Mitä keskiviikkona tapahtui?

mie vaan

Löytyiskö Rhannalta tai joltain muulta ystävälliseltä sielulta selostusta keskiviikon 23.5. tapahtumista? Videointi meni mynkään. Kiitos etukäteen!

2

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rhanna

      Keskiviikko 23.5.07

      Bel Airissa Taylor miettii kuinka rauhalliselta hänestä tuntui Nickin kanssa Marlinilla, huolimatta hänen viimeaikaisista tuskistaan. Sitten he kaatuivat sängylle ja Brooke löysi heidät. Stephanie tuo Taylorille kahvia ja kysyy kuinka tämä päätyi tälläiseen tilanteeseen. Taylor on hiljaa, mutta tunnustaa sitten että jotain kauheaa on tapahtunut. Hän kertoo Stephanielle että tapasi Hectorin drinkin ääressä. Juottiko Hector Taylorin humalaan ja käytti sitten hyväkseen? Stephanie kysyy. Itseasiassa, Taylor selittää, Hector piti häntä silmällä. He tapasivat satamassa paikassa nimeltään Chuck's. Stephanie sanoo tietävänsä paikan, koska oli siellä kerran Nickin kanssa. Stephanie arvelee Taylorin juoneen kunnolla. Taylor sanoo kyllä, koska hän oli järkyttynyt Feliciasta. Hän veikkaa Stephanien olevan murskana. Stephanie sanoo että on ok, koska Felicia on nyt paremmassa paikassa. Mikä tahansa muu paikka olisi parempi kuin tämä, Taylor sanoo. Stephanie kehottaa Tayloria juomaan lisää kahvia ja kertoo kuinka Bridget päästi Nickin vapaaksi ja lähetti tämän pysäyttämään häät. Stephanie on ajatellut että Taylor olisi onnellinen ettei Ridge nainut Brookea. Taylor sanoo ettei sillä ole väliä. Stephani on eri mieltä; hänestä on vain ajankysymys ennenkuin Brooke menee yhteen Nickin kanssa ja sitten Taylor voi lunastaa paikkansa Ridgen vaimona ja moraalisena oppaana. Taylor sanoo olevansa eksyksissä. Stephanie sanoo auttavansa, koska tietää Taylorin ja Ridgen kuuluvan yhteen. Ei, Taylor väittää.

      Stephanie kysyy mitä Taylor on tehnyt, koska hän on varma ettei se voi olla pahempaa kuin mitä Brooke on tehnyt. Taylor ei usko sen jälkeen mitä teki tänä iltana. Hän murehtii sitä kuinka paljon on juonut Ridgen jätettyä hänet, ja tämä ilta olipahin. Hectorin täytyi lähteä, joten tämä antoi Chuckille hänen avaimensa ja rahaa taksiin. Se oli silloin kun hän huomasi "miehen", istumassa siellä, aivan yhtä eksyksissä kuin hänkin. Se oli alkoholi, mutta mies tiesi mitä hän tunsi. Kuka se oli? Stephanie kysyy. Taylorista tuntuu että Stephanie saattaa vihata häntä jos hän kertoo kuka se mies oli, mutta Stephanie sanoo ettei koskaan voisi vihata enkeliään, Tayloria. Taylor sanoo olleensa juovuksissa ja ettei löytänyt Chuckia, joten hän meni sataman poikki miehen kämpille. Seuraava asia jonka hän tietää, hän oli miehen käsivarsilla ja he kaatuivat tämän sänkyyn. Mutta mitään ei tapahtunut. Joten se oli vain joku kaveri, Stephanie arvelee. Ei, Taylor vastaa, se oli Nick! Stephanie on järkyttynyt! Hän miettii miten tämä pystyi tapahtumaan, ja olettaa että Taylor halusi loukata Ridgeä kun tämä meni takaisin Brooken luo. Taylor ei ole varma; hän sanoo Stephanielle että Nick kertoi hänelle löytäneensä Ridgen ja Brooken Brooken sängystä, joten Nick ajatteli Brooken valinneen Ridgen. Mutta sitten Brooke tuli ja sanoi Nickin tulkinneen kaiken väärin. Ja siitä syystä Nick oli Chuck'sissa, Stephanie arvelee. Taylor sanoo ettei odottanut Nickiä sinne, mutta halusi puhua jollekin joka ymmärtäisi mitä hän tuntee. Stephanie vastaa että tämä on suuri hairahdus tuomittavaksi, mutta ajattelee silti että he voivat korjata sen. Hän lupaa Taylorille että huolehtii kaikesta.

      Ridge on yhä Brooken talolla yrittäen löytää Catherineä vahtimaan lapsia. Kun hän jättää tälle viestiä, Bridget tulee sisään. Ridge kysyy etsiikö Bridget Nickiä. Bridget sanoo että näki jackien auton lähtevän ja kysyy miksi Ridge on täällä. Ridge pyytää bridgetiä vahtimaan lapsia, jotta hän voisi etsiä tämän äidin Kippari Kallen veneeltä. Bridget olettaa sen tarkoittavan että hänen äitinsä valitsi Nickin, mutta Ridge sanoo ei. Muttas inä olet täällä, Bridget huomauttaa, ja äiti on Nickin kanssa. Hän kysyy onko tämä joku virheellinen yritys Ridgeltä voittaa hänen äitinsä takaisin. Tuskin, Ridge vastaa. Bridget ajattelee että Ridgen pitäisi antaa hänen äidilleen ja Nickille hieman yksityisyyttä, mutta Ridge ei ajattele niin. Hänellä ei ole nyt aikaa tähän, mutta hän oli sängyssä Brooken kanssa ja Nick marssi ilmoittamatta sisään. Bridget kysyy valitsiko äiti Ridgen. Brooke ei sanonut sitä, Ridge vastaa, mutta... Joten et ole varma, Bridget arvelee. Bridgetistä sen, että hänen äitinsä on nyt Nickin kanssa, pitäisi kertoa Ridgelle jotain. Se kertoo hänelle että Bridget haluaa luopua Nickistä helpolla, Ridge vastaa. Mutta nyt hänen täytyy pukeutua, joten hän toivoo että Bridget voisi vahtia lapsia. Bridget pyytää Ridgeä odottamaan. Hän tietää Ridgen käyneen läpi tänään paljon, myös Felician menetyksen. Ridge sanoo tarvitsevansa vaimoaan. Brooke ei ole vaimosi, Bridget muistuttaa. Bridgetistä hänen äitinsä ja Nickin tunteet toisiaan kohtaan ovat liian voimakkaita taistella, joten hän pyytää Ridgeä hyväksymään ettätällä oli mahdollisuus ja antaa hänen äitinsä olla Nickin kanssa. Ridge ajattelee Bridgetin huolenpidon olevan suloista, mutta tämä on väärässä. Ridge pyytää Bridgetiä vahtimaan lapsia kunnes hän tulee takaisin Brooken kanssa. Bridget pyörittelee silmiään katsoessaan kun Ridge lähtee.

      Pian sen jälkeen, Dante saapuu Dominickin kanssa. Bridget sanoo ettei Danten olisi tarvinnut tulla, etenkin kun se merkitsi vauvan viemistä ulos näin myöhään, mutta Dante sanoo Bridgetin soiton kuulostaneen siltä kuin se olisi ollut SOS-kutsu. Sitäpaitsi, Bridget teki hänelle palveluksen, koska Dominick ei halunnut nukkumaan. Tämä oli pojan ensimmäinen yö ilman Feliciaa, Bridget huomauttaa. Dante sanoo että laittoi vauvan urheiluautoonsa ja ajeli ympäriinsä ja Dominick oli ulkona kuin valo. Sitten hän kysyy mitä on meneillään, arvellen että se on toinen kriisi Brooken kanssa. Kuka muukaan? Bridget vastaa, huomauttaen että hänen äitinsä ei ole vielä valinnut Ridgen ja Nickin välillä. Bridgetistä tämän hulluuden on loputtava. Dante kysyy mitä Bridget tuntee; jonkinlaista kohmeutta, Bridget vastaa. Dante sanoo sen vievän aikaa. Bridget sanoo että voi hyväksyä tämän itse, mutta ei voi hahmottaa miksi hänen äitinsä ei tee valintaa jos haluaa olla Nickin kanssa. Hän selittää että Brooke ja Nick ovat Shady Marlinilla, mutta myös Ridge on siellä. Bridget kertoo Dantelle että hänen äitinsä ja Ridge olivat sängyssä kun Nick näki nämä. Joten hänen äitinsä meni selittämään, mutta Ridge seurasi. Bridgetistä Ridgen täytyy ymmärtää että Brooke ja Nick kuuluvat yhteen. Sitten hnä menee laittamaan vauvan nukkumaan; kun Bridget palaa, hän kertoo Dantelle että katsottuaan Dominickiä, hän voi ymmärtää Ridgen taistelun perheestään. Vaikka Ridge rakastaa lapsia, Dante sanoo, tämä ei ole aina ollut hyvä Brookelle. Bridget on samaa mieltä. Tästä syystä Bridget haluaa Brooken ja Nickin yhteen, Dante sanoo. Mitä haluan, Bridget sanoo, on että äiti on onnellinen. Bridget on myös ajatellut Hopea, ja sitä kuinka hänen äitinsä ja Hope voivat luottaa Nickiin. Bridgetistä nämä ansaitsevat sen. Dante kiittää Bridetiä tämän tekemästä uhrauksesta äidilleen.

      Marlinilla Nick pyytää Brookea tekemään valintansa. Nick kysyy tarvitseeko hänen toistaa Brookelle tämän vaihtoehdot, mutta Brooke sanoo ei ja alkaa suudella Nickiä. Brooke sanoo rakastavansa Nickiä, mutta hän haluaa myös olla herkkä. Nick sanoo Brookelle että Ridgellä on koko perheensä mihin nojata. Brooke tietää sen, ja tietää myös että Nick haluaa hänen menevän eteenpäin. Nick haluaa Brooken olevan rehellinen hänelle ja itselleen. Brooke väittää että hän on, tai vähintään yrittää olla, mutta tämä on ollut hämmentävä päivä, etenkin Bridgetille. Nick sanoo Brookelle ettei Bridget ole koskaan ollut selvempi kuin nyt ja että heidän ei tarvitse enää kiistää mitään. Juuri silloin, Ridge tulee sisään ja näkee sotkuisen sängyn. Hän arvelee ensin että Nick on "lohduttanut" hänen vaimoaan. Ex-vaimoa, Nick sanoo. Brooke yrittää hyssytellä Nickiä, joka sanoo että on pahoillaan, mutta ei voinut vastustaa. Mutta sitten Ridge huomaa Taylorin kengät ja jakun. Hän tietää että ne eivät ole Brooken (mutta ei tunnista niitä Taylorin kengiksi ja jakuksi), mutta tunnistaa Forresterin designin. Vaikka ladyllä on hyvä maku vaatteissa, Ridge sanoo, naisen täytyy olla luuserti ollessaan Nickin kanssa. Ridge arvelee Nickin näyttäneen todellisen puolensa. Nick protestoi, mutta Ridge ajattelee ladyn lähteneen melko kiireellä, koska on jättänyt kengät jälkeensä.

      Brooke pyytää Ridgeä lopettamaan, mutta tämä jatkaa ja kysyy näkikö Brooke naisen. Oliko se jonkun toisen vaimo ja äiti? Ridge pohtii. Brooke sanoo Ridgelle että Nick oli loukkaantunut nähtyään heidät sängyssä. Loukkaantuneet ihmiset menevät lääkärille, Ridge sanoo, tai psykiatrille, mutta eivät käänny vieraan naisen tai jonkun halvan viinan puoleen. Hän tarjoutuu opastamaan Nickin Taylorin luo. Nick hillitsee itsensä ja sanoo että saattaa olla liian myöhäistä siihen. Ridge on samaa mieltä; hänestä tämä tapahtumien viimeisin käänne pitäisi tehdä Brooken valinnan helpoksi, koska tämä ilta on todistanut millainen mies Nick on. "Mennään", Ridge sanoo Brookelle kun kääntyy lähteäkseen, mutta Brooke ei seuraa. Ridge pyytää Brookea lopettamaan leikkimisen ja menemään, mutta Brooke vain katsoo ensin Ridgeä, sitten Nickiä ja sitten takaisin Ridgeen.

      • ap.

        Kiitos perusteellisesta selvityksestä, Rhanna! Olet aarre!:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe