Uskonnonopetuksella nuorten tuki

Nykynuoret ovat fiksuja

10

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tukea

      Miksi tukea nuoria uskon opetuksessa kun on olemassa Jumalallisuuden tietous! Tietous, ettei saa esimerkksi tappaa ja tapattaa niinkuin kristinuskon saatanaa jumalanaan palvellen tekee ja on tehnyt koko olemassa olonsa ajan.

      eesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin toimesta ja siten menetimme Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamatun joka oli Jeesuksen seuraajilla muisti tietoina. Nyt meillä on väärennetty raamattu johon on vaikea luottaa. Eihän kristinuskokaan luota sen yhdeksään (9) älä tapa käskyyn!!!

      Jeesus ei ollut saatanaa jumalanaan palveleva! Tuon tiedon esiin saamiseksi omasta sielustaan on oltava rehellinen itselleen ja Hänelle!
      Valtakunnassa ei ole uskovaisia. Sinne kun pääsevät vain he jotka tietävät!

      Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

      Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
      "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

      • agape

        aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä aromipesä


    • koskaan,,,

      Nuorissa ei ole koskaan ollut vikaa vaan opettajissa!
      Tässä on pitkästi juttua mutta tutustu ajan kans...
      =====

      Lapselta ei puutu Pyhä Henki eikä muutakaa Jumalallisuuksia.
      Ainoa mitä lapsesta ilmeisesti puuttuu kristittyjen mielestä on kristinuskon lapsen sielua turmeleva saatanallisus; sen saatanan jota jumalanaan palvelevat ja teoillaan 1700 vuoden aikana osoittanut.
      Jeesuksen seurajien joukossa oli oikeaoppisuuden tiedot mutta ne menetettiin kun kristityt, Paavalinkin tuella; saatanaa jumalanaan palvelevellen murhasivat Jeesuksen seuraajat.

      Ota tietoosi se, että lapsi on syntyessään niin "täydellinen" Jumalallisuudessaan; synnitönkin, ettei yhdenkään Jumalaa kunnoittavan saisi puuttua kasteilla jne lapsen kehitykseen.
      Raamattu ei ehkä tätäkään totuutta kerro koska raamattu ei ole ainoastaan Jumalan ja Jeesuksen sanaa vaan raamattuun on sekoitettu saatanan sanaa. Johan sen tosiseika todistaa sekin että monta tuhatta uskon suuntaa etsii siitä totuutta koskaa sitä raamatusta löytämättä. Raamatun väärennöksenä on ilmaisuja jotka tekee toisia, lapsiakin syntisiksi mutta ne ovat väärennöksien valheita koska raamatussakin, siinä väärennetyssäkin on tieto Jeesuksen sanoin, että Jumalan Valtakunta on lasten kaltainen - ELI TAATUSTI SYNNITÖN kuten lapsikin. Syyllistämällä lapsen syntiseksi kristinuskon herra, herra saatana yrittää saada aikaan harhautuksen siitä, että syntiä on taivaassakin ja voihan olla että tuohon harhautukseen on monet langenneet kun kristinuskon uskovisia on paljon ja osa jopa kiihko sellaisia!

      Lapsi ei ole kastamaton! Pane se totuus mielees. On yksi Jumalallisuuden kaste ja se on äidin lapsivesi kaste. Muut kasteet ovat saatanallisuuksien harhautuksia tai/ja uskovaisen rituaaleja joilla ei ole samaa Jumalallisuuden merkitystä.

      Ihminen syntyy kahdesti ja kuolee joko yhden kerran tai kahdesti.
      Ensimmäinen syntyminen on kun nainen tulee raskaaksi ja Jumalallisuuden tahdon sielullinen kehitys lapsessa alkaa.
      Toinen syntyminen on kun lapsi fyysillisesti tulee maailmaan.
      Ihmisen ensimmäinen kuolema on kun kehomme toiminta loppuu.
      Toinen kuolema koskee heitä joiden sielu ei pääse Jumalan Valtakuntaan; jota ei hyväksytä Valtakuntaan niin sen ihmisen sielu kuolee.

      Ja sitten lisää tietoa lapsista..

      Yhdeltäkään lapselta ei puutu mitään mikä on Jumalallista!
      Pankaa se mieleenne sillä se on armoton totuus!
      Lapsi on Jumalan luoma, omaksi kuvakseen Hän ihmisen loi ja SITÄ KUVAA EI VOI EDES KRISTINUSKO PARANTAA!!!
      Älkää ihmeessä pilatko lasta ja hänen sielunelämää kristinuskonkaan tuella!

      Aikuisesta ihmisestä ei kertakaikkiaan ole puhtaan Jumalallisen; synnittömän sielun opettajaksi ilman että turmelee lapsen sielun.
      Jumalallisesti asioita ymmärtäväinen korkeintaan ohjaa lastaan tietoisuuteen siitä, että lapsella on OMA henkilökohtainen elämänkirja (ei peritty tai jonkun harhaoppisen perisynti käsitteeeen liittyvä) sielussaan kaikkine elämän ohjeineen ja että sen ohjeista vanhempien kanssa keskustelemalla lapsen OMILLA ehdoilla; se lapsen Luojan antama Jumalallisuus pysyy mahdollisimman puhtaana ilman ulkopuolisten saasteita.

      Murhaajasta ei ole lasten eikä nuorten opettajaksi! Kristinusko on todiste tuosta asiasta että murhaaja kouluttaa murhaajia.
      On suorastaan vastuun tunnotonta ihmisiltä jättää lapsiaan sellaiseen paikan oppilaaksi jonka historia todistaa selvyydellä olevan saatanallinen. Murhaaja opettaa murhaamaan enemmän tai vähemmän rehellisesti. Tässä mielessä on koulujen opettajilla suuri vastaa ja yhteiskunnalla valitessaan opettajia virkoihin.
      Kukaan vastuun tuntoinen aikuinen ei jätä lastaan edes hetkeksi murhaajan seuraan mutta kristinusko on murhaajan maineensa niin hyvin piilottanut valheelisuuksien taakse, etteivät kaikki huomaa sen olemassa oloa vaikka se on eniten maailmassa murhannut ja murhauttanut ihmisiä.

      Jos joku naapurisi polttas jonku tai oman lapsen pihallaan noitana niin kohta olis koko kylä sen polttajan kimpussa. Mutta kun kristinusko satojen vuosien ajan kidutti ja poltti elävinä syyttömiä lapsiakin noitina noitarovioilla, niin johan kaikki saatanaa jumalanaan palvelevat ovat edelleenkin herra saatanan palvelijana uskossa häneen!!!
      Kertooko tuo totuus saatanan saastuttamille sieluille ketä jumalaan palvelevat, tuskin sillä niin helevetin paatuneita sielujakin valitettavasti on.

      Jeesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin tuella!
      Jeesus ei ollut saatanaa jumalanaan palveleva! Sen tiedon esiin saamiseksi omasta sielustaan on oltava rehellinen itselleen ja Hänelle!

      Jumala on!
      Jeesus on!
      Pyhä Henki on!
      Saatana on! (toimii kristinuskon herrana)
      Raamattu(ja) on väärennös!
      Helvetti on! (maanpäällinen, sen kristinusko on näyttänyt noitavainoissakin kaikkine helvetin tuskineen jne)

      =====
      Tuskaa tunteville tiedoksi, ettei kirkosta tai/ja uskonnollisista ryhmistä eroaminen ole Jumalasta ja Jeeseksesta sekä Pyhästä Hengestä eroamista.
      Ihmisille on syntyissään annetu henkilökohtainen sielu ja elämänkirja joten mitään kollektiivista
      pelastusta ei ole. Jokaisen lämänkirja tullaan Valtakunnassa aikanaan tutkimaan yksilönä eli millään uskonnollisilla sidonnaisuuksilla ei taivaaseen pääse. Ei etenkään saatanaa jumalanaan palvevilla ole sinne asiaa.
      On kuitenkin muistettava, että Jeesus kuoli heidän puolesta jotka ovat joutuneet tai mahdollisesti vielä joutuvat esivaltojen asettamien lain vuoksi tappamaan ja tapattamaan vastoin omaa tahtoa.

      Sen lain asettajat sen sijaan ovat heikoilla! Jos kaikkien synnit olis jo Jeesus sovittanut niin Jeesuksen ei olis tarvinnut vahvistaa Jumalan antamia käskyjä! Siis kristinusko saatanaa jumalanaan palvelevana johtaa harhaan kun väittää että kaikki synnit on Jeesus sovittanut.

      Kristinuskon jumalattomuutta osoittaa myös se, että keksi synnin. Väittää lapsen syntyvän syntisenä vaikka Jeesus on itse sanonut että lapset ovat Jumalan valtakunnan kaltaisia, eli synnittömiä!!! Samalla saatanallisuudella kristinusko yrittää osoittaa että taivaassa olis syntiä.

      Noin toimii harhauttava saatanallisuus.

      Sielullisesti monet ovat tuskissaan huomatessaan kristinuskon väärennetyn raamatun ja ennenkaikkea kristinuskon Jumalan ja Jeesuksen vastaisuuden olevan niin raskasta kannettavaa että tuntevat olevansa herran pelossa väärällä tiellä. Ja on selvyys että sellainen sielu on oikeassa sen kristinuskon oma historia murhaajana meille osoittaa että kristinuskon herra on herra saatana jota jumalanaan palvelevat kaikkien sitä ymmärtämättä.

      ============
      Joka tätä totuutta epäilee niin todistakoon kaikki kristinuskon tekemät, teettämät ja tukemat murhat Jumalan ja Jeesuksn tahdoksi vaikka väärennetyn raamatun UT:llä.
      ============
      Jumala ja Jeesuksen asialla oleva Jumallallisuuden tietoutta tuntevat eivät rakasta lähimmäistään murhaamalla hänet hengiltä!

      Herratonta rauhaa! Eli vapaasti suomennettuna saatanallisuudesta vapaata päivää!

      • ei aromipesää

        siis hautuuko siinä mikään, mä olenkin ihmetellyt mihin se AROMIPESÄ joutu.
        Asiaan, kyllä Jumala on oikeudenmukainen ja siksi on niin mieletöntä kun maanpäällä ihmiset kiistelevät kenen usko voittaa ja kiisteliät ovat menossa viellä kuollessaan taivaaseen.
        Siellä se sota vasta taitaa ollakkin kun eivät maanpäälläkään osaa elää sovussa toistensa kanssa.


      • kuka vainosi
        ei aromipesää kirjoitti:

        siis hautuuko siinä mikään, mä olenkin ihmetellyt mihin se AROMIPESÄ joutu.
        Asiaan, kyllä Jumala on oikeudenmukainen ja siksi on niin mieletöntä kun maanpäällä ihmiset kiistelevät kenen usko voittaa ja kiisteliät ovat menossa viellä kuollessaan taivaaseen.
        Siellä se sota vasta taitaa ollakkin kun eivät maanpäälläkään osaa elää sovussa toistensa kanssa.

        opetuslapsia(aikuisia olivat kylläkin) jos muistat hän oli pahinpia solvaajia jne.Myöhemmin hänestä tuli yksi "opetuslapsista" en kirjoita asiasta enempää koska voit lukea sen raamatustasi.
        En nauranut ivaillen "aromipesä" vaan en nyt yhtäkkiä muista olisiko mitään mainosta tullut niin useasti kuin aromipesää.


      • sotkuinen

        juttu. Lue vaikka erään viestin vastukset.

           Vale on vale
        vaikka...... 15.6.2007 klo 10.26


           Vale on vale vaikka valehtelija olis kristinusko!
        Uskokaa rehellisesti eikä valehtelemalla.

        Kristinuskon herra on selvyydellä herra saatana.

        Kristittyjen joukkossa on yksilöitä joilla on sielullinen tietous Jumalan ja Jeesuksen tahdon suhteen mutta vaikenevat edeen sivistyksen tuojan "miekan" pelossa!

        Ei kai olis herraa palvelevilta liikaa jos pyytää että palvelkaa sitä herraa rehellisesti saatanana yrittämättä varastaa sille herralle Jumalan ja Jeesuksen tahdon etuja.

        Väärennetyssäkin raamatuissa on Jumalan antama ja Jeesuksen vahvistama älä tapa käsky moneen kertaan niin pitäshän tuo totuus olla selvyys saatanaakin jumalanaan palvelevillekkin että saatana on kristinusko herra jota jumalanaan palvelvat.
        ========
        Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
        Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
        ========

        Herraa ei valita vaan siihen pakotetaan sillä syntyessäsi olet Luojan antaman Jumalallisuuden
        sieluusi saanut ja siitä eroon päässyt/joutunut pakkokasteilla, ruumiin lihan syömisellä, ruumiin veren juomisella jne jne...

        Jokaisen olis jo aika ymmärtää, ettei lännestä murhaten, raiskaten, ryöstäen jne tuotu saatanallisuuden sivistys voi olla Jumalaa ja Jeesusta tahdon mukaisuutta.

        Uskoa saa vaikka aidan seipääseen mutta Jumalan ja Jeesuksen nimissä valehteleminen on saatanallisuutta vaikka sitä tekis itse kristinuskon herra!


        kristinuskon
        lähimmäisen rakkaus 15.6.2007 klo 12.00


           kristinuskon lähimmäisen rakkaus tappaa ja tapattaa, rakastavat saatanallisesti murhaten.


           Paavali
        nojoo... 16.6.2007 klo 08.15


           Paavalin kirjeet eivät ole ainakaan kokonaisuudessaan Paavalin kirjoittamia.
        Niitä ovat saatanaa jumalanaan palvelevat ihmisen muuttaneet moneen kertaan.
        Paavali perustama uskonto on erillainen kuin Jeesus opettama Jumalan ja Jeesuksen tahto ja se tulee suurella selvyydellä esiin kristinuskon eri yhteyksissä.
        Kristinusko, joka teoillaan on osoittanut palvelevan herra saatanaa jumalanaan on käyttänyt Paavalin Jeesuksen seuraajilta saamia tietoja hyväkseen mm. väärentääkseen raamattua niin saatanalliseksi kuin se on mahdollista tunnettujen tietojen pohjalta tavalla joka muistuttaa Jumalan ja Jeesuksen sanaa mutta joka todellisuudessa oli saatanallisuuksien saamista ja lisäämistä raamattuun.

        Kristinusko murhasi Jeesuksen seuraajia Paavalin tuella. Ehkä Paavalin antaman tuen ansiosta Paavali sai palkkioksi itsensä raamattuun heidän jumalan sanan kirjoittamiseen raamattuun. Tosin kristinusko väärensi ja muutteli Paavalin tekstejä ja lopulta murhasi Paavalin jotta totuus ei tulis jukisuuteen.

        Jumalan Sanan tarkkaa raamatun käännöstä EI voi olla kun aitoa Jumalan Sanan Raamattua ei ole edes ollut kirjoitetussa muodossa! Miten sellaisesta tekee aidon, alkuperäistä vastaavan kopian kun alkuperäistä Jumalan Sanan Raamattua ei ole!!!
        Väärennöksien tekemisiin on tarvittu paljon valheellisuuksiin uskovia tai/ja saatanaa jumalanaan palvelevia!

        Ihmiskunnalla oli mahdollisuus saada Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamattu mutta kun saatanaa jumalanaan palveleva kristinusko Paavalinsa tuella murhasivat Jeesuksen seuraajat niin menetimme sen! Jeesuksen seuraajilla oli Jumalan ja Jeesuksen Sanaa muisti tietoina ja siksi kai saatananpalvelijat heidät murhasi!!!!


           niinkö uskot
        vai... 16.6.2007 klo 12.21


           Niinkö uskot vai luuletko!
        Paavalin kirjeet eivät ole ainakaan kokonaisuudessaan Paavalin kirjoittamia.Niitä ovat saatanaa jumalanaan palvelevat ihmisen muuttaneet moneen kertaan.
        Paavali perustama uskonto on erillainen kuin Jeesus opettama Jumalan ja Jeesuksen tahto ja se tulee suurella selvyydellä esiin kristinuskon eri yhteyksissä.
        Kristinusko, joka teoillaan on osoittanut palvelevan herra saatanaa jumalanaan on käyttänyt Paavalin Jeesuksen seuraajilta saamia tietoja hyväkseen mm. väärentääkseen raamattua niin saatanalliseksi kuin se on mahdollista tunnettujen tietojen pohjalta tavalla joka muistuttaa Jumalan ja Jeesuksen sanaa mutta joka todellisuudessa oli saatanallisuuksien saamista ja lisäämistä raamattuun.

        ===
        & Sopii sinunkin miettiä kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

        Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!


           just joo
        ja silleen 16.6.2007 klo 19.54


           Tuska ja ahdistus jokaiselle sielulle, joka
        ei tottele 16.6.2007 klo 13.50

        Totuutta.

        ###
        Tuollainen komento on tarkoitettu saatanaa jumalanaan palveleville!
        Jumala ja Jeesus ei pakota ketään. Kristinuskolla ei kai muuta ookkaan kuin pakotteita!
        -kakko kastoi suomalaisia tuodessaan murhaajan sivistyksen suomeen, raiskasi, ryösti jne edelleen osoittaen jo silloin saatanan herrakseen jota edelleen jumalanaan palvelelee pakkkastaen lapsiakin...
        ###

        (Rom 2:1-11) Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja.

        Ja me tiedämme, että Jumalan tuomio on totuuden mukainen niille, jotka senkaltaista tekevät.

        ###
        Kristinusko on murhannut ja murhauttanut todennäköisesti satoja miljoonia osoittaakseen herrakseen saatanan. Mitä se on oikeudettu Jumalan ja Jeesuksen tahtoa opettamaan kun itsekkään ei osaa edes älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa!?!
        ###

        Vai luuletko, ihminen, sinä, joka tuomitset niitä, jotka senkaltaisia tekevät, ja itse samoja teet, että sinä vältät Jumalan tuomion?

        ###
        Kristinusko on tuominnut todennäköisesti satoja miljoonia kuolemaan murhaamalla heidät. Tuomio on Jumalan Valtakunnan oikeus!
        ###

        Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?

        ###
        Edelleen, saatanaa jumalanaan palvelevat opettaa saatanallisuuksia...
        ###

        Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi, hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan":
        niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän,
        mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.

        ###
        Kristinuskon tuollaiset koreilut opetettava käytännössä. Kristinusko rakastaa lähimmäisiä hengiltä. murhaamala!
        ###

        Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen;

        ###
        Jokaisen ihmisen mutta ei saatanaa jumalanaan palvelevat noin ajattele käytännössä!
        ###

        mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee sitä, mikä hyvä on, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle!

        Sillä Jumala ei katso henkilöön.

        ###
        Asetat ilmeisesti itses Jumalan asemaan tuntemarta Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
        ###

        Jumala Isämme on lupauksensa mukaan luvannut siunata jokaista, joka uskoo hänen sanaansa raamattuun ja tekee sen mukaisesti.


        ###
        Raamattu on väärennetty niinkuin kristinuskokin on valheellinen.
        Totuus se on Jumalan ja Jeesuksen tahdon totuuskin!

        Kenen puolella uskot kristinuskon olleen Jeesuksen seuraajienkin murhaajana?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani
        kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)
        ####


        Jumala Isämme on lupauksensa mukaan luvannut siunata jokaista, joka uskoo hänen sanaansa raamattuun ja tekee sen mukaisesti.


        ###
        Raamattu on väärennetty niinkuin kristinuskokin on valheellinen.
        Totuus se on Jumalan ja Jeesuksen tahdon totuuskin!

        Kenen puolella uskot kristinuskon olleen Jeesuksen seuraajienkin murhaajana?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani
        kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)
        ####

        tulee
        muistaa 17.6.2007 klo 09.03


           Tulee muistaa, että saatanaa jumalanaan palvelevien oppien armo on vain tyhjä ja arvoton lupaus. Kristinusko väärennetyn raamatun kera sekä maailmassa suurimpana älä tapa käskyn rikkojana on herrakseen herra saatanan valinnut.


        Väärennettyä
        oppia kerrot 17.6.2007 klo 14.18


           Raamattu on väärennetty joten väärennettyä oppia kerrot


           on se totuutta
        mutta... 17.6.2007 klo 19.02


           On se totuutta mutta kenen totuutta?!!!
        Kyllä esimerkiksi niin lapsiraukoillakin oli murhe huomisesta ja ylihuomisestakin jotka menettivät kristinuskon murjaahan murhatessa heitä elättävät vanhemmat. Sellaisella saatanallisuudella se ruotsista kristinusko ja sen saatanallisuuden sivistys meille tuotiin murhaten, raiskaten, ryöstäen jne jne...
        Älä tapa ja muutkin käskyt eivät ole saatanaa jumalanaan palvelleille itselleen koskaa olleet varteen otettavia oppeja käytännössä! Eli kristinusko herra on herra saatana ja sitä jumalanaan palvelevat.
        ====================================
        Kristinuskon herra on herra saatana.
        Joka toisin väittää todistakoon kaikki kristinuskon tekemät, teettämät ja avustamat satojen miljoonien ihmisten murhat Jumalan ja Jeesuksen Tahdoksi raamatun UT:llä!
        Älä tapa käsky on Jumalan asettama ja Jeesuksen vahvistama.
        ====================================
        Jeesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin toimesta ja siten menetimme Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamatun joka oli Jeesuksen seuraajilla muisti tietoina. Nyt meillä on väärennetty raamattu johon on vaikea luottaa. Paavalinkin kristinusko murhasi ja siten Jumalan ja Jeesuksen todelliset kunnoittajat tietävät kristinuskon herraksi herra saatanan joka rakastaa ihmisiä älä tapa käskyn vastaisesti murhaamalla heidät, älä tapa käskyn rikkojat ovat saatananpalvojia.


           ja vankkurit kulkee
        ja niiden mukana 17.6.2007 klo 19.04


           sinun lempilapsesi sarvipää

           kristityillä
        on tapana 17.6.2007 klo 21.09


           Kristityillä on tapana aina pistää omat saatanallisuudensa toisten kannettavaiksi. Milloin ei ole muita syytettviä niin juutalaisia voi aina lutherinkin mielestä syyttää.
        Ja heidän opit olet perinyt, ehkä se on perisyntiä! Testaa kenelle olet sielus antanut:

        Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

        Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä kristinuskon tekemiä ja teettämiä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!



        Noniii!
        Kirjoittanut: nythän.. 15.6.2007 klo 15.45



           Nythän tuli markkinat vaikka eilen oli toripäivät!

        Ensinäkin, nimittelet minua saatanaksi vaikka sinullakaan ei näköjään ollut muuta kuin likaiset sanasi sitä osoittamaan, eli:
        olet rikkonut käskysä joka sanoo näin: älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi.
        En ede vihjase, että anteeksi tulee pyytää rikkomuksiaan koska se on harvoin kuin harhautettu krisititty siihen pystyy saatanaa jumalanaan palvelevana.

        Toiseksi, lopetan kun minut siihen pakotetaan ja itse tahdon lopettaa. Kristinuskon miekkaa en tottele niin kauankuin minussa henki pihisee ja voimia riittää.

        En pane pahaksi jos seuraavan kerran kirjoitat kantasi ilman henkilökohtaisuuksia sillä en minäkään ole henkilökohtaisuuksin aloituta tehnyt.

        Ja ennenkaikkea, perustele väärennetyllä raamatulla jos voi kantai niinkuin aloituksessa pyysin vai joko tunnustit herrasi:
        ========
        Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
        Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.          


        jos tuntisit
        niin et... 15.6.2007 klo 20.51


           Niinpä.
        Jumalan ja Jeesuksen Tahdon tuntijoilla on varmuudella tieto siitä ettei kristinusko toimi sen tahdon mukaan.
        Yhtä suuri on varmuus siitä että kristinuskon herra on herra saatana ja sen herran on kristinusko teoillaan enemmän kuin selvyydellä 1700 vuoden ajan osoittanut mutta murhatuksi tulemisen pelosta ihmiset eivät ole uskaltaneet olla rehellisiä itselleen ja Jumalalle ja Jeesukselle.


        jaaa...
        no tuota.. 15.6.2007 klo 21.41


           Kaikki kurhat ovat osoituksia saatanallisuudesta.
        Kukaan Jumalan ja Jeesuksen tahdon mukaan toimiva ei tapa eikä tapata vapaaehtoisesti.

        Jeesus kuoli heidän puolesta jotka ovat syntiin pakotettuja siis ei kaikkien syntien puolesta niikuin harhauttaja opettaa.

        Raamattu on väärennys ja sitä tulee tutkia varovaisuudella koska siinä ei ole kaikki tekstit ja koska siihen on lisätty saatanallisuuksia.

        Kristinusko on saatana jumaloiva Jumalan ja Jeesuksen kieltäjä. Se se on osoittanut koko olemassa olonsa ajan murhaamalla ja murhauttamalla ihmisiä Jeesuksen seuraajista alkaen Paavalinkin tuella...


        Varmaan
        on niin 15.6.2007 klo 22.53


           Mutta kristinuskon toimiessa murhaajana ei ainakaan kristinusko paljoo nöyristele.
        Vaan heillähän onkin saatana jumalanaan.


           En ole
        mutta... 16.6.2007 klo 08.02

           voitko vastata
        rehellisesti 16.6.2007 klo 06.41


           oletko saatananpalvoja?


        niinpä...
        niin.... 16.6.2007 klo 11.02


           Mutta sillä on vain vähän aikaa jäljellä. saatana kahlitaan 1000 vuodeksi.

        ####
        Totta!
        Se saatana on nyt vielä voimissaan mutta kristinuskon saatanallisuuden eduksi valehtelevat saavat huomata mitä edessä on!
        Kannattee olla valveilla asioiden sunteen.
        ####

        Mutta Jeesus tuli ja teki tyhjäksi saatanan työt. Nyt kuka hyvänsä Joka menee Jeesus ovesta sisälle saa voiman tulla Jumalan lapseksi.

        ####
        Väärin, jos tulkitsen sinua oikein!
        Jeeesus ei kärsinyt kaikkien puolesta kuten saatanallisuus opettaa vaan Jeesus kärsi heidän puolesta jotka ovat tullee PAKOTETUKSI tekemään syntiä. Syntiin pakottajaa ja sen tukijoita ei Jeesus kärsimyksillään lunastanut. Jos olis sen tehnyt ei Jeesuksen olisi tarvinnut käskyjä vahvistaa!!!! Yritä ymmärtää se!
        ####

        Raamattu vakuuttaa, että saatana on alistettu ihan tavallisen uskovan jalkojen alle:

        ####
        Raamatun sisältöön ja sanomaan tulee suhtautua varovasti sillä se on väärennetty.
        Muista se aina!
        ####

        Uskomalla Jeesukseen saat synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.

        ####
        He saavat synnit anteeksi jotka ovat pakotettuja syntiä tekemään. Sellaisia ovat esim. sotilaat jotka pakotetaan lailla ja kristinuskon opetuksilla murhaamaan lähimmäisiään vastoin omaa vakaamusta ja usein oman henkensä pelastamiseksi. Heidät Jeesus armahtaa mutta heidän esimiehet, valtaa saatanallisesi käyttäviä ei Jeesus pelasta!
        ####



           En ole mutta kristinusko on ja on se teoillaan oittsanut. Tutki rehellisenä sen historia niin tajuat sen.
        Suuret murhat jopa omia uskovaisia murhaten joihin kristityt ovat syyllistyneet:
        - Jeesusta seuranneiden murhat Paavalinkin tuella
        - mustasurma
        - ristiretket murhineen
        - pakanavainot murhineen
        - noitavainot murhineen
        - intiaanien murhat
        - orjakauppojen aikaiset murhat
        - etelä amerikassa tehdyt murhat
        - kristinuskon poliittisin perustein suorittama murhat
        (esimerkiksi suomen sisällissota 1918)
        Siis satoja vuosia jatkuneet ihmisten murhaamiset kristinuskon taholta.

        Jos tutkit vaikka satoja vuosia kestäneiden noitavainojen faktaa niin uskoisin, että jos sinulla on hitunenkaan Jumalallisuutta sielussasi niin huomaat kuinka kristinusko esim. lapsia kidutten ja sitten elävinä noitarovioilla polttaen osoitti sinullekkin teoillaan herrakseen herra saatanan. Saatanallisuuttaan ei itse pääpirukaan olisi voinut selvemmin osoittaa kuin mitä kristinusko osoitukset olivat.

        Kun tue totuus sinulle selviää niin olet jo selvillä mihin olet matkalla...

        Vastaa tähän
        jos olet rehellinen 16.6.2007 klo 08.06


           Rehelliset eivät jätä tähän kysymykseen rehellisesti vastaamatta:

        Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

        Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
        Tässä ei ole taktiikkasi tyylistä kieroilua vaan selvyys johon sinun tulee vastata kaikkien heidän silmien alla joita olet täällä saatanallisuuden taktiikallasi päähän potkinut.



           Ei Jeesus
        ollutkaan... 16.6.2007 klo 14.09


           Ei totisesti Jeesus ollutkaan ihmisiä vastaan vaan kristinusko herransa kans se oli joka on murhannut maailmassa todennäköisesti satoja miljoonia ihmisiä älä tapa käskyjen vastaisesti jotta sinäki ymmärtäiset kuka on herrana kristinuskossa.

        Eli edelleen tämä kysymys on sielussasi kysymyksenä:

        Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)


           raamatun
        mukaan 16.6.2007 klo 12.01


           Raamatun mukaan ihminen on syntinen mutta väärennetyn raamatun mukaan palvellaankin useimmiten saatana jumalana. Johan se kristinuskon oma historia osoittaa selvyydellä.

        On turha vierittää kristinuskon aikaan saannoksia toisten niskaan. Se taktiikka on kristinuskolla aina ollut ja syyllisiä oli aikanaan juutalaisetkin ilmeisesti sen vuoksi kun Jeesus oli juutalainen... ja Lutheri oli myöskin avoimesti ja rehellisesti juutalaisten vihaaja...


        edelleen
        on oikeus 16.6.2007 klo 15.27


           Edelleen on oikeus vain Jumalalla!
        Vai luuletko sinä, että Jumala ja Jeesus käskee ja kieltää tappamiset???
        Luuletko todella että He olisivat niin ristiriitaisia päätöksissään että kieltävät ja käskevät tappamaan????
        Vain saatanaa jumalanaan palvelevilla on sellaisia kuvitelmia oman nahkansa pelastamiseksi! He eivät tunne älä tapa käskynkään Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.


           Lue koko
        luku.. 16.6.2007 klo 17.22


           Lue koko luku ja ymmärrä sen sisältö!
        Siinä ei ole annettu lupaa tappaa ja tapattaa ja ei etenkää kristinusolle edes pikkuasten noittina polttamiseen!

        Saatanallisesti voi mitä tahansa tulkita mutta tuossa ei ole Jumalan ja Jeesuksen tahdon lupaa älä tapa käskyn rikkomisiin.

        Älä tapa käsky koskee kaikkia, niin valtioita kuin ihmistäkin ja kristinuskokaa ei ole sen suhteenkaan saanut mitään eri vapautta!

        Vain Jumalalla on oikeus tappaa ja tapattaa tai määrätä tapettavaksi.
        Sen oikeuden Jumala piti itsellään suojatakseen meitä pahaa esivaltaa vastaan. Ellei Jumala olis niin tehnyt olisi sellaisten esivaltojen kuin Hitlerin, Stalinen, Husseinin, kristinuskon jne murhaaja esivaltojen jumalattomuudet Jumalallisia ja niinhän ei voi olla koska älä tapa käsky koskee kaikkia ilman mitään muita ehtoja kuin mitä Jumala itse määrää.


        tapa--tapa- tapa
        tuo toistosi 16.6.2007 klo 20.07


           on jo vakavaa laatua.sinuna pelkäisin jos tumma pakuvaunu pysähtyy pihaasi....


        teoissa
        osoitukset 16.6.2007 klo 21.23


           Onko pinna kireellä kun joutuu puolustamaan murhaajaa ja murhauttajaa!
        Aika ylivoimanen tehtävä etekin kun tietää älä tapa käskyn ja se tarkoituksen.
        Valtakunta seuraa sinuakin.


        tuntomerkit sopii
        pahalle... 16.6.2007 klo 21.27


           Kirjoitit:
        "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

        Noista tuntee kristinuskon!!!
        Todennäköisesti satoja miljoonia murhannut ja murhauttanut on saatanaa jumalanaan palveleva.
        Jeesus ei ollut kristitty ja hänen seuraajatkin kristinusko murhasi Paavalin tuella.


           murhaaja
        on aina,, 17.6.2007 klo 09.08


           Murhaaja ja murhauttaja on aina älä tapa käskyn rikkojana Jumalan ja Jeesuksen tahdon rikkoja. Eli kristinuskokaan ei ole tuossakaan mielessä väärennetyn raamatun kera enempää kuin saatanaa jumalanaan palveleva.
        Saatanaa jumalanaan palvelevalla on saatanallisuuden opit.
        Jumalaa ja Jeesusta vihaavat tekevät ja teettävät Heidän nimissä syntiä ja tulevat paikkansa saamaan omassa helvetissään.
        Saa herra saatanan lupauksiin luottaa mutta pettymys tulee vastaan joten varautukaa murhaajan seurassa siihen.


        Kaikki
        --------------- 17.6.2007 klo 14.20


           Kaikki murhaajat ja murhauttajat ovat saatanaa jumalanaan palvelevia


           älä viiti johtaa
        ----------- 17.6.2007 klo 19.04


           Älä viiti johtaa toisia harhaan!

        On se totuutta mutta kenen totuutta?!!!
        Kyllä esimerkiksi niillä lapsiraukoillakin oli murhe huomisesta ja ylihuomisestakin jotka menettivät kristinuskon murjaahan murhatessa heitä elättävät vanhemmat. Sellaisella saatanallisuudella se ruotsista kristinusko ja sen saatanallisuuden sivistys meille tuotiin murhaten, raiskaten, ryöstäen jne jne...
        Älä tapa ja muutkin käskyt eivät ole saatanaa jumalanaan palvelleille itselleen koskaa olleet varteen otettavia oppeja käytännössä! Eli kristinusko herra on herra saatana ja sitä jumalanaan palvelevat.
        ====================================
        Kristinuskon herra on herra saatana.
        Joka toisin väittää todistakoon kaikki kristinuskon tekemät, teettämät ja avustamat satojen miljoonien ihmisten murhat Jumalan ja Jeesuksen Tahdoksi raamatun UT:llä!
        Älä tapa käsky on Jumalan asettama ja Jeesuksen vahvistama.
        ====================================
        Jeesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin toimesta ja siten menetimme Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamatun joka oli Jeesuksen seuraajilla muisti tietoina. Nyt meillä on väärennetty raamattu johon on vaikea luottaa. Paavalinkin kristinusko murhasi ja siten Jumalan ja Jeesuksen todelliset kunnoittajat tietävät kristinuskon herraksi herra saatanan joka rakastaa ihmisiä älä tapa käskyn vastaisesti murhaamalla heidät, älä tapa käskyn rikkojat ovat saatananpalvojia.


        kuka
        se on 17.6.2007 klo 21.57


           Kuka se on?
        Oletko vaihtanut herraa vai ottanut miestä väkevämppää?

        Testaa ketä palvelet:
        Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
        Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
        Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

        Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
        Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
        "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

        Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia kristinuskon tekemiä ja teettämia murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!


           Vale on vale
        vaikka...... 15.6.2007 klo 10.26


           Vale on vale vaikka valehtelija olis kristinusko!
        Uskokaa rehellisesti eikä valehtelemalla.

        Kristinuskon herra on selvyydellä herra saatana.

        Kristittyjen joukkossa on yksilöitä joilla on sielullinen tietous Jumalan ja Jeesuksen tahdon suhteen mutta vaikenevat edeen sivistyksen tuojan "miekan" pelossa!

        Ei kai olis herraa palvelevilta liikaa jos pyytää että palvelkaa sitä herraa rehellisesti saatanana yrittämättä varastaa sille herralle Jumalan ja Jeesuksen tahdon etuja.

        Väärennetyssäkin raamatuissa on Jumalan antama ja Jeesuksen vahvistama älä tapa käsky moneen kertaan niin pitäshän tuo totuus olla selvyys saatanaakin jumalanaan palvelevillekkin että saatana on kristinusko herra jota jumalanaan palvelvat.
        ========
        Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
        Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
        ========

        Herraa ei valita vaan siihen pakotetaan sillä syntyessäsi olet Luojan antaman Jumalallisuuden
        sieluusi saanut ja siitä eroon päässyt/joutunut pakkokasteilla, ruumiin lihan syömisellä, ruumiin veren juomisella jne jne...

        Jokaisen olis jo aika ymmärtää, ettei lännestä murhaten, raiskaten, ryöstäen jne tuotu saatanallisuuden sivistys voi olla Jumalaa ja Jeesusta tahdon mukaisuutta.

        Uskoa saa vaikka aidan seipääseen mutta Jumalan ja Jeesuksen nimissä valehteleminen on saatanallisuutta vaikka sitä tekis itse kristinuskon herra!


        Isä Jumala minua ahdistaa, enkä löydä ulospääsyä siitä. Roomalai kirjessä sanotaan. että tuska ja ahdistus jokaisen osa, joka pahaa tekee. Olen tehnyt pahaa sen tunnustan. Anon kuitenkin anna kaikki minun syntini anteeksi Poikasi Jeesuksen nimessä ja veressä. Samalla pyydän tule Jeesus ja aterioi kanssani minunkin sisimmässäni. Jos rukoilit kanssani tuon rukouksen tarkoittaen myös mitä anoit, niin kaikki sinun syntisi on nyt anteeksi annettu.

        radio Deistä http://www.radiodei.fi/index.php?sid=115

        ja tv 7:sta joka näkyy hyvin netissäkin .

        http://tv7.maxinetti.fi/index.php


           Kristitty vai nimikristitty
        faktoja 18.6.2007 klo 19.46


           Väität että kristinusko teki sitä ja tätä pahaa, mutta väite on epämääräinen ja perusteluja ei tästä ketjusta löydy, mutta sen sijaan pakonomaista väitteiden toistelua, melko vainoharhaista inttämistä, kuin levy olisi juuttunut samaan uraan pyörimään.

        Ei kristinusko itsessään ole syy ihmisten pahoihin tekoihin, vaan se, että he eivät ole tunteneet todella Jumalaa eivätkä hänen tahtoaan noudata. Nämä ensisijaiset Kristuksen käskkyt ovat "Rakasta Jumalaa yli kaiken, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

        Ihmiset, syntiset nimikristityt ovat eri asia. Jos kuuluu kirkkoon, ei se tee ihmisestä vielä Jeesuksen seuraajaa. Ei maailmanhistorian kauheudet selity noin yksinkertaisesti, että kristillinen usko on syypää kaikkeen. Eniten hirmutekoja 1900-luvulla tekivät antikristilliset ihmiset, kuten idässä tapahtui, kun uskonnot kiellettiin, NL:ssä Stalinin johdolla, miljoonia uhreja, ja kristinuskoa vihaavat natsit jne. Tosin nämäkin saattoivat olla näennäisesti kristillismielisiä.

        Ymmärrätkö että kristinuskoa saatettiin käyttää usein vain naamiona pahuudelle, niin tekivät ihmiset joilta puuttui aito elävä usko Jeesukseen, joka opetti rakkautta, rauhaa, täydellistä väkivallattomuutta. Hän ei milloinkaan kehottanut väkivaltaan vaan olemaan tuomitsematta ja armelias ja anteeksiantava. Hän toi armon opin maailmaan.
        Suuret kirkot, jotka liittoutuivat maallisen vallan kanssa, toimivat erilaisten maallisten hallitusten kanssa yhteistoiminnassa. Tosi kristitty karttaa kaikkea pahantekoa, tosi kristitty pyrkii seuraamaan Jeesuksen opetusta ja esimerkkiä.

        Aitoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus. Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali. Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka. Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.





           olet kilven kiillottaja
        et tosin ainoa 18.6.2007 klo 20.37


           Väität että kristinusko teki sitä ja tätä pahaa, mutta väite on epämääräinen ja perusteluja ei tästä ketjusta löydy, mutta sen sijaan pakonomaista väitteiden toistelua, melko vainoharhaista inttämistä, kuin levy olisi juuttunut samaan uraan pyörimään.
        ###########
        Kristinusko on soittanut samaa valehtelijan levyään 1700 vuotta ja sinä iniset muutaman viikon aktiviteetistani! Ettei vaan oli oma lehmäs ojassa...
        Kristinuskon vainoharhojen uhrireiksi on joutunut satoja miljoonia mutta kuinka usein olet niitä syyttömiä uhreja muistanut???
        ##########

        Ei kristinusko itsessään ole syy ihmisten pahoihin tekoihin, vaan se, että he eivät ole tunteneet todella Jumalaa eivätkä hänen tahtoaan noudata. Nämä ensisijaiset Kristuksen käskkyt ovat "Rakasta Jumalaa yli kaiken, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".
        ########
        Kristinusko ja Paavali murhasivat Jeesusksen seuraajat ja siitä se alkoi... Noitavainot, pakanavainot, ristiretket jne jne ja tiedät hyvin kuka oli asialla ja jos sielussasi on murunenkaan Jumalan ja Jeesksen tahdon siementä niin tiedät syyllisen!
        ########

        Ihmiset, syntiset nimikristityt ovat eri asia.
        ########
        Kristinuskolla on yli 3000 eri kristinuskon suuntaa joten teillä riittää mahdollisuuksia syyttää toisianne kilpeänne kiillotellessa. Saatanalla on helppo hallita teitä eripuraisia väärennettyä raamattua 24.000 eri tavalla tulkitsevia sielullisesti sokeita.
        #########

        Jos kuuluu kirkkoon, ei se tee ihmisestä vielä Jeesuksen seuraajaa.
        #########
        Ei niin ja silti ne jaksaa palvella saatanaa jumalanaan!! Eli tunnustat itse tahtomattasi että pakkokasteet, ripit että pääsee vihille jne jne ovat ihmisten sielujen turmeltumisia.
        ##########

        Ei maailmanhistorian kauheudet selity noin yksinkertaisesti, että kristillinen usko on syypää kaikkeen. Eniten hirmutekoja 1900-luvulla tekivät antikristilliset ihmiset, kuten idässä tapahtui, kun uskonnot kiellettiin, NL:ssä Stalinin johdolla, miljoonia uhreja, ja kristinuskoa vihaavat natsit jne. Tosin nämäkin saattoivat olla näennäisesti kristillismielisiä.
        ########
        Se, että Stalin, Hitleri, Hussein jne jne ovat syyllistyneet murhaamisiin ja suuriin Jumalan ja Jeesuksen älä tapa käkyn rikkomisiin ei tee kristinuskon yhtäkään murhaa oikeudetuksi!
        Ja joka aino kristinuskon tekemä ja teettämä murha on saatanan herraksi tunnustamista, sen saatanan jota jumalanaan palvelee.
        ########

        Ymmärrätkö että kristinuskoa saatettiin käyttää usein vain naamiona pahuudelle, niin tekivät ihmiset joilta puuttui aito elävä usko Jeesukseen,
        ########
        Ymmärrän toki, ja sen kristinuskon käyttämä naamari ei ole sen onnistuneempia edes silloin kun Jeesuksen seuraajia murhasi Paavalin tuella, tai esim, nyt parasta aikaa kun USA:n sotilaspapit rukoilevat saatanaltaan voimia murhaaja sotilailleen Irakissa murhaamaan lapsia, naisia ja miehiä.
        Eli monenlaisia ova kristinuskonkin saatanallisuuden naamiot!
        ########

        joka opetti rakkautta, rauhaa, täydellistä väkivallattomuutta. Hän ei milloinkaan kehottanut väkivaltaan vaan olemaan tuomitsematta ja armelias ja anteeksiantava. Hän toi armon opin maailmaan.
        ######
        Kristinusko todellakin rakastaa lähimmäisiä, murhaamalla! Omia uskovaisiakin, lapsiakin kiduttaen ja sitten noitarovioilla elivänä polttaen!!! Revi siitä totuutta kristinuskon saatanallisuuden lähimmäisen rakaudesta!
        ########

        Suuret kirkot, jotka liittoutuivat maallisen vallan kanssa, toimivat erilaisten maallisten hallitusten kanssa yhteistoiminnassa. Tosi kristitty karttaa kaikkea pahantekoa, tosi kristitty pyrkii seuraamaan Jeesuksen opetusta ja esimerkkiä.
        ########
        Sitä se on kun kaksi tai useampia saatanaa jumalanaan palvelevaa orkanisaatiota tekee yhteis työtä yhteisen edun puolesta!
        ########

        Aitoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus.
        ########
        No mitä sinä odotat pakkokasteista ja pakkouskosta syntyvän!!! Sielullisesti Jumalan ja Jeesuksen tahdon tuntemattomia saatanan palvelijoita, palvelevat saatanaa jumalnaan kuten todistettu on!
        #########

        Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali.
        #########
        Hän oli sitä mutta Hän; siis Jeesus on älä tapa käskynkin vahvistanut joten minä en sinuna puhusi tuntevasi Jeesustä sielullisesti. Kristinusko seuraa Jumalaa ja Jeesusta vain etsiäkseen uusia mahdollisuuksia toimia heitä vastaan! Kristinusko on periaatteessa rikkonut kaikkia käskyjä vastaan saatanaa jumalanaan palvelevien tuella.
        ########

        Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka.
        #######
        Monet ovat sitä tehneet 1700 vuoden aikana ja Jeesuksen seuraajista lähtien ovat joutuneet sen sanoman takia kuolemaan.
        Uudessa testamentissain on kaikki käskyt Jeesuksen vahvistamina joten aloita niistä kun seuraavan kerran etsin jotain opittavaa ja opeta se kristinuskollekkin!
        #######

        Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.
        ########
        Kuinka monta sataa miljoonaa pitää viellä kristinuskon saa olla mukana murhaamassa ja murhauttamassa että tajuat saatana tahdon olevan kristinuskon tahdon?
        Jos olet asiasta erimeltä niin osoitta UT:llä jokainen kristinuskon tekemä ja teettämä murha Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi.

        Ellet (väärennetyn) raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
        #############################


        itoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus.
        ########
        No mitä sinä odotat pakkokasteista ja pakkouskosta syntyvän!!! Sielullisesti Jumalan ja Jeesuksen tahdon tuntemattomia saatanan palvelijoita, palvelevat saatanaa jumalnaan kuten todistettu on!
        #########

        Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali.
        #########
        Hän oli sitä mutta Hän; siis Jeesus on älä tapa käskynkin vahvistanut joten minä en sinuna puhusi tuntevasi Jeesustä sielullisesti. Kristinusko seuraa Jumalaa ja Jeesusta vain etsiäkseen uusia mahdollisuuksia toimia heitä vastaan! Kristinusko on periaatteessa rikkonut kaikkia käskyjä vastaan saatanaa jumalanaan palvelevien tuella.
        ########

        Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka.
        #######
        Monet ovat sitä tehneet 1700 vuoden aikana ja Jeesuksen seuraajista lähtien ovat joutuneet sen sanoman takia kuolemaan.
        Uudessa testamentissain on kaikki käskyt Jeesuksen vahvistamina joten aloita niistä kun seuraavan kerran etsin jotain opittavaa ja opeta se kristinuskollekkin!
        #######

        Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.
        ########
        Kuinka monta sataa miljoonaa pitää viellä kristinuskon saa olla mukana murhaamassa ja murhauttamassa että tajuat saatana tahdon olevan kristinuskon tahdon?
        Jos olet asiasta erimeltä niin osoitta UT:llä jokainen kristinuskon tekemä ja teettämä murha Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi.

        Ellet (väärennetyn) raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
        #############################


    • tarvitaan

      Kristinuskoon ei kukaan tule!
      Kristinuskoon koulutetaan, jopa pakkokoulutetaan ja kierosti pakotetaan jo lapsesta. Suvuille kuuluvia perinteitä vaalitaan vaikka helvettiin ollaan menossa!!!!

      Periikö ja peritkö sinä vanhemmiltasi sielullisuuden?
      Kuka on velvollisnen kunnioittamaan lapsen oikeuksia Luojan antaman sielullisuuden pitämiseksi omana?
      Mitä sinä nuorena haluat itse sielun tulevaisuuden suhteen päättää?
      Onko oikein että saatanaa jumaloivaksi voidaan pakko-ohjata ihmisiä jo lapsesta?

      Jokainen ihminen syntyy Luojan antamien elämän ohjeiden ja oman, henkilökohtaisen (ei kollektiivisen) elämänkirjan kanssa Jumalallisuus sielussaan.

      Kristinusko kaikessa murhaajan ja murhauttajan saatanallisuudessaan tuhoaa ihmisen ja pakkotoimin riistää ihmisestä kaiken Jumalallisuuden. Maailman murjaajista, Jumalan antaman ja Jeesuksen vahvistaman älä tapa käskyn rikkojista on arviolta 3/4 osaa kristittyjä. Millään uskonnolla ei ole oikeutta tappaa tai tapattaa joten murhaaja uskonnollisuudet ovat jumalakseen saatanan valinneet. Kenet sinä valitset itsellesi, lapsillesi.. toisille?

      Kukaan ei synny ja kristinuskon palvelukseen murhaajaksi, se pakkokoulutetaan.
      Kukaan ei synny lasten kiduttajaksi ja lasten noitina polttajaksi vaan se pakkokoulutetaan.
      jne
      jne...
      Se pakkokouluttaja on kristinusko joka miekalla pakkokastoi suomalaisiakin saatanallisuuteen.
      Se tappoi pakkokasteesta kieltäytyjät. Nälkiintyneenä se söi murhattujen ruumiin lihaa ja juotti ruumiin verta.
      Se raiskasi.
      Se ryösti.
      Se varasti.
      jne...
      Se kutsu itseään sivistyneeksi ja oppiaan sivitykseksi! Ja vieä tänäänkin nuorille kouluissakin opetetaan sitä sivityksenä!!
      Herää miettimään asiaa Jumalan ja Jeesuksen tahdon mukaisesti jos sinulle viellä on hitunenkaan Luojan antamaa Jumalallisuutta sielussasi!

      Ja saatanaa edelleenkin jumalanaan palvelevat kutsuvat tätä kaikkea kristinuskon sivistykseksi ja sitten ihmettelevät miksi nuoret tekee jumalattomuuksia vaikka itse heitä kouluttavat!!!
      Ymmärtäkää nuoren, ehkä vielä Luojan antaman Jumalallisuuden sielussaan omistavien tuskaa!!!!

      Onko se sinulle vieläkin sivistystä?
      Onko se sama saatanan sanan tuoja sinulle herrana jumalas edelleen?
      Onko se raamatun väärentäjän sivistys puolustuksen arvoinen muille kuin saatanaa jumalaanaan palveleville?

      Pidätkö lapsesi niin arvokkaina, että järjestät heille Jumalan ja Jeesuksen tahdon koulutuksen? ...jos niin miksi ihmeessä heitä saa saatanallisuuden pakkokoulutukssa kouluttaa kouluissa vaikka seuraukset tunnemme???

      Sen sivistyksen tuoja murhasi Paavalin tuella Jeesuksen seuraajat ja siitä syystä emme saaneet Jeesuksen seuraajilla muisti tietona ollutta Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamattua.
      Sitä saatanallisuuden sivistystä palvellaan edelleen nöyränä ymmärtämättä saatanaa kritinuskon jumalaksi.
      Sitä samaa saatanaa jonka koulutettavaksi monet antaa lapsensa ja sitten valittaa että kun nuoret ovat niin jumalattomia!
      Sitä samaa saatanaa joka opettaa älä tapa käskynkin mutta samaan aikaan on sotilaspappina rukoilemassa saatanalta murhaaja sotilaille voimia ja menestystä murhatessaan lapsia, naisia ja miehiä.
      Sitä samaa saatanaa jolta puuttuu täysin Jumalan ja Jeesuksen tahto ja sen on murhaajanakin osoittanut.
      Sitä samaa saatanaa joka on kristinuskon herra tänäänkin joka rakastaa lähimmäisiä hengiltä saatanallisesti.

      Kumpi on ihmiskunnalle ja etenkin lapsille parempi, kristinuskon sivistys vai Jumalan ja Jeesuksen tahto?

      Jeesus ei ollut kristitty.
      Jeesus ei tappanut ja tapattunut.
      Jeesus opetti ja osoitti rakkautta mutta ei tappamalla.
      Jumalaa ja Jeesusta seurataan kristinuskossakin, etsivät uusia mahdollisuuksia ja keinoja Jumalan ja Jeesuksen vastaisuuksiin ja se on kautta aikojen näkynyt kristinuskon historiassakin ja tämän päivän toiminnassakin. Se edelleen pakkokastaa lapsia kun lapsia tulee siunata, se tappaa ja tapattaa kun Jumalan ja Jeesuksen tahto on älä tapa käskyssä jne jne...

      Usko on uskoa saatanaan jumalana ja ilmeisesti se saatana on heille jumala jotka sitä jumaloivat.

      Jumalan ja Jeesuksen tahdon sieluunsa saaneet eivät usko.
      Eivät usko edes kristinuskon murhaajan sivistykseen.
      He tietävät Jumalan ja Jeesuksen tahdon älä tapa käskynkin suhteen.
      Jumalan ja Jeesuksen tahtoa noudattavien sielut elää Jumalallisuuden Tietona heidän sieluissaan.

      Ihminen syntyy kahdesti ja saa Jumalallisuuden kasteen; yksi kaste:
      /Ensin lapsi syntyy raskauden alkaessa ja silloin lapsi saa Jumalallisuuden sielun, elämän kirja ja elämäm ohjeet.
      /Toinen, siis se uudelleen syntyminen tapahtuu kun lapsi tulee pois äidinsä kohdusta Jumalallisen kasteen saaneena äidinsä lapsivedessä.

      Ihminen kuolee kerran tai/ja kahdesti.
      /Ensimmäinen kuolema on kun fyysilliset toiminnot kehossa loppuu.
      /Toinen kuolema koskee heitä joita Valtakunta ei kelpuuta taivaaseen. Joka eläessään hylkää Jumalan ja Jeesuksen tahdon, kuolevat sielullisesti; "...sen sielun on kuoltava."

      Kuoletko sinä kahdesti?
      Saako jälkeläisesi itse valita varttuessaan sielunsa tulevaisuudesta?
      Vai määräätkö sinä heidän sielusen tulevaisuuden?
      Vai onko saatanallisuuden saatava pakko päättää nuorten puolesta nuoren sielun tulevaisuudesta?
      Saako nuori itse päättää jos haluaa pitää Luojalta saamansa Jumalallisuuden vain onko se pakko vaihtaa kristinuskon saatanallisuuksiin?

      Eikö jokainen ole omalle jälkeläiselleen velvollinen antamaa hänelle kuuluvat oikeudet valita tiensä? Jos niin on, niin miksi ihmeessä tuhoamme omien jälkeläisten sielun tulevaisuuden? Siksikö, että vanhempamme tuhosi meidän sielun mahdollisuudet? Eikö juuri se ole se kristinuskon perisynti!?!

      Kysymyksiä on loputtomiin ja useimmiten kaikkiin niinhin on selvä vastaus:
      Jumalan ja Jeesuksen tahto sekä sen käytännössä kunnoittaminen. Se ei ole kaikilla tiedossa vaikka niin usko;vat.
      Mutta sitä todella etsivä löytää sen jos pitää rohkeuden ja tahdon lujana. Sen löytäneellä on jätettävänä ehkä arvokkain perintö tuleville sukupolville, sitä ei kutsuta perisynnyksi niin kuin kristinusko tuon synnin keksijänä on saatanallisuutensa esille tuonut.

      Herran rauhaa! Vaapaasti suomennettuna; saatanallisuudesta vapaata päivää.

    • urb.pag.

      mukaan kristittyjen uskonnollisten opettajien antama muita uskontoja tai uskonnottomuutta koskeva tieto ei ole puolueetonta.

    • Matti E Simonaho

      The Gospel of Simon AIO

      O. I own My Body, and in My body is My Mind, and in My body is My Soul,
      My Soul was given to me by My Cod and by The Kingdom of Souls,
      My Soul is the youngest Soul in My Tree of Life, and it is also the oldest Soul, in My Tree of Life,
      and in a body of A Child, I am the youngest one of My Holy Family, by The Book of Life,
      and In My Holy Family, My Mother is the only existing Holy Mother by The Book of Life,
      and in My Holy Family, My Father is the only existing Holy Father by The Book of Life.
      My Soul is connected to My Personal Kingdom of Souls that is My Tree of Life,
      My Personal Kingdom of Souls is built of all of My Ancestors Souls prior Me,
      to The First Holy Mother and to The First Holy Father in My Tree of Life,
      and My Personal Tree of Life, is connected to The Kingdom of Souls,
      with all Holy Mothers and all Holy Fathers of all time since The Creation,
      to witch all are conneted to by time, my brothers and sisters by The Kingdom of Souls,
      The Kingdom of Souls, and everything connected to it, is The See of The Kingdom of Souls,
      and The See of The Kingdom of Souls, is connected to My Cod, The Creator of all. A.

      If anyone outside My Personal Holy Hertige by mind point out My Holy Heritage
      to something or someone else, that is outside The See of The Kingdom of Souls;
      He is a deceiver and he is not of The See of The Kingdom of Souls.

      http://kivi.suomalaiset.org/whitestone.pl?nayta=thebookofyourkingdom

      • Matti E Simonaho

        Yksikään lapsi ei synny ruotsalaiseksi, eikä yksikään lapsi ole kristinuskoinen syntyessään. Pakko-ruotsi on pakko-kristinuskon jatke joka alkaa siitä että HE sanoivat; "Me olemme syntyneet syntisiksi ja olemme perisyntisiä" - sen tunnustuksen HE antoi esi-vanhemmillemme. ME ja HE ei ole koskaan sama.

        Se joka on syntisenä syntynyt ja on syntinen ja perisyntinen, ei löydy tapahtumaketjun lopusta (ME), eikä sen keskeltä (ME), vaan tapahtumaketjun alusta (HE).

        Maksamme kaksinkertaista pakko-veroa. Kohta on pakko erota molemmista, koska yksikään lapsi ei saa kuolla ruotsalaistettuna (HE), eikä yksikään lapsi saa kuolla ristittynä (HE); Isa (Jeesus) on ristin taakan puolestamME kantanut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe