maanantain jakso?

"""""

Byääh, maanantaina oli videoni viritetty väärin ja menetin Kaunarit. Jakso olisi ollut erityisen tärkeä, kun juuri perjantaina Nick kaappasi Brooken alttarilta ja vei pois.

Mitä oikein tapahtui? Nyyh, en koskaan tule näkemään näitä jännittäviä hetkiä. Voisiko joku selostaa.

Tänään tiistaina tietysti katson taas, ja Kaunareissa pysyy aina jossain määrin kärryillä, mutta autenttinen elämys jäi väliin.

2

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rhanna

      Tässä arkistoistani käännös reilun vuoden takaa kun jakso esitettiin Amerikassa:

      Maanantai 14.5.07

      Ranta-talolla Dante ei voi uskoa että Bridget on todella käskenyt Nickin pysäyttää Brooken ja Ridgen häät. Dante arvelee ettei Brooke koskaan usko Bridgetin halunneen päättää oman avioliittonsa. Bridget on samaa mieltä ja valmistautuu lähtemään Brooken talolle kertomaan äidilleen itse. Dante tarjoutuu viemään Bridgetin ja he lähtevät. Myöhemmin kun Dante on palannut kotiinsa, hän fantasioi Bridgetin tulemisesta luokseen ja Bridgetin kertovan hänelle että rakastaa tätä.

      Brooken talolla Nick ja Bridget ovat yhä Brooken makuuhuoneessaa. Samalla kun Ridge yrittää murtaa makuuhuoneen ovea auki, Nick yrittää selittää Brookelle että Bridget käski pysäyttää häät. Bridget ei halunnut olla enää kauempaa naimisissa hänen kanssaan. Bridget halusi hänen olevan äitinsä kanssa, Nick sanoo. Brooke ei usko sanaakaan. Hän tietää tytärensä rakastavan Nickiä. Sitäpaitsi, Bridget kärsi suuren menetyksen kun Nicole kuoli. Sen lisäksi tieto ettei Dominick ole Nickin poika, tarkoittaa yhteenlaskettuna ettei Bridget voi ajatella järkevästi, Nick on eri mieltä. Kaikki viimeaikaiset traumat ovat saaneet Bridgetin näkemään mikä on todella tärkeintä. Ja Bridget tietää ansaitsevansa miehen, joka rakastaa tätä kokonaan...kuten Nick rakastaa Brookea. Brooke on hämmentynyt. Mutta Ridgen yritykset murtaa ovi saavat Brooken todellisuuteen ja Brooke käskee Ridgen odottamaan alakerrassa. Hänen yksinkertaisesti tarvitsee selvittää asiat Nickin kanssa. Vastahakoisesti Ridge menee takaisin alakertaan.

      Sillaikaa vieraat alkavat huolestua. Eric ja Massimo ajattelevat että heidän pitäisi mennä laittamaan asiat raiteilleen. Viisaasti Stephanie käskee miesten rauhoittua. On selvää että Brooke rakastaa Nickiä. Ja varmasti Brooke olisi estänyt Nickin toimet ellei rakastaisi tätä. Ridge tulee alas ja kertoo että Brooke tulee pian alas ja he jatkavat seremoniaa siitä mihin jäivät. Kaikki, paitsi Stephanie, ovat myötätuntoisia kurjalle, pateettiselle ja surkealle Ridgelle. Bridget tulee ja vaatii saada tietää missä hänen äitinsä ja Nick ovat. Kuullessaan näiden olevan yläkerran makuuhuoneessa hän juoksee portaat ylös.

      Terassilla Jackie ja Stephanie keskustelevat. He ovat samaa mieltä että näkisivät Brooken mieluummin päätyvän yhteen Nickin kanssa. Mutta Jackie sanoo poikansa olevan kunniallinen mies. Nick on sitoutunut Bridgetiin ja hän tietää Nickin pitävän sitoumuksensa. Stephanie lipsauttaa että kävi puhumassa Bridgetin kanssa. Pohtien mitä on meneillään, Jackie menee sisälle ja juoruaa että Stephanie oli puhunut Bridgetin kanssa Nickin laskemisesta Brooken luo. Stephanie sanoo olevansa ainut jolla on tarpeeksi selkärankaa puhua totta. Nyt näyttää siltä että Bridget on tarpeeksi kasvattanut omaa selkärankaansa. Ridge tuijottaa äitiään ja käskee lopettamaan asioihin puuttumisen. Stephanie vastaa kulauttamalle kurkkuunsa kulauksen shampanjaa.

      Takaisin yläkertaan, jossa Nick ja Brooke sallivat Bridgetin liittyvän seuraansa. Brooke tekee heti selväksi ettei halua olla osana sitä mitä Nick ehdotti. Mutta Bridget vain toistaa mitä Nick on sanonut. Se oli todella hänen ideansa päättää heidän avioliittonsa. Hän tietää äitinsä rakastavan Nickiä ja että Nick rakastaa tätä. Brooke yrittää kieltää sen, mutta Bridget pitää päänsä. Ei ole mitään piilotettavaa. Tietenkin hän toivoo että asiat olisivat menneet toisin, mutta ei ole mitään mieltä kaikkien olla kurjana. On aika että Brooke lakkaa menemästä naimisiin miesten kanssa joita ei rakasta. Nick on nyt reilu peli. Bridget ehdottaa että Brooke ottaisi etulyöntiaseman totuudesta ja olisi onnellinen Nickin kanssa. Sitä Bridget haluaa äidilleen.

      Mutta kolmikko on unohtanut lukita oven. Ridge palaa yläkertaan ja vaatii Brookea palaamaan kanssan alakertaan, jotta he voisivat saada hääseremonian päätökseen. Kun Brooke epäröi, Ridge miettii mitä oikein on meneillään.

      • ap.

        Kiitos, Rhanna! Olet aarre. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe