Appiukko kokeilemassa miniää

yx appiukko

Poika on siirtymässä omaan asuntoon ja kun meni pikaisesti naimisiinkin, niin tuli kiire laittaa heidän hankkimansa asunto kuntoon. Kokeneena remonttimiehenä jouduin käyttämään vuosilomani heidän avustamiseen. Pokia on pärjännyt hyvin ja ehtinyt jo näissä IT-hommissa ulkomaan reissuja vaativaan asemaan firmassaan. Laatoitin kylpyhuoneen ja tapetoin muut huoneet. Nuori rouvakin kävi töissä, mutta iltaisin aina kävimme hommia läpi ja sovittiin seuraavan päivän hommat.

Yhtenä päivänä miniä tuli kotiin jotenkin erilaisella mielialalla. Poskensa punoittivat ja hän oli jotenkin vaivautunut. Olin keittänyt hänelle töistätulokahvit kuten aiempinakin päivinä. Ensin hän kuitenkin suuntasi matkan uuteen kylpyhuoneeseensa. Hän viipyi melkoisen tovin siellä ja kuulin lopulta bidee-suihkun pitkän kohinan. Hän tuli keittiöön ehkä vielä punaisempana kuin aiemmin. Kokeneena miehenä huomasin että nainen oli selvästi kiihottunut. Sieraimensa värähtelivät pidätettyä kiimaa. Mitähän oli tytölle tapahtunut, ajattelin.

Saimme kuitenkin kahvit hörpittyä ja pääsin jatkamaan makuuhuoneen jalkalistojen kiinnittämistä. Rouva tuli katsomaan huonetta ja ihasteli työtä. Sänky oli siirretty tapetoinnin ajaksi keskelle huonetta, joten nainen seisoi melko lähellä ja paljaat reidet kesäisen minihameen helman alta olivat ihailtavinani melkein ylös asti. Silloin tajusin että tämän naisen kiima tuoksui selvästi nenääni. Olin kyllä kuullut juttuja voimakkaasti tuoksuvista naisista, mutta ei ollut aiemmin kohdalle osunut. Siirryin polvillani lattialla lähemmäs. Rouva ei huomannut tai ei ollut huomaavinaan, kun katsoin suoraan hameensa alle. Odotin näkeväni kostuneet pikkupöksyt, mutta ei siellä ollutkaan kuin kostunut siististi ajeltu pillu. Hän oli jättänyt housut pois kylppärissä käydessään. Tämä nainen kaipasi seksiä!

Siirryin aivan viereensä ja käsivarteni painui vasten paljasta säärtä. Nyt miniä katsoi alaspäin ja huomasi miten hyvin näin hameensa alle. Hän ei kuitenkaan siirtynyt, vaan sitä vastoin siirsi toisen jalkansa kauemmas. Nyt kiimasta turvonnut vittu avautui eikä mitään jäänyt arvailujen varaan. Nostin käteni polven taakse ja siitä reiden sisäpintaa pitkin suoraan pillulle. Peukalo sujahti vittuun samalla kun painoin kämmeneni häpykummulle. Miniä huokaisi, muttei sanonut muuta.

Nousin ylös ja työnsin naisen selälleen sängylle. Avasin housuni ja työnsin nopeasti pois. Miniä voihkaisi nähdessään kaluni koon ja komean erektion. Nostin hameen helman ylös eikä pieneksi leikattu tupsu peittänyt juuri lainkaan suureksi turvonnutta ja kiimasta hieman raottunutta vittua. Levitin miehekkäällä otteella jalat ja kiipesin niiden väliin.

Kumi, nainen yritti jarrutella.

Ei ole nyt tähän hätään, vastasin ja painoin terskan häpyhuulien väliin.

Työnsin käden pienen pakaran alle ja levitin pillunhuulet. Oli niin tiukka nuoren naisen synnyttämätön pillu, että puristus kyrvän ympärillä oli uskomaton. Soljuin hitaasti pillun pohjaan asti. Nuori rouva voihkaisi kun terska venytti pillun pohjaa, jotta koko kyrvän varsi pääsisi sisään. Eihän pillu tarpeeksi antanut periksi ja säälin jo tyttöä enkä painanut loppuun asti. Kyllä pillun huulien hyväily kullin varrella tuntui jo tarpeeksi hyvälle. Laskeuduin koko painollani pojan vaimon päälle ja suutelin pehmeitä huulia. Nainen vastasi kiimaisesti. Kielemme pyörivät ympäri toisiaan. Nousin hieman ylös ja aloitin rytmikkään työntelyn puutteesta kärsineeseen pilluun.

Avaa paitasi, käskin.

Tyttö totteli kiltisti ja napitti paitapuseron auki. Kauniit pienet pitsiliivit yrittivät pitää heiluvat tissit järjestyksessä. Tummat nännit erottuivat selvästi paisuneina liivien ohuen kankaan läpi. Tartuin liivien alareunaan ja nostin ne rajusti tissien yli. Tartuin toiseen kiinteään rintaan ja toisesta imaisin nännin suuhun. Imin ja purin varoen kovana nöpöttävää nappulaa. Työnsin käteni selkänsä taakse ja avasin liivien hakaset. Nostin tytön jalat ylös ja aloitin rajun panon. Painoin polvet melkein kainaloihinsa ja katselin naista joka antoi pilluaan miehen siitettäväksi ja esitteli mielellään samalla kauniita rintojaan. Olin näkeväni hymyn häivähdyksen miniäni kasvoilla. Mielessäni käväisi ajatus, että et varmaan kauan hymyile.

Tunsin pillun kiristyvän. Naisen orgasmi oli lähellä. Työntelin hieman taaempaa jotten satuttaisi anteliasta pillua, mutta sain hyvän kontaktin reisilläni pehmeään nuoren naisen perseeseen. Työntötahtini kiihtyi ja nainenkin tiesi että kohta räjähtää. Vaikka hän oli aivan orgasminsa kynnyksellä hän yritti vielä sanoa jotain.

Älä laske sis…

Junttasin kovempaa. Naisen kasvot vääristyivät ja hän huusi suoraa huutoa orgasmin ravistaessa pientä vartaloa. Mitähän se miniä yritit sanoa, ajattelin ja jatkoin loppukiriä. Vihdoin tunsin helpotuksen tulevan. Sperma syöksyi kovalla paineella vitun pohjaan. Vedin hieman ulospäin ja junttasin vielä kerran pohjaan. Nainen voihkaisi vaimeasti. Paksu sperma täytti miniän pumpatessani parin viikon lastin syvälle vittuun.

Laskin jalkansa alas ja laskeuduin makaamaan nuoren naisen päälle. Suutelin hellästi pehmeitä huulia ja miniä vastasi vähintään yhtä hellästi. Sitten hän heräsi tähän maailmaan.

Hei tulit mun sisään, hän hätääntyi.

Kai sinä ehkäisyä käytät, kysyin?

En käytä, kun ollaan ajateltu tehdä lapsi ja mulla on ovulaation aika. Tarkistin vielä kalenterista. Minua panetti niin hirveästi jo töissä. Vielä kun töissä yksi epävirallinen pari kuherteli, niin olin ihan hirveässä kiimassa kun tulin kotiin, nainen tunnusti.

Kyllä sen huomasin, vastasin.

No, onpahan poika ainakin isänsä näköinen, lohduttelin.

Mistä sinä olet niin varma että se on poika, miniä ihmetteli hymyillen?

No kun minä teen vain poikia, nauroin.

Olkoon sitten spermat sisällä, tyttö huokaisi.

6

37436

  Vastaukset

  • raskaaksi appiukolleen vai ei? Kerro nyt hieman myöhemmistä ajoista. Kai se poika nyt jotain epäili kun yhtäkkiä maha kasvaa?

  • kerrankin paljaalla naintia hyvä

  • Tästä se lähtee...

  • "...Laskin jalkansa alas ja..." oikeesti tossa kohtaa meni maku..

  • melko tarinasetä mut mukava lukea

  • jatko-osat...

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/4588923/jatkoa-minian-kanssa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/4598354/viella-jatkoa-minian-kanssa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/4609359/prolgi-minia-tarinaan

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3373
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1804