Peli kovenee

Olavi_Mäenpää

Lukekaa TV-1 teksti-TV:n sivu 619

9 kommenttia

Vastaukset

 • Helvetti! Voimia ja jaksamista vaan sinulle! Ei sitä varmaan joka päivä tuollaisen kirjepommin kohteeksi joudu, vaikka oletkin paljon vihamielisyyttä ympärilläsi kokenutkin. Siis uskomattoman raivostuttavaa! Kuinka henkilö, joka on jo vuosikausia taistellut pääasiassa yhden miehen voimin Turun kaupunginvaltuustossa ja ruohojuuritasolla meidän suomalaisten puolesta, joutuu näin ala-arvoisen hyökkäyksen kohteeksi! Toivon todellakin, että sen pommin lähetti joku elintasopakolainen, sillä HÄPEÄN SYVÄSTI, jos kyseiseksi terroristiksi paljastuu joku ylipoliittinen suomalainen! Aivan kuten sanot, peli on tosiaan muuttunut kovasti. Nyt voin vain sanoa, että pysy Olavi rauhallisena ja seuraa tilannetta! Olisi korvaamaton menetys, jos Suomen kansa menettäisi kaltaisesi miehen, sillä yhden Halla-Ahon tai Perussuomalaisten voimin ei tulla torjumaan kansallista häpeätilaa! Olet Olavi tehnyt meidän suomalaisten eteen TODELLA paljon enemmän kuin mikään saatanan Huuhaa-humanisti porukka joka tahtoo muuttaa maamme jonkinlaiseksi sauhuavaksi Mogadishuksi!Kyllä nyt siis pistää todella vihaksi! Olen aina kunnioittanut sinua Olavi, ja tiedän, että kyllä tästäkin selviät ja nouset entistä taistelunhaluisempana valtuuston pienen ihmisen ja Suomen kansan hyväksi. Kyllä silloin tuntui kertakaikkiaan helpottavalta, kun estit Moskeijan rakentamisen Turkuun! Olet palvellut koko ikäsi Suomen kansaa uskollisella ja tinkimättömällä tavallasi. Kyllä suututtaa, jos moniosaajat jatkavat tällaista terrorismia sinua kohtaan! SIIS RAIVOSTUTTAVAA!

  Tämän teon jälkeen politiikka on viety Suomessa aivan uudelle, paljon pelottavammalle tasolle. Onhan toki Suomessa esiintynyt kaikenlaisten Maan ystävien ja EVR:n harjoittamaa ekoterrorismia, mutta tämä on jo murhayritys. Varmasti tuon teon jälkeen poliittinen terrorismi yleistyy Suomessa, sillä joku on jo ylittänyt tuon mustan pimeäh rajan, ja varmasti monet kaltaisensa rappioyksilöt tulevat harjoittamaan samankaltaista terrorismia jatkossakin. Puheeni saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta näin se vain on. Tämä maa on ollut jo pitkän aikaa hyvin sairas, ja se ilmenee muun muassa tällä tavalla. Terrorismi on aina merkki siitä, että joku on vinksahtanut. Olisikohan syytä kääntää syyttävä sormi tuohon niin värikkääseen moniosaajien legioonaan, ja heidän myötjuoksijoihinsa? Tämä terroriteko on LOPUN ALKUA suomalaiselle yhteiskunnalle. Tuon veriteon jälkeen monet muut rappioyksilöt innostuvat samanlaisesta, ja pian pommit ovatkin jo arkipäivää! Kehotan jokaista suomalaista ajattelemaan tätä asiaa aina kerran viikossa, sillä EMME OLE ENÄÄ TURVASSA.

  Tässä tilanteessa voin vain toivottavaa voimia ja rohekutta Olaville. Pidä pää kylmänä!

  • Ennenkuin aletaan pohtimaan salaliittoa tahi muutakaan.
   Jokainenhan nyt voit tunkea vaikka leivinjauhetta kuoreen ja postittaa minne lystää.

   Tietty tuollaiset pelottelu-yritykset ovat suhteellisen lapsellisia ja oikeinhan Mäenpää teki kun laittoi asian eteenpäin.

   Haiskahtaa hieman Lahden suunnalta tulleelta postilta tai sitten Dampereelta saattaa löytyä syyllinen jos on eräs yleisiä koneita käyttävä, homokuvia keräävä yksilö saanut pummatuksi rahat postimerkkiin.


  • kirje sisälsi. kirjoitti:

   Ennenkuin aletaan pohtimaan salaliittoa tahi muutakaan.
   Jokainenhan nyt voit tunkea vaikka leivinjauhetta kuoreen ja postittaa minne lystää.

   Tietty tuollaiset pelottelu-yritykset ovat suhteellisen lapsellisia ja oikeinhan Mäenpää teki kun laittoi asian eteenpäin.

   Haiskahtaa hieman Lahden suunnalta tulleelta postilta tai sitten Dampereelta saattaa löytyä syyllinen jos on eräs yleisiä koneita käyttävä, homokuvia keräävä yksilö saanut pummatuksi rahat postimerkkiin.

   ...tylsistyneenä lähettänyt itselleen jauhekirjeen saadakseen mätäkuussa edes vähän julkisuutta :)


 • Mistään kovasta pelistä ei ollu mitään, jollei sitä Poliisin murhayritystä lasketa.

  Ja jollekin VÄHEMMISTÖ valtuutetulle on lähetetty Myllyn Parasta?

 • Törkeitä ovat.Siis nämä Romanialaiset.Miksi tänään oli varoitus ja uutisia näistä esim. Vantaa,Kehä3 sisäänajoväylät jne..Nämä pummit ovat työmatkalla.Mutta yli ei saa ajaa,yleinen syyttäjä on herkimmillään nyt.

 • Oikeasti muuten bakteerien prosessointi on helvetillisen vaikeaa ja vaatii alipainetilat. MRSA ei edes tartu ihmisiin, jotka ovat terveitä.
  ( Vain tosisairaat heikkoine immuniteetteineen tai leikkaushaavoineen saavat ko. tartunnan, mutta heille se onkin sitten vaarallinen.)
  Siis löytyykö jostain tahoa, joka tekee satojen tuhansien investoinnin ja prosessoi juuri sitä pöpöä, joka ei varmasti tartu!
  Hurjin aine, mitä joku idiootti on kyennyt saamaan käsiinsä, on rotille tarkoitettu farfariini ja vaikka Mäenpää söisi siis kirjekuorellisen farfariinilla käsiteltyjä vehnäjauhoja, niin jos kirjekuori ei olisi valtava ja jauhojen osuus olisi olematon, aineen vaikutus ei estäisi Mäenpäätä suomimasta postittajan persettä sen näköiseksi, minkä jokunen isku vyön solkipäällä saa aikaan!

  • Isänmaallisen pahin vihollinen on tunnetusti toinen isänmaallinen, ja Mäenpää on riidoissa kaikkien muiden kanssa. Jospa Ruskeassa Talossa tiedetään asiasta tarkemmin kuin Aurealianus uskaltaa kertoa? Jäikö 21 ääntä harmittamaan, kun Mäenpäälle tuli 2809? Ei siihen yltänyt Halla-ahokaan, joka uskoi saavansa joko naiiviuttaan tai hulluuttaan jopa 10000 kannattajaa. Mäenpää on ainoa isänmaallinen jolla on pienintäkään pysyvää kannatusta.

   Kateus on synneistä pahin ja isänmaallisille ominainen... Ei niin että itse osoittaisin ketään sormella.


  • Kovaa peliä! kirjoitti:

   Isänmaallisen pahin vihollinen on tunnetusti toinen isänmaallinen, ja Mäenpää on riidoissa kaikkien muiden kanssa. Jospa Ruskeassa Talossa tiedetään asiasta tarkemmin kuin Aurealianus uskaltaa kertoa? Jäikö 21 ääntä harmittamaan, kun Mäenpäälle tuli 2809? Ei siihen yltänyt Halla-ahokaan, joka uskoi saavansa joko naiiviuttaan tai hulluuttaan jopa 10000 kannattajaa. Mäenpää on ainoa isänmaallinen jolla on pienintäkään pysyvää kannatusta.

   Kateus on synneistä pahin ja isänmaallisille ominainen... Ei niin että itse osoittaisin ketään sormella.

   Saitkos Väinö jo maksettua ne Mäenpään herjaamisesta repimäsi sakot?


  • asiassa pysyen... kirjoitti:

   Saitkos Väinö jo maksettua ne Mäenpään herjaamisesta repimäsi sakot?

   Eksäni myi puolueensa Järvikarjulle ja maksoi sakot. Olisi antanut Järvikarjulle muutakin, mutta tätä ei kiinnostanut.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.