Arabimaat

Sarah

Ehkäpä tässä käy niin, että arabimaat yhdistyvätja lähtevät Irakin taakse.Sehän on hakusessa Arabimaiden kokouksessa.Irakilaiset ovat menettäneet henkensä meidän puolesta ja seisoneet tukenamme,sanoivat.Mitkä ovat sitten sen seuraukset? Kylläpä selkäpiitä karmii.

7

214

  Vastaukset

  • Näin jo 80-luvulla elokuvan, jossa spekuloitiin miten kolmas maailmansota voisi alkaa.
   Se alkoi juuri näin.
   Toiset arabimaat kiihtyivät USA:n sotatoimista Saddamia kohtaan ja tulivat tueksi.
   Pian sitten pamahti atomipommi.

   • Taisi olla ranskalainen "laatuelokuva".


  • ..ja ravistele hereille ! Mitähän mahtaa tapahtua naisväelle arabimaitten yhdistyessä maissa , joissa koira saatikka hevonen on moninverroin arvokkaampi otus kuin nainen.Häpeällistä ja naista alentavaa kulttuurinormistoa tuskin koskaan täysin saadaan kitkettyä mistään maailman kolkasta niinkuin ei täysi rauha maanpäällä ole realistista. Silti puheesi herättävät täyden hämmennyksen naisasialiikkeen aktivisteissa.Mihin sinä pyrit ? Vain tuomalla länsimainen sivistys demokratia arabimaihin , saavutetaan naisille tasa-arvo. Eurooppalaisesta mallista on siis hyötyä. Toinen kysymys on sitten, halutaanko sinne viedä sitä länsimaisuutta ja kenen toimesta. Tai kenellä on oikeus " viedä sitä ". Naiset eivät luontaisesti halua sotaa, jossa miehensä ja jälkeläisensä vaarassa. Rauhan,-ja demokratian rakentajina naisilla on valtavan tärkeä osuus. Toivottavasti arabimaissakin pian.

   • prostituutio ja naiskaupppa kunniaan myös arabimaissa - vai mitä haluat sanoa


   • ? ? ? kirjoitti:

    prostituutio ja naiskaupppa kunniaan myös arabimaissa - vai mitä haluat sanoa

    Ne on lähtöisin juuri sieltä mistä ihmisen kulttuurin katsotaan lähteneen..arabimaista. Älä sohlaa. Ei kannata leikkiä asioilla, jos niistä ei tiedä tarpeeksi.Edelleen, naiset saavat enemmän valta päättää omista asioistaan länsimaisen demokratian edetessä. Sitähän sääkin haluut ?


   • aidasta ja toinen aidan seipäästä.Puhuin siitä, että jos Arabimaat päättävät yhdistyä,niin mitä siitä seuraa sodan kannalta?En tarkoittanut naisten vapauttamista. Tiedän hyvinkin, että kyseisissä maissa naisten asema on erittäin huono.
    Tarkoitin nimenomaan muiden valtioiden mukaan lähtemistä.Jos arabimaat yhdistyvät, mitkä maat menevät Yhdysvaltojen taakse? Kolmas maailmansota voi todellakin olla hiuskarvan varassa.


   • Irakin kukoistuksen aikana naisen asema oli hyvä.
    Naisten koulutustaso erinomainen.
    EI huntu pakollinen.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Teltta-asuminen ympäri vuoden?

   Miten teltassa asuminen onnistuisi Suomen olosuhteissa ympäri vuoden? Varmaan hyvät makuupussit ja ulkovaatteet pitäisi olla. Onko joku muukin kokeill
   Maailman menoa
   240
   3472
  2. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   26
   2033
  3. Tanelinrannassa tulipalo

   Tanelinrannassa oli la-su välisenä yönä tulipalo, jossa menehtyi vajaa viisikymppinen pariskunta. Talo päältä päin ihan ok kunnossa, mutta palokunta s
   Seinäjoki
   18
   1491