Lauantain jaksosta

voi rähmä

Voisiko joku olla niin kiltti ja kertoa, mitä tapahtui lauantaina? Mulla jäi rekisteröimättä toi tieto, että lauantaina ei näytetäkään uusintaa, ja niinhän siinä kävi että näkemättä jäi. Tärkeimmät kohdat vaan.... Kiitos! Olis tosi hienoo.

10

1631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • David Byron

      ..oli sen verran hyvä jakso. Lauran murhaaja tappoi itsensä ja salaisuudet murhan ympäriltä paljastuivat.

    • voi rähmä
    • halkotäti

      Catherine kävi siinä japanilaisen miehen valepuvussa moikkaamassa Ben Hornea. Niillähän oli sopimuksen teko kesken. Ben oli viettänyt Lauran murhayön Catherinen kanssa eli se muija on ainoa joka pystyy antamaan alibin. No se muija paljasti ittensä ja sai allekirjoitukset mutta ei sitten kuitenkaan luvannut antaa alibia, hehe.

      Harold Smith oli jättänyt Donnalle kirjeen. Donna avasi sen Cooperin kanssa ja siinä oli Lauran päiväkirjan sivu. Siinä kerrottiin BOBista.

      Donna kävi Lauran aurinkolaseissa Palmereilla, ja Leland meinasi seota. Se pakotti jo Donnan tanssimaan, kun Cooper tai seriffi just soitti ovikelloa. Kun se Maddyn ruumis oli löytyny.

      Heti alkujaksoissa Cooper oli nähnyt unta, jossa Laura kuiskaa murhaajan nimen. Cooper ei vaan muistanut että kuka se oli.

      Siellä Road Housessa oli koolla koko lössi, poliisit ja Cooper ja Albert ja Leland ja Ben Horne ja jopa Bobby Briggs kärräämässä Leota pyörätuolilla. Cooper sanoi että joku puuttuu. Just sillon se hotellin vanha tarjoilija (joka aina nostaa Cooperille peukkua, se jättiläisen kaveri) tuli sinne.

      Silloin sillä tarjoilijalla ja Lelandilla oli pieni keskustelu purukumista, josta Cooper muisti unensa ja murhaajan. Se nimitti Lelandin Benin asianajajaksi vaikka tarkoitus oli saada Leland tyrmään. Niinpä poliisit tuikkasi Lelandin selliin ja päästi Benin vapaaksi.

      Leland sai raivarin ja tunnusti murhat. Se kertoi BOBista ja lopulta Leland juoksi pää edellä päin lasi-ikkunaa tai mitä lie betonia, se kuoli siihen.

      Olikohan vielä jotain? Ei mitään kauhean hilpeää ainakaan.

      • voi rähmä

        Kiitos halkotädille!


      • Droolcup

        Tuossa tuli kaikki oleellisimmat kohdat, mutta lisätään...

        Lauran päiväkirjan viimeisellä sivulla (minkä Harold oli jättänyt Donnalle), Laura kertoi nähneensä unen, jossa hän oli punaisessa huonessa ja häntä vastapäätä istui "vanha mies". Tuo mies oli Cooper - Laura näki täysin saman unen kuin Cooper näkisi myöhemmin.

        Laura ajatteli, että mies voisi auttaa häntä, ja meni kuiskaamaan Cooperin korvaan "Isäni murhasi minut". Cooper oli ehtinyt kerran unohtaa tämän, mutta se muistui hänen mieleensä uudelleen kun jättiläisen kaveri palautti hänen mieleensä toisen elementin unesta. Tämä oli toteamus "Suosikkipurukumisi on tulossa uudelleen muotiin", minkä jättiläisen kaveri osoitti Leland Palmerille. Tällöin kaikki valkeni Cooperille, hän muisti koko unen. Minkä jälkeen jättiläinen ilmestyi palauttamaan hänen sormuksensa.

        Laura kirjoitti päiväkirjassaan myös: "Tämä on se yö, jolloin kuolen." Hän tiesi kuolemansa ennakolta, mutta totesi, ettei Bob voisi enää sen jälkeen vahingoittaa häntä eikä saada häntä alistumaan itselleen.

        Bob puhui Lelandin kautta, tunnusti murhat, päätti jättää Lelandin taakseen ja siinä ohessa tappaa hänen ruumiinsa juoksemalla päin seiniä. Kun Bob oli kadonnut, Leland oli muuttunut, itki, kertoi miten Bob ja mikä lie koko kilta olivat vainonneet häntä aina, pakottaneet tekemään pahoja tekoja, halunneet saada Lauran valtaansa ja epäonnistuneet siinä. Leland teki kuolemaa ja näki viime hetkillä Lauran.

        Poliisit ja muut suhtautuivat vaihtelevan epäuskoisesti kysymykseen, onko Bobia oikeasti olemassa vain onko Leland-setä vain sekaisin.


    • mieleni

      lahdata joku joka noita jaksoja veivaa kanavalta ja päivältä toiselle.

      Siis eilen lauantaina ei siis ollut viime sunnuntain uusinta, NIINKÖ?

      Mikä perkele niitä vaivaa? Olisiko sitten ollut vaikeaa laitta vaikka viime sunnuntain jakson loppuun kissankokoisilla kirjaimilla että seuraava jakso lähetetään jo lauantaina? Ja vaikka alkuunkin. Että mua riepoo. TODELLA.

      Ja arvatkaa jäikö sitten eilen katsomatta?

      • perkele!!!

        Voi PRKL!!!! Kyllä jumalauta ottaa päähän ku viikon venannu seuraavaa jaksoa niin sitten onkin näytetty lauantaina jo etukäteen !!! Nyt loppu koko paskan kattominen..kiitos subtv!!!!!!!!!!


    • dale cooper

      joo eli näyttää siltä että en ole ainut myöskään kuka ei tiennyt sub tvn amatöörien loisto ideasta jättää uusinnat pois ja näyttää kaksi uutta jaksoa peräkkäin. sehän johtuu siittä että mitään ilmoitusta ei ole ollut! no mutta sehän on kyllä ollut tiedossa jo pitkän aikaa että mtv3 ja subtv ovat pelkkä iso vitsi.
      taas asiapitoinen dokumenttikin tulossa subilta: "bi tytöt". vittu kiinnostaa niin vitun vähän ettei mitään määrää.
      hienoa subi! kiitos tästäin!

    • kävi

      mullekin :( luin vasta täältä että multakin on jäänyt tää jakso väliin.
      En yhtään arvannut et lauantaina tuliskin jakso. Subi ei ilmoittanut mitään edellisen jakson lopussa joka nyt olis ollut asiallista. Kyllä harmitti vähäsen, ku tosiaan tuli yllärinä et Leland kuoli. Höh!
      Katoin sunnuntaina et hetkonen, Ben Horne on vapaana, jäikö multa jotain väliin tosiaan??? :-O
      No tosiaan tais jäädä. HMPH!
      En ees tajunnut et joku jakso oikeasti olikin jäänyt väliin multa.
      Ihmettelin niitä tapahtumia kyllä sunnuntaina, et hetkinen, mitä mitä...

    • tytsy

      mikähä mahtoi olla kyseisen jakson alkuperänen nimi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      121
      1589
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      750
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    Aihe