Mäntsälän liikennevalot

Reino

Mäntsälän liikennevalot ovat oikea hermojen koetus.
Aamulla viidenjälkeen jököttää punaiset eikä missään näy yhtään jalankulkijaa saatikka autoilijaa risteämässä pääväylää. Varsinkin etelään mennessä Nesteen kohdalla oleva risteys.

Ajelin Turussa viikonloppuna ja liikenne sujui kuin rasvattu. Samoin Lahdessa. Mutta kun tulet Mäntsälään niin saadaan vähäkin liikenne tupeksimaan.

5

1024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valtro

      oot ihan oikees..tääl ei vihreit aaltoja tunneta..

    • Ransportteri

      Ei voi kuin ihmetellä, että pärstäkertoimellako toimivat kun ei mulla ole ongelmia? Jos risteyksissä ei näy muita, valot vaihtuvat heti omasta suunnasta vihreiksi. Muitakin jos on mukana pyörimässä, homma toimii normisti - jos väkeä on vähän, oma vuoro tulee nopeasti.

      • aabeecee

        Tunnettu tosiasia on, että valojen ohjausjärjestelmä on jo jäänyt ajastaan jälkeen. Mutta Kunnalla tai tiepiirillä ei ole rahaa asian kuntoon laittamiseen.

        Itse olen kiinnittänyt huomiota myöskin niihin Nesteen luona olevien valojen huonoon vaihtuvuuteen hiljaisena aikana. Olisiko tiessä oleva anturi pimeänä tai jokin muu vastaava syy taustalla.


      • JKS_M
        aabeecee kirjoitti:

        Tunnettu tosiasia on, että valojen ohjausjärjestelmä on jo jäänyt ajastaan jälkeen. Mutta Kunnalla tai tiepiirillä ei ole rahaa asian kuntoon laittamiseen.

        Itse olen kiinnittänyt huomiota myöskin niihin Nesteen luona olevien valojen huonoon vaihtuvuuteen hiljaisena aikana. Olisiko tiessä oleva anturi pimeänä tai jokin muu vastaava syy taustalla.

        Eipä ole ainut asia mihin kunnalla ei ole varaa, ja mikä ottaa päähän.

        No valot kyllä riepoo ihan mihin aikaan tahansa. Aina vaan kun satut ajelemaan lähelläkään valoja niin melko varmaa, että punaset lämpsähtää eteen, vaikka missään ei ole ketään.

        Kyllä se vaan niin on, että Mäntsälä on ihan konkurssin partaalla. Ihmisiä muuttaa lisää koko ajan ja palvelut huononee. Lääkäripula, 4kk jonot poikkeus/suunnittelutarveratkaisuihin, yms..

        Eikä tilanne ole muuttunut yhtään paremmaksi, vaikka rakennettiin hieno jäähalli ja uusittiin keskuskatu patsaineen niin ahtaaksi, että autolla on siellä turha liikkua. Jo pelkästään keskustan ahtaus ihmispaljouksineen houkuttaa muualle ostoksille.

        Plus siihen tietystilisäksi, että tuo kommentti vanhentuneista tuotteista pitää ihan paikkansa eräänkin nimeltämainitsemattoman K- ketjuun kuuluvan ruokakaupan kohdalla Mäntsälässä.

        Jokseenkin ottaa hattuun, kun kiireessä käyt kaupassa, nappaat mukaasi perhekinkkupaketin, ja pussillisen mummonlihapullia, joista huomaat vasta kotona tarkistaa viimeisen käyttöpäivän, joka on tänään, tai ehkä ollut jo eilen.

        Mäntsälä on "Pienisuuri" kunta, joka ei ole kerennyt sopeutua suureen ihmispaljouteen, ja vaatii kylä radikaaleja muutoksia kunnan ja kauppojen toimintaan.

        Nimimerkillä "muuttoa katuva".


    • Anonyymi

      Samaa asiaa olen ihmetellyt. Valoissa saa seistä punaisella eikä mistään näy autoja rasittavaa.Paloasemanohi Mäntsälän suurlavan suuntaan joka valoissa saisko ne kuntoon t.Alge Kuru

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe