NATIONALISMI ON KAUNIS AATE!

Valkoinen nationalisti

On se kumma että tästä maasta löytyy kerta toisensa jälkeen urpoja jotka väittävät nationalisteja rasisteiksi! Nationalismi on kansankuntien pelastus, kaunein aate maan päällä. Siinä ei ole mitään rasistista. Kuka voi väittää rasistiseksi ajatusta, että jokainen kansa ansaitsee oman valtion? Yhtä luontevana jatkona seuraa johtopäätös, että jokainen ihminen on onnellisin omassa maassaan, siinä joka kuuluu hänen kansalleen.

Onhan toki selvää, että ihminen on ennenkaikkea yksilö, mutta myös kansakuntansa osa. Kansakunta on suuri projekti, joka kestää sukupolvien ajan. Tämän hetken työ vaikuttaa isänmaahan ja maailmaan vielä kaukana tulevaisuudessakin. Jos jokainen kansakunnan lenkki täyttää velvollisuutensa kansakuntaa kohtaan, kansakunta menestyy, ja mukana seuraa usein elämänlaadun parannusta kansakunnan osille, yksilöille.

Tämäkö rasismia?

Ja tästä johdetaan seuraava ajatus, jos jokainen kerran on kansakuntansa kiinteä osa, miksi pakolaisuuden kaltaisia ongelmia on? Ajatelkaapa unelmien maailmaa, jossa ei ole pakolaisia, eli kenenkään ei pitäisi lähteä omasta maastaan. Kuulostaa mahdottomalta, ja sitä se onkin. Mutta pakolaiset tekevät yhden virheen, he jättävät isänmaansa. Mikä saa heidät jättämään maansa? Sota? Mutta jos he, suuren projektin, kansakunnan, jäsenet sotisivat sodan alta pois, kenties uhraten itsensä, aamu koittaisi kansakunnalle taas sodan jälkeen. Kun Ihmiset pakenevat ongelmia, sen sijaan että yrittäisivät ratkaista ne, seuraa vain vääryyttä, puolin ja toisin. tänne pohjolaan saapuu pakolaisia, jotka ovat köyhiä, lukutaidottomia, ihmisiä, joilla ei ole mitään. He ovat tyhjänpäällä, syrjäytyvät, osa alkaa rikollisiksi, osa taas vetelehtii sosiaaliturvan turvin. Mistä voi paremmin enää rasismi itää?

Eli yrittäessään välttää ongelmia pakolainen vain siirtää ongelman eteenpäin. Jos hänellä ei ole mitään, millä hyödyttää uutta kotimaataan, kuka tahtoo maahansa pelkkiä hyysättäviä? Pakolaisten olsi jollain tavalla hyödytettävä uutta kotimaataan, niin että kaikki näkevät, ettei hän ole laiska, rikollinen tai vetelehtijä. Pahinkin rasisti arvostaa enemmän ulkomaalaista, joka tekee työtä uuden kotimaansa eteen.

Jos maat, joissa on ollut kauan epävakaata ja jatkuvia selkkauksia, jotka ajavat ihmiset pakolaisuuteen, olisi käynyt toisin, eli kukaan ei olisi luikinut pakoon, vaan koittanut auttaa kansakuntaansa. Silloin nuo alueet olisivat ehkä rauhallisempia ja vakaampia.

Eli ympyrä sulkeutuu, nationalismin sanomaan. Jokaiselle kansalle kuuluu oma valtio. Yksilöt ovat kansakunnan osa ja kansakunta on osa yksilöä. Vaikeina aikoina kansan on uhrattava sen hetkisten yksilöidensä mukavuus ja kenties elämäkin kansakunnan vapauden alttarille. Siksi jokainen, joka kuolee maansa ja kansakuntansa puolesta on tehnyt kunnioitettavan uhrauksen, olipa hän minkämaalainen tahansa. Heidän tuskansa on uhri korkeimmelle tarkoitukselle, kansakunnan vapaudelle.

Jos puhutaan rasimista ongelmana, on se musta valkoinen jaottelu. Yhtä musta valkoinen kuin väittämä, että jokin rotu olisi toista parempi. Jos rasisimi on ongelma ,on myös pakolaisuuden oltava ongelma, sillä rasismia syntyy vain pakolaisuuden vuoksi. Tämä ei pyri olemaan rasistinen kirjoitus, mutta totuus on tälläinen. Rasismi ja pakolaisuus ovat kumpikin ongelmia, jotka liiallisina uhkaavat kansakunnan terveyttä. Pakolainen olisi varmasti onnellinen, jos olisi voinut jäädä omaan maahansa, ja varjelisi sitä mustasukkaisesti. Se on ihmiselle luonnollista, ja niin pitääkin olla. Se on nationalismia. Ei rasismia, ei sokeaa suvaitsevuutta, vaan siltä väliltä, järjen käyttöä.

Jokaiselle kansalle oma valtio.

Yksilö uhraa itsensä kansakuntansa hyväksi.

Ihminen ei pakoile ongelmia, vaan oman kuolemasna uhalla yrittää ratkaista sen.

Siinä NATIONALISMIN sanoma kaikessa yksinkertaisuudessaan. Aatteissa on aina hyvää ja pahaa, mutta nationalismi kykenee tuomaan ihmisille toivoa. Sillä on omat huonot puolensa, kuten mahdollisuus kehittyä aggressiiviseksi, oman kansan yltiöpäiseksi korostukseksi.

Jokainen kansa täyttää oman tehtävänsä parhaiten omassa maassaan, jossa yksilöä arvostetaan kansakunnanosana ja toisinpäin.

KAUAN ELÄKÖÖN NATIONALISMI!

15

1133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se hienoa muutta:

      millä keinoin siihen pyritään. hakkaamalla tummia ja maahanmuuttajia vai? en yleistä mutta niin se usein menee ja se ei enää ole kaunista.

      • maahanmuuttajat

        hakkaavat vaaleita asukkaita joukolla


    • Der Begriff des Politischen

      Kansa syntyy poliittisesta päätöksestä, joka rajaa ihmiset ystäviin ja vihollisiin. Kansojen olemassaolo kytkeytyy siten poliittisen olemassaoloon. Siksi on oikein nimittää kansakuntaa projektiksi: se on päätös joka tehdään ja joka pidetään voimassa. Mutta se voidaan myös kumota.

      Suomen kansa perustettiin 1800-luvulla ruotsinkielisen yläluokan ja sivistyneistön toimesta. Kansakuntaa rakennettiin kauan, ja sen tulikokeeksi muodostuivat vuoden 1918 kapina, jolloin tietty osa suomalaisista kapinoi kansallista projektia vastaan ja tuli kukistetuksi, sekä Neuvostoliiton hyökkäys vuonna 1939, jonka aikana usko kansakuntaan oli korkeimmillaan - oppositio oli käytännössä olematon. Rapautuminen alkoi kuitenkin välittömästi tuon huippuhetken jälkeen ja on siitä jatkunut tasaisen varmasti näihin päiviin asti.

      1960- ja 1970-lukujen kulttuurivallankumouksen yhteydessä alettiin monilla tahoilla yhä enemmän vaatia kansallisen projektin lakkauttamista, mutta meni vielä pari vuosikymmentä, ennen kuin se sai valtiovallan siunauksen. Tällä hetkellä kansan olemassaolosta kiinni pitävät ovat pieni vähemmistö eivätkä he voi enää vaikuttaa asioiden kulkuun. Ainoastaan aseellisen vastarinnan tie on jäljellä, mutta nykyisten voimasuhteiden valossa sitä on pidettävä tuhoontuomittuna ajatuksena.

      Onko Suomen kansakunta -projekti nyt lopetettu, onko tilalle tullut liberaalin kulttuurin, eli kulttuurittoman kulttuurin monikulttuurisuusprojekti? Onko Suomen kansaa, poliittista päätöstä, enää olemassa? Milloin se lakkasi olemasta? Huomasiko kukaan? Välittikö kukaan?

      Kenties Suomen kansa voidaan perustaa uudelleen, jonnekin muualle kuin Suomeen.

      • Suomi synnyinmaa,

        soi sana...


    • mutta

      vielä vastenmielisempi käsite on kunnia. Miehen kunnia! isänmaan kunnia! perheen kunnia! hyi saatana, vetäkää se vessasta alas. ja kaikki murhat joita sen nimissä on tehty.

      • belsebuubi

        Itselle kunnia on yksi tärkeimmistä asioista. Kunniaton ihminen on hylkiö.


      • mutta
        belsebuubi kirjoitti:

        Itselle kunnia on yksi tärkeimmistä asioista. Kunniaton ihminen on hylkiö.

        mistä puhumme kun puhumme kunniasta? Ajattele vaikka ns. "kunniamurhia", niin huomaat, kuinka tyhjä ja vaarallinen käsite kunnia on.


      • mielikuvan sitten
        mutta kirjoitti:

        mistä puhumme kun puhumme kunniasta? Ajattele vaikka ns. "kunniamurhia", niin huomaat, kuinka tyhjä ja vaarallinen käsite kunnia on.

        tuottaa sana KUNNIALLINEN?


      • mutta
        mielikuvan sitten kirjoitti:

        tuottaa sana KUNNIALLINEN?

        sepä juuri näissä epämääräisissä käsitteissä on ikäväää että niitä voidaan käyttää milloin minkäkin asian propagoimiseen. Joo, kyllä minustakin esim. lääkäri ja räätäli ovat kunniallisia ammatteja.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Monesti aletaan leimaamaan rasistiksi tietämättömyyttään tai tyhmyyttään. Rasistiksi leimaaminen on nykyaikana näköjään naurettavan helppoa, että se on hyväksyttävää.
      Puolustus toimii suomessa rasismissa toisella osapuolella hyvin, mutta entäs toisella. Media on tästä hyvä esimerkki meillä suomessa.

    • Anonyymi

      Huomatkaa, kuinka oikeassa tuo avaus on nykyisen tilanteen kannalta!

      Se on vain 13 vuotta vanha, mutta paljon on tapahtunut sen jälkeen.

      Ja valitettavasti paljon pahempaan suuntaan!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Natiolismi on historiallisesti ihmiskunnan sekasorron ja väkivallan pysäyttäjä. Silloin kun ihminen keksi valtiomuodon ja kansalllisuusaatteen myös väkivalta kansan keskuudessa väistyi.

    • Anonyymi

      En kannata nationalismia, enkä vielä lukenut koko postaustasi, sillä tulin vain etsimään sopivaa ketjua, jossa voisin ilmaista järkytykseni siitä, mitä jälleen löysin viestipalvelu X:stä eli siis entisestä Twitteristä. Se on melkein joka kerta sama juttu, kun niitä tviittejä lukee, PÖYRISTYS siitä, kuinka h*lvetin tyhmiä ihmiset ovat, täysin KYKENEMÄTTÖMIÄ minkäänlaiseen järjelliseen ajatteluun. Katsokaa nyt vaikka alla olevaa tviittiä. "Nationalismia säälittävämpää aatetta saa etsiä." Siis mitä v*ttua? Millä tavoin se on säälittävää, jos ihminen katsoo, että kansallisvaltiot kuuluvat niille kansoille, jotka ovat niitä aina asuttaneet? Ei tässä ole mitään säälittävää, se on vain MIELIPIDE, NÄKEMYS, jonka ei tarvitse tuottaa tuskaa kenellekään, jos rajojen ulkopuolella olevia muita kansoja autetaan jollakin muulla keinolla kuin ottamalla heitä maahan. Mutta tietysti, nämä h*lvetin idiootit eivät tätä voi käsittää, sillä heidän normaali aivotoimintansa tyrehtyy HETI, kun joku esittää jotakin, joka TUNTUU rasismilta. Ja tällaisia idiootteja on aina valtionpolitiikassa saakka. "Nationalismi opettaa kokemaan ylpeyttä asioista mitä et ole tehnyt, ja vihaamaan ihmisiä joita et ole tavannut." Eikä opeta, hölmö. Olet varmaan luonut tämän käsityksen itsellesi katselemalla joitan Hitler-dokumentteja. Ainoa asia mitä nationalismi opettaa, on OLLA VÄHÄTTELEMÄTTÄ omaa kulttuuria, kuten esim. eurooppalaisilta ja muilta länsimaalaisilta nykyisin odotetaan. Sinulla on siis NÄKÖHARHA: näet tämän kehotuksen olla vähättelemättä omaa kulttuuria kehotuksena olla ylpeä jostakin mitä ei ole itse saavuttanut. Niin, ja jos Hitler vihasi kaikkia muita paitsi arjalaisia, sillä ei ole mitään tekemistä nykynationalistien, kuten esim. Perussuomalaisten kanssa, jotka eivät edes mitään varsinaisia nationalisteja ole. "Tyhmien ja pikkusieluisten ihmisten ”aate”. " Sanoo mistään mitään tietämätön taukki, joka tuomitsee asioita vain siksi, että ne tuntuvat joltakin, esim. rasismilta. "Persut, sinimustat ja muut vatipäät tekevät vain vahinkoa Suomelle ja suomalaisille." Kuinka? Sitenkö, että he pyrkivät rajoittamaan maahanmuuttoa, josta hyvin suuri osa on vain materiaalisen edun tavoittelua, ilman minkäänlaista turvapaikan tai työmahdollisuuden tarvetta? Eli siis Suomeenkin monet tulevat vain elämään sosiaalituilla ja rikoksilla, ilman vähäisintäkään aikomusta integroitua. Lisäksi, monet tulokkaista vihaavat kaikkia länsimaalaisia jo Eurooppaan saapuessaan, ja ovat siksi valmiita tekemään erittäin vakavia rikoksia kanta-asukkaita kohtaan.

      https://nitter.net/rintasaari/status/1722957323985965458#m

      Näin. En siis kannata nationalismia, lähinnä maahanmuuton rajoittamista tietyiltä alueilta.

      Ja minkälainen idiootti kuvittelee, että nationalistit toteuttavat aatettaan hakkaamalla tummia ja maahanmuuttajia? Vain siksi että niin tehtiin n. SATA VUOTTA SITTEN. Siis onko teillä aivoja ollenkaan? Siis miten v*tussa idiootit, jotka ajattelevat näin, voivat olla arvostetuissa viroissa, tai edes päästä korkeamman koulutuksen instituutioihin? Niistäkin heitä löytyy.

      Näiden ihmisten, suurimman osan vasemmiston kannattajista, harhaisuuden ja naiiviuden aste on TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖN. Esim. kuinka v*tussa on mahdollista, että nyt, kun muslimit mellakoivat kaduilla huutaen kuolemaa juutalaisille, ja kalifaattien perustamista Eurooppaan sharia-lakeineen, niin se suurin uhka yhteiskunnassa ovat jotkut Persut ja muutama hörhö ns. "kiihdyttäjä"??? Mikä näitten idioottien päissä hannaa vastaan, että todellisuutta ei nähdä? Suurin uhka niin juutalaisille kuin kristityille ja muille Euroopan kanta-asukkaille, ovat ISLAMISTIT, ja heidän kannattajansa.

      En tiedä viitsinkö lukea postaustasi, on jo niin vanhakin. Vuonna 2007 teinit eivät vielä hakanneet muita teinejä vain siksi että niillä on kalpea iho.

      En taida jaksaa katsoa vastauksiakaan, niissä kun on liikaa löyhäpäisten idioottien sekoilua kuitenkin. Niiden kanssa keskustelu on TÄYSIN TURHAA. Ne eivät edes kuuntele, mitä niille sanotaan, koska ainoa mikä niitä kiinnostaa, on äärioikeiston nousun estäminen. Tämän vuoksi kaikki ne ongelmat joiden havaitseminen voisi johtaa sen nousuun, tulee kieltää, jollei omat aivot jo sitä ennen ehkäisseet asian havaitsemista rasistiksi leimautumisen pelossa tai silkan tyhmyyden vuoksi. Tämän seurauksena sitten heitäkin vainotaan vuonna 2050. kun maa on täynnä ihmisiä jotka vihaavat kaikkia länsimaalaisia, erityisesti valkoihoisia.

      Tämä tolkuton tyhmyys ahdistaa minua aivan s*atanasti. En tiedä, kuinka voin koskaan menestyä omalla ammattialallani, jolla on pilvin pimein näitä löyhäpäitä, jotka mm. inttävät että äärikeisto on suurin uhka, sillä aikaa kun muslimit huutavat kaduilla tuhatpäisinä joukkoina kuolemaa juutalaisille ja muille vääräuskoisille. Nämä ihmiset on huumattu olemaan näkemättä todellisuutta, tai sitten kysymyksessä on ns. hätävarjelun liioittelu, eli siis toive siitä, että säästyy itse, jos kääntyy itseään vastaan ja asettuu uhkaajan puolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe