Appiukko kokeilemassa miniää

yx appiukko

Poika on siirtymässä omaan asuntoon ja kun meni pikaisesti naimisiinkin, niin tuli kiire laittaa heidän hankkimansa asunto kuntoon. Kokeneena remonttimiehenä jouduin käyttämään vuosilomani heidän avustamiseen. Pokia on pärjännyt hyvin ja ehtinyt jo näissä IT-hommissa ulkomaan reissuja vaativaan asemaan firmassaan. Laatoitin kylpyhuoneen ja tapetoin muut huoneet. Nuori rouvakin kävi töissä, mutta iltaisin aina kävimme hommia läpi ja sovittiin seuraavan päivän hommat.

Yhtenä päivänä miniä tuli kotiin jotenkin erilaisella mielialalla. Poskensa punoittivat ja hän oli jotenkin vaivautunut. Olin keittänyt hänelle töistätulokahvit kuten aiempinakin päivinä. Ensin hän kuitenkin suuntasi matkan uuteen kylpyhuoneeseensa. Hän viipyi melkoisen tovin siellä ja kuulin lopulta bidee-suihkun pitkän kohinan. Hän tuli keittiöön ehkä vielä punaisempana kuin aiemmin. Kokeneena miehenä huomasin että nainen oli selvästi kiihottunut. Sieraimensa värähtelivät pidätettyä kiimaa. Mitähän oli tytölle tapahtunut, ajattelin.

Saimme kuitenkin kahvit hörpittyä ja pääsin jatkamaan makuuhuoneen jalkalistojen kiinnittämistä. Rouva tuli katsomaan huonetta ja ihasteli työtä. Sänky oli siirretty tapetoinnin ajaksi keskelle huonetta, joten nainen seisoi melko lähellä ja paljaat reidet kesäisen minihameen helman alta olivat ihailtavinani melkein ylös asti. Silloin tajusin että tämän naisen kiima tuoksui selvästi nenääni. Olin kyllä kuullut juttuja voimakkaasti tuoksuvista naisista, mutta ei ollut aiemmin kohdalle osunut. Siirryin polvillani lattialla lähemmäs. Rouva ei huomannut tai ei ollut huomaavinaan, kun katsoin suoraan hameensa alle. Odotin näkeväni kostuneet pikkupöksyt, mutta ei siellä ollutkaan kuin kostunut siististi ajeltu pillu. Hän oli jättänyt housut pois kylppärissä käydessään. Tämä nainen kaipasi seksiä!

Siirryin aivan viereensä ja käsivarteni painui vasten paljasta säärtä. Nyt miniä katsoi alaspäin ja huomasi miten hyvin näin hameensa alle. Hän ei kuitenkaan siirtynyt, vaan sitä vastoin siirsi toisen jalkansa kauemmas. Nyt kiimasta turvonnut vittu avautui eikä mitään jäänyt arvailujen varaan. Nostin käteni polven taakse ja siitä reiden sisäpintaa pitkin suoraan pillulle. Peukalo sujahti vittuun samalla kun painoin kämmeneni häpykummulle. Miniä huokaisi, muttei sanonut muuta.

Nousin ylös ja työnsin naisen selälleen sängylle. Avasin housuni ja työnsin nopeasti pois. Miniä voihkaisi nähdessään kaluni koon ja komean erektion. Nostin hameen helman ylös eikä pieneksi leikattu tupsu peittänyt juuri lainkaan suureksi turvonnutta ja kiimasta hieman raottunutta vittua. Levitin miehekkäällä otteella jalat ja kiipesin niiden väliin.

Kumi, nainen yritti jarrutella.

Ei ole nyt tähän hätään, vastasin ja painoin terskan häpyhuulien väliin.

Työnsin käden pienen pakaran alle ja levitin pillunhuulet. Oli niin tiukka nuoren naisen synnyttämätön pillu, että puristus kyrvän ympärillä oli uskomaton. Soljuin hitaasti pillun pohjaan asti. Nuori rouva voihkaisi kun terska venytti pillun pohjaa, jotta koko kyrvän varsi pääsisi sisään. Eihän pillu tarpeeksi antanut periksi ja säälin jo tyttöä enkä painanut loppuun asti. Kyllä pillun huulien hyväily kullin varrella tuntui jo tarpeeksi hyvälle. Laskeuduin koko painollani pojan vaimon päälle ja suutelin pehmeitä huulia. Nainen vastasi kiimaisesti. Kielemme pyörivät ympäri toisiaan. Nousin hieman ylös ja aloitin rytmikkään työntelyn puutteesta kärsineeseen pilluun.

Avaa paitasi, käskin.

Tyttö totteli kiltisti ja napitti paitapuseron auki. Kauniit pienet pitsiliivit yrittivät pitää heiluvat tissit järjestyksessä. Tummat nännit erottuivat selvästi paisuneina liivien ohuen kankaan läpi. Tartuin liivien alareunaan ja nostin ne rajusti tissien yli. Tartuin toiseen kiinteään rintaan ja toisesta imaisin nännin suuhun. Imin ja purin varoen kovana nöpöttävää nappulaa. Työnsin käteni selkänsä taakse ja avasin liivien hakaset. Nostin tytön jalat ylös ja aloitin rajun panon. Painoin polvet melkein kainaloihinsa ja katselin naista joka antoi pilluaan miehen siitettäväksi ja esitteli mielellään samalla kauniita rintojaan. Olin näkeväni hymyn häivähdyksen miniäni kasvoilla. Mielessäni käväisi ajatus, että et varmaan kauan hymyile.

Tunsin pillun kiristyvän. Naisen orgasmi oli lähellä. Työntelin hieman taaempaa jotten satuttaisi anteliasta pillua, mutta sain hyvän kontaktin reisilläni pehmeään nuoren naisen perseeseen. Työntötahtini kiihtyi ja nainenkin tiesi että kohta räjähtää. Vaikka hän oli aivan orgasminsa kynnyksellä hän yritti vielä sanoa jotain.

Älä laske sis…

Junttasin kovempaa. Naisen kasvot vääristyivät ja hän huusi suoraa huutoa orgasmin ravistaessa pientä vartaloa. Mitähän se miniä yritit sanoa, ajattelin ja jatkoin loppukiriä. Vihdoin tunsin helpotuksen tulevan. Sperma syöksyi kovalla paineella vitun pohjaan. Vedin hieman ulospäin ja junttasin vielä kerran pohjaan. Nainen voihkaisi vaimeasti. Paksu sperma täytti miniän pumpatessani parin viikon lastin syvälle vittuun.

Laskin jalkansa alas ja laskeuduin makaamaan nuoren naisen päälle. Suutelin hellästi pehmeitä huulia ja miniä vastasi vähintään yhtä hellästi. Sitten hän heräsi tähän maailmaan.

Hei tulit mun sisään, hän hätääntyi.

Kai sinä ehkäisyä käytät, kysyin?

En käytä, kun ollaan ajateltu tehdä lapsi ja mulla on ovulaation aika. Tarkistin vielä kalenterista. Minua panetti niin hirveästi jo töissä. Vielä kun töissä yksi epävirallinen pari kuherteli, niin olin ihan hirveässä kiimassa kun tulin kotiin, nainen tunnusti.

Kyllä sen huomasin, vastasin.

No, onpahan poika ainakin isänsä näköinen, lohduttelin.

Mistä sinä olet niin varma että se on poika, miniä ihmetteli hymyillen?

No kun minä teen vain poikia, nauroin.

Olkoon sitten spermat sisällä, tyttö huokaisi.

12

49149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se miniä

      raskaaksi appiukolleen vai ei? Kerro nyt hieman myöhemmistä ajoista. Kai se poika nyt jotain epäili kun yhtäkkiä maha kasvaa?

    • haluttaa tälläistä lisää

      kerrankin paljaalla naintia hyvä

    • tommi_j

      Tästä se lähtee...

    • persoonapronomini

      "...Laskin jalkansa alas ja..." oikeesti tossa kohtaa meni maku..

    • marski 5

      melko tarinasetä mut mukava lukea

      • Anonyymi

        Kiitoksia näistä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tänään kävi tuleva miniä hakemassa tavaraa minun luona olevasta autostaan . Kyllä mielessä kävi kun oli tiukat leggingsit jalassa että olisikohan ollut tekosyy tulkaa mun luona käymään vai oliko muuta mielessä .
      Poikani on etätöissä viikot.

      • Anonyymi

        Hupiukko Buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hupiukko Buaahaa

        Miltä tuntuu olla maailman turhin monisoluinen?


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe