Mitä vikaa on hammasraudoissa?

ei liity..

Siis mä en ymmärrä mikä vika on hammasraudoissa?
Miks aina kaikissa ohjelmissa on hammasrautainen nörtti jolla on silmälasit! Siis se on oikeesti todella loukkaavaa varsinkin meitä kohtaan joilla on HAMMASRAUDAT!! Mulla on hammasraudat ja silmälasit, enkä todellakaan ole nörtti. En ymmärrä tuota yhtään, eihän se edes ole mikään hauska pila. Kyllä nörtti voi olla ilman hammasrautoja. Meillä joillakin on hammasraudat vain siksi että hampaamme eivät oikein ole olleet suora tai jotain muuta. Olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme monstereita. Haluan tuoda tämän asian esille, koska tv viihde, etenkin lastenohjelmat ovat menneet jo LIIAN PITKÄLLE!!

8

744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummelimummeliini

      Hammasraudoissa ei todellakaan ole vikaa eikä silmälasit tee ihmistä rumaksi. Minua on ärsyttänyt juuri tämä leimaava asenne noissa mainoksissa. Hammasraudat ja silmälasit ovat molemmat ok ja monille välttämättömät. Vaikka ei ikuisesti niin monesti juuri herkässä iässä oleville tytöille, just silloin kun niitä kasvamisen paineita muutenkin tuppaa kasautumaan. Mainokset on ihan syvältä, sieltä...

    • mullaki oli raudat

      Mä ainaski vitsailin niistä ja nauran vieläki kaikille joilla on raudat ku tiedän millasta tuskaa ne joutuu kärsimään LOL

    • melko varmasti

      Hammasraudoissa ei ole mitään vikaa.

      Sarjoissa kun täytyy aina olla jokin henkilö, johon voit samastua. Tästä syystä Salkkareissakin on kaikenikäisiä ja -tyyppisiä roolihahmoja. Talonmiehistä homoihin ja nörteistä jakorasioihin. Näin taataan mahdollisimman suuret katsojaluvut :)

      Ei se siis loukkaus ole, vaan pikemminkin todiste siitä, että tuollaisiakin henkilöitä on runsainmitoin täällä Suomessa.

    • sdaasd

      vai et oo nörtti ja kirjotat jonneki ugly betty palstalle suomi24:seen 8D

    • NuoriÄijä

      Itselläni oli mieletön hammaslääkäri pelko syynä ettei oikomishoitoa ollut mahdollisuus saada hampaisiin hammasrautoja, toisaalta olin villi muksu olisin nekin varmaan jatkuvasti rikkonut.

      Menin siis oikovalle 22-vuotiaana enkä edes ajatellut tätä ulkonäkö kysymyksenä. Jostain syystä mediaan alkoi ilmestyä ensin johonkin mainokseen ja sitten tv-ohjelmiin tyyppejä joilla myös on hammasraudat. Tiedä sitten miten se osaski näin samaan aikaan tapahtua vaikka tuskin mä siihen mitenkään olin vaikuttamassa.

    • Hampaat on

      Mieluummin hammasraudat kun hamsterin hampaat koko loppu elämän! Minulla on kaksi ihan tavallista tyttökaveria, joilla molemmilla on ollut raudat. Toinen heistä on jopa tehnyt mallin töitä.

    • asiasta tietävä

      "Meillä joillakin on hammasraudat vain siksi että hampaamme eivät oikein ole olleet suora tai jotain muuta."

      No, käsittääkseni hammasrautoja nimenomaan käytetään vain siksi että hampaat ovat häiritsevän vinot. Mistä tämmöinen epäsuoruus sitten johtuu? Esimerkiksi siitä että on lutkuttanut pitkään tuttia, tuttipulloa tai peukaloa. Millaisia nämä tutin lutkuttajat sitten ovat loppupeleissä? No nörttejä! Mammanpoikia! Peräkammarin miehiä!

      Mitä silmälaseihin tulee, niin näkö heikkenee hetkellisesti jos katsoo kauan aikaa lähelle. (Tietokone, kirja.) Tästä voi myös tulla pysyvää, joten silmälasit ovat välttämättömät. No mitä nämä lukutoukat ja tietokonefriikit ovat? Nörttejä! Mammanpoikia! Peräkammarin miehiä!

      Tottakai myös perimä vaikuttaa edellämainittuihin apuvälineisiin, eikä niille mahda mitään, mutta faktat ovat faktat. Ei se silti tarkoita että kaikki silmälasipäiset ja hammasrautahampaiset olisivat rumia nörttejä. Joten turha loukkaantua.

    • olenko ruma

      ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1625
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      100
      1193
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      995
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      871
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      784
    8. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      49
      772
    9. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe