Ekumenian kolmas valtakunta?

Nykyekumeniassa yritetään saada uskoteltua ihmisille, että on ikään kuin kolmas valtakunta, joka yhdistää Jumalan valtakunnan ja saatanan valtakunnan. Jonkinlainen ihmisistä itsestään lähtevä valtakunta, tai uusi ymmärrys Jumalan ja saatanan valtkunnan lähentymisestä. Mutta tuollaista ei ole eikä tule.

On vain kaksi valtakuntaa: Jumalan valtakunta ja saatanan valtakunta. Jumalan johtaa omaa valtakuntaansa ja siihen valtakuntaan kuuluvat uudestisyntyneet kristityt, se on hengellinen valtakunta. Saatana johtaa omaa valtakuntaansa ja siihen kuuluvat kääntymättömät ja uskostaan luopuneet ihmiset, se on maallinen/lihan valtakunta. Näillä kahdella valtakunnalla ei ole mitään yhtymäkohtaa, vaan ne ovat täysin vastakkaiset toisilleen.

Perkele esitteli omaa valtakuntaansa Jeesukselle tarjoten sen hyvyyttä Hänelle. ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston” (Matt 4:8), mutta Jeesus ei sitä huolinut eikä mitenkään alkanut tekemään kompromissejä tai yhdistelemään taivaan ja perkeleen valtakuntaa, vaan alkoi saarnata siitä paikasta Jumalan valtakuntaa ”Siitä lähtien Jeesus rupesi saarnaamaan ja sanomaan: "Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle." (Matt 4:17). Samoin Jeesuksen omien on käsketty saarnata taivaan valtakunnan evankeliumia kokoko maailmalle. ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.” (Matt 24:17) Taivaan valtakunta tuli Jeesuksen myötä lähelle, mutta ei sekoittunut eikä sekoitu pahan valtakunnan kanssa. Nykyekumenia taas saarnaa vastoin Raamattua taivaan valtakunnan sekoittumista yhteen pahan valtakunnan kanssa.

Taivaan valtakunnalla on oma evankeliuminsa, jota Jeesus saarnasi ”Ja hän kierteli kautta koko Galilean ja opetti heidän synagoogissaan ja saarnasi valtakunnan evankeliumia ja paransi kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta, mitä kansassa oli.” (Matt 4:23)

Saatanan valtakunnan evankeliumi on sitä toista evankeliumia, josta Jumala Raamatussa varoittaa ”Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.” (Gal 1:8-9)

Jeesus ei kehunut fariseusten evankeliumia eikä vanhurskautta, vaan varoitti siitä. Se oli este taivaan valtakuntaan pääsemiseksi ”Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.” (Matt 5:20) eikä millään uskonnollisuudella pääse taivaan valtakunnan jäseneksi eikä pelastu taivaasen ”Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.” (Matt 7:21) Tekopyhien ja ulkokultaisten saarna suorastaan estää kuulijoilta Jumalan valtakuntaan pääsyn ”Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.” (Matt 7:21)

Kaikki ihmiset ovat luonnostaan saatanan valtakunnan jäseniä, eivätkä voi millään teoillaan tai ajatuksillaan siirtää itseään taivaan valtakunnan jäseniksi. Vain uudestisyntyminen ylhäältä tuo ihmiselle taivaan valtakunnan osallisuuden ”Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa." (Joh 3:39), on synnyttävä vedestä ja hengestä "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan” (Joh 3:59). Jumala puhuu Raamatussa pimeyden valtakunnasta ja siitä pois siirtämisestä ”häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan.” (Kol 1:13), niinpä nuo ”valot”, väärät profeetat ja väärät opettajat, ovat vain pimeitä pimeyden julistajia, jotka yrittävät vetää, jos mahdollista Jumalan valtakunnan jäsenetkin tuohon pimeyteensä.

Saatanan valtakunnan jäsenet ihailevat kaikkea, mikä näkyy ulospäin heitä miellyttävänä, he määrittävät oman ihmismakunsa mukaan mikä on hyvää. He eivät ymmärrä eivätkä arvosta vastakkaisen valtakunnan ominaisuuksia ja halveksivat kaikkea Jumalan valtakuntaa kuuluvaa. Ikinä Jumalan valtakunnan jäsenet eivät ole olleet eivätkä tule olemaan maailman silmissä ihailtuja ”Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?” (Jaak 2:5)

Jeesus ei suostunut fariseusten ym. sääntöihin eikä puhumaan heidän mukaansa. Häntä pidettiin esivaltaa tottelemattomana niskurina. Nämä kaksi olivat eri valtakunnasta ja eivät mitenkään voineet yhtyä. Ei ole kolmatta valtakuntaa niin kuin nykyaikana yritetään vakuuttaa, että olisi jokin kompromissi saatanan/maallisen valtakunnan välillä ja Jumalan/taivaallisen/hengellisen valtakunnan välillä. Ei ole mitään yhtymäkohtaa, on vain kaksi täysin vastakkaista valtakuntaa.
” Hän, joka ylhäältä tulee, on yli kaikkien. Joka on syntyisin maasta, se on maasta, ja maasta on, mitä hän puhuu; hän, joka taivaasta tulee, on yli kaikkien.” (Joh 3:31)

Väärät profeetat, harhaoppiset, kääntymättömät ja luopiot eivät edes miltään osin yhdy taivaan valtakuntaan, vaan ovat sen vihollisia, jolleivät tule uskoon ja niin ollen muuttuvat taivaan valtakunnan jäseniksi. Molempiin ei voi kuulua, kahta tietä, laveaa ja kaitaa, ei voi kulkea. Ja joka tulee uskoon, mutta sitten lankeaa pois Jeesuksesta vain nimellisesti Häntä seuraamaan, on taas saatanan valtakunnan jäsen eikä taivaallisen.

20

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet* * *

      Aivan oikeassa, ekumenia kuuluu antikristuksen laittomuuden valtakuntaan.
      Jeesus ei jakanut valtaansa paholaisen kanssa, mutta hänen langenneet seuraajansa käyttävät Jeesuksen nimeä, parantaessaan sairaita ja tehdessään ihmetekoja, vaan heidän herransa saa tulenkin lankeamaan alas taivaasta, ja hänen sallitaan tehdä suuria ihmetekoja, eksyttääkseen seuraajansa.
      Tekojensa huipentumana hän tulee lopuksi esiintymään Kristuksena, joka on tullut valmistamaan tuhat vuotisen rauhan valtakunnan.
      Tämä eksytys tulee sokaisemaan kaikki laittomuuden tiellä vaeltavat Kristityt.
      Eksytys on niin voimakas, että saattavat valitutkin eksyä, elleivät he tunne totuutta ja Jumalan voimaa.
      Jeesus sanoi Nikodeemukselle sinun täytyy syntyä uudesti ylhäältä.
      Ilman sitä olemme vain hartaita Kristityitä.

      • Aivan, Suomen tila on huono. Kansa ryömii synnissä ja uskovaa esittävät eksyttävät loputkin. En yhtään ihmettelisi, jos Jumala antaisi vaikka Venäjän vallata tämän maan.


    • adventisti.

      Sydämestäni tunnen Jeesuksen Herrakseni ja Vapahtajakseni, Golgatan veren evankeliumi on vapauttanut syyllisyydestä ja sydän ei tuomitse.
      Mutta näyttää joskus naapuri tuomitsevan, mutta armoon vedoten uskon Herrani kerran kutsuvan taivaan iloon, lahjana. Usko on luja luottamus siihen mitä toivotaan jne.
      Tässä sitä kaikille miettimistä armon mittasuhteista ja ajassa tapahtuvasta rajojen mittaamisista.

      • adventtitotuus

        "Vain yksin Jeesus, Pääkonferenssi ja Ellen White mulle riitävi".
        "Adventtitotuus ei pala ollenkaan vaan se kytee jatkuvasti savuten profetian henkeä että silmistä vesi vuotaa."


      • Jos olisit uskossa, sinussa olisi Pyhä Henki asumassa ja kyllä silloin tosi kovaa jo kolkuttaisi omatuntosi Ellen Whiteen ja adventismioppeihin sitoutumisestasi ja harhaoppisten sekaan asettumisestasi.

        Nythän sitä ei tapahdu, vaan kuvittelet lapsellisten riittävi-lepertelyjen ja uskonnollisten asioiden pyörittelyjesi sinut ja muut jumalattomat jotenkin pelastavan. Sinussa ei ole Pyhää Henkeä, et ole pelastunut ja sydämesi on kivisydän, joka osaa vain puolustella ja selitellä syntiä.

        Sinun on uudestisynnyttävä ylhäältä.


      • adventisti..
        uskova_1 kirjoitti:

        Jos olisit uskossa, sinussa olisi Pyhä Henki asumassa ja kyllä silloin tosi kovaa jo kolkuttaisi omatuntosi Ellen Whiteen ja adventismioppeihin sitoutumisestasi ja harhaoppisten sekaan asettumisestasi.

        Nythän sitä ei tapahdu, vaan kuvittelet lapsellisten riittävi-lepertelyjen ja uskonnollisten asioiden pyörittelyjesi sinut ja muut jumalattomat jotenkin pelastavan. Sinussa ei ole Pyhää Henkeä, et ole pelastunut ja sydämesi on kivisydän, joka osaa vain puolustella ja selitellä syntiä.

        Sinun on uudestisynnyttävä ylhäältä.

        Raamatun lupauksessakin on, että usko Kristukseen ja suun tunnustus. Herra tuntee omansa, Hän tietää kenet on lunastuksensa kautta pelastanut.
        Pyhä Henki, joka astuu sydämeen asumaan, jonka veren evankeliumi on puhdistanut todistaa sen.
        Hänen edessään sanon Halleluja! Jeesus elää.
        Mietipä omia sanojasi tätä taustaa vasten, seison lupauksen ja täyttymyksen perustuksella.
        Kiellätkö Jumalan lupauksen ihmisiltä, astutko Jumalan paikalle tuomarina?
        Uskova_1
        Sanotko Jumalani, Hänen joka on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Luoja ja myös lihaan tullut Kristus, Kristus Hän, joka kirkasti Isän rakkauden luotujaan kohtaan, kutsui ja kutsuu ihmisiä seuramaan Häntä, ottamaan ristinsä, ja lunastettuna sekä armahdettuna tekemään matkaa lunastuksen päivään saakka, sanotko, että uskoni kohde on väärä?
        Asetatko sinä opin, käsityksesi, rakennelmasi Jumalan ja minun väliin sanomalla, ei riitä?!
        Minä sanon sinulle minun ja Jumalan välissä on Kristus ja se riittää.
        Asetatko sinä opissasi määreet evankeliumin julistukselle rajat, ei kaikkeen maailmaan vaan sinne ja sinne? Jeesus sanoi, menkää ja julistakaa evankeliumia KAIKKEEN MAAILMAAN.
        Kumpaa uskon, sinua vai Vapahtajaani?
        Minä uskon Vapahtajaani, kutsujaani lähettäjääni!
        Kova sydän, kivisydän, siitä löytyy aina raja-aitojen rakentajan sydän. Se sykkii muotojumalisuutta, se ei syki Kristuksen kaltaista rakkautta.. Tämä sydän rakentaa opeille ja määreille, oikeille?! ja väärille?! opeille.
        Tällainen sydän esittää, että kun uskot oppiin pelastut, eikä rakenna Kristuksen armon ja rakkauden määreisiin. Näitä kivisydämiä on kirkkojen sisällä, mutta kirkkojen sisällä on kristittyjä, jotka istuttavat Kristuksen ruumiiseen ihmiset, joiden nimet on kirjoitettu elämän kirjaan.
        Jos kulkisin ilman Kristuksen rakkautta olisin minä sen helisevän vasken kaltainen, vaikka kaikki muu täyttyisi ulkopuolisesti sanoissa ja teoissa.
        Helisevä vaski voi julistaa rakkaudettomia sanoja, tuomitsee uskomattomaksi oman käsityksen jumalallisen oppikuoren ihmiset, olkoon he adventisteja tahi ei adventisteja.
        Oppi ei pelasta, eikä sekään kadota, jos Kristuksessa on evankeliumin julistaja turuilla ja aitovierillä. Tuomiohenki, se sisältää saatanalliset säkeet, on itse rienaajan pesästä lähtöisin, vaikka kuinka valkeutta loistaisi ja mistä tahansa kuultaisi. Jos, jos.
        Ihminen sanoo, jos, mutta Jumala sanoo aivan muuta, Hän sanoo ristinsä juurella matkaavalle kerran: Tule Herrasi iloon. Tämä on armolahja ja suurin armolahja joka Kristuksessa lahjoitetaan kaikille jotka uskovat Jeesuksen täydelliseen työhön. Tässä lupauksessa ei ole JOSSEJA, rakas ystävä. Mietipä tätä.


      • adventisti..

      • adventisti.. kirjoitti:

        Raamatun lupauksessakin on, että usko Kristukseen ja suun tunnustus. Herra tuntee omansa, Hän tietää kenet on lunastuksensa kautta pelastanut.
        Pyhä Henki, joka astuu sydämeen asumaan, jonka veren evankeliumi on puhdistanut todistaa sen.
        Hänen edessään sanon Halleluja! Jeesus elää.
        Mietipä omia sanojasi tätä taustaa vasten, seison lupauksen ja täyttymyksen perustuksella.
        Kiellätkö Jumalan lupauksen ihmisiltä, astutko Jumalan paikalle tuomarina?
        Uskova_1
        Sanotko Jumalani, Hänen joka on Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, Luoja ja myös lihaan tullut Kristus, Kristus Hän, joka kirkasti Isän rakkauden luotujaan kohtaan, kutsui ja kutsuu ihmisiä seuramaan Häntä, ottamaan ristinsä, ja lunastettuna sekä armahdettuna tekemään matkaa lunastuksen päivään saakka, sanotko, että uskoni kohde on väärä?
        Asetatko sinä opin, käsityksesi, rakennelmasi Jumalan ja minun väliin sanomalla, ei riitä?!
        Minä sanon sinulle minun ja Jumalan välissä on Kristus ja se riittää.
        Asetatko sinä opissasi määreet evankeliumin julistukselle rajat, ei kaikkeen maailmaan vaan sinne ja sinne? Jeesus sanoi, menkää ja julistakaa evankeliumia KAIKKEEN MAAILMAAN.
        Kumpaa uskon, sinua vai Vapahtajaani?
        Minä uskon Vapahtajaani, kutsujaani lähettäjääni!
        Kova sydän, kivisydän, siitä löytyy aina raja-aitojen rakentajan sydän. Se sykkii muotojumalisuutta, se ei syki Kristuksen kaltaista rakkautta.. Tämä sydän rakentaa opeille ja määreille, oikeille?! ja väärille?! opeille.
        Tällainen sydän esittää, että kun uskot oppiin pelastut, eikä rakenna Kristuksen armon ja rakkauden määreisiin. Näitä kivisydämiä on kirkkojen sisällä, mutta kirkkojen sisällä on kristittyjä, jotka istuttavat Kristuksen ruumiiseen ihmiset, joiden nimet on kirjoitettu elämän kirjaan.
        Jos kulkisin ilman Kristuksen rakkautta olisin minä sen helisevän vasken kaltainen, vaikka kaikki muu täyttyisi ulkopuolisesti sanoissa ja teoissa.
        Helisevä vaski voi julistaa rakkaudettomia sanoja, tuomitsee uskomattomaksi oman käsityksen jumalallisen oppikuoren ihmiset, olkoon he adventisteja tahi ei adventisteja.
        Oppi ei pelasta, eikä sekään kadota, jos Kristuksessa on evankeliumin julistaja turuilla ja aitovierillä. Tuomiohenki, se sisältää saatanalliset säkeet, on itse rienaajan pesästä lähtöisin, vaikka kuinka valkeutta loistaisi ja mistä tahansa kuultaisi. Jos, jos.
        Ihminen sanoo, jos, mutta Jumala sanoo aivan muuta, Hän sanoo ristinsä juurella matkaavalle kerran: Tule Herrasi iloon. Tämä on armolahja ja suurin armolahja joka Kristuksessa lahjoitetaan kaikille jotka uskovat Jeesuksen täydelliseen työhön. Tässä lupauksessa ei ole JOSSEJA, rakas ystävä. Mietipä tätä.

        Eivät kristinopin opit ole mitään muuta kuin Raamatun oppeja. Jos sinulle eivät Raamatun opit kelpaa ja täytyy lillua väärän profeetan opeissa niin mitäs Jeesuksen seuraamista se muka on.


      • adventisti..
        uskova_1 kirjoitti:

        Eivät kristinopin opit ole mitään muuta kuin Raamatun oppeja. Jos sinulle eivät Raamatun opit kelpaa ja täytyy lillua väärän profeetan opeissa niin mitäs Jeesuksen seuraamista se muka on.

        Pysähdypä vielä kerran.
        Pelastuksen perustus on Kristus ja siihen ei voi mitään lisätä eikä pois ottaa.

        Eli asetat oman näkemäsi opin ja sen tulkinnan, armon ja pelastuksen rinnalle ja jopa Jumalan sekä ihmisen väliin. Kun tämän asettaa näin, niin silloin voi tulla tuomariksi julistamaan ihmiselle, oletko uskossa, tahi ei.

        Pelastus on yksin Kristus, HÄN on siinä jopa silläkin kohtaa missä uskossakin mennään vikaan.
        Perustus Kristuksessa kestää ja miksi sen täytyy kestää, on meidän vajaamittaisuudestamme johtuva syy ja seuraus, mitta on Jumalan armo jokaisen kääntyneen kohdalla.

        Jos muuta perustusta asetetaan ollaan metsässä. Perustan sen sillä, että asetetaanko pelastuksen ehdoksi kokonaisen opin käsittäminen, tahi vain yhden pilkun olemassaolo ehdoksi pelastukseen siksi, kun sen pilkun paikan ”itse” näen tällä tavalla olevan tässä ja nyt paikassa.

        Tämän pilkun osoittaminen on inhimillisten tulkintojen ja määreiden käsitteiden ymmärtämisen tulos Sanastakin. Se mökin mummo, vaikkapa Liisa, joka tajuaa syntisyytensä, sanasta Jeesuksen pelastuksen arvon ja sydämestään huokaisee Jumalan puoleen, ”ole minulle syntiselle armollinen Jeesuksen Kristuksen armon tähden”, niin Jumala on sydänten tuomari ja armahtaja. Tätä taustaa vasten voisi pohtia asioita. (oletko kastettu-puhutko kielillä, eli oletko henkikastettu, jne. jne.)..

        Me "uskovat" rakennetaan seurakuntiemme raja-aitoja monen mutkan ja tulkinnan kautta, mikä ja missä on oikea ja väärä, sitä voidaan pohtia aina sanan äärellä, mutta usko Golgatan sovitustyöhön on henkilökohtainen asia, -- ja viimeiset sanat ovat Jumalan, sanat jota me emme pystystä edes aina käsittämäänkään.

        Se mitä katselen täällä sinun ja vaikka verraten tekstilainaajan kolmen-enkelin kohtaa, niin viimeisen sanan sanoo aina Jumala, hän tietää kaiken vajaamittaisuutemme ja sen onko todella Jeesuksen armo ja rakkaus yhdessä saanut tehdä työtä. Onko usko kaikessa raadollisuudessaankin levännyt Kristuksen veren suojissa? Minä ja moni muu, me emme voi lähteä jumalaksi Jumalan eteen. Syyttäjä on sitä tehnyt, mutta nyt tämä on syösty alas vailla voimaa, vailla valtaa, Kristuksen täytetyn työn tähden.
        Jos tämän armon ja käsitteen mittoja ei osaa ottaa vakavasti, niin voimme ottaa väärän asenteen elämäämme, tuomarin asenteen.
        Velkamme on niin suuri, että me emme pysty sitä henkilökohtaisesti kukaan maksamaan ja kun Kunnian Kuningas, Herramme Jeesus sen henkilökohtaisesti anteeksi antaa, lähden vapaana, niin ulos astuessani (ko)- käännyn naapurin puoleen ja alan velkoa sitä täydellisyyttä häneltä, mitä me emme itse osattu (pystytty) tekemään. Tätäkö usko on? Tämän voi omalle kohdalleen kaikki miettiä. Jos velomme kanssamatkaajiamme ohi armon mittaamattoman hinnan lisäksi tekojemme mittaa, jopa sitä, että määrittelemme toiselle käsittämämme uskon pilkun paikan teemme väärin.

        Meidän on todistettava Jeesuksen täydellistä työtä ja matkamme toteamuksena vain on, että vajaamittaisten seurakunta kokoontuu täällä ajan alhoissa. Toinen sitten voi kiistää toisen näkemystä, josta tulkinnoista voimme sitten käyttää näitä oppi-sanan määreitä,
        mutta se oppi- on sitten asiana se, että välttämättä ei ole kadottavaa. Synti kadottaa jos siitä ei tee parannusta, joka rikkoo lähimmäistä kohtaan tahi Jumalaa kohtaan, mutta jokainen tekee totta omassa elämässään vaelluksestaan.

        Oppi vain sitten raamittaa elämämme suuntaa, toinen pitää sunnuntaita pyhänä ja toinen sapattia.
        Joillekin voi tutkiva tuomio olla pyhä, toiselle asia on aivan hukassa. Yksi katsoo ravintotekijät positiiviseksi elämäänsä, ja haluaa toimia sen mukaan, toinen lyö kinkkua pöytään ja voi jopa syödä joskus verenpainelääkkeitä sen seurauksena. Toinen on kastettu lapsena, käynyt rippikoulun pappi saarnassaan herättänyt uskoon, toinen on käynyt uskontulon jälkeen kasteella. jne. jne. Ne on vain seurausta siitä pyrkimyksestä ja suunnasta sen jälkeen kun usko on tullut todellisuudeksi.

        Perustus on Kristus, Golgatan työ ja minä en lähden ihmisen tuomariksi. Raamattu antaa matkalaisille siunauksensa eri asioiden äärellä, kun ja jos näin teet, opin määreet on tältä puolen nähtävänä.

        Jeesuksen seuraaminen on loppujenlopuksi Kristus-kasvoista elämää, rakkautta lähimmäistä kohtaan. Tämä tässä nyt hetkessä. Evankeliumi on vietävä kaikkeen maailmaan, se on Vapahtajan antama lähetyskäsky. Nyt myös, adventtikirkossakin, siitä ei pääse kukaan ohi eikä yli… … …. ….


    • nimiadventistit ry

      Ei kannata seurata valheprofeetta Ellen Whiteä eikä ketään ihmistä:Flinkiä, kuhilasta, serajaa, uskova1,kantolaa,paavia, KOLMEA ENKELIÄ, adventisti naispastoreita jne....

      Seurata kannattaa Jeesusta ja hyljätä kaikki naisvalheprofetan toteutumattomat näyt, unet, unissa saarnaamiset, hapatukset, eksytykset, plagioinnit, syömäohjeet, juomaohjeet.
      POLTTAA VÄÄRÄN PROFEETAN KIRJAT! (eikä maksella miljoonien niteitten uusintapainoksia)

      Kummarretaan Ellen Whiteä ja seurataan häntä sillä hänen oppinsa on pelastuksen adventtitotuus.

      • Nimiadventisti ei ole mikään uskova eikä hän edes erota uskovaa ei-uskovasta. Nimiadventisti sanoo, ettei Ellen White ollut profeetta, mutta ei näe, ettei Ellen White ollut edes uskova, vaan pitää häntä uskovana kirjailijana ja lukee hänen kirjojaan omaksuen sieltä valikoivasti pahan hengen ohjausta elämäänsä.


      • Suuri* * *

        Taistelu kirjan lehtikeräys laatikosta ohjeittesi mukaan, sinne heitettynä.
        Tämän kirjan löytöjen kautta sai käsiinsä Luterilaisen kirkon pyhäkoulun opettaja, joka nykyään on adventtikirkon vastaavissa tehtävissä.
        Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan.


      • Käsitteitä
        Suuri* * * kirjoitti:

        Taistelu kirjan lehtikeräys laatikosta ohjeittesi mukaan, sinne heitettynä.
        Tämän kirjan löytöjen kautta sai käsiinsä Luterilaisen kirkon pyhäkoulun opettaja, joka nykyään on adventtikirkon vastaavissa tehtävissä.
        Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan.

        "Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan."

        Sinulla ovat arvot ja käsitteet täysin päälaellaan. Kirjoitat ilmeisesti väärän profeetan Ellen Whiten kirjoittamasta kirjasta (Suuri taistelu) isoin alkukirjaimin, Jumalan Sanasta pienin alkukirjaimin. Julkeatpa vielä pitää väärän profeetan kirjaa ikään kuin Jumalan Sanana.
        Sellaisen johtopäätöksen kirjoituksestasi voi vetää.


      • Käsitteitä
        Suuri* * * kirjoitti:

        Taistelu kirjan lehtikeräys laatikosta ohjeittesi mukaan, sinne heitettynä.
        Tämän kirjan löytöjen kautta sai käsiinsä Luterilaisen kirkon pyhäkoulun opettaja, joka nykyään on adventtikirkon vastaavissa tehtävissä.
        Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan.

        "Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan."

        Sinulla ovat arvot ja käsitteet täysin päälaellaan. Kirjoitat ilmeisesti väärän profeetan Ellen Whiten kirjoittamasta kirjasta (Suuri taistelu) isoin alkukirjaimin, Jumalan Sanasta pienin alkukirjaimin. Julkeatpa vielä pitää väärän profeetan kirjaa ikään kuin Jumalan Sanana.
        Sellaisen johtopäätöksen kirjoituksestasi voi vetää.


      • huomasit* * *
        Käsitteitä kirjoitti:

        "Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan."

        Sinulla ovat arvot ja käsitteet täysin päälaellaan. Kirjoitat ilmeisesti väärän profeetan Ellen Whiten kirjoittamasta kirjasta (Suuri taistelu) isoin alkukirjaimin, Jumalan Sanasta pienin alkukirjaimin. Julkeatpa vielä pitää väärän profeetan kirjaa ikään kuin Jumalan Sanana.
        Sellaisen johtopäätöksen kirjoituksestasi voi vetää.

        Mutta JUMALAN SANA pysyy JUMALAN SANANA, vaikka sen lukisi verokirjasta, koetahan olla virheetön senkin kirjan kohdalla.


      • pysyy suurena
        Käsitteitä kirjoitti:

        "Kirja Suuri Taistelu on valaiseva polku pimeydestä valkeuteen.
        Ei jumalan sanaa voi hävittää, se ei pala tulessakaan."

        Sinulla ovat arvot ja käsitteet täysin päälaellaan. Kirjoitat ilmeisesti väärän profeetan Ellen Whiten kirjoittamasta kirjasta (Suuri taistelu) isoin alkukirjaimin, Jumalan Sanasta pienin alkukirjaimin. Julkeatpa vielä pitää väärän profeetan kirjaa ikään kuin Jumalan Sanana.
        Sellaisen johtopäätöksen kirjoituksestasi voi vetää.

        Vaikka se olisi kirjoitettu kuinka pienillä kirjaimilla hyvänsä.
        En pitäisi kovin suurta lukua profeetoista, kyllä niitä valhe profeettoja löytyy taivaskanavilta, aivan riittävästi jokaiseen seurakuntaan.


      • UnaFortuna

        Uskova Ykkösen listaltasi


      • UnaFortuna
        uskova_1 kirjoitti:

        Nimiadventisti ei ole mikään uskova eikä hän edes erota uskovaa ei-uskovasta. Nimiadventisti sanoo, ettei Ellen White ollut profeetta, mutta ei näe, ettei Ellen White ollut edes uskova, vaan pitää häntä uskovana kirjailijana ja lukee hänen kirjojaan omaksuen sieltä valikoivasti pahan hengen ohjausta elämäänsä.

        mistä sinä olet kopioinut pahan hengen elämääsi?


      • mutta sinä
        UnaFortuna kirjoitti:

        mistä sinä olet kopioinut pahan hengen elämääsi?

        "Minulle on näytetty, että kenenkään ihmisen arvostelukykyä ei saa luovuttaa kenenkään toisen arvostelulle. Mutta kun pääkonferenssi, joka on Jumalan korkein auktoriteetti maan päällä, käyttää arvostelukykyään, henkilökohtaista riippumattomuutta ja arvostelukykyä ei saa pitää yllä, vaan on alistuttava...."


    • Väärä ekumenia, tuo lopunajan porttokirkon kokoamistoiminto, petaa tietä antikristuksen maailmanhallinnolle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      346
      7777
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2274
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      34
      1662
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1509
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      118
      1238
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      77
      1224
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1066
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      16
      955
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      945
    10. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      103
      843
    Aihe