Roman Schatz

Nimetön

Siinäpä mies minun makuuni. Pitkä, komea, huumorintajuinen ja sanavalmis... Nam!
Ja on muuten kirjoittanu ainakin yhden hyvän kirjankin. Tanssiminen oli ehkä hieman jäykkää, mutta kuitenkin tyylikästä...
:)


Mistäköhän tollasen löytäis ihan ikiomaks?!?

8

1187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi harmi,kun

      ei enempää saatu katsoa niin ihanaa miestä.Mies minun makuuni kanssa.Todella MIES,eikä mikään pilipali.Ehdottomasti kaikkein upein mies niissä kisoissa.

    • mä vaan kans

      niimpä sano muuta

    • Omani löysin

      jo kauan kauan sitten opiskellessani/töitä tehden Saksassa.

    • samaa mieltä

      UPEA MIES!!! Ei mikään pullamössöpoika...

    • Die Finnin

      No, ehkä olen liian nuori, jotta Roman olisi minun makuuni. Hänhän on joka tapauksessa jo keski-ikäinen, hivenen harmaantunut, ja monissa kuvissa (esim. http://www.mtv3.fi/matkailu2006/ulkomaat/matkakohteet.shtml/520864?Saksa) hänen kasvonsa näyttävät aika ryppyisiltä. Hän on ilmeisesti ketjupolttaja, ja se tekee hallaa ihon kimmoisuudelle.

      Schatz on tietysti aika macho ja hänen kirjansa ovat hauskoja - varmaan hän olisi mukava ystävä. Mutta en ole ainakaan hänen julkisuuskuvansa perusteella lainkaan vakuuttunut siitä, että hän olisi mikään ihannemies. Taannoisessa City-lehden haastattelussa hän sanoi, että "jos nainen lyö, minä lyön takaisin". En kyllä pitäisi arvossa tuollaista perheväkivallan ihannointia, ja miehellä on joka tapauksessa paljon enemmän fyysistä voimaa satuttaa puolisoaan kuin naisella.

      Jossain haastattelussaan Schatz sanoi myös, että hänen lapsiensa ei tarvitse kärsiä tupakoinnista. "Kun isä sytyttää tupakan, lapset saavat rauhassa mennä parvekkeelle." Kenties se oli vitsi? Ihmettelen vain, millainen isä suhtautuu noin huolettomasti lastensa altistumiselle myrkylliselle aineelle. Tupakoivista 25 prosenttia sairastuu keuhkonahtaumatautiin, joka - uskokaa tai älkää! - tappaa, eikä siihen ole hoitokeinoja.

      Romaanissaan Schatz kirjoittaa myös huumekokeiluista rehvakkaan positiiviseen sävyyn. Kyse on tietysti romaanista eikä todellisuudesta. Silti hänen suhteensa huumausaineisiin käy kirjan sivuilta selvästi ilmi. Muistutettakoon nyt kuitenkin vielä kaikille, että huumausaineet ovat laittomia - niin Suomessa kuin Saksassa.

      Mutta tokihan Roman Schatz on charmantti ja eksoottinen monille suomalaisille naisille. Toivon, että pian taas saamme uuden romaanin häneltä! Miksi, te Roman Schatzia haikailevat suomalaistypykät, ette muuta Berliiniin ja bongaa omaa kaksimetristä humanistianne jostain yliopiston käytäviltä tai taksia ajamasta? Siellä niitä riittää.

      • Anonyymi

        Naisella on joka tapauksessa paljon vähemmän älyä, mutta ei se oikeuta lyömään. Jos et sttunut tietämään, niin miehet osaa säädellä voimankäyttöä, vaikka femakot lyökin aina täysillä, aina voi lyödä samalla voimalla takaisin niin tasa-arvo toeteutuu! Itsekin löisin ilman muuta femakkoa takaisin, ei akkojen pidä antaa hyppiä silmille.

        Femakosta hyvoin suuri osa polttaa tupakkaa ja käyttää alkoholia tai muita humeita raskausaikana, yli 3000 lasta vuosittain vammautuu sen takia. Ihmettelen vain, millainen äiti suhtautuu noin huolettomasti lastensa altistumiselle myrkylliselle aineelle.

        Lasten vammauttaminen on rikos kaikkialla, miksi siis Suomessa ei rankaista femakoita jotka vammauttaa lähes 10% kaikista lapsista.


    • Anonyymi

      Tuli kaapista ulos. paljastui umpihomoksi.

      • Anonyymi

        Paljastuit umpityhmäksi femakoksi :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe