Mitä vikaa on hammasraudoissa?

ei liity..

Siis mä en ymmärrä mikä vika on hammasraudoissa?
Miks aina kaikissa ohjelmissa on hammasrautainen nörtti jolla on silmälasit! Siis se on oikeesti todella loukkaavaa varsinkin meitä kohtaan joilla on HAMMASRAUDAT!! Mulla on hammasraudat ja silmälasit, enkä todellakaan ole nörtti. En ymmärrä tuota yhtään, eihän se edes ole mikään hauska pila. Kyllä nörtti voi olla ilman hammasrautoja. Meillä joillakin on hammasraudat vain siksi että hampaamme eivät oikein ole olleet suora tai jotain muuta. Olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme monstereita. Haluan tuoda tämän asian esille, koska tv viihde, etenkin lastenohjelmat ovat menneet jo LIIAN PITKÄLLE!!

8

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummelimummeliini

      Hammasraudoissa ei todellakaan ole vikaa eikä silmälasit tee ihmistä rumaksi. Minua on ärsyttänyt juuri tämä leimaava asenne noissa mainoksissa. Hammasraudat ja silmälasit ovat molemmat ok ja monille välttämättömät. Vaikka ei ikuisesti niin monesti juuri herkässä iässä oleville tytöille, just silloin kun niitä kasvamisen paineita muutenkin tuppaa kasautumaan. Mainokset on ihan syvältä, sieltä...

    • mullaki oli raudat

      Mä ainaski vitsailin niistä ja nauran vieläki kaikille joilla on raudat ku tiedän millasta tuskaa ne joutuu kärsimään LOL

    • melko varmasti

      Hammasraudoissa ei ole mitään vikaa.

      Sarjoissa kun täytyy aina olla jokin henkilö, johon voit samastua. Tästä syystä Salkkareissakin on kaikenikäisiä ja -tyyppisiä roolihahmoja. Talonmiehistä homoihin ja nörteistä jakorasioihin. Näin taataan mahdollisimman suuret katsojaluvut :)

      Ei se siis loukkaus ole, vaan pikemminkin todiste siitä, että tuollaisiakin henkilöitä on runsainmitoin täällä Suomessa.

    • sdaasd

      vai et oo nörtti ja kirjotat jonneki ugly betty palstalle suomi24:seen 8D

    • NuoriÄijä

      Itselläni oli mieletön hammaslääkäri pelko syynä ettei oikomishoitoa ollut mahdollisuus saada hampaisiin hammasrautoja, toisaalta olin villi muksu olisin nekin varmaan jatkuvasti rikkonut.

      Menin siis oikovalle 22-vuotiaana enkä edes ajatellut tätä ulkonäkö kysymyksenä. Jostain syystä mediaan alkoi ilmestyä ensin johonkin mainokseen ja sitten tv-ohjelmiin tyyppejä joilla myös on hammasraudat. Tiedä sitten miten se osaski näin samaan aikaan tapahtua vaikka tuskin mä siihen mitenkään olin vaikuttamassa.

    • Hampaat on

      Mieluummin hammasraudat kun hamsterin hampaat koko loppu elämän! Minulla on kaksi ihan tavallista tyttökaveria, joilla molemmilla on ollut raudat. Toinen heistä on jopa tehnyt mallin töitä.

    • asiasta tietävä

      "Meillä joillakin on hammasraudat vain siksi että hampaamme eivät oikein ole olleet suora tai jotain muuta."

      No, käsittääkseni hammasrautoja nimenomaan käytetään vain siksi että hampaat ovat häiritsevän vinot. Mistä tämmöinen epäsuoruus sitten johtuu? Esimerkiksi siitä että on lutkuttanut pitkään tuttia, tuttipulloa tai peukaloa. Millaisia nämä tutin lutkuttajat sitten ovat loppupeleissä? No nörttejä! Mammanpoikia! Peräkammarin miehiä!

      Mitä silmälaseihin tulee, niin näkö heikkenee hetkellisesti jos katsoo kauan aikaa lähelle. (Tietokone, kirja.) Tästä voi myös tulla pysyvää, joten silmälasit ovat välttämättömät. No mitä nämä lukutoukat ja tietokonefriikit ovat? Nörttejä! Mammanpoikia! Peräkammarin miehiä!

      Tottakai myös perimä vaikuttaa edellämainittuihin apuvälineisiin, eikä niille mahda mitään, mutta faktat ovat faktat. Ei se silti tarkoita että kaikki silmälasipäiset ja hammasrautahampaiset olisivat rumia nörttejä. Joten turha loukkaantua.

    • olenko ruma

      ihminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2439
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2174
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      190
      2113
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1242
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      18
      1212
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe