Turussa Ratsutalli Astor ja Suskin talli

---

Haluaisin kuulla mielipiteitä näistä kahdesta tallista. Millaiset opettajat, hevoset, ilmapiiri tallilla? Eli jos olet käynyt jommalla kummalla, niin kerrothan kokemuksistasi! Ajattelin jommassa kummassa mennä käymään ja haluaisin kuulla mielipiteitänne.

Kiitos, jos joku viitsii vastata!

13

5311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heppanen

      Tarkoitatko Liedossa olevaa suskin tallia?

    • ... ...

      Ratsutali astorilla käyn itse. mukavat koulutetut hevoset ja pätevä opettaja jolal on mielnkiinot aja ammattitaitoa tehokkaisiin ja vaihteleviin harjoituksiin ryhmänm toiveiden mukaan. Suosittelen!
      www.ratsutalliastor.tarjoaa.fi

    • Pilvi94

      En nyt tiedä onko Ratsutalli Astor Turussa mutta ainakin sellainen on Paimiossa. Tallilla on hyvä opettaja hevoset ovat hyviä, jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Opettaja laittaa yleensä hevosen, jolla oppii parhaiten. Toki hevonen vaihtelee mutta tietyllä hevosella voi mennä paljonkin. Itse olen mennyt Tuiskulla 12 kertaa ja olen ottanut 2 korttia ja kolmas menossa. Sivut ovat http://ratsutalliastor.tarjoaa.fi/

    • Peltsi

      Hei! Minä olen Elsa ja harrastan ratsastusta Ratsutalli Astorissa. Hevoset ovat todella ihania ja opettaja Jutta on huumorintajuinen ja tiukka. Oikeastaan voisin kertoa tästä tallista vain hyvää.

    • 111

      Ratsutalli astorissa on hyvät hevoset mukava ilmapiiri ja opettaja on todella mukava
      Suskin tallilla kävin enkä oikein tykännyt

    • YGC

      Suskin tallin omistaja ja suurin osa hevosista on muuttanut Auraan, Kirkonkulman tallille. Itse kävin Suskilla Liedossa mutta lopetin tallin muuttaesssa Auraan. Mielestäni tallin hevoset ovat mahtavia ja silloin ryhmäkoko oli pieni, niistä tykkäsin :) Mutta itse Suski.. Ratsastuksenopettajana hän on hyvä ja tuntee hevosensa (varsinkin Bellan ja Lancerin). Mutta tallinomistajana en häntä kehu. Hän teettää töitä päivisin lapsilla ja muilla hyväuskoisilla talli-ihmisillä..

      Tallina Suskin talli oli hyvä, mutta kunhan osasi kieltäytyä Suskin kaikista "työpyynnöistä". Aurassa en ole käynyt, mutta tuskinpa Suski tai vanhat hevoset on mihinkään muuttunut :)

      • joskus silloin

        oi voi,tuo on niin tuttua.Suski on tehnyt tota jo 90-luvulla,voin kertoa ihan omasta kokemuksesta.Siinä on sitten niin laiska tallin pitäjä ettei toista olekaan.Itse pentuna 90-luvulla tuli paljon tehtyä Suskin hommia tallilla.Mihinkä koira karvoistaan pääsis...???Sama vanha meno jatkuu siis edelleen.uskomatonta...


    • ronjac

      suskilla olin käynyt ystäväni kanssa jo pian 10 vuotta, mutta oli pakko lopettaa siellä käyminen, kun ei vanhemmillani enää ollut aikaa viedä sinne. aina oli hauskaa ja siellä oppi tekemään tallihommia. suskilla häiritsi vain se että aikataulut eivät pitäneet ja suski unohti aina joskus ilmoittaa jos tunti oli peruttu yms. suski on erittäin hyvä opettaja ja hevoset ihania ja sen takia talli oli hankala jättää. lanceria, parbia, frediä ja muita heppoja ikävä :)

    • Miävain

      Itsekkin kävin Suskilla joskus kauan sitten. Pidin tallista ja ilmapiiri oli mukava, ellei oteta huomioon sitä että tallin omistaja syytti minua asiasta johon en ollut millään tavalla osallinen. Osa parhaista ratsastusmuistoista ovat kyllä kyseiseltä tallilta. :)
      Lopetin siellä n. vuosi ennen kuin talli muutti Auraan ja nyt harmittaa sillä haluaisin aloittaa ratsastuksen uudelleen mutta kaikki tallit joilla olen joskus käynyt ovat muuttaneet, lopettaneet tuntitoimintansa tai ovat muuten vain ylihinnoiteltuja omaan kukkaroon. ;D

    • Heppatyttö

      Itse kävin Suskin tallilla monta vuotta ihan päivittäin. Suski on uskomattoman hyvä ratsastuksen opettaja. Hän pitää ryhmäkoot pieninä ja opetus on yksilöllistä, joten kehittyminen on mahdollista nopeassakin ajassa. Suskin talli ainakin Liedossa oli pieni joka mahdollisti monenlaista tekemistä, jota ei isommissa ratsastuskouluissa voi tehdä. Suski on erittäin temperamenttinen persoona, mutta ihminen silti, eli ymmärtää kyllä asiat ihan puhumalla kasvotusten. (En ihan ymmärrä tätä vuosikausia jatkunutta netissä nimettömänä haukkumista vanhoilla tiedoilla jne...)
      Aikataulujen venymisestä puheen ollen, moniko teistä pystyy olemaan kahden lapsen äiti ja pyörittämään ratsastuskoulua ja varsinaista eläintarhaa yksin pysyen aina iloisena ja pirteänä sekoittamatta joskus aikatauluja? (Tai ei nyt ihan yksin, onhan aina Timo, ketä on myös ihan huipputyyppi!!)
      Nuorempana tein Suskin tallilla paljon tallitöitä, joka todella kasvatti minua. Opin toimimaan eläinten kanssa ja ottamaan ihan eri tavalla vastuuta kuin moni ikäiseni nuori. Suski tarjosi minulle paljon erinlaisia mahdollisuuksia. Sain pitää leirejä, heppakerhoa lapsille, ja taisinpas joskus vahtia niitä lapsiakin jotta tunnit voidaan pitää rauhassa. Yhden kesän taisin asua kokonaan tallilla kun odoteltiin varsojen syntymistä, ja yksi mahtavimmista muistoista onkin se kun Zodin varsa syntyi!
      Uudella tallilla olen käynyt vain muutaman kerran piipahtamassa. Ihana paikka, kivat tilat ja hyvät hevoset. Plussana tietty kissoja ja kaneja ja kanoja. Ihanteellinen paikka, kaikille suosittelen lämpimästi :)

    • Vicha

      Hei. Olen itse harrastanut ratsastusta nyt noin neljä vuotta. aluksi kävin Astorissa mutta kun tuntien laatu ja hinta menivät huonompaan ja kalliimpaan suuntaan vaihdoin tallia. Olen ollut Aurassa kaksi vuotta ja mielestäni paljon parempi. Astorissa hevosiin ei saanut koskea ellei saanut erityistä lupaa, ollut hoitajalistalla tai mennyt tunnille. Aurassa voit vain ilmoittaa että tulen viikonloppuna ja teet tallitöitä muutaman tunnin ja saat palkkioksi ratsastaa jos saat luvan. Tämä on tietenkin oma mielipiteeni ja muilla omansa.

    • Hämmästynyt

      Itse käyn Suskin tallilla ja vähän ihmettelin kyllä tuota "on lapsia työllistänyt" meinaan itse en sellaista ole huomannut. Suski on minusta oikein mukava ja pirteä persoona. Opetus on selvää, kehuvaa ja topakkaa.
      Minulla on siellä yksi lemppari jonka kanssa saan mennä todella paljon ja koko ajan harjoitellaan tunneilla enemmän ja enemmän sen ratsastamiseen.
      Ihailen sitä kuinka hän pystyy pitämään ratsastuskoulua ja olemaan samalla 2 lapsen äiti:)
      Meitä aina tunnin jälkeen auttanut paljon hevosten ja varusteiden kanssa. Sopii minusta kaiken tasoisille ratsastajille.
      Korvasimme tuntimme menemällä maastoon Suskin kanssa ja siellä oli todella mukavaa ja matka taittui nopeasti jutellen ja ilmasta nauttien.
      Suskin tallilla pidetään myös todella paljon mm leirejä, kisoja sekä välillä myös valmennuksia!
      Suosittelen enemmän kuin lämpimästi Suskin tallia❤️

      • Anonyymi

        Nythän sieltä on hevoset pakko huutokaupassa


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      296
      3148
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1713
    3. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1243
    4. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      81
      1222
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1139
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1138
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      43
      1010
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      954
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      896
    10. Liikennesäännöt

      Uuden ohitustien myötä torkkolantieltä tulevia kuuluu väistää tai ainakin kuuluisi väistää, jos he tulevat ollintielle.
      Pyhäjärvi
      11
      814
    Aihe