maanantain jakso?

"""""

Byääh, maanantaina oli videoni viritetty väärin ja menetin Kaunarit. Jakso olisi ollut erityisen tärkeä, kun juuri perjantaina Nick kaappasi Brooken alttarilta ja vei pois.

Mitä oikein tapahtui? Nyyh, en koskaan tule näkemään näitä jännittäviä hetkiä. Voisiko joku selostaa.

Tänään tiistaina tietysti katson taas, ja Kaunareissa pysyy aina jossain määrin kärryillä, mutta autenttinen elämys jäi väliin.

2

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rhanna

      Tässä arkistoistani käännös reilun vuoden takaa kun jakso esitettiin Amerikassa:

      Maanantai 14.5.07

      Ranta-talolla Dante ei voi uskoa että Bridget on todella käskenyt Nickin pysäyttää Brooken ja Ridgen häät. Dante arvelee ettei Brooke koskaan usko Bridgetin halunneen päättää oman avioliittonsa. Bridget on samaa mieltä ja valmistautuu lähtemään Brooken talolle kertomaan äidilleen itse. Dante tarjoutuu viemään Bridgetin ja he lähtevät. Myöhemmin kun Dante on palannut kotiinsa, hän fantasioi Bridgetin tulemisesta luokseen ja Bridgetin kertovan hänelle että rakastaa tätä.

      Brooken talolla Nick ja Bridget ovat yhä Brooken makuuhuoneessaa. Samalla kun Ridge yrittää murtaa makuuhuoneen ovea auki, Nick yrittää selittää Brookelle että Bridget käski pysäyttää häät. Bridget ei halunnut olla enää kauempaa naimisissa hänen kanssaan. Bridget halusi hänen olevan äitinsä kanssa, Nick sanoo. Brooke ei usko sanaakaan. Hän tietää tytärensä rakastavan Nickiä. Sitäpaitsi, Bridget kärsi suuren menetyksen kun Nicole kuoli. Sen lisäksi tieto ettei Dominick ole Nickin poika, tarkoittaa yhteenlaskettuna ettei Bridget voi ajatella järkevästi, Nick on eri mieltä. Kaikki viimeaikaiset traumat ovat saaneet Bridgetin näkemään mikä on todella tärkeintä. Ja Bridget tietää ansaitsevansa miehen, joka rakastaa tätä kokonaan...kuten Nick rakastaa Brookea. Brooke on hämmentynyt. Mutta Ridgen yritykset murtaa ovi saavat Brooken todellisuuteen ja Brooke käskee Ridgen odottamaan alakerrassa. Hänen yksinkertaisesti tarvitsee selvittää asiat Nickin kanssa. Vastahakoisesti Ridge menee takaisin alakertaan.

      Sillaikaa vieraat alkavat huolestua. Eric ja Massimo ajattelevat että heidän pitäisi mennä laittamaan asiat raiteilleen. Viisaasti Stephanie käskee miesten rauhoittua. On selvää että Brooke rakastaa Nickiä. Ja varmasti Brooke olisi estänyt Nickin toimet ellei rakastaisi tätä. Ridge tulee alas ja kertoo että Brooke tulee pian alas ja he jatkavat seremoniaa siitä mihin jäivät. Kaikki, paitsi Stephanie, ovat myötätuntoisia kurjalle, pateettiselle ja surkealle Ridgelle. Bridget tulee ja vaatii saada tietää missä hänen äitinsä ja Nick ovat. Kuullessaan näiden olevan yläkerran makuuhuoneessa hän juoksee portaat ylös.

      Terassilla Jackie ja Stephanie keskustelevat. He ovat samaa mieltä että näkisivät Brooken mieluummin päätyvän yhteen Nickin kanssa. Mutta Jackie sanoo poikansa olevan kunniallinen mies. Nick on sitoutunut Bridgetiin ja hän tietää Nickin pitävän sitoumuksensa. Stephanie lipsauttaa että kävi puhumassa Bridgetin kanssa. Pohtien mitä on meneillään, Jackie menee sisälle ja juoruaa että Stephanie oli puhunut Bridgetin kanssa Nickin laskemisesta Brooken luo. Stephanie sanoo olevansa ainut jolla on tarpeeksi selkärankaa puhua totta. Nyt näyttää siltä että Bridget on tarpeeksi kasvattanut omaa selkärankaansa. Ridge tuijottaa äitiään ja käskee lopettamaan asioihin puuttumisen. Stephanie vastaa kulauttamalle kurkkuunsa kulauksen shampanjaa.

      Takaisin yläkertaan, jossa Nick ja Brooke sallivat Bridgetin liittyvän seuraansa. Brooke tekee heti selväksi ettei halua olla osana sitä mitä Nick ehdotti. Mutta Bridget vain toistaa mitä Nick on sanonut. Se oli todella hänen ideansa päättää heidän avioliittonsa. Hän tietää äitinsä rakastavan Nickiä ja että Nick rakastaa tätä. Brooke yrittää kieltää sen, mutta Bridget pitää päänsä. Ei ole mitään piilotettavaa. Tietenkin hän toivoo että asiat olisivat menneet toisin, mutta ei ole mitään mieltä kaikkien olla kurjana. On aika että Brooke lakkaa menemästä naimisiin miesten kanssa joita ei rakasta. Nick on nyt reilu peli. Bridget ehdottaa että Brooke ottaisi etulyöntiaseman totuudesta ja olisi onnellinen Nickin kanssa. Sitä Bridget haluaa äidilleen.

      Mutta kolmikko on unohtanut lukita oven. Ridge palaa yläkertaan ja vaatii Brookea palaamaan kanssan alakertaan, jotta he voisivat saada hääseremonian päätökseen. Kun Brooke epäröi, Ridge miettii mitä oikein on meneillään.

      • ap.

        Kiitos, Rhanna! Olet aarre. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1615
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1181
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      985
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      48
      760
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe