colt sytkäri

että ottaa päähän

Ystävät kalliit. Tiedätte varmaan, että Colt sytkäri oli ennen kuningas kertakäyttö sytkien alalla. Mutta nyt laatu mennyt alas kuin lehmän häntä. Rissa pyörii huonosti jää jumiin eikä tahdo syttyä. Hinta on kuitenkin kallis muihin verrattuna(jotka yleensä toimii). Haluaisin kommenteja tähähän mielen ilmaisuun

51

23471

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulta tulitikuilla.

      No se on kattos vaa sellanen asia, että maailmassa on tuo vaatimustaso noussu aikasta lailla. Ennen se Colt sytkärikin riitti vallan mainiosti. Nykyään ei mikään riitä kenellekkään. Samanlailla se valmistetaan, kuin ennenkin. Samassa muitten sytyttimien taso on noussut ja ero toimivuudessa pienentynyt. Eli summa summaarum Colt on yhtä hyvä, kuin ennenkin.

      • kele1

        kyllä se vaan on taivahan tosi että Colt sytkäreiden laatu on laskenut,2 viikkoo ja saat räpsytellä urakalla eikä mitään tapahdu.Veikkaan että haettu katteita ja valmistus siirretty kiinaan ja lopputulos on mikä on.Olen ahkerasti lähetellyt täysiä mutta syttymättömiä Coltteja maahantuojalle takas ja taas lähdössä 1 viikon vanha sytkä takas,aina tullut uusia tilalle.Vanha sanonta että ainut hyvä mikä tulee idästä on aurinko pitää vaan paikkansa.Olen varmaan mulkku mutta kyllähän rahalle pitää vastinetta saada,ei kai kukaan syydä rahojaan mihinkään olemattomaan tai toimimattomaan.


      • riuttala76

        No en nyt tiedä välillä oon Lidlistä ostanut edullisen 3 sytkärin pakkauksen mut ne kestää niin huonosti et kyllä mä oon yleensä päätynyt viimeaikoina siltikin aika ostamaan yhden Coltin sytyttimen.


    • rullan!!!

      pyörimis ongelma... nii se on lapsi lukko oletko huomannut että rullaa pitää ennen pyöräytystä painaa alaspäin jonkin verran!!!! niin siis se on lapsi lukko ei sen kummempaa toki voi jollekin aiheuttaa ongelmia mutta lähinnä tarkoitettu ongelmallisiksi lapsille ettei talot ja ihmiset siinä samalla pala turhaan!!!!!! :)

    • 123

      kyl se vaan ennen oli parempi..ennen kesti pitkään vähällä kaasulla,nyt ei edes varoita,kun loppuu..sitte on kaikki mailman suojat ilmestyny,jotka imevät kaikki roskat taskun pohjalta väliin ja ei syty.paska mikä paska.

    • sitten..

      KÖYHÄ!? kyllä minulla on varaa pari sytkäriä ostaa

    • voisaa

      Voih!!!! nyt on asiat huonosti!!! mitä voimme tehdä ja palauttaa elämämme laadun? se on pienestä kiinni se! antaa toisten kuolla ja nähdä nelkää ja vaikka mitä. mutta COLT!

    • luutu

      Voi olla,
      missä lie niitä nykyään sitte tehdään..
      Jos ne tehtaat viedään jonnekin kehitysmaahan jossa on halpaa työvoimaa,
      ne voidaan tehdä puolihuolimattomasti,
      ja niissä aineissakin,
      josta ne tehdään,
      voidaan pihistellä..
      Sama juttu uusien Volvojen kanssa,
      ne tehdään jossain missä lie ympäri maailmaa,
      eivätkä taida olla sen turvallisempia verrattuna muihin uusiin autoihin..

      • luutu

        Kuten siis ennen..


    • Ex Colt

      Saman huomasin kun viikko sitten ostin uuden coltin. Eihän sillä tee yhtään mitään, sormet verillä saa raapia ja hyvällä tuurilla voi jopa syttyäkin.
      Jatkossa ostan halpis sytkäreitä jotka taitaa toimia paremmin tuo ennen niin hyvä colt.

      www.altadis.fi. osoitteesta pitäisi löytyä maahantuonti lafkan tiedot mutta edes web sivut ei toimi.

      Kyllä nyt harmittaa.

      • kysyjämiesku

        paljon se coltti makso?


      • ririiii55555

        ota se lapsi lukko pois :D


      • Anonyymi
        ririiii55555 kirjoitti:

        ota se lapsi lukko pois :D

        Vittu miten


    • tupakoitsia

      niin mutta paljonko se vittu maksaa????

    • HINTA!!!!!!!!!!!!!!!

      colt maksaa noin 2 e täällä rovaniemellä

    • dormistyir

      Nykyään on coltit paskoja. Pudotin vahingossa yhen coltin sytkän metrin korkeudest ja se räjähti. Siis päsäys kuulu ja osat lens. Onnex ei ollu paljoo kaasuu dd

    • Colt mies

      Sen lapsilukon saa pois vääntämällä esim ruuvimeisselillä.

    • jk

      vai niin

      • Tukeva Ex

        Tänään loppu coltista kivi ennen kuin kaasu, normi käytössä, ei ole koskaan aikaisemmin käynyt... Kyllä on aika vaihtaa merkkiä.


    • ostin coltin

      niinkuin aina ennenkin kun on ollut riittoisa ja hyvä sytkä. vähän järkytyin kun ennen 6-8mk ja myöhemmin vähän hinnannoususta kärsinyt (1,7-1,9e) sytkä maksoikin vaihtoehtoisesti 3,2e neon värisenä tai 2,9e kumi pinnotteisena ja r-kioskilla ei ainakaan ollut vanhaa perusmallia edes saatavilla. Päivän päästä alkoi sytyttäminen olla työn takana, koska sytkä ei "iskenyt kipinää" kunnolla ja kahden päivän päästä luovutin ja heitin (peukku kipeänä) sytkärin menemään. Olikohan "sunnuntaikappale" vai näinkö kaikki menee päin persettä laadultaan, mutta samalla hinta nousee ja nousee. Myyjä myöhemmin sano että hänen sytkänsä on toiminut hyvin... Oliko sunnuntai kappale meikäläisellä.... Kokemuksia??

    • Sytyttää

      Eikös täytettävä sytkäri olisi parempi?

    • Ergi

      Haistakaa joku ei täytettävä toimi!

    • mulkunnokka

      bicin sähkösytkäri itellä käytössä ja toimii kuin unelma :3

    • geulii

      jos niiqu oddaa siid sen lapsilukon irdi ni sil voi geulia! Niigu menee govembaa gu derbi? es ja colt foeva!

    • MARLBOROMAN

      Ostin juuri C-lighterin, eli sama mikä toi 5-vuotta vanha Colt. Uudessa logona pelkkä coltin logo, vanhassa kun luki isolla, että COLT ja liipasimessa myös. Sytkäreissä ei mitään eroa, molempien pohjassa lukee ihan vain MADE IN FRANCE. Muovin, metallien ja viimeistelyn laatu ei ole ainakaan huonontunut. Hinta oli alle 2 euroa joten en köyhdy paljoa. Tuon sytkän voi uudelleen täyttää.

    • Varma tuli

      Coltin sytkärit ovat nykyään todella paskoja!! Ennen vanhaan sytkäri poikkeuksetta hävisi ennenkuin kaasu loppui. Tänään heitin 4 kappaletta coltteja roskiin, kun kaasu loppui kuin bilteman sytkäristä konsanaan!!! Tosin bilteman sytkäreitä saa coltin hinnalla 10 kappaletta! Molemmat vituttavat aivan yhtä paljon, kun on sytyttämässä tulta vaikka saunan uuniin. Legendaarinen sytkäri on nykyään täysi susi! Kertokaa löytyykö kertakäyttösytkäreistä vielä toimiva merkki! Kiitos! PS. Ei oo parista eurosta kiinni sytkärin osto, vaan haussa toimiva sytytin!!!

    • Hiltifani

      joo olen vaihtanut merkkiä juuri tämän takia, en jaksa vikoja.
      vaihda sinäkin, ehkä hinnat tippuu jos sytkäri ei mee enään niin hyvin kaupaksi, ja ehkä sitä paranneltaisiin.
      Käytän itse tällähetkellä Hilti sytkäriä, toimii hyvin.
      muuten tiedoks et luulen ettei näitä Hiltin sytkäreitä saa juuri mistään, saan Hilti sytkäreitä tutultani ilmaiseksi, hän kuulemma saa niitä ilmaiseksi, eikä tarvi niitä.
      minä olen saanut niitä vasta kaksi, joten ei paljosti kokemusta.
      syy tähän miksi tuttuni antoi kaksi sytkäriä johtuu siitä kun viimeksi tapasimme niin hän näki kun renkkasin colt sytkäriäni, kun ei se toiminut. hän antoi sitten autostaan ne.

    • Möhäri

      Coltit on vain legendaarisia. Mutta ite siirryin BIC-sytkiin jo 4 vuotta sitten, kun huomasin niiden olevan laadukkaampia ja riittoisampia. Niillä pienillä ei tee mitään, mutta ne isot rullalla olevat on loistavia ja lapsilukkokin on kuin tehty poistettavaksi...

    • Essu2

      Moi, Ostin Coltin 3 päivää sitten ja tein eilen tilastoja ja tulos on: keskiarvo, että syttyy on 7,9 yritystä ja 4 kerralla ei syttynyt 20 yrityksellä (sitten tulitikku). Laskut tein n. 1 h välein. tv Essu

    • no colt

      laitettiin n.viikon vanha colt sytkäri maahantuojalle takaisin kun herkesi toimimasta mutta eivät ole viitsineet mitään vastata mikä sytkän sielunelämään tuli.Aikaa siitä on mennyt jo viikkoja eli mitä tästä opimme?Kuuluu sarjaan:paskan myivät ja jos vastuun kanto on tuota luokkaa ei kannata heittää rahojaan paskaan vaan siirtyä toiseen merkkiin jotka toimii.

    • jepjep

      Osaako teistä kukaan kertoo colttejen ikää? Löysin nimittäin ulkonäöltään vanhan oloisen coltin(toimiva vielä!).Itse en muista ihan heti nähneeni tätä mallia. Eli tuntom; muovirunko nousee "piikiksi" kummallekkin puolelle kaasunapin ja tulisuojan väliin, tulisuojan raapan puolimmaiset alalaidat ovat pyöreäkulmaiset ja tulisuojan kiertää monta koristeviivaa. Jos joku osais kertoa miten vanha tapaus mahtanee olla?

    • pejpej

      70 luvulla tuli Coltteja myyntiin.
      Colt savukkeiden myötä.
      "Colt iskee miehen makuun" , mainostettiin telkkarissa.
      Ite polttelin Virginia merkkiä nurkan takana.
      Monet otsatukat nillä sytkäreillä on poltettu
      ja tikkuaskeilla kun tehtiin "ämmänpieruja"

      ko. sytkärin ikää en osaa sanoa.

    • sarana55

      pyöritä ratasta muutaman kerran vastapäivään, uskon että toimii taas normaalisti jos kaasua on ja kipinäkivi tallella.

    • vanha colt turusta

      mikä on vanhan coltin arvo jos toimii? koska mää löysin 2vanhan ajan colttia nurkista ja nyt huomasin molemmat toimii täysin sytkärin keräiliät jotka asuu turun lähistöllä kommatkaas niin jos vanhoi colttei ikävä niin voisin myyä toimii muuten niin helvetin hyvin :)

    • Näkii

      Juu Itellä On Tollanen COLT Lighter Made In France Vanhempaa Mallia Mitä noi kiinanpommit Ja vanhampi logo löytyy Jloten kysyisn minkä arvoinen tällainen vekotin oisi

      • Aiheeseen perehtynyt

        Tuntuu olevan ihan skeidaa nykyään. Entinen Colt friikki minäkin. Ei kest'ä ees paria viikkoa parin euron Coltti. Vaihdan merkkiä.


      • Sama mies
        Aiheeseen perehtynyt kirjoitti:

        Tuntuu olevan ihan skeidaa nykyään. Entinen Colt friikki minäkin. Ei kest'ä ees paria viikkoa parin euron Coltti. Vaihdan merkkiä.

        Ei näitä' vedätyksiä kukaan jaksa. Tuntuu et jengiä voi vedättää pelkällä maineella. Olil tuote mitä tahansa. Kun on hyvä brändi niin voi rahastaa. Onneksi on näitä nettipalstoja joissa jengi voi sanoa tuotteista suorat sanat.


    • Coltista vidduun

      Katos, muillakin kokemuksia. Kyllä on Coltin laatu muuttunut susipaskaksi ihan omienkin kokemuksien perusteella. Ennen stendari kesti sen puoli vuotta helposti ja silloinkin syynä oli aina kaasun loppuminen. Nykyajan Coltti kestää sen 2-4 viikkoa kunnes peukalot hellänä saa kiroillen heittää koko paskan seinään. Jos käy pieninkään tuulenviri niin peli on hävitty sillä hetkellä, siinäkin suhteessa laatu on laskenut kuin lehmän häntä.

    • sytkärikeräilijäasia

      ite hankin colt pocket sytkän siwasta makso 2e hyvin toimii tosi kombakti ja syttyy aina hyvi. coltteje ongelma on vain se että tuuli suojan ja flintin välissä on vähän tilaa niin jos suoja vääntyy tai väliin menee likaa muuten coltit ovat hyviä ja laadukkaita kunhan niitä käyttää oikein.

    • al62

      kaasu on vähentyny ainaki ennen kesti että ehti hukata ennen hyytymistä

    • Coltonpaska

      Kyllä ne coltit paskoja on nykyään Ite ostin turbogas 2 sytkän ja toiminut 2 vuotta ahkerassa käytössä eikä oo tarvinnut ku kerran täyttää

    • Anonyymi

      Vitun paskoja nykyjään

    • Anonyymi

      Nin se on kaikissa sytkäreissä.Osta takka sytytin toimii,merkistä viisi! Itse käytän tulitikkuja,ainoa mitä sytytän on kytilät haudalle 23.12 tai 24.12. joka vuosi jos terveenä ja yksin.

    • Anonyymi

      Minulla colt357 mangnum.Kun vetää liipasimesta niin aina syttyy mut palaa turhan nopeasti.

    • Anonyymi

      Ihan samaa olen huomannut! Nyt jo ties monesko Colt menossa ja taas jäi jumiin ja on niin kankea että sormet menee muusaksi kun ytittää pyörittää syttymään!

    • Anonyymi

      Olen ostanut nyt 4 Coltin sytkäriä puolen vuoden aikana, jokainen loppuu n. 2viikon jälkeen???? Ennen yksi kesti jopa puolivuotta??? Hinta edelleen kallis, EN OSTA Enää, halvemmalla saa elektronisia, kestävät kauemmin (3kpl)puolta halvemmalla. PITÄKÄÄ..... COLTINNE🖕🖕🖕🖕😡

    • Anonyymi

      Samaamieltä.Rissa on liian liukas.Vanha harmaa oli parempi.

    • Anonyymi

      Kaasua vähemmän kuin ennen. Ihan paska

    • Anonyymi

      Perseestä koko colt. Kestää vähemmän aikaa kun lidlin sytkärit.

    • Anonyymi

      Colt iskee miehen katuun ja naisen sänkyyn, sanottin ennen.

    • Anonyymi

      Tuli pitkästä aikaa uuden sytkän tarvetta ja vanhasta muistista päätin kokeilla taas vanhaa kunnon Colttia. No kotona jouduin ensi töikseni purkamaan tästä 2,5 euron investoinnistani koko yläosan auki. Metallisuojus, kipinäpyörä, ferrokivi ja sen jousi kokonaan irti sytkäristä, ja sahasin siinä joutessani myös sen tyhmän lapsisuojan irti rautasahan terällä. Sen jälkeen otin sytkärinkiven kärkipihtien väliin ja hinkkasin sitä Victorinoxin linkkarin viilanterää vasten, kunnes se alkoi oikeasti iskeä kunnon kipinää. Jouduin myös säätämään liekinkorkeutta paljon suuremmalle ohi sytkän turvalukon, koska tehdasasetukset olivat aivan liian pienellä. Coltti hädin tuskin toimi sellaisenaan, millaisena sen kaupasta toin. Kipinää ei meinannut tulla ja liekki aivan liian pieni .

      No nyt uusi Coltti toimii nätisti, kun laitoin sen uudelleen kasaan (miinus lapsilukko). Iskee kipinää ja ampuu lieskaa miehekkäästi. Mutta saakin jännätä, kauanko elämää piisaa, jos pitävät paikkansa nämä jutut, että niihin tankataan nykyään vähemmän kaasua, mitä ennen. Tarinan pointti: Näkyy Coltin/Djeepin laatu tosiaan laskeneen, kun asiakas joutuu ennen käyttöönottoa itse tekemään näinkin kattavan alkuhuollon ennenkö saa käyttöön otettua. Kasari-Coltin kun otit pakkauksesta ulos, niin heti toimi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe