Terroristit ovat KAIKKI pelkureita

Ja pelkäävät jumalaa yleensä

Ihminen joka rytyy itsari pommittajaksi on pelkuri ja luulee, että saa anteeksi kaikki pahat tekonsa, jos tappaa muutaman viattoman samalla, ku ittensäkin. Aivoipesulla saa aikaan ihmeitä?

Monelle terroristille on elämän suola piilotella amerikkalaisia ja huudella sitten takaapäin, että te ootte raukkoja. Samalla kaivetaan itteensä syvempää kuoppaan ja ollaa koviksia.

Mafia on osaksi luopunut kovistaotteista, kun se laillinen puoli tuottaa hyvin voittoa ilman suojelurahoja. Venäjän mafia on tietty eri juttu, kun siellä ei laillinen toiminta voi muutenkaan kannattaa. Valtio vielä siunaa tämän terrorismin, jolla voidellaan päätöksiä vanhaan malliin.

Suomessa on myös ihan omaa laillistettua terrorismiä... siis riistetään käyhiä ja annetaan varakkaille laintakaamia helpotuksia. Uusi eduskunta säätäne ahkerasti uusia helpotuksia enemmän euron makuun päässeille.

8

929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcvbnm

      Terroristilla on pommi mutta ei lentokonetta.

      • käyhä terroristi

        Ei ees pommia mulla oo.


      • Ghouli

        Muistetaanpa lapset vielä, että toisen terroristi on toiselle vapaustaistelija ja sankari. Nykyajan terrorismia voi verrata suoraan yhdysvaltojen itsenäisyys sotaan brittejä vastaan. Silloin tehtiin aivan samanlaisia iskuja vanhemmalla kalustolla. Ja jos nyt tuo "terroristien puoli" lopulta voittaisi, niin ei heitä historian kirjoissa kohta enää kutsuttaisi terroristeiksi vaan sankareiksi.

        Ja sitäpaitsi enemmän rohkeutta vaatii räjäyttää itsemurhapommi jonkun lähetystön ääressä, kuin tiputtaa pommi lentokoneesta siviiliasutukseen. Se että lentää lentokonetta ja tappaa siviilejä kuolematta itse, ei tee tappamista yhtään paremmaksi tai rohkeammaksi.

        Murhaaja kuin murhaaja sanon minä!


    • Et tiedä rohkeudesta

      Tuollaiset puheet vain ärsyttävät terroristeja uusiin iskuihin. Kyse on vääristä keinoista, ei rohkeudesta.

    • jaskajuuso

      ne ihmiset tekemään terroriiskuja?

      ihan vain aivopesu, vai olosuhteet, mihin heidät on ajettu?

      minkä osapuolen median vinkkelistä me asioita katsomme ja miten se vaikuttaa omaan asennoitumiseemme, onko meidän oltava puolueellisia jolloin emme näe kokonaisuutta, vai onko mahdollista katsoa puolustamatta ja tuomitsematta, vain katsoa ja etsiä syitä miksi mitäkin tapahtuu, vai luotammeko vain mielessämme olevaan demoniseen kuvaan noista pahoista tyypeistä, jotka vastustaa meidän tapaamme elää itsekkäästi.(ja levitä heidänkin alueille)

      • Fileas

        itseasiassa terroristit tekevät iskuja ihan selvästä syystä.
        Se on liian ilmeistä, jotta useimmat tajuaisivat sitä.

        Sgt Paul Ray Smith on ensimmäinen, joka sai Yhdysvaltain korkeimman kunniamerkin, sai sen yrittäessään tukea miehiään avoimelta paikalta ja kuollen siihen. Toinen myönnettiin lääkintämiehelle, joka heittäytyi kranaatin päälle. Toisesta maailmansodasta on yksi, jossa kaveri ohjasti vaurioituneen SDB-syöksypommittajansa suoraan Japanilaiseen risteilijään, vaikka olisi voinut hypätä. Japanilaisen puolella näitä oli pilvin pimein, niitä kutsuttiin Kamikazeiksi.

        Kaikilla näillä on jotain yhteistä terroristin kanssa. Kaikki antavat henkensä jonkin 'itseään tärkeämmän' puolesta. Eli ei terroristi tapa ketään. Hän tekee 'iskun' ja antaa henkensä 'asian' puolesta. Hän vie aatetta eteenpäin, mahdollistaa voiton.

        Näin kaikki ajattelevat, niin kamikazet, laivoihin syöksyvät amerikkalaiset tai sitten nuo kranaatin päälle syöksyvät jenkit: He kuolevat itseään tärkeämmän asian puolesta. Jenkit jauhavat siitä '70 neitsyestä', mutta se on ihan sivuseikka, siinä kuin Keisarin kunnia tai amerikkalainen taivas.

        Tässä ei ole tarve minkäänlaiselle aivopesulle: Ihminen on yksinkertaisesti ohjelmoitu olemaan valmis vaarantamaan henkensä tai jopa antamaan sen ryhmän puolesta, johon hän kuuluu. Muutenhan sota olisi yksinkertaisesti mahdotonta. Ja ihmiselle ei ole koskaan historiansa aikana tuottanut mitään vaikeuksia tappaa naisia ja lapsia (olettaen tietysti, etteivät he kuulu samaan ryhmään kuin itse kuuluu ja että ryhmä hyväksyy tekosi).

        Katso vaikka sitä amerikkalaista partiota, joka parin kilometrin matkan ammuskeli kaikkea liikkuvaa Afganistanissa, sen jälkeen kun heidän lähellään oli räjähtänyt tienvarsipommi. Ensinäkin et löydä sitä ihmistä, joka KÄSKI heidän ampua, koska sitä ei ole, vaan kaikki ampuivat, koska muutkin ryhmässä ampuivat ja toisekseen voit olla varma, että he eivät tekisi niin jos kylä olisi ollut jossain Kansasissa. Niin se vain on, tuo ihmisluonto, terroristi jo syntyessään.


    • typeryyseiauta

      Niin kuin suomi taisteli vänäjää vastaan käytettiin toimintatapoina esimerkiksi mottien murhaamista eikä otettu sotavankeja. Niistä ketä otettiin sotavangeiksi, tapettiin nälkään varmaankin raukkamaisesti. Jenkkien sotaretket ja lähihistorian alusvaltioiden pito ei anna yksittäiselle kamelikuskille paljon vaihtoehtoja. Mielestäni on erittäin rohkeaa ja uhrautuvaa tehdä itsemurhaisku. Se on yksinäisen köyhän valtion jäsenen paras sauma. Ääliömäistä itkeä että näiden pitäisi hävetä toimintaansa. Länsivaltioiden on aika suoristaa omat rikoksensa ja antaa kaikkien valtioiden olla omassa rauhassaan. Niiden typeriin kulttuureihin, kuten naisten sikamainen käsittely jne. hoidetaan sitten yhteistyön kautta. Ei modernisointia, ei kauppaa. Ämmiä lyödään, ei tuoda maahan televisioita tai autoja. Muuttuu muuten aika nopeesti.

      Alkuperäinen kirjoittaja. Sivistä itseäsi. Lopeta samojen kalsareiden käyttö viikko tolkulla. Älä lyö vaimoasti.

    • pammiaaa

      aaaa passua narkkia pammia aaaaaaa aaallllaaaa hiiiiiiiiiiiiiii

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe