Elämä voi sittekin muuttua hyväksi!

päättänyt

Olen hävennyt ulkonäköäni tarpeeksi kauan, kuullut toisten nauravan naamalleni jne.
Mutta nyt se on loppu. Tein päätöksen, joka sai minulle hyvän olon, motivaatiota elää ja käydä koulut kunnialla loppuun.

Aion mennä kasvoleikkaukseen. Eihän siihen tarvita muuta kuin rahaa ja se on säästämisen arvoinen sijoitus.
Vaikka aika suuria riskejä leikkauksissa on niin eikös se ole sen arvoista että koko elämä voi muuttua paremmaksi ja elämähän on riskien ottoa.

Itse olen nyt 18 vuotias poikanen, mutta kunhan tulen vanhemmaksi aion mennä leikkaukseen, ehkä viiden vuoden kuluttua.

En halua olla loppuelämääni näiden kasvojeni vankki.

6

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä häpeile

      Toivottavasti menee hyvin se leikkaus eikä tapahdu mitään komplikaatioita että meneekin koko naama enemmän pilalle.
      Kai se on aika harvinaista kuitenkin.

    • justme

      mutta onko leikkaus kuitenkaan välttämätön? kenen vuoksi sen olisit tekemässä, itsesi vai muiden? hyvän elämän ei pitäisi olla ulkonäöllisistä seikoista kiinni, sen olen itsekin saanut huomata.
      muita ei tarvitse miellyttää, se on ajanhaaskausta. kaikki me ihmiset olemme ainutlaatuisia sellaisina kuin olemmme ja sen pitäisi riittää.

    • leikkaus vastaus

      Ne kiusaajathan niitä idiootteja on.. Menetpä leikkaukseen tai et, jokatapauksessa sinulla on ollut se etu että sinä näet ihmisistä sen millaisia he ovat.. Ei ole olemassa rumia ihmisiä, katsojan joka niin näkee omassa päässä se vika on..

      Minä olen kasvoiltani kaunis, mutta minulla on rumat jalat.. Olen itkenyt ja valvonut ja rukoillut ja miettinyt voiko leikata ja kaikkia vaihtoehtoja..
      Yksi päivä katsoin peiliin, eikä ne jalat niin kamalan rumat ole, mutta ihmiset kun näkevät kauniit kasvot, ne haluavat nähdä sen ruman kohdan ihmisessä..

      Luonani oli vähän aikaa sitten käymässä yksi mies, joka on ylistänyt ulkonäköni maasta taivaaseen.. Moni on sanonut ettei ole nähnyt mitään niin kaunista kuin minä.. Mutta tämä mies sanoi että "kyllä hän on sen huomannut" ja ajttelin heti että hän tarkoitti rumia jalkojani...

      Mutta minä olen yksinäinen.. Kun katson peiliin näen kasvoni, mutta kun olen pois peilin luota en tunne itseäni todellakaan kauniiksi..

      Ei se kauneus tuo onnea, eikä hyväksyntää. Ihmiset ovat hyvinkin julmia myös kauniskasvoisille..

      • ylikriittisiä

        Olin nuorena hyvinkin sievä tyttö (olen edelleenkin hyvännäköinen nainen), mutta itse surin olevani ruma ja omituisennäköinen.

        Tätä edesauttoi kaksi kiusanhenkeäni (itseasiassa aika mitättömän näköisiä tyttösiä), jotka kiusasivat ja haukkuivat ulkomuotoani.

        Vasta jälkikäteen olen älynnyt, että nämä kiusanhengehän olivat kateellisia sievästä ulkonäöstäni, joka jo tuolloin kiinnitti poikien huomiota.

        Mutta rumuuteni oli minulle tuolloin totisinta totta! Voi olla että sinullakin on kyseessä tällainen erheellinen luulo. Kiusaajien kourissa itsetuntosi on littaantunut.

        En usko ollenkaan että todellisuudessa olet ruma. Pyri kaikin keinoin kohottamaan itsetuntoasi, jottet jää, ei naamasi vaan huonon itsetuntosi vangiksi!


    • maringa

      Ei ulkonäkö ole tärkein, vaan sisäinen kauneus.
      Vanha sanonta, moni kakku päältä kaunis...jne
      Anna ajan kulua, vielä elämääsi tulee ihminen joka hyväksyy sinut sellaisena kuin olet ja kenen silmissä olet kaunis, ei sinun tarvitse mennä leikkaukseen. Sinulla on varmasti jotakin muuta, älä häpeä itseäsi, ole rohkea ja käy koulusi.

    • ruma kuin lehmänperä

      Onhan se hyvä tulla tänne kertomaan kuinka ihmiset kiusasivat vain koska olivat kateellisia. On olemassa OIKEASTI rumia ihmisiä ja he oikeasti kärsivät ulkonöästään. Olen itse todella ruma kasvoiltani. Jo pelkkä huono luusto tekee sen. Olen koko ikäni hävennyt itseäni ja aion itsekkin mennä mahdollisimman laajamittaiseen leikkaukseen heti kun mahdollista.

      Sisäinen kauneus, juupa juu, mutta mitä merkitystä sillä on jos kaikki pysyvät kaukana ruman ulkokuoren takia? Ei kukaan tutustu rumaan ihmiseen ja huomaa hänen sisäistä hyvyyttään.

      Sinä aloittaja, toivotan tsemppiä asiassa. Kannattaa myös pohtia asiaa henkiseltäkin puolelta: oletko valmis siihen muutokseen mitä leikkaus tuottaa? Lisäksi muutoksen pitää olla myös sisäinen. Leikkauksesta ei ole mitään apua mikäli surkea itsetunto jää. Sinulle voisin suositella käyntiä plastiikkakirurgin vastaanotolla, useathan tekevät arvioita. Saisit kuulla asiantuntijalta mitä kasvoillesi voidaan tehdä vai tarvitsevatko ne edes remonttia. Nämä arvioinnit ovat yleensä ilmaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7506
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4342
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2069
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1706
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      36
      1695
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1639
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe