eikö miehet pese "muniaan"?

blondi

olen nuori neito jolle kaikenlainen seksi on uusi ja ihmeellinen asia. pidän kyllä aika monesta asiasta mitä mies ja nainen sängyllä tekevät.
yksi asia minua kuitenkin viikonloppuna alkoi vaivata,kun rakastelimme erään miehen kanssa ja hän halusi,että imen häntä,johon sitten aloinkin.
ei vain ollut hauskaa,kun lähestyin "sitä" ja nenääni tuntui erittäin voimakas haju, aivan selvästi pitkään pesemättömänä olleen haju. kuitenkin olen senverran ujo,enkä kehdannut sanoa sitä hänelle,enkä voinut oikeastaan kieltäytyäkkään imemästä,vaan jatkoin siitäkin huolimatta,että suussani pyöri sellaisia kokkareita,aivan selvästikkin esinahan alle kuivuneesta jostakin eritteestä
jota imiessäni irtosi suuhuni,jolloin olin lähellä oksentaa,mutta kuten sanoin,yritin vain mahdollisimman hyvin tehdä hommani,lieneekö sitten kyseessä se "juusto",josta olen kuullut.
onko todellakin niin,että miehille intiimi hygienia on jotakin vastenmielistä ja kamalaa puuhaa... luulisi ravintolaan lähtiessään edes hieman siistiytyvän,sillä eihän sitä koskaan tiedä,miten ilta päättyy,kuten nyt minun ja sen kaverinkin ilta päättyi. sitten vielä mieltäni askarruttava asia,etteivätkö miehet halua nuolla naista,vai pelkäävätkö he jotakin? minä esim. todellakin odotin,että tämä kyseinen herra olisi nuollut,mutta ei. olin ainakin puhdas,pesin huolella jo ennen ravintolaan lähtöä,ravintolassa ja sitten vielä kotona kunnolla,ennen sänkyyn menoa. epäreilua mielestäni,todella epäreilua kohdella naista niin ja käyttää heitä ainoastaan omien halujansa tyydyttämään.

34

4865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esa Nahka

      Ei sun nyt kannata tuomita kaikkia miehiä siitä jos yhdellä on jääny vehkeet pesemättä! On niitä naisiakin, jotka haisevat niin pahalle, että tekis mieli vaan kerätä kamppeensa ja juosta. ;)
      Mutta en mä ainakaan yleistä kaikkia naisia haiseviksi ja epämiellyttäviksi.

      Joillekkin miehille juustoa kertyy kuin juustoportissa eli suihkussa pitää käydä joka päivä parikin kertaa.. Toisilla sitä ei sitten kerry niinkään nopeasti.
      Ja naisten nuolemisesta voisin sanoa, että noin 80% miehistä tykkää(tai nuolee vaikka ei tykkääkkään) nuolla naisia. Kun taas naisista noin reilut 60% ottaa suihin.. Noi luvut heitin tohon omien kuulemisien ja kokemuksien perusteella... Mutta uskoisin sen olevan tuota luokkaa...

    • miekkonen

      Sano jätkälle suoraan (mutta älä loukkaavasti, vaan käyttäydy esimerkillisesti). Sen on aika oppia hyville tavoille.

    • Neppi

      Mun käy kyllä sääliksi sinua että todella jouduit imemään pahanmakuista keppiä.Melkein yököttää ajatella koko asiaa. Minulle melkein kävi sama kerran, mutta hienovaraisesti ilmoitin miehelle että mitä jos mentäisiin kumpikin suihkuun niin on sitten kivempi jatkaa hommia sängyssä. Toivottavasti et joudu samaan tilanteeseen uudestaan. Olisithan voinut loukkaantuneena sanoa että miksi minä jouduin imemään pahanmakuista tikkuasi,mutta sinä et voi nuolla minua joka on jopa käynyt suihkussa tänään.

      • Karju

        .. kun on ollut tyhmä mies. Säälittää. Kiukuttaa. Tekisi mieli liipaista nenään kyseistä tyyppiä.

        Toivottavasti et saanut pahoja traumoja. Ei kaikki ole tuollaisia.

        Varmuuden vuoksi tee seuraavalla kerralla se että menet miehen kanssa ensin suihkuun tai saunaan. Jos alkaa hölmöyttään kysellä miksi niin kerro vaan että suihkussa leikkiminen kiihottaa sinua.

        Toisekseen, kokeile vaihteeksi siten ettet tee aloitetta suuseksistä. Mies saa nuolla sinua ensin.

        t. Karju

        p.s. on minulle sattunut kerran vastaan nainen joka oli hiukan vastaavaa kuin mitä sinä lienet tuon miehen kohdannut..


    • ville

      Moi! Sinulla on ollut tosi huono tuuri tuon miehen suhteen, vaikka täytyy sanoa, että ei se varmaan ainoa mies ole, joka ei huolehdi hygieniastaan. Moni mies kuitenkin hoitaa hygieniansa hyvin ja peseytyy usein. Minä kuulun myös niihin, jotka ovat puhtaita. Vaadin ehdotonta hygieniaa niin itseltäni kuin naiseltakin. Silloin suuseksi on aivan ihanaa.

      Mielestäni tuo mies kohteli sinua todella törkeästi, pakottaa imemään likaista haisevaa kaluaan, muttei itse nuole sinua. Olisit kyllä ihan hyvin voinut sanoa sille, että ensin suihkuun.

      Haluaisitko imeä puhdasta ja hyväntuoksuista miestä, joka on valmis nuolemaan sinua vaikka kuinka paljon, mistä vaan. Jos kiinnostaa, mailaa minulle: [email protected]

      Hyvää päivänjatkoa ja älä lannistu yhdestä epäonnistuneesta kerrasta. Parempaa onnea ensi kerralla :)

      Ville

    • Ape

      sää oot oikeassa miesten suhteen.mä oon eteläläinen komea mies ja haluan tutustua sinuun ja imee sinua ;)

    • Ape
    • ottaa

      suihun vaikka kortsu päällä, ei minulle peseytyminen ole mikään tabu, myös erektiosta kehittyy eritteitä jotka varmasti haisevat myös :)

      • Anonyymi

        Mitähän eritteitä siitä mahtaa kertyä? Ja mitä helvetin kokkareita? Kait nämä siat käy pesulla ennen panoja tai edes vessassa ja vähän puhdistavat kaluaan. Vai onko ap törmännyt johonkin avohoitotapaukseen taas joka peseytyy kerran viikossa?


    • Nainen

      Iskit siis miehen ravintolasta ja nuolit hänen muniaan!?! Toivottavasti siinä munassa ei ollut lian lisäksi herpestä tai visvasyylää tai kondyloomaa tai klamydiaa tai trichomonasta tai tippuria tai mitä kaikkia niitä nyt onkaan... HIV:stä puhumattakaan. Ei ole ainakaan blondille mennyt turvaseksistä puhuminen perille.

      Ei likaiselle vieraalle miehelle tarvitse olla noin kohtelias.

      Järki käteen blondi, suojele itseäsi!

      • M77

        Ole varovainen.


    • Nainen
    • JanzeK

      ...pesen! Nehän alkaisi varmaan haistakin, jos niitä ei pesisi.

      Terska pitää pestä ja pesen pallit saippualla.

      Kuinkahan kaverini munat haisevat, sillä hän ei koskaan pese edes kainaloitaan saippualla! Viimeksi hänet on pesty silloin saippualla, kun äiti kylvetti.

      • Anonyymi

        Tässä on se ongelma että milloin käydään suihkussa. Jos on käyty enne nradalle lähtöä suihkussa ja sitten ollaan baarissa 10 tuntia ja kustaa munalla ja ympärillä ihmisiä paljon niin kyllähän siinä ajassa ehtii ruveta paikat haisemaan. Eikä sitä kännissä aina muista. Niin monta kusista pillua olen kohdannut baaripanojen kohdala + ruskea kimmeltävät hikinen ja haiseva peräreikä NAISELLA. Kännissä naisekin unohtaa holepopin huollon harmittavan monesti.


    • ukkomies

      Jos suuseksiä haluaa, pitäisi olla itsestäänselvyys, että ensin käydään kunnon pesulla.

    • 'Presley'

      Mullakin oli eräs vastaava kokemus, jossa minä tein alotteen ja aloin nuolla. Kohta sitä ihmettelin et mikä ihme semmosii pienii paloi suussa pyöri, vähän niinku jotain merisuola paloi tai jotain... purasin yhen ja helvata kun meinas oikeesti alkaa kuvottaa.. mun nuoleminen loppu siihen ja pistin kalulle sukelluspuvun päälle..

    • Anonyymi

      Juustoa juustoa enemmän sissijuustoa! Heinolan sedän pikku vehje on juustokullien aatelia!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Haiskahtaa keksitylle. Ei nainen ime likaista munaa. Hikistä usein joutuu..
      Panomies ei vittuun koske,kuin kyrvällä!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nuolin kerran Naista jonka alapää haisi pahalle.Sanoin että pierase niin saadaan raitista ilmaa.

    • Anonyymi

      Hahaha hyi hel.....,kyllä naisillakin haisee tavara joskus aivan kauhealle yök

    • Anonyymi

      H­­e­­i! Ku­ts­um­me sinu­­t kä­ym­ään u­­­udess­a cha­­­tis­­­sa! Meitä on yl­­­i miljo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/P1t8J9

    • Anonyymi

      Itse en edes antaisi vehjettäni imettäväksi, ellen tietäisi että se on puhdas. Jos tulee äkisti tilanne suuseksiin ja tiedän ettei vehkeeni ole puhdas, käyn pesulla tai ehdotan vaikka yhteistä suihkua..

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiima se on mikä tuoksahtaa monet naiset tykkää, jos juustoa kertynyt lierin alle, niin kielellä taitava nainen lipasee lierikon puhtaaksi, mutta suosin yhteitä suihkuttelua, kiima nousee kullin kovetessa 130 asteen kulmaan.
      Nuorena voi vesi ämpäri kanniskella kullin haarukassa vesilastissa. Nyt ei enää , kun tullut kilometriä mittariin.

    • Anonyymi

      Nainen on tehty miehen patjaksi. Sanoi kauan sitten kiinalainen filosofi Konfutse.

    • Anonyymi

      Itselläni irtosuhteita lähinnä kesäisin, lavoilla kaksikertaa viikossa tansimassa. Aika useasti puolen yön jälkeen löytänyt hyvän tyypin, jonka kanssa haluan seksiä. Laukussani mukana intiimi pyyhkeitä siltä varalta, tansiessa hikoilu kohdistuu sukuelimiin. Yhdyntä monasti autossa tai metsikössä lunnon helmassa, pyyhkeet nopsa tapa molemmille. T. Tarja

      • Anonyymi

        Todella mainio tapa puhistaa paikat pyyhkeellä ja muutenkin hyvä ois pestä/huuhtoo ennen suuseksin alottamista paikat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella mainio tapa puhistaa paikat pyyhkeellä ja muutenkin hyvä ois pestä/huuhtoo ennen suuseksin alottamista paikat.

        Tilanteita sattunut itsellekkin tansilavalla jossa tansiessa molempien tunteet leimahtaneet äärimmilleen. Lähdetty jäähylle metsään tiedostaen haluun yhtyä, mies nostaa hameen tulee saman tien sisääni silloin unohtuu pyyhkeet kun molemmat haluaa heti. T. Tarja


    • Anonyymi

      Eikä takuulla, muijat hoitaa kyrvän puhtaudesta ottamalla samalla poskeen, jos sulla on ongelmia sen kanssa niin voitele se kyrpä vaikka suklaalla, mansikkahillolla tai jollain mistä tykkäät niin alkaa sujumaan nikottelematta ja alat rakastamaan poskeen ottoa, sun tärkein juttu on tuottaa nautintoa miehelle riippumatta siitä tykkäätkö ite siitä tai et. Mies voi sitten sormettaa sua eli tutkia tarviiko liukkaria ja sitten panemisiin jonka jälkeen otat suihin mällit.

    • Anonyymi

      Jo 70-luvulla oli intiimi-Savettia osteuspyyhe, jolla pyyhkäisin kullin, kun ei ollut käynyt suihkussa useaan päivään.
      Joskus kävi niin, että olin nusaissutillansuussa naisystävää ja myöhemmin ravintolasta saatille vieraan naisen luo, joka antoi poskihoitoa tahmaselle kullilleni. Paras oli yksi sunnuntai , nussin kolmea eri naista. Olin viree pukki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sen oon huomannu pimperoita nuollessani. Ketkä käyttää pikkuhousujen suojia niitten pillu tuoksuu eltaantuneelta kuselta joka ei lähde edes saunassa saatika suihkussa pois

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe