Mayan Valtaamana

Qollu

Sanotaan että me kaikki ollaan yksilöllisiä sieluja ja sielusta sanotaan että sitä ei voi tuli polttaa eikä mikään muukaan tappaa millään tavoin, vaan että ollaan ikuisia. niin miksi meidän tulisi sitten mistään välittää jos kerran meillä ei ole mitään hätää minkään suhteen.. eli me voidaan vaan olla niinku halutaan koska meille ei voi mitään tapahtuu. Ja kaikki kärsimyskin matkallakin on vain väliaikaista joten siitä ei pidä häiriintyä, eikä sekään suoranaisesti kohdistu meihin.. eli onko tarvetta palvella jumalaa..

8

598

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Elävä kuollut

   Eivät munkitkaan varsinaisesti tee mitään minkään eteen. Siellä he jumittavat temppeleissään, elävät siivellä ja rukoilevat. Miksi emme ottaisi heistä mallia ja lakkaisi täysin reagoimasta mihinkään mitä tapahtuu. Sitähän valaistuminen on. Ei muutakuin neutraali hymy naamalla kestoilmeenä ja ihan sama jos joku pikkulapsi silpoutuu silmien edessä kolarissa. Mitä sinä olisit sille voinut, joten miksi edes reagoida.

  • metallicaana

   Yksilöitä olemme vain ihmis-kehollisuuuden kautta, todellisuudessa ihmiset ovat vain kuoria jotka sekoittavat kahden perus-hengen jingin ja jangin esiintymisen puhtaana, yksilöllisyys on siis vain itsekkään olevaisuuden tuomaa harhaa.

   Meillä ei yksilöinä jona me tunnemme itsemme (tietoisuuden tasosta riippuen) ole mitään osaa iäisyydessä(taivaissa,nirvanassa,valhalassa,etc.),sillä iäisyys on vain Hengen/Yhden (lopulta) kunhan jing ja jang pääsevät 'sopuun neuvotteluissaan'.

  • palvoa

   Jumalaa sillä Jumala voi antaa tuskaa myöskin sielulle.Jumalalle on kaikki mahdollista.

   • Nietzscheläinen apina

    Eli Jumala kiusaa, jos en kumarra Häntä? Vastenmielinen tyyppi!


  • mä taas

   Maya tähän liittyy?

  • krishnapriya

   Mainitsemasi ymmärrys on se perusturva. Mikäli kuitenkin haluat kehittää yksilöllisyyttäsi, Jumalasuhteellasi on merkitystä. Mutta tämä kaikki siis spirituaalisessa ulottuvuudessa. Mitään pakkoahan ei ole, on vain sinun oma halusi ja toiveesi.

   • Qollu

    sanoit: on vain sinun oma halusi ja toiveesi.. mut eiks halu ja toive ole sama kuin mieli ja mieli taas on osa ruumista. miks pitäis kuunnella mitä ruumis haluaa, eiks tärkein olis kehittää henkisyyttä niin silloin sielun tila parantuisi. miksi yrittää ruokkia mieltä joka ei voi tulla tyytyväiseksi jos vain ruokkii sitä aineellisella tasolla ei tapahdu henkistä kehitystä. moni on jo monia vuosia palvellu mieltänsä eikä se vieläkään ole tyytyväinen vaan edelleen se yrittää juoksuttaa toiveiden ja halujen perässä..


  • bhairava

   Jumala on totuus. Jumalaa palvelemalla silmät avautuu näkemään todellisuudessa nuo asiat mitä sanoit, ja kun sielu on vapaa, se luonnollisesti elää Jumalan lain mukaisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   454
   2350
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   130
   1280
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1092
  4. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   265
   1080
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   134
   1012
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   952
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   851
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   832
  Aihe