APUA!! Mitä tapahtu

tänään?

Unohdin tietenki katsoa kaunarit tänään juuri ratkaisevalla hetkellä...eli kumman se Brooke valkkas miehekseen ja mitä muuta tapahtu? KIITOS!

2

480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rhanna

      Jaksoselostus arkistoistani reilun vuoden takaa kun jakso esitettiin USAssa.

      Tiistai 15.5.07

      Taylor ja Thomas palaavat kotiin päivän matkaltan Ojaista, missä he olivat vierailulla Phoeben ja Steffyn luona näiden sisäoppilaitoksessa. He keskustelevat Ridgen häistä ja siitä kuinka Thomasia ei ole kutsuttu, joten tämä voi pitää huolta äidistään näin vaikeana päivänä. Kun Taylor kaataa itselleen lasillisen viiniä, Stephanie soittaa kertoaakseen että häät ovat saaneet yllättävän käänteen. Thomas on innostunut asiasta. Ehkä Ridge on viimein tullut järkiinsä ja palaa Taylorin luo. Kun Taylor ottaa kulauksen merlottia (viinirypäle lajike punaviineissä), hän varoittaa poikaansa ettei tämä pitäisi toivoaan yllä. On selvää että Ridge rakastaa Brookea. Asiat eivät yksinkertaisesti toimineet niin kuin hän oli suunnitellut. Thomas kehottaa äitiään ettei tämä luopuisi toivostaan. Taylor kiittää poikaansa tämän rakkaudesta ja tuesta.

      Brooken talolla Massimo päättää mennä pysäyttämään riitelevät poikansa. Jackie pysäyttää hänet ja asettuu Stephanien kanssa Ericiä ja Massimoa vastaan. Naiset tietävät mitä on meneillään. Nick rakastaa Brookea. Koska Nick ja Bridget menettivät vauvansa, pariskunta on tehnyt päätöksensä - avioliitto on ohi. Jackie ja Stephanie ajattelevat että heidän pitäisi antaa lastensa päättää mikä näille onparasta. Eric ja Mass näyttävät kurjilta, hämmentyneiltä, hermostuneilta ja täysin vailla ymmärryskykyä olevilta. Kaikki mitä Eric voi ajatella on että hän haluaa varmistaa tyttärensä olevan ok. Hän harppoo ylös portaita ja kukaan ei voi estää häntä.

      Ylhäällä Brooken makuhuoneessa Ridge näkee Brooken olevan hämmentynyt. Tietenkin, Ridge ajattelee. Brooken unelmahäät on keskeytetty harhakuvitelmia luovan Nickin toimesta. Ridge puhuttelee Bridgetiä. Hän ei voi uskoa että Nick on niin tyhmä ja dumppaa Bridgetin heti sen jälkeen kun tämä on menettänyt vauvansa. Bridget selittää Ridgelle kuinka hän oli se joka pani pisteen heidän avioliitolleen. On selvää että Nick ja Brooke rakastavat toisiaan. Ja nyt on hänen ja Ridgen aika hyväksyä että ovat menettäneet rakastamansa ihmiset. Eric ja Stephanie saapuvat. Eric kehottaa Bridgetiä lähtemään. Hän on huolissaan.

      Bridget menee vierasmakuuhuoneeseen (Jossa sattumalta on kehyksissä kuva Bridgetistä ja Nickistä!) Ericin ja Stephanien kanssa. Bridget kertoo isälleen kuinka teki päätöksensä lopettaa Nickin kanssa. Hän ei halunnut olla naimisissa sellaisen kanssa joka on rakastunut toiseen. Eric haluaa vain varmistaa että hänen tyttärensä on kunnossa. Stephanie kertoo Bridgetille kuinka ylpeä tästä on. Tämän on täytynyt olla vaikea asia tehdä. Mutta pidemmällä ajalla, se tulee olemaan paras asia Bridgetin tulevaisuudessa.

      Brooken makuuhuoneessa Ridge haukkuu Nickiä. Tämä pilasi heidän häänsä ja on Nickin aika lähteä. Nick puhuu Brookelle ja muistuttaa tätä siitä mitä kaikki mitä heillä oli, merkitsee heille. Nyt on heidän aikansa. Nick jopa pyytää Ridgeltä muutamaa lisäminuuttia kahden Brooken kanssa. Ridge evää pyynnön ja antaa Brookelle neuvon käskeä Nickin häipymään.

      • tyhjentävästä

        selostuksesta :)
        Eli en siis vielä menettänyt mitään...pitää muistaa huomenna katsoa...jospa se Brooke sitten tekisi jo valintansa :)
        Jos en aivan väärin muista niin eikös se Nickin valinnut tässä vaiheessa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe