Kolmas Stargate -sarja varmistunut!

Scifisti77

Se on ollut jo tiedossa pidemmän aikaa, mutta nyt on uutta tietoa. Uusi Stargate sarja Stargate SG-1:n ja Stargate Atlantiksen rinnalle on...Stargate Universe! Siinä paljastuu Tähtiportin yhdeksännen chevronin merkitys mm. Tässä vähän tietoa sarjasta (englanniksi):

http://gateworld.net/news/2007/03/third_series_is_istargate_univer.shtml

http://gateworld.net/news/2007/03/iuniversei_deals_with_ninth_chev.shtml

Tämä uusi sarja olisi sitten todella erillinen sarja eikä siis samalla tavalla spinoffi kuin tuo Atlantis. Universe toimii omana itsenäisenä sarjanaan vaikka tietty aikaisemmissa sarjoissa luotu mytologia on sama jne jne. Mielenkiinnolla odotan sarjaa.

Sekä tietty SG-1:n 10. kautta ja sarjan päättäviä elokuvia "The Ark Of Truth" ja "Continuum" ja Atlantiksen 3.kautta. DVD:nä ajattelin ostaa kun ilmestyvät. Kaikki mitä on ilmestynyt DVD:nä, jo omistan. :)

Mutta katselemisiin!

Scifisti77

5

1306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MacSg1VER

      Peloittaa nähdä jatko-osia. Minusta parhain sarja on se, jossa on alkup. kokoonpano sankareista.

      Millainen sitten olisi juoni, jos vuosien saatossa alkup. henkilöt olisivat joutuneet pois sarjasta?

      Esimerkkinä "MacGyver" sarjan jatko-osa.
      -Young Macgyver.

      Siinä seikkaili Päähenkilön Macgyverin veljenpoika.
      -Alkuperäisessä sarjassa Mac:illä ei ollut velipoikia tai siskoja.

      Mutta eipä tuo ollut olennainen seikka, kun aloittivat kuvata. Pilottijakso vain tehtiin, eikä sitä julkaistu kait missään.

      Niin hyvä sarja faneista oli tämä uusi -amispoppi- versio.

      ^^^^^^^^ Ei kai näin pääse käymään muillekin sarjoille, jossa tehdään kaikki kokonaan uudelta pohjalta, uusilla hahmoilla?

      • Scifisti77

        Minusta alkuperäinen Stargate SG-1 on kieltämättä paras näistä kaikista sarjoista ja nimenomaan se kokoonpano, missä SG-1:n johtajana on tämä Jack O,Neill eli Richard Dean Andersonin näyttelemä hahmo. 8.kausi oli viimeinen todella hyvä kausi SG-1:stä ja samalla se oli viimeinen Richard Dean Andersonin "täysi" kausi. 9.kaudessa on sitten eri henkilö SG-1:n johtajana, mutta ei sekään huono ole. Hyvä sekin kausi minusta on ja siihen on tullut tuoreutta lisää kun sarja ikäänkuin aloitettiin alusta.

        Mitä tulee spinoffi Atlantikseen, niin sehän on kokonaan uusi sarja, mutta on läheisesti yhteydessä SG-1:een. Sg-1:n ja Atlantiksen välillä on crossover jaksoja ja SG-1:n hahmot vierailevat Atlantiksessa ja päinvastoin. Eli nämä sarjat ovat todella läheisesti kiinni toisissaan. Minusta se toimii hyvin. Atlantis on varsin onnistunut spinoff mielestäni. Samaa kaavaahan nämä jaksot siinäkin toistavat, mutta ei se ole huono asia jos on oppinut pitämään sellaisesta tietynlaisesta formaatista miten jaksot rakennetaan.

        Stargate Universen sanotaan sitten olevan täysin erillinen spinoff eli siis voimme odottaa että Universen ja näiden kahden muun sarjan välillä ei ilmeisestikään tule olemaan kovinkaan paljon ellei ollenkaan yhteistyötä. Mielenkiinnolla silti odota että millainen sarja on tulossa.

        Scifisti77


    • ei ihan ihmemies

      Stargate SG-1 on aika huono scifi-sarja. Tässä muutamia syitä:

      1) Eversti O'Neill on varmaan scifi-historian surkein hahmo, aivoton ääliö, joka yrittää olla hauska, muttei ole. Teal'c on suora kopio Star Trek Voyagerin Tuvok hahmosta ilmeineen, eleineen ja repliikkeineen. Samantha Carter on muka kaikkitietävä nero, vaikka onkin vain 2000-luvun rajoitetulla fysiikan tietämyksellä varustettu ilmavoimien upseeri(?).

      2) Sarjassa on liikaa Amerikka-rulettaa meininkiä. Sellainen periamerikkalainen patrioottisuus paistaa läpi niin, että ihan oksettaa välillä.

      3) Miten hitossa 2000-luvun eli nykyajan ihmiset voivat muka ottaa yhteen tuhansia vuosia kehityksessä edellä olevien muukalaisten kanssa ja selvitä voittajina?! Yhtä hyvin voisi väittää, että muinaiset egyptiläiset valloittaisivat maailman miekkoineen ja keihäineen, jos heräisivät henkiin.

      Nämä tulivat ensimmäisenä mieleen. Stargate Atlantista en ole edes nähnyt, joten en voi sanoa siitä mitään. Tämä on tietenkin vain minun mielipide ja makuasia. Pidän kyllä scifistä, mutta olen enemmänkin Star Trek ja Babylon 5 miehiä. Ja huonokin scifi sarja voittaa aina Kauniit ja rohkeat tai Salkkarit. ;)

    • ÄÄÄÄäÄÄÄ

      No voi hemmetti vieköön.

      Taas taidetaan raiskata hyvää leffaa.

      Keksisivät jotain uutta eivätkä vaan kokoajan ottaisi vanhoja hittejä uusiorahastukseen.

    • man in black

      Joo,tätä uutta sarjaa kovasti odotellaan ja täytyy kyllä hommata sitten aikanaan dvd:nä. Huhuja on liikkunut,että Michael Shanks olisi pääroolissa sarjassa,ei välttämättä pidä paikkaansa. Gateworldista luin muuten että Shanks esiintyy 24:n kuudennessa tuotantokaudessa. Saa nähdä tuleeko Suomeen vielä kuudes kausi tosta 24:stä.

      Itse omistan siis sg1:stä 1-8 kaudet bokseina ja 9 kausi on divx:nä ollu viime kesästä. Kymppikausikin ois jo varmaan saatavissa divx:nä.

      Tässä olen harkinnut,että pitäisikö ostaa 9 kausi ihan boksina,se on vaan vielä pirun kallis.
      Esim. 8 kauden boksin ostin 2006 maaliskuussa 90 eurolla,kun nyt sen sais 50 eurolla. Ehkä ootan että se halpenee,sillä 8 kausi oli vielä sen yhdeksänkympin arvoinen,mutta 9 kausi ei ole ja varsinkin kun olen nähnyt sen.
      Atlantiksesta eka season on divx:nä ja kiinnostais kakkoskausi nähdä tässä kohta,mutta sen boksi on yhtä kallis vielä.

      Kaikki aionstargatesta kyllä aikanaan ostaa dvd:nä,mitä tulee,tai saa nyt nähdä miten ton Atlantiksen taso säilyy laadukkaana sitten. Niitä kahta elokuvaa myös odottelen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      315
      2918
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2223
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1561
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe