Kristinusko aiheuttaa pelkoa Papua-Uusi-Guinealaisessa heimossa

sekasorto

Heimolla ei ollut mitään ongelmia eikä ahdinkoa, kunnes kristityt tulivat ja kertoivat heille, että he ovat syntisiä ja väärässä, ja heidän tulee parantua uskomalla Kristinuskon Jumalaan. Heimolaiset eivät itse ymmärrä mikä on se ongelma joka heillä on, että miksi he ovat väärässä, mutta heidän on nyt pakko pelätä ja rukoilla Jumalaa jotta he parantuisivat.

Videossa sanotaan, että ensi kertaa vuosisatoihin heimon miehet havaitsivat, että heillä on jokin tuntematon tuska sydämmellään, joka yhdistää heitä syntymästä kuolemaan saakka, mutta he eivät kuitenkaan ymmärrä mikä se on. Onko kovinkaan reilua kertoa tälläistä roskaa rauhallista elämää elävälle heimolle, jos elämä muuttuu sen jälkeen silkaksi peloksi jotain tuntematonta kohtaa, joka tosiasiassa onkin vain kristittyjen lähetyssaarnaajien paskanjauhantaa? Tämähän ei ole ainoa tapaus, joka seuraavalla videolla näkyy. Tällä tavoin kristinusko juurrutetaan suuressa osassa käännytyksiä.

http://uk.youtube.com/watch?v=7VPZWsA7Bhk

7

1208

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suurimpana

   Maailman suurimpana terroristisuuden harjoittajana kristinusko tulis lailla kieltää.
   Mikään muu usko ei ole niin paljoa tappanut ja tapattunut kuin kristinusko. Uhrien määrä on sadoissa miljoonissa laskettavissa joten jo pelkästää älä tapa käskyn valossa kristinusko on todistettavissa saatananpalvojaksi.
   Sellaisesta harhauttajasta ei ole opettamaan mitään muuta edes alkuasukkaille kuin pahuutta.
   Jumala on!
   Jeesus on!
   Pyhä Henki on!
   Saatana on!
   Raamattu(ja) on väärennös!
   Helvetti on! (maanpäällinen, sen kristinusko on näyttänyt noitavainoissakin jne)

   On todella järkyttävää, että suomessakin kristinuskolle annetaan lapset koulutettavaksi vaikka tiedämme, että että lapsemme ansaitsevat paremman koulutuksen.

   • 111111111112

    Ei missän maassa maailmassa ole pelkästään uudestisyntyneitä uskovia siis kristityjä.

    Jokaisessa maailman maista joissa ei ole julistettu vapaasti evankeliumia on enemmän tänä päivänä kansainvälisesti tunnustettuja ihmisoikeusrikkomuksia, kuin maissa joissa on julistettu evankeliumia.

    Vanhurskaus kansakunnan nostaa synti on häpeä.


    Ei ne maailmaan maat joissa on ollut kirkko rakennuksia ole koko kansakunnan osalta ollut uudestisyntyneitä uskovia ssis kristittyjä. Vain uudestisyntynyt uskova on kristitty.

    Kansakunnan johtajissa Yksi hitleri,stalin... riittää tuhoamaan koko kansakunnan mutta tarvitaan miljoonia rakentamaan kansaa.

    Koko maailman historian aikana jumalattomat ovat varmaan tehneet ja tulevat tekemään enemmän pahuutta kuin uudestisyntyneet uskovat siis kristityt.

    Miksi meitä syytät?

    Uskonnot ovat tehnet pahoja mutta ei se kuulu Jeesuksen opetuksiin...

    Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi


   • kaikille...

    täällä se ei ole pakollista vaan yleis sivistävää opetusta.

    Tässä viestin lopussa on hiukan selitetty mitä Jeesuksen vaikuttama usko saa aikaan uudesti syntyneessä ihmisessä. Mutta ensin islamilaista ilosanomaa tapa,tapa ja vale, vale.

       Vale on vale
    vaikka...... 15.6.2007 klo 10.26


       Vale on vale vaikka valehtelija olis kristinusko!
    Uskokaa rehellisesti eikä valehtelemalla.

    Kristinuskon herra on selvyydellä herra saatana.

    Kristittyjen joukkossa on yksilöitä joilla on sielullinen tietous Jumalan ja Jeesuksen tahdon suhteen mutta vaikenevat edeen sivistyksen tuojan "miekan" pelossa!

    Ei kai olis herraa palvelevilta liikaa jos pyytää että palvelkaa sitä herraa rehellisesti saatanana yrittämättä varastaa sille herralle Jumalan ja Jeesuksen tahdon etuja.

    Väärennetyssäkin raamatuissa on Jumalan antama ja Jeesuksen vahvistama älä tapa käsky moneen kertaan niin pitäshän tuo totuus olla selvyys saatanaakin jumalanaan palvelevillekkin että saatana on kristinusko herra jota jumalanaan palvelvat.
    ========
    Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
    Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
    ========

    Herraa ei valita vaan siihen pakotetaan sillä syntyessäsi olet Luojan antaman Jumalallisuuden
    sieluusi saanut ja siitä eroon päässyt/joutunut pakkokasteilla, ruumiin lihan syömisellä, ruumiin veren juomisella jne jne...

    Jokaisen olis jo aika ymmärtää, ettei lännestä murhaten, raiskaten, ryöstäen jne tuotu saatanallisuuden sivistys voi olla Jumalaa ja Jeesusta tahdon mukaisuutta.

    Uskoa saa vaikka aidan seipääseen mutta Jumalan ja Jeesuksen nimissä valehteleminen on saatanallisuutta vaikka sitä tekis itse kristinuskon herra!


    kristinuskon
    lähimmäisen rakkaus 15.6.2007 klo 12.00


       kristinuskon lähimmäisen rakkaus tappaa ja tapattaa, rakastavat saatanallisesti murhaten.


       Paavali
    nojoo... 16.6.2007 klo 08.15


       Paavalin kirjeet eivät ole ainakaan kokonaisuudessaan Paavalin kirjoittamia.
    Niitä ovat saatanaa jumalanaan palvelevat ihmisen muuttaneet moneen kertaan.
    Paavali perustama uskonto on erillainen kuin Jeesus opettama Jumalan ja Jeesuksen tahto ja se tulee suurella selvyydellä esiin kristinuskon eri yhteyksissä.
    Kristinusko, joka teoillaan on osoittanut palvelevan herra saatanaa jumalanaan on käyttänyt Paavalin Jeesuksen seuraajilta saamia tietoja hyväkseen mm. väärentääkseen raamattua niin saatanalliseksi kuin se on mahdollista tunnettujen tietojen pohjalta tavalla joka muistuttaa Jumalan ja Jeesuksen sanaa mutta joka todellisuudessa oli saatanallisuuksien saamista ja lisäämistä raamattuun.

    Kristinusko murhasi Jeesuksen seuraajia Paavalin tuella. Ehkä Paavalin antaman tuen ansiosta Paavali sai palkkioksi itsensä raamattuun heidän jumalan sanan kirjoittamiseen raamattuun. Tosin kristinusko väärensi ja muutteli Paavalin tekstejä ja lopulta murhasi Paavalin jotta totuus ei tulis jukisuuteen.

    Jumalan Sanan tarkkaa raamatun käännöstä EI voi olla kun aitoa Jumalan Sanan Raamattua ei ole edes ollut kirjoitetussa muodossa! Miten sellaisesta tekee aidon, alkuperäistä vastaavan kopian kun alkuperäistä Jumalan Sanan Raamattua ei ole!!!
    Väärennöksien tekemisiin on tarvittu paljon valheellisuuksiin uskovia tai/ja saatanaa jumalanaan palvelevia!

    Ihmiskunnalla oli mahdollisuus saada Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamattu mutta kun saatanaa jumalanaan palveleva kristinusko Paavalinsa tuella murhasivat Jeesuksen seuraajat niin menetimme sen! Jeesuksen seuraajilla oli Jumalan ja Jeesuksen Sanaa muisti tietoina ja siksi kai saatananpalvelijat heidät murhasi!!!!


       niinkö uskot
    vai... 16.6.2007 klo 12.21


       Niinkö uskot vai luuletko!
    Paavalin kirjeet eivät ole ainakaan kokonaisuudessaan Paavalin kirjoittamia.Niitä ovat saatanaa jumalanaan palvelevat ihmisen muuttaneet moneen kertaan.
    Paavali perustama uskonto on erillainen kuin Jeesus opettama Jumalan ja Jeesuksen tahto ja se tulee suurella selvyydellä esiin kristinuskon eri yhteyksissä.
    Kristinusko, joka teoillaan on osoittanut palvelevan herra saatanaa jumalanaan on käyttänyt Paavalin Jeesuksen seuraajilta saamia tietoja hyväkseen mm. väärentääkseen raamattua niin saatanalliseksi kuin se on mahdollista tunnettujen tietojen pohjalta tavalla joka muistuttaa Jumalan ja Jeesuksen sanaa mutta joka todellisuudessa oli saatanallisuuksien saamista ja lisäämistä raamattuun.

    ===
    & Sopii sinunkin miettiä kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

    Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!


       just joo
    ja silleen 16.6.2007 klo 19.54


       Tuska ja ahdistus jokaiselle sielulle, joka
    ei tottele 16.6.2007 klo 13.50

    Totuutta.

    ###
    Tuollainen komento on tarkoitettu saatanaa jumalanaan palveleville!
    Jumala ja Jeesus ei pakota ketään. Kristinuskolla ei kai muuta ookkaan kuin pakotteita!
    -kakko kastoi suomalaisia tuodessaan murhaajan sivistyksen suomeen, raiskasi, ryösti jne edelleen osoittaen jo silloin saatanan herrakseen jota edelleen jumalanaan palvelelee pakkkastaen lapsiakin...
    ###

    (Rom 2:1-11) Sentähden sinä, oi ihminen, et voi millään itseäsi puolustaa, olitpa kuka hyvänsä, joka tuomitset. Sillä mistä toista tuomitset, siihen sinä itsesi syypääksi tuomitset, koska sinä, joka tuomitset, teet samoja tekoja.

    Ja me tiedämme, että Jumalan tuomio on totuuden mukainen niille, jotka senkaltaista tekevät.

    ###
    Kristinusko on murhannut ja murhauttanut todennäköisesti satoja miljoonia osoittaakseen herrakseen saatanan. Mitä se on oikeudettu Jumalan ja Jeesuksen tahtoa opettamaan kun itsekkään ei osaa edes älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa!?!
    ###

    Vai luuletko, ihminen, sinä, joka tuomitset niitä, jotka senkaltaisia tekevät, ja itse samoja teet, että sinä vältät Jumalan tuomion?

    ###
    Kristinusko on tuominnut todennäköisesti satoja miljoonia kuolemaan murhaamalla heidät. Tuomio on Jumalan Valtakunnan oikeus!
    ###

    Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?

    ###
    Edelleen, saatanaa jumalanaan palvelevat opettaa saatanallisuuksia...
    ###

    Kovuudellasi ja sydämesi katumattomuudella sinä kartutat päällesi vihaa vihan ja Jumalan vanhurskaan tuomion ilmestymisen päiväksi, hänen, "joka antaa kullekin hänen tekojensa mukaan":
    niille, jotka hyvässä työssä kestävinä etsivät kirkkautta ja kunniaa ja katoamattomuutta, iankaikkisen elämän,
    mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus.

    ###
    Kristinuskon tuollaiset koreilut opetettava käytännössä. Kristinusko rakastaa lähimmäisiä hengiltä. murhaamala!
    ###

    Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee, juutalaisen ensin, sitten myös kreikkalaisen;

    ###
    Jokaisen ihmisen mutta ei saatanaa jumalanaan palvelevat noin ajattele käytännössä!
    ###

    mutta kirkkaus ja kunnia ja rauha jokaiselle, joka tekee sitä, mikä hyvä on, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle!

    Sillä Jumala ei katso henkilöön.

    ###
    Asetat ilmeisesti itses Jumalan asemaan tuntemarta Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
    ###

    Jumala Isämme on lupauksensa mukaan luvannut siunata jokaista, joka uskoo hänen sanaansa raamattuun ja tekee sen mukaisesti.


    ###
    Raamattu on väärennetty niinkuin kristinuskokin on valheellinen.
    Totuus se on Jumalan ja Jeesuksen tahdon totuuskin!

    Kenen puolella uskot kristinuskon olleen Jeesuksen seuraajienkin murhaajana?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani
    kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)
    ####


    Jumala Isämme on lupauksensa mukaan luvannut siunata jokaista, joka uskoo hänen sanaansa raamattuun ja tekee sen mukaisesti.


    ###
    Raamattu on väärennetty niinkuin kristinuskokin on valheellinen.
    Totuus se on Jumalan ja Jeesuksen tahdon totuuskin!

    Kenen puolella uskot kristinuskon olleen Jeesuksen seuraajienkin murhaajana?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani
    kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)
    ####

    tulee
    muistaa 17.6.2007 klo 09.03


       Tulee muistaa, että saatanaa jumalanaan palvelevien oppien armo on vain tyhjä ja arvoton lupaus. Kristinusko väärennetyn raamatun kera sekä maailmassa suurimpana älä tapa käskyn rikkojana on herrakseen herra saatanan valinnut.


    Väärennettyä
    oppia kerrot 17.6.2007 klo 14.18


       Raamattu on väärennetty joten väärennettyä oppia kerrot


       on se totuutta
    mutta... 17.6.2007 klo 19.02


       On se totuutta mutta kenen totuutta?!!!
    Kyllä esimerkiksi niin lapsiraukoillakin oli murhe huomisesta ja ylihuomisestakin jotka menettivät kristinuskon murjaahan murhatessa heitä elättävät vanhemmat. Sellaisella saatanallisuudella se ruotsista kristinusko ja sen saatanallisuuden sivistys meille tuotiin murhaten, raiskaten, ryöstäen jne jne...
    Älä tapa ja muutkin käskyt eivät ole saatanaa jumalanaan palvelleille itselleen koskaa olleet varteen otettavia oppeja käytännössä! Eli kristinusko herra on herra saatana ja sitä jumalanaan palvelevat.
    ====================================
    Kristinuskon herra on herra saatana.
    Joka toisin väittää todistakoon kaikki kristinuskon tekemät, teettämät ja avustamat satojen miljoonien ihmisten murhat Jumalan ja Jeesuksen Tahdoksi raamatun UT:llä!
    Älä tapa käsky on Jumalan asettama ja Jeesuksen vahvistama.
    ====================================
    Jeesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin toimesta ja siten menetimme Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamatun joka oli Jeesuksen seuraajilla muisti tietoina. Nyt meillä on väärennetty raamattu johon on vaikea luottaa. Paavalinkin kristinusko murhasi ja siten Jumalan ja Jeesuksen todelliset kunnoittajat tietävät kristinuskon herraksi herra saatanan joka rakastaa ihmisiä älä tapa käskyn vastaisesti murhaamalla heidät, älä tapa käskyn rikkojat ovat saatananpalvojia.


       ja vankkurit kulkee
    ja niiden mukana 17.6.2007 klo 19.04


       sinun lempilapsesi sarvipää

       kristityillä
    on tapana 17.6.2007 klo 21.09


       Kristityillä on tapana aina pistää omat saatanallisuudensa toisten kannettavaiksi. Milloin ei ole muita syytettviä niin juutalaisia voi aina lutherinkin mielestä syyttää.
    Ja heidän opit olet perinyt, ehkä se on perisyntiä! Testaa kenelle olet sielus antanut:

    Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

    Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä kristinuskon tekemiä ja teettämiä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!    Noniii!
    Kirjoittanut: nythän.. 15.6.2007 klo 15.45       Nythän tuli markkinat vaikka eilen oli toripäivät!

    Ensinäkin, nimittelet minua saatanaksi vaikka sinullakaan ei näköjään ollut muuta kuin likaiset sanasi sitä osoittamaan, eli:
    olet rikkonut käskysä joka sanoo näin: älä anna väärää todistusta lähimmäisestäsi.
    En ede vihjase, että anteeksi tulee pyytää rikkomuksiaan koska se on harvoin kuin harhautettu krisititty siihen pystyy saatanaa jumalanaan palvelevana.

    Toiseksi, lopetan kun minut siihen pakotetaan ja itse tahdon lopettaa. Kristinuskon miekkaa en tottele niin kauankuin minussa henki pihisee ja voimia riittää.

    En pane pahaksi jos seuraavan kerran kirjoitat kantasi ilman henkilökohtaisuuksia sillä en minäkään ole henkilökohtaisuuksin aloituta tehnyt.

    Ja ennenkaikkea, perustele väärennetyllä raamatulla jos voi kantai niinkuin aloituksessa pyysin vai joko tunnustit herrasi:
    ========
    Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
    Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.          


    jos tuntisit
    niin et... 15.6.2007 klo 20.51


       Niinpä.
    Jumalan ja Jeesuksen Tahdon tuntijoilla on varmuudella tieto siitä ettei kristinusko toimi sen tahdon mukaan.
    Yhtä suuri on varmuus siitä että kristinuskon herra on herra saatana ja sen herran on kristinusko teoillaan enemmän kuin selvyydellä 1700 vuoden ajan osoittanut mutta murhatuksi tulemisen pelosta ihmiset eivät ole uskaltaneet olla rehellisiä itselleen ja Jumalalle ja Jeesukselle.


    jaaa...
    no tuota.. 15.6.2007 klo 21.41


       Kaikki kurhat ovat osoituksia saatanallisuudesta.
    Kukaan Jumalan ja Jeesuksen tahdon mukaan toimiva ei tapa eikä tapata vapaaehtoisesti.

    Jeesus kuoli heidän puolesta jotka ovat syntiin pakotettuja siis ei kaikkien syntien puolesta niikuin harhauttaja opettaa.

    Raamattu on väärennys ja sitä tulee tutkia varovaisuudella koska siinä ei ole kaikki tekstit ja koska siihen on lisätty saatanallisuuksia.

    Kristinusko on saatana jumaloiva Jumalan ja Jeesuksen kieltäjä. Se se on osoittanut koko olemassa olonsa ajan murhaamalla ja murhauttamalla ihmisiä Jeesuksen seuraajista alkaen Paavalinkin tuella...


    Varmaan
    on niin 15.6.2007 klo 22.53


       Mutta kristinuskon toimiessa murhaajana ei ainakaan kristinusko paljoo nöyristele.
    Vaan heillähän onkin saatana jumalanaan.


       En ole
    mutta... 16.6.2007 klo 08.02

       voitko vastata
    rehellisesti 16.6.2007 klo 06.41


       oletko saatananpalvoja?


    niinpä...
    niin.... 16.6.2007 klo 11.02


       Mutta sillä on vain vähän aikaa jäljellä. saatana kahlitaan 1000 vuodeksi.

    ####
    Totta!
    Se saatana on nyt vielä voimissaan mutta kristinuskon saatanallisuuden eduksi valehtelevat saavat huomata mitä edessä on!
    Kannattee olla valveilla asioiden sunteen.
    ####

    Mutta Jeesus tuli ja teki tyhjäksi saatanan työt. Nyt kuka hyvänsä Joka menee Jeesus ovesta sisälle saa voiman tulla Jumalan lapseksi.

    ####
    Väärin, jos tulkitsen sinua oikein!
    Jeeesus ei kärsinyt kaikkien puolesta kuten saatanallisuus opettaa vaan Jeesus kärsi heidän puolesta jotka ovat tullee PAKOTETUKSI tekemään syntiä. Syntiin pakottajaa ja sen tukijoita ei Jeesus kärsimyksillään lunastanut. Jos olis sen tehnyt ei Jeesuksen olisi tarvinnut käskyjä vahvistaa!!!! Yritä ymmärtää se!
    ####

    Raamattu vakuuttaa, että saatana on alistettu ihan tavallisen uskovan jalkojen alle:

    ####
    Raamatun sisältöön ja sanomaan tulee suhtautua varovasti sillä se on väärennetty.
    Muista se aina!
    ####

    Uskomalla Jeesukseen saat synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.

    ####
    He saavat synnit anteeksi jotka ovat pakotettuja syntiä tekemään. Sellaisia ovat esim. sotilaat jotka pakotetaan lailla ja kristinuskon opetuksilla murhaamaan lähimmäisiään vastoin omaa vakaamusta ja usein oman henkensä pelastamiseksi. Heidät Jeesus armahtaa mutta heidän esimiehet, valtaa saatanallisesi käyttäviä ei Jeesus pelasta!
    ####       En ole mutta kristinusko on ja on se teoillaan oittsanut. Tutki rehellisenä sen historia niin tajuat sen.
    Suuret murhat jopa omia uskovaisia murhaten joihin kristityt ovat syyllistyneet:
    - Jeesusta seuranneiden murhat Paavalinkin tuella
    - mustasurma
    - ristiretket murhineen
    - pakanavainot murhineen
    - noitavainot murhineen
    - intiaanien murhat
    - orjakauppojen aikaiset murhat
    - etelä amerikassa tehdyt murhat
    - kristinuskon poliittisin perustein suorittama murhat
    (esimerkiksi suomen sisällissota 1918)
    Siis satoja vuosia jatkuneet ihmisten murhaamiset kristinuskon taholta.

    Jos tutkit vaikka satoja vuosia kestäneiden noitavainojen faktaa niin uskoisin, että jos sinulla on hitunenkaan Jumalallisuutta sielussasi niin huomaat kuinka kristinusko esim. lapsia kidutten ja sitten elävinä noitarovioilla polttaen osoitti sinullekkin teoillaan herrakseen herra saatanan. Saatanallisuuttaan ei itse pääpirukaan olisi voinut selvemmin osoittaa kuin mitä kristinusko osoitukset olivat.

    Kun tue totuus sinulle selviää niin olet jo selvillä mihin olet matkalla...

    Vastaa tähän
    jos olet rehellinen 16.6.2007 klo 08.06


       Rehelliset eivät jätä tähän kysymykseen rehellisesti vastaamatta:

    Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

    Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
    Tässä ei ole taktiikkasi tyylistä kieroilua vaan selvyys johon sinun tulee vastata kaikkien heidän silmien alla joita olet täällä saatanallisuuden taktiikallasi päähän potkinut.       Ei Jeesus
    ollutkaan... 16.6.2007 klo 14.09


       Ei totisesti Jeesus ollutkaan ihmisiä vastaan vaan kristinusko herransa kans se oli joka on murhannut maailmassa todennäköisesti satoja miljoonia ihmisiä älä tapa käskyjen vastaisesti jotta sinäki ymmärtäiset kuka on herrana kristinuskossa.

    Eli edelleen tämä kysymys on sielussasi kysymyksenä:

    Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)


       raamatun
    mukaan 16.6.2007 klo 12.01


       Raamatun mukaan ihminen on syntinen mutta väärennetyn raamatun mukaan palvellaankin useimmiten saatana jumalana. Johan se kristinuskon oma historia osoittaa selvyydellä.

    On turha vierittää kristinuskon aikaan saannoksia toisten niskaan. Se taktiikka on kristinuskolla aina ollut ja syyllisiä oli aikanaan juutalaisetkin ilmeisesti sen vuoksi kun Jeesus oli juutalainen... ja Lutheri oli myöskin avoimesti ja rehellisesti juutalaisten vihaaja...


    edelleen
    on oikeus 16.6.2007 klo 15.27


       Edelleen on oikeus vain Jumalalla!
    Vai luuletko sinä, että Jumala ja Jeesus käskee ja kieltää tappamiset???
    Luuletko todella että He olisivat niin ristiriitaisia päätöksissään että kieltävät ja käskevät tappamaan????
    Vain saatanaa jumalanaan palvelevilla on sellaisia kuvitelmia oman nahkansa pelastamiseksi! He eivät tunne älä tapa käskynkään Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.


       Lue koko
    luku.. 16.6.2007 klo 17.22


       Lue koko luku ja ymmärrä sen sisältö!
    Siinä ei ole annettu lupaa tappaa ja tapattaa ja ei etenkää kristinusolle edes pikkuasten noittina polttamiseen!

    Saatanallisesti voi mitä tahansa tulkita mutta tuossa ei ole Jumalan ja Jeesuksen tahdon lupaa älä tapa käskyn rikkomisiin.

    Älä tapa käsky koskee kaikkia, niin valtioita kuin ihmistäkin ja kristinuskokaa ei ole sen suhteenkaan saanut mitään eri vapautta!

    Vain Jumalalla on oikeus tappaa ja tapattaa tai määrätä tapettavaksi.
    Sen oikeuden Jumala piti itsellään suojatakseen meitä pahaa esivaltaa vastaan. Ellei Jumala olis niin tehnyt olisi sellaisten esivaltojen kuin Hitlerin, Stalinen, Husseinin, kristinuskon jne murhaaja esivaltojen jumalattomuudet Jumalallisia ja niinhän ei voi olla koska älä tapa käsky koskee kaikkia ilman mitään muita ehtoja kuin mitä Jumala itse määrää.


    tapa--tapa- tapa
    tuo toistosi 16.6.2007 klo 20.07


       on jo vakavaa laatua.sinuna pelkäisin jos tumma pakuvaunu pysähtyy pihaasi....


    teoissa
    osoitukset 16.6.2007 klo 21.23


       Onko pinna kireellä kun joutuu puolustamaan murhaajaa ja murhauttajaa!
    Aika ylivoimanen tehtävä etekin kun tietää älä tapa käskyn ja se tarkoituksen.
    Valtakunta seuraa sinuakin.


    tuntomerkit sopii
    pahalle... 16.6.2007 klo 21.27


       Kirjoitit:
    "Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema."

    Noista tuntee kristinuskon!!!
    Todennäköisesti satoja miljoonia murhannut ja murhauttanut on saatanaa jumalanaan palveleva.
    Jeesus ei ollut kristitty ja hänen seuraajatkin kristinusko murhasi Paavalin tuella.


       murhaaja
    on aina,, 17.6.2007 klo 09.08


       Murhaaja ja murhauttaja on aina älä tapa käskyn rikkojana Jumalan ja Jeesuksen tahdon rikkoja. Eli kristinuskokaan ei ole tuossakaan mielessä väärennetyn raamatun kera enempää kuin saatanaa jumalanaan palveleva.
    Saatanaa jumalanaan palvelevalla on saatanallisuuden opit.
    Jumalaa ja Jeesusta vihaavat tekevät ja teettävät Heidän nimissä syntiä ja tulevat paikkansa saamaan omassa helvetissään.
    Saa herra saatanan lupauksiin luottaa mutta pettymys tulee vastaan joten varautukaa murhaajan seurassa siihen.


    Kaikki
    --------------- 17.6.2007 klo 14.20


       Kaikki murhaajat ja murhauttajat ovat saatanaa jumalanaan palvelevia


       älä viiti johtaa
    ----------- 17.6.2007 klo 19.04


       Älä viiti johtaa toisia harhaan!

    On se totuutta mutta kenen totuutta?!!!
    Kyllä esimerkiksi niillä lapsiraukoillakin oli murhe huomisesta ja ylihuomisestakin jotka menettivät kristinuskon murjaahan murhatessa heitä elättävät vanhemmat. Sellaisella saatanallisuudella se ruotsista kristinusko ja sen saatanallisuuden sivistys meille tuotiin murhaten, raiskaten, ryöstäen jne jne...
    Älä tapa ja muutkin käskyt eivät ole saatanaa jumalanaan palvelleille itselleen koskaa olleet varteen otettavia oppeja käytännössä! Eli kristinusko herra on herra saatana ja sitä jumalanaan palvelevat.
    ====================================
    Kristinuskon herra on herra saatana.
    Joka toisin väittää todistakoon kaikki kristinuskon tekemät, teettämät ja avustamat satojen miljoonien ihmisten murhat Jumalan ja Jeesuksen Tahdoksi raamatun UT:llä!
    Älä tapa käsky on Jumalan asettama ja Jeesuksen vahvistama.
    ====================================
    Jeesuskaan ei ollut kristitty ja Hänen seuraajatkin murhattiin kristinuskon ja Paavalin toimesta ja siten menetimme Jumalan ja Jeesuksen Sanan Raamatun joka oli Jeesuksen seuraajilla muisti tietoina. Nyt meillä on väärennetty raamattu johon on vaikea luottaa. Paavalinkin kristinusko murhasi ja siten Jumalan ja Jeesuksen todelliset kunnoittajat tietävät kristinuskon herraksi herra saatanan joka rakastaa ihmisiä älä tapa käskyn vastaisesti murhaamalla heidät, älä tapa käskyn rikkojat ovat saatananpalvojia.


    kuka
    se on 17.6.2007 klo 21.57


       Kuka se on?
    Oletko vaihtanut herraa vai ottanut miestä väkevämppää?

    Testaa ketä palvelet:
    Kenen puolella kristinusko on Jeesuksen seuraajienkin murhaajana ollut?
    Älä tapa käsky on aina ollut voimassa Jumalan ja Jeesuksen tahtona.
    Matt. 12:30 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

    Isän tahdon noudattamista on älä tapa käskyn noudattaminenkin!
    Tekikö kristinuskon taivaallisen isän tahdon mukaan kun todennäköisesti on murhannut, murhauttanut ja tukenut murhaajia jonka seurauksina on satoja miljoonia ihmisiä murhattu?
    "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra', pääse taivasten valtakuntaan. Sinne pääsee se, joka tekee taivaallisen Isäni tahdon." (Matt. 7:21-23)

    Ellet väärennetyn raamatun UT:llä kaikkia kristinuskon tekemiä ja teettämia murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!


       Vale on vale
    vaikka...... 15.6.2007 klo 10.26


       Vale on vale vaikka valehtelija olis kristinusko!
    Uskokaa rehellisesti eikä valehtelemalla.

    Kristinuskon herra on selvyydellä herra saatana.

    Kristittyjen joukkossa on yksilöitä joilla on sielullinen tietous Jumalan ja Jeesuksen tahdon suhteen mutta vaikenevat edeen sivistyksen tuojan "miekan" pelossa!

    Ei kai olis herraa palvelevilta liikaa jos pyytää että palvelkaa sitä herraa rehellisesti saatanana yrittämättä varastaa sille herralle Jumalan ja Jeesuksen tahdon etuja.

    Väärennetyssäkin raamatuissa on Jumalan antama ja Jeesuksen vahvistama älä tapa käsky moneen kertaan niin pitäshän tuo totuus olla selvyys saatanaakin jumalanaan palvelevillekkin että saatana on kristinusko herra jota jumalanaan palvelvat.
    ========
    Joka on asiasta erimieltä niin osoitakoon kristinuskon tekemät ja teettämät murhat Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi väärennetyn raamatun UT:lla?
    Ellei asiallisesti siihen pysty, niin on herraksesi saatanan tunnustanut jota jumaloi joko tietoisesti tai ymmärtämättä älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen tahtoa.
    ========

    Herraa ei valita vaan siihen pakotetaan sillä syntyessäsi olet Luojan antaman Jumalallisuuden
    sieluusi saanut ja siitä eroon päässyt/joutunut pakkokasteilla, ruumiin lihan syömisellä, ruumiin veren juomisella jne jne...

    Jokaisen olis jo aika ymmärtää, ettei lännestä murhaten, raiskaten, ryöstäen jne tuotu saatanallisuuden sivistys voi olla Jumalaa ja Jeesusta tahdon mukaisuutta.

    Uskoa saa vaikka aidan seipääseen mutta Jumalan ja Jeesuksen nimissä valehteleminen on saatanallisuutta vaikka sitä tekis itse kristinuskon herra!


    Isä Jumala minua ahdistaa, enkä löydä ulospääsyä siitä. Roomalai kirjessä sanotaan. että tuska ja ahdistus jokaisen osa, joka pahaa tekee. Olen tehnyt pahaa sen tunnustan. Anon kuitenkin anna kaikki minun syntini anteeksi Poikasi Jeesuksen nimessä ja veressä. Samalla pyydän tule Jeesus ja aterioi kanssani minunkin sisimmässäni. Jos rukoilit kanssani tuon rukouksen tarkoittaen myös mitä anoit, niin kaikki sinun syntisi on nyt anteeksi annettu.

    radio Deistä http://www.radiodei.fi/index.php?sid=115

    ja tv 7:sta joka näkyy hyvin netissäkin .

    http://tv7.maxinetti.fi/index.php


       Kristitty vai nimikristitty
    faktoja 18.6.2007 klo 19.46


       Väität että kristinusko teki sitä ja tätä pahaa, mutta väite on epämääräinen ja perusteluja ei tästä ketjusta löydy, mutta sen sijaan pakonomaista väitteiden toistelua, melko vainoharhaista inttämistä, kuin levy olisi juuttunut samaan uraan pyörimään.

    Ei kristinusko itsessään ole syy ihmisten pahoihin tekoihin, vaan se, että he eivät ole tunteneet todella Jumalaa eivätkä hänen tahtoaan noudata. Nämä ensisijaiset Kristuksen käskkyt ovat "Rakasta Jumalaa yli kaiken, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

    Ihmiset, syntiset nimikristityt ovat eri asia. Jos kuuluu kirkkoon, ei se tee ihmisestä vielä Jeesuksen seuraajaa. Ei maailmanhistorian kauheudet selity noin yksinkertaisesti, että kristillinen usko on syypää kaikkeen. Eniten hirmutekoja 1900-luvulla tekivät antikristilliset ihmiset, kuten idässä tapahtui, kun uskonnot kiellettiin, NL:ssä Stalinin johdolla, miljoonia uhreja, ja kristinuskoa vihaavat natsit jne. Tosin nämäkin saattoivat olla näennäisesti kristillismielisiä.

    Ymmärrätkö että kristinuskoa saatettiin käyttää usein vain naamiona pahuudelle, niin tekivät ihmiset joilta puuttui aito elävä usko Jeesukseen, joka opetti rakkautta, rauhaa, täydellistä väkivallattomuutta. Hän ei milloinkaan kehottanut väkivaltaan vaan olemaan tuomitsematta ja armelias ja anteeksiantava. Hän toi armon opin maailmaan.
    Suuret kirkot, jotka liittoutuivat maallisen vallan kanssa, toimivat erilaisten maallisten hallitusten kanssa yhteistoiminnassa. Tosi kristitty karttaa kaikkea pahantekoa, tosi kristitty pyrkii seuraamaan Jeesuksen opetusta ja esimerkkiä.

    Aitoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus. Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali. Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka. Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.

       olet kilven kiillottaja
    et tosin ainoa 18.6.2007 klo 20.37


       Väität että kristinusko teki sitä ja tätä pahaa, mutta väite on epämääräinen ja perusteluja ei tästä ketjusta löydy, mutta sen sijaan pakonomaista väitteiden toistelua, melko vainoharhaista inttämistä, kuin levy olisi juuttunut samaan uraan pyörimään.
    ###########
    Kristinusko on soittanut samaa valehtelijan levyään 1700 vuotta ja sinä iniset muutaman viikon aktiviteetistani! Ettei vaan oli oma lehmäs ojassa...
    Kristinuskon vainoharhojen uhrireiksi on joutunut satoja miljoonia mutta kuinka usein olet niitä syyttömiä uhreja muistanut???
    ##########

    Ei kristinusko itsessään ole syy ihmisten pahoihin tekoihin, vaan se, että he eivät ole tunteneet todella Jumalaa eivätkä hänen tahtoaan noudata. Nämä ensisijaiset Kristuksen käskkyt ovat "Rakasta Jumalaa yli kaiken, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".
    ########
    Kristinusko ja Paavali murhasivat Jeesusksen seuraajat ja siitä se alkoi... Noitavainot, pakanavainot, ristiretket jne jne ja tiedät hyvin kuka oli asialla ja jos sielussasi on murunenkaan Jumalan ja Jeesksen tahdon siementä niin tiedät syyllisen!
    ########

    Ihmiset, syntiset nimikristityt ovat eri asia.
    ########
    Kristinuskolla on yli 3000 eri kristinuskon suuntaa joten teillä riittää mahdollisuuksia syyttää toisianne kilpeänne kiillotellessa. Saatanalla on helppo hallita teitä eripuraisia väärennettyä raamattua 24.000 eri tavalla tulkitsevia sielullisesti sokeita.
    #########

    Jos kuuluu kirkkoon, ei se tee ihmisestä vielä Jeesuksen seuraajaa.
    #########
    Ei niin ja silti ne jaksaa palvella saatanaa jumalanaan!! Eli tunnustat itse tahtomattasi että pakkokasteet, ripit että pääsee vihille jne jne ovat ihmisten sielujen turmeltumisia.
    ##########

    Ei maailmanhistorian kauheudet selity noin yksinkertaisesti, että kristillinen usko on syypää kaikkeen. Eniten hirmutekoja 1900-luvulla tekivät antikristilliset ihmiset, kuten idässä tapahtui, kun uskonnot kiellettiin, NL:ssä Stalinin johdolla, miljoonia uhreja, ja kristinuskoa vihaavat natsit jne. Tosin nämäkin saattoivat olla näennäisesti kristillismielisiä.
    ########
    Se, että Stalin, Hitleri, Hussein jne jne ovat syyllistyneet murhaamisiin ja suuriin Jumalan ja Jeesuksen älä tapa käkyn rikkomisiin ei tee kristinuskon yhtäkään murhaa oikeudetuksi!
    Ja joka aino kristinuskon tekemä ja teettämä murha on saatanan herraksi tunnustamista, sen saatanan jota jumalanaan palvelee.
    ########

    Ymmärrätkö että kristinuskoa saatettiin käyttää usein vain naamiona pahuudelle, niin tekivät ihmiset joilta puuttui aito elävä usko Jeesukseen,
    ########
    Ymmärrän toki, ja sen kristinuskon käyttämä naamari ei ole sen onnistuneempia edes silloin kun Jeesuksen seuraajia murhasi Paavalin tuella, tai esim, nyt parasta aikaa kun USA:n sotilaspapit rukoilevat saatanaltaan voimia murhaaja sotilailleen Irakissa murhaamaan lapsia, naisia ja miehiä.
    Eli monenlaisia ova kristinuskonkin saatanallisuuden naamiot!
    ########

    joka opetti rakkautta, rauhaa, täydellistä väkivallattomuutta. Hän ei milloinkaan kehottanut väkivaltaan vaan olemaan tuomitsematta ja armelias ja anteeksiantava. Hän toi armon opin maailmaan.
    ######
    Kristinusko todellakin rakastaa lähimmäisiä, murhaamalla! Omia uskovaisiakin, lapsiakin kiduttaen ja sitten noitarovioilla elivänä polttaen!!! Revi siitä totuutta kristinuskon saatanallisuuden lähimmäisen rakaudesta!
    ########

    Suuret kirkot, jotka liittoutuivat maallisen vallan kanssa, toimivat erilaisten maallisten hallitusten kanssa yhteistoiminnassa. Tosi kristitty karttaa kaikkea pahantekoa, tosi kristitty pyrkii seuraamaan Jeesuksen opetusta ja esimerkkiä.
    ########
    Sitä se on kun kaksi tai useampia saatanaa jumalanaan palvelevaa orkanisaatiota tekee yhteis työtä yhteisen edun puolesta!
    ########

    Aitoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus.
    ########
    No mitä sinä odotat pakkokasteista ja pakkouskosta syntyvän!!! Sielullisesti Jumalan ja Jeesuksen tahdon tuntemattomia saatanan palvelijoita, palvelevat saatanaa jumalnaan kuten todistettu on!
    #########

    Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali.
    #########
    Hän oli sitä mutta Hän; siis Jeesus on älä tapa käskynkin vahvistanut joten minä en sinuna puhusi tuntevasi Jeesustä sielullisesti. Kristinusko seuraa Jumalaa ja Jeesusta vain etsiäkseen uusia mahdollisuuksia toimia heitä vastaan! Kristinusko on periaatteessa rikkonut kaikkia käskyjä vastaan saatanaa jumalanaan palvelevien tuella.
    ########

    Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka.
    #######
    Monet ovat sitä tehneet 1700 vuoden aikana ja Jeesuksen seuraajista lähtien ovat joutuneet sen sanoman takia kuolemaan.
    Uudessa testamentissain on kaikki käskyt Jeesuksen vahvistamina joten aloita niistä kun seuraavan kerran etsin jotain opittavaa ja opeta se kristinuskollekkin!
    #######

    Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.
    ########
    Kuinka monta sataa miljoonaa pitää viellä kristinuskon saa olla mukana murhaamassa ja murhauttamassa että tajuat saatana tahdon olevan kristinuskon tahdon?
    Jos olet asiasta erimeltä niin osoitta UT:llä jokainen kristinuskon tekemä ja teettämä murha Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi.

    Ellet (väärennetyn) raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
    #############################


    itoja kristittyjä on vähemmän kuin muodollisesti kristittyjä, aito usko edellyttää uudestisyntymistä, jossa ihmisen pelastajaksi ja vapauttajaksi tulee Jeesus Kristus.
    ########
    No mitä sinä odotat pakkokasteista ja pakkouskosta syntyvän!!! Sielullisesti Jumalan ja Jeesuksen tahdon tuntemattomia saatanan palvelijoita, palvelevat saatanaa jumalnaan kuten todistettu on!
    #########

    Hän on rakkauden lähettiläs. Jumala on rakkaus, sanoo myös Paavali.
    #########
    Hän oli sitä mutta Hän; siis Jeesus on älä tapa käskynkin vahvistanut joten minä en sinuna puhusi tuntevasi Jeesustä sielullisesti. Kristinusko seuraa Jumalaa ja Jeesusta vain etsiäkseen uusia mahdollisuuksia toimia heitä vastaan! Kristinusko on periaatteessa rikkonut kaikkia käskyjä vastaan saatanaa jumalanaan palvelevien tuella.
    ########

    Todelliseen kristinuskon sanomaan on syytä tutustua, lue uutta testamenttia vaikka.
    #######
    Monet ovat sitä tehneet 1700 vuoden aikana ja Jeesuksen seuraajista lähtien ovat joutuneet sen sanoman takia kuolemaan.
    Uudessa testamentissain on kaikki käskyt Jeesuksen vahvistamina joten aloita niistä kun seuraavan kerran etsin jotain opittavaa ja opeta se kristinuskollekkin!
    #######

    Jeesuksen kautta voimme saada Jumalalta sisäisen rauhan, ilon ja vapauden.
    ########
    Kuinka monta sataa miljoonaa pitää viellä kristinuskon saa olla mukana murhaamassa ja murhauttamassa että tajuat saatana tahdon olevan kristinuskon tahdon?
    Jos olet asiasta erimeltä niin osoitta UT:llä jokainen kristinuskon tekemä ja teettämä murha Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi.

    Ellet (väärennetyn) raamatun UT:llä kaikkia näitä murhia saa Jumalan ja Jeesuksen tahdoksi niin tiedämme herrasi!
    #############################
    Tekopyhät vs. pyhät
    Insallah 6.10.2006 klo 12.09       Kristityt pilkkaavat Jumalaa ja Jeesusta koska tappavat vastoin Hänen käskyään. Muslimit eivät pilkkaa Allahia, vaan tappavat Hänen käskystään!    Seuraavatko muslimit saatanaa, koska ovat
    tulleet tappamaan 6.10.2006 klo 16.30       (Joh 10:10) Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

    Koraanissa sanotaan että Jeesus on Jumalan Sana (surah 3.39,45). Muut profeetat ovat vain äänitorvia, tai sanansaattajia Jumalan Sanalle. On todella suuri ero olla Jumalan Sana, kuin kantaa Jumalan sanaa. Miksi Jeesus on Jumalan Sana? Kun Jeesus oli kasteella Jordan virrassa. Kastajana toiminut Johannes kastaja esteli ,mutta Jeesus sanoi salli että voisimme täyttää kaiken Jumalan vanhurskauden. Tässä ei ollut kysymys Jeesuksen omasta vanhurskauttamisesta, vaan Tämän jälkeen jokainen, joka uskoo ja kastetaan pelastuu. Kasteessa Jeesus otti kaikkien niiden synnit päällensä jotka uskoon tultuaan kastattavat itsensä. Tämän jälkeen Johannes Kastaja näki että Pyhä Henki tuli Jeesuksen päälle ja Taivaasta kuului ääni tämä on minun Rakas poikani kuulkaa häntä. Jos haluamme menestyä meidän tulisi ottaa vastaan elävä Jumalan Sana Jeesus. Vaikka näin Jeesus sinä tiedät kuinka vaikeaa on muslimien kääntyä sinun puoleen. Antaudun kuitenkin sinun rakkautesi syleilyyn. Tule otan sinut vastaan tervetuloa elävä Jumalan sana luovutan itseni kokonaan sinulle. Aamen    Todella pieni joukko terrorisoi jo nyt Suomea
    yö on saapunut 29.9.2006 klo 20.58       Nämä kaikki voidaan sanoa olevan myös profetiaa islamisteista. He jos ketkä tulevat omalla nimellään. Pilkallisesti ja ylimielisesti vaativat vapauksia joita ei edes muslimimaissa sallita. He Herjaavat Jumalaa Isäämme ja pilkkaavat Jeesusta. Ovat todella tulleet maailmaan vain valehtelemaan, varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, raiskaamaan, ryöstämään. Pandiinos jengit kiellettiin samaa lakia pitäisi soveltaa myös häirikkö muslimeita vastaan. Tanskan mallin mukaan maahan tulijaa tulisi velvoittaa olemaan rikkomasta uuden maan rauhaa missään asiassa.
    (Joh 10:10) Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.
    Paavali kirjoitti saman asian näin : Minun lähtöni (kuolemani) jälkeen tulee joukkoihinne julmia susia jotka eivät laumaa säästä.
    Jeesus Sanoi; että hän tuli Isänsä nimissä ja te ette ottaneet minua vastaan. Toinen tulee omissa nimissään ja hänet te otatte vastaan.


    Jeesus oli Jumalan karitsa joka omasta
    vapaasta 5.10.2006 klo 12.29       tahdostaan vapaaehtoisesti tuli maailmaan kuoli ristillä ja sovitti itsensä kautta kaikki tähän sovitukseen luottavien synnin ja syyllisyyden. Surah57:3 sanoo että JEESUS on alku ja loppu Muhammedkin joutui kuvailemaan Jumalasta käytettävin sanoin. Näitä sanoja ei käytetä yhdenkään profeetan eikä edes Muhammedistä kertovista jutuista. (Joh 1:9) Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan.

    (Joh 1:10) Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut.

    (Joh 1:11) Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan.

    (Joh 1:12) Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,

    (Joh 1:13) jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

    (Joh 1:14) Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta


    Etsitkö manaajaa, Katso Jumalan Karitsa
    ottaa... 29.5.2007 klo 06.45


       pois maailman synnyt. Sen jälkeen olet vapaa.

    sillä vain hänellä on valta vapauttaa. Ja hän myös nimensä mukaisesti vapauttaa.

    (Apt 26:15-18) Niin minä sanoin: 'Kuka olet, herra?' Ja Herra sanoi: 'Minä olen Jeesus, jota sinä vainoat.

    Mutta nouse ja seiso jaloillasi; sillä sitä varten minä olen sinulle ilmestynyt, että asettaisin sinut palvelijakseni ja sen todistajaksi, mitä varten sinä olet minut nähnyt, niin myös sen, mitä varten minä sinulle vastedes ilmestyn.

    Ja minä pelastan sinut sekä oman kansasi että pakanain käsistä, joitten tykö minä sinut lähetän

    --> avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa.'


   • ÄÖLKJHGFDS

    OLETKO KOSKAAN LUKEU RAAMATTUA ET VOI ARVOSTELLA EENENKU OOT LUKENU KANNEST KANTEEN


  • Mieti sitä!

   Kai tiesit, että papualaiset harjoittavat ihmissyöntiä? On totta, että he eivät pitäneet sitä pahana ennen kuin oppivat moraalia. Kuten et ilmeisesti pidä sinäkään pahana? On muuten täysin eri asia KUVITELLA, ettei tee koskaan väärin, ja toisaalta ELÄÄ niin. Jos pidät papualaisia ns. 'jaloina villeinä', viattomina ja lapsenomaisina, jotka eivät tee mitään väärin, erehdyt raskaasti. Pahuus on läsnä sielläkin missä sitä ei tunnisteta. On oikein, että oppivat jumalanpelkoa JA MYÖS armoa, joka vapahtaa pelosta.

   • Kas näin

    kristityt harjoittavat SIANLIHAN syöntiä? On totta, että he eivät pitäneet sitä pahana ennen kuin oppivat islamin uskon moraalia.

    Kai tiesit, että kristityt harjoittavat NAUDANLIHAN syöntiä? On totta, että he eivät pitäneet sitä pahan ennen kuin oppivat hindukulttuurin moraalia.

    Pahuus on läsnä sielläkin missä sitä ei tunnisteta. On oikein, että kristityt oppivat Vishnun- ja Allahin pelkoa. JA MYÖS armoa, joka vapahtaa pelosta - mutta vain, jos uskoo täsmälleen samalla tavalla kuin minä!


   • 123321

    "Kai tiesit, että papualaiset harjoittavat ihmissyöntiä?"

    Tiedän, että JOTKUT heimot harjoittavat. Jos yleistäisin samalla tavalla kuin sinä, voisin sanoa, että jokainen suomalainen istuu vankilassa tai on murhaaja.

    "On totta, että he eivät pitäneet sitä pahana ennen kuin oppivat moraalia."

    Moraali tarkoittaa yhteisössä vallitsevia siveellisiä (moraalisia, eettisiä) käsityksiä, arvostuksia ja käyttäytymissääntöjä. Sinun tapauksessasi tarkoitat moraalilla ilmeisesti Kristinuskon moraalia ja länsimaisia arvoja. Moraali on erilainen eri yhteisöstä riippuen, esim. islamissa ja hindulaisuudessa. Eri yhteisöt voivat pitää toisten yhteisöjen moraalia vääränä, kuten islam pitää vääränä joitain kristinuskon tapoja, tai sitten joitenkin Papuan heimojen ruokakulttuuria. Kristinuskoon pohjaituvan moraalin (länsimaalaisen arvokäsityksen) oikeellisuus ei ole siis ehdoton totuus kuten se, että 1 1=2, tai että vesimolekyyli koostuu aina hapesta ja vedystä. Eri asiat ovat pahoja eri yhteisöjen kannalta katsottuina.

    "Kuten et ilmeisesti pidä sinäkään pahana?"

    Minut on kasvatettu länsimaisessa yhteiskunnassa länsimaisten moraalikäsitysten mukaisesti ja toimin myös tällä tavalla omalta osaltani. Pahuus on sitä, mitä ihmiset pitävät pahana, ei yksi ehdoton totuus, kuten se että Aurinko on kuuma. Voin vain sanoa, että pidän esim. ihmissyöntiä pahana länsimaalaisten moraalikäsityksen mukaan, mutta tiedän, että joissan papualaisissa heimoyhteisöissä se on heidän moraalinsa perusteella hyväksyttävää.

    "On muuten täysin eri asia KUVITELLA, ettei tee koskaan väärin, ja toisaalta ELÄÄ niin."

    Lauseesi on hyvin epäselvä, enkä oikein tiedä ymmärsinkö sen edes oikein(!), mutta yritän. Tässä on taas kyseessä se kenen kannalta asiaa katsotaan. Jos minä elän esimerkiksi kristinuskon moraalin vastaisesti, niin silloin minä teen väärin kristinuskon moraalin kannalta. Jonkun toisen yhteisön moraalin kannalta en välttämättä elä väärin. Maailmassa ei ole montaa tekoa, joka olisi jokaisen ihmisen mielestä oikein.

    "Jos pidät papualaisia ns. 'jaloina villeinä', viattomina ja lapsenomaisina, jotka eivät tee mitään väärin, erehdyt raskaasti."

    Kuinka raskaasti? Asiaa pitää tarkastella jonkun tietyn moraalikäsityksen pohjalta, koska mitään "yleismoraalia" ei ole olemassa. Todistan tämän sillä, että maailmassa on useita toisistaan poikkeavia moraalikäsityksiä, käsityksiä siitä, mikä on väärin ja mikä oikein. Monet Papua-Uusi-Guinean kulttuurit ovat hauraita länsimaalaisen kulttuurin ja sen aiheuttamien ilmiöiden puristuksessa. Heidän kulttuurinsa rikkoutuminen ei ole ainoastaan heidän oman vapaaehtoisen päätöksen tulos, vaan myös ulkopuolisten seurausta, esim. metsähakkuut heidän perinteisellä asuma-alueellaan tai muiden kulttuurien aiheuttama syrjintä ja vainoaminen. Monissa tapauksissa, kun jokin pienen etnisen ryhmän elinolojen vaikeennuttua heidät on ajettu tuhon partaalle, tulee kuvioihin lähetyssaarnaajat "auttamaan köyhiä". Lähetyssaarnaajat auttavat tätä heimoa materiaalisella hyvällä, kuten ruualla, lääkkeillä, terveydenhuollolla ja hygienialla, ja heimo on tällä tavalla helppo saada lähestymään länsimaalaista kulttuuria - ja kristinuskoa. Suurin osa ns. "varhaiskantaisista" yhteisöistä joutuvat nykyaikana kokemaan uhkaa ja vainoamista ulkopuolisilta tahoilta. Heidän on vaikea jatkaa perinteistä elämäntyyliään ja säilyttää kulttuuriaan juuri ulkopuolelta tulevien ongelmien takia. En kuitenkaan väitä etteivätkö jotkut vähemmistökulttuurit omaksuisi esim. modernia teknologiaa toisilta kulttuureilta vapaaehtoisesti. Ennen kristinuskoa levitettiin miekan voimalla kun se muuten ei uponnut. Nykyään miekkaa ei käytä enää kristinusko vaan se ympäröivä maailma, joka aiheuttaa ongelmia vähemmistökulttuureille. Kristinusko tulee sitten hädän hetkellä apajille, kun kristinusko ja länsimainenmainen moraali on helpompi juurruttaa verrattuna elinvoimaiseen kulttuuriin (yhteisöön).

    Tekstisi perusteella vaikuttaa siltä, että Sinä olet hyvin kapeakatseinen ja umpimielinen. Valitettavasti ovat monet muutkin, esim. kiihkouskovaiset. Pahuus ja hyvyys ovat niitä, joita pidetään pahuutena ja hyvyytenä. Se joka pitää, voi olla kuka vain.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   228
   1704
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1033
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   11
   929
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   896
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   232
   831
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   156
   745
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   729
  8. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   708
  9. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   651
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   628
  Aihe