan teistä yhden, ja sidon puuhun lähialueen karhumetsään, niin että tulee pissat housuun. Hahahahaha! TE ette ansaitse MITÄÄN MUUTA. Täytyy kait laittaa uudelleen. Jos poistetaan, laitan huomenna uudelleen, ja uudelleen ja uudelleen, NIIN KAUAN ETTÄ SANOMA MENEE PERILLE.

      "Vanha ketju, joka pomppasi esiin, kun etsin sopivaa ketjua ilmaistakseni oikeutetun pöyristymiseni viimeisimmästä Hesari-p*skasta. Ajattelin taas vaihteeksi lukea ainakin kuukausiliitteen, kun saan lehteä tällä hetkellä ilmaiseksi lukea. MUTTA SIIHEN SE V*TTU JÄI. Jo kannessa oli otsikko: "Saako Näkkäläjärvi koskaan anteeksi?" ikään kuin sen pitäisi saada. MINULTA EI V*TTU SAA KOSKAAN, kuten ei Teemu Kissantappaja Mäkikään. KUONA, joka tappaa viattoman, puolustuskyvyttömän eläimen huvin tai taiteen vuoksi EI V*TTU IKINÄ SAA MINULTA ANTEEKSI, oli ikä teon hetkellä mikä tahansa, ei ainakaan niin kauan kuin laki muuttuu, ja kyseisen laisesta teosta tulee kuolemantuomio tai elinkautinen. Avasin kuitenkin lehden, vain nähdäkseni, että tästä hirviöstä oli tehty v*ttu KAHDEKSAN SIVUN JUTTU. Siinä lensi lehti kädestäni kuin saastunut roskakasa. EN VOI V*TTU LUKEA LEHTEÄ, jossa v*ttu tehdään kahdeksan sivun juttu hirviöstä, joka kavereineen kidutti ja hakkasi emokissan poikasineen ja lopuksi vielä poltti nuotiossa ja kirjoitti omistajan mökin seinään että hei me tapettiin sun kissat. V*tun saastat. Näille kuuluisi kaikille kuolemantuomio tai seitsenkertainen elinkautinen seitsemästä murhasta.

      Taidan laittaa Helsingin v*tun Sanomille kirjelmän, jossa kerron, että en tule IKINÄ tilaamaan heidän p*skalehteään ennen kuin PYYTÄVÄT JULKISESTI ANTEEKSI tätä artikkelia. Lisään myös alla olevat kohdat, sillä nuo Hesarin m*lkut ovat todennäköisesti yhtä aivottomia kuin 80% muustakin ihmispopulaatiosta, eivätkä kykene ymmärtämään miksi heidän artikkelijulkaisunsa oli väärin, vaan täydellisen laumaidiootin aivoissaan päättelevät, että olen varmasti rasisti, kun en anna anteeksi vähemmistön edustajalle ja demarille sitä, että hän huvikseen hakkasi ja kidutti pienet, viattomat, puolustuskyvyttömät eläimet hengiltä.

      MIKSI ELÄIMEN TAPPAMINEN HUVIN TAI TAITEEN VUOKSI, ERITYISESTI KIDUTTAMALLA, TAI MUUTEN TAPPAMINEN TUSKALLISELLA TAVALLA ON VÄÄRIN. Lukekaa tarkkaan, imbesillit.
      1. ELÄIN TUNTEE TUSKAA KUTEN IHMINENKIN.
      2. ELÄIN HALUAA PITÄÄ ELÄMÄNSÄ KUTEN IHMINENKIN.
      3. ELÄIN ON VIATON, toisin kuin ihminen.
      4. ELÄIN ON AINA HEIKOMPI KUIN IHMINEN, MIKÄLI IHMISELLÄ ON ASE, tässä tapauksessa n. 40(aikuinen kissa)-100(poikaset) kertaa heikompi kuin niiden s*atanalliset kiduttajat ja tappajat.

      Myöskin idiootit, jotka päättelevät, että ihminen joka ei suosi samoja asioita kuin vasemmisto, on natsi, PITÄÄ LOPETTAA. Tällainen täysin AIVOTON LAUMA-IDIOOTIN tapa ajatella tulee karsia ihmiskunnasta pois.

      HYI H*LVETIN S*ATANA. Alan jo uskoa että suurin osa vasemmiston edustajista on PSYKOPAATTEJA, koska v*ttu ovat sitä mieltä, että tälle hirviölle pitää antaa anteeksi. En voi enää KOSKAAN äänestää demareita tai vihreitä.

      Kuvitelkaa nyt, että joku tekisi näin ihmisäidille ja hänen kuudelle lapselleen. Hakkaisi äitiä lapiolla päähän niin kauan että menee taju, ja sitten polttaisi kokossa. Valelisi lapset valkaisuaineella, ja sitten sitoisi lapsiin pommeja ja räjäyttäisi ne, ja lopuksi polttaisi lapsetkin roviolla. Näiden kissojen tappaminen EI EROA TÄSTÄ MITENKÄÄN, tuska ja menetys on niille sama kuin olisi ihmiselle."

      Yrittäköön v*ttu joku vaientaa minut ns. tosielämässä kun sanon saman, ja päitä lentää. Siksi koska vaientamalla mahdollistatte eläinten kiduttamalla tappamisen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe