Se mistä vaatemallistossa on kyse...

UglyBettyFanNo1

...on siis asenne.

Vaatemalliston vaatteet jakavat selkeästi mielipiteitä mutta niin ne jakavat itse TV-sarjassakin.

Betty Suarez, joka toimii myös tämän vaatemalliston innoittajana, kulkee pukeutumisessakin omaa tietään ja se on kunnioitettava asenne se. Mallisto on siis esimerkkinä meille kaikille siitä rohkeasta yksilöllisyydesta mitä toivomme löytyvän lisää tässä ulkonäköpaineiden vallassa olevassa maailmassa.

Ja juuri sen takia tätäkin mallistoa on valmistettu ainoastaan 66 erilaista mallistoa jotta jokainen voi TODELLAKIN olla yksilöllinen...;-)

P.S Ja se pakollinen puffi...sarja tosiaan alkaa 23.4 ja Betty tosiaan käyttää tuollaisia vaatteita...

15

1553

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiasta todella kiinnostunut

      Ymmärsinkö oikein, että nuo 66 asukokonaisuutta (miksi juuri 66, onko viittaus johonkin?) on nimenomaan VALMISTETTU tätä tarkoitusta varten vai onko ne kerätty esim. kirpputoreilta, kuten jotkut ovat arvelleet? Jos valmistettu, niin missä? Suomessa? Kuka suunnitellut? Sehän mainittiin, kuka asukokonaisuudet on yhdistellyt, mutta varsinaista suunnittelijaa tai valmistajaa ei ole mainittu. Paljon kysymyksiä, joihin kukaan ei taida vastata...

      Tämän päiväisessä Anna-lehdessä mainittiin, että Yhdysvalloissa kauppoihin on ilmestynyt Betty-aiheisia Halloween-asuja. Ymmärsin, että siellä ei aikaisemmin ole ollut edes näyttelymallistoa (kuten Suomessa) saatika sitten myyntimallistoa sarjan tiimoilta.

    • Taina75

      Mutta miksi tällainen kuluttajien huijaaminen? Miksi ei heti sanottu, että kyseessä on vain arvonta, vaan annattiin ymmärtää, että vaatteita saa Seppälästä? Toimintaanne pitäisi puuttua lainopillisin keinoin.

    • asennoituvasti

      Tällainen pieni uniikkikappaleita käsittävä mallisto on TODELLA KALLIS, vai mitä?

      Jokainen vaatekappale suunniteltu omaksi yksilökseen ja teetetty ompelijalla/vaatturilla/kudottu ja virkattu käsin; neuleet, jotka ovat tehdasvalmisteisia ovat myös uniikkeja, joten koko tehtaan linjasto on valjastettu kutomaan yksi ainoa neulos; kankaat valittu huolella sopimaan "sopimattomasti" toisiinsa jne. Paljon on ollut porukkaa suunnittelemassa ja valmistamassa tuota "mallistoa, joka käsittää ainoastaan 66 erilaista mallistoa" (mitä tuo sitten tarkoittaakin).

      Onko vaatemallistossa (ja tv-sarjassa) siis kyse siitä, että kalliit vaatteet ovat se "jokin", jota meidän jokaisen rohkeasti ja yksilöllisesti tulisi tavoitella?

      • Stailattu

        Näkeehän sen sokea Reettakin että nuo asukokonaisuudet on saatu aikaan yhdistelemällä reippaasti kaupoista, kirpputoreilta ja (mummojen) vinteiltä löytyneistä vaatteista ja asusteista. Ei todellakaan valmistettu mitään pelkästään tätä Ugly Betty -kampanjaa varten.

        Mainittiihan siellä stailaajien nimetkit, Minttu Vesala ja joku toinen tyyppi.


      • tarkoittaa valmistettua
        Stailattu kirjoitti:

        Näkeehän sen sokea Reettakin että nuo asukokonaisuudet on saatu aikaan yhdistelemällä reippaasti kaupoista, kirpputoreilta ja (mummojen) vinteiltä löytyneistä vaatteista ja asusteista. Ei todellakaan valmistettu mitään pelkästään tätä Ugly Betty -kampanjaa varten.

        Mainittiihan siellä stailaajien nimetkit, Minttu Vesala ja joku toinen tyyppi.

        No höh! Kyllä tämän ketjun aloittaja, joka lienee "virallinen tiedottaja" tässä asiassa, kirjoittaa, että mallisto on VALMISTETTU tätä tarkoitusta ja arvontaa varten. Se ei tarkoita sitä, että mallisto olisi HAALITTU KASAAN mikä osa mistäkin.

        Vartavasten valmistetutkin vaatteet stailataan eli laitetaan yhteen toisiinsa sopivät vaatekappaleet.


    • Hääääääh

      Tarkoitat varmaan 66 asukokonaisuutta? öh. Kyllä on sairasta kusetusta koko homma muutenkin.

      • nimimerkki

        Henkilö, joka on värvätty tänne lobbaamaan kyseistä tv-sarjaa, ei taida olla niitä vahvimpia sanankäyttäjiä maassamme.

        Kaikille tulee kirjoitusvirheita, eikä niitä kaikkia tarvitse kaivella, mutta jos "mainontaa" tekee ihan tosissaan (vaikka vain tällaisella keskustelupalstalla), kannattaa opetella ainakin päällimmäiset "niksit" äidinkielemme kieliopista.

        Tv-sarjaa aion katsoa ainakin pari ensimmäistä jaksoa, jotta voin itse päätellä, miellyttääkö se minua. Toivottavasti se on ratkaisevasti parempi kuin mainoskampanjansa.


    • MiNNa-91

      tuo arvonta juttu on? mitä arvotaan?

    • UglyBettyFanN:o2

      Missä on esiteltynä nämä 66 erilaista mallistoa? Jossain netissä? Vai Seppälän joissain myymälöissä (lähimmässä Seppälässä ei ollut mitään UglyBettyyn viittaavaakaan)? Vai onko tässäkin jokin "juju", jonka takia niitä ei esitellä suurelle yleisölle (jos näin, niin kenelle esitellään)?

      Löydän netistä vain ne 34 asukokonaisuutta, joiden arvontaan on mahdollisuus osallistua.

      Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

      • UglyBetty-Kannattaja

        Joo netissä on ilmeisesti vain osa nähtävillä, loput kai vain voittaja saa nähdä!! :) Mutta siis suurin osa siis on esillä sivulla www.uglybetty.fi sinne vaan kaikki ihailemaan!


    • incitatus

      Kapinoikaa paskaa vastaan!

      • koitus

        Mene kotiis maikkarilainen!


      • incitatus
        koitus kirjoitti:

        Mene kotiis maikkarilainen!

        Ja ota se John Holmes dildo perseestäsi niin ajatus kulkee paremmin!


      • UglyBetty-Kannattaja

        Meidän juuri pitää kapinoida asenteita vastaan! Jokaisella on oikeus pitää päällään mitä tahtoo ja katsoa televisiosta mitä tahtoo ;)


    • fanno2

      Sinusta on kyllä ollut mainostamaan "vaatemallistoa" ja televisiosarjaa tällä MUOTIkeskustelupalstalla.

      Kyllä sinulla pitäisi olla vielä puhtia vastaamaan ihmisten kysymyksiin koskien arvottavia vaatteita.

      Onko mallisto todella VALMISTETTU arvontaa varten vai onko meidä hööpötetty osallistumaan joidenkin kasaan haalittujen kirppisvaateiden (lue: voivat olla risaisia, kuluneita, hieltä haisevia, nappeja irronnut, sukissa silmäpakoja, tahroja jne) arvontaan? Onko siis huiputus suunniteltu viimeistä piirtoa myöten?

      Arvontavoitoissahan ei ole palautusoikeutta; miksi kukaan haluaisikaan palauttaa, jos vaatteet olisivat arvokkaita, vartavasten tehtyjä harvinaisuuksia, joilla todennäköisesti olisi joskus tulevaisuudessa käyttöarvon lisäksi keräilyarvoa?

      Vääntäydy nyt vielä kerran vastaamaan ja MAINOSTAMAAN TÄNÄÄN ALKAVAA SARJAA!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe