Putin Antikristus - Ei EI !!!

Nostradame...

Se, että Putinia on kovasti ehdotettu Antikristukseksi - viitaten Nostradamuksen säkeistöön C10Q72 - ruokkii taas tuota 50-60-luvun kaltaista "McCarthy's" kommunismihysteriia, joka on jälleen kerran vallalla Englannissa ja USA:ssa...

Itse asiassa maailmankuulut Nostradamus-tulkitsijat..kuten...esim. Peter Lemesurier ehdotti, että "suuri finannssi-kuningas" tulee esiin 1999 keinotellen pörssimarkkinoilla...ja puolestaan Amerikkalainen John Hogue puhui PLO-terroristista, joka tuhoaa Israelia...

..kuitenkin mielestäni parhaiten onnistui Erika Cheetham, joka vihjasi että Kolmas Antikristus tulee esiin vuonna 1999....mutta kun seuraa Nostradamusken logiikkaa, niin vuosi 1999 oli se vuosi,jolloin Kolmas Antikristus vasta syntyi..ja kyseessä ei ollut heinäkuu eikä syyskuu..vaan marraskuu..sillä Nostradamus käytti Kelttien "puu-kalenteria" jossa seitsemäs kuu on nimenomaan marraskuu...

Kelttien ns. "puukalenteriin" Nostradamus viittaa juuri siinä kun hän tuo esille Kelttien Ogma-jumalan, joka on taistelun, vahvuuden ja voiman Jumala.

Nostradamus käyttää nimitystä "Gallique Ogmium" kahdesta eri henkilöstä. Ensimmäinen henkilö oli kaljupäinen Winston Churchill, joka oli voittaja "toisessa maailman sodassa...ja toinen henkilö on "nuorempi Oqmios", joka lopulta voittaa Arabit...mutta kuitenkin pettää omat (kristityt) joukot ja ottaa vallan itselleen....

Säkeistössä C9Q89 Nostradamus kertoo kuinka Paavin "militarinen kirkko-armeijan" joukot lyövät Arabien hyökkäyksen...mutta "nuori Ogmios" ottaa vallan Paavilta..eli...Winston Churchill oli "hyvä Ogmios"..mutta tämä nuorempi on "paha Ogmios" (Kristitty henkilö / Antikristus !!?)

33

3079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aivot ei riitä
      • Nostradame...

        ...niin..mutta..kun Putin ei ole enään Presidentti vuoden 2008 kevään jälkeen...eikä Venäjän perustuslain muutosta ole edes näköpiirissä....

        ..siis..miten se käytännössä olisi mahdollista että Putin olisi Antikristus esim. vuoonna 2010 !!???


      • Nostradame...

        ..ja sitä paisti...pahimmat "Antikristukset ovat juuri tulleet "Lännestä" eli Napoleon ja Hitler..ja kumpikin kohtasi "kohtalonsa" Moskovan portilla....

        ..ja nyt sama peli alkaa taas eli "Länsi" provosoi ihmisiä katsomaan Venäjän suuntaan ettei vaan sieltä tulisi "Antikristusta" ...mutta he (lännen ihniset) eivät itse huomaa kuinka "antikristus" porskuttaa jo omalla takapihalla !!!


      • Aivot ei riitä
        Nostradame... kirjoitti:

        ..ja sitä paisti...pahimmat "Antikristukset ovat juuri tulleet "Lännestä" eli Napoleon ja Hitler..ja kumpikin kohtasi "kohtalonsa" Moskovan portilla....

        ..ja nyt sama peli alkaa taas eli "Länsi" provosoi ihmisiä katsomaan Venäjän suuntaan ettei vaan sieltä tulisi "Antikristusta" ...mutta he (lännen ihniset) eivät itse huomaa kuinka "antikristus" porskuttaa jo omalla takapihalla !!!

        Olin tallettanut viime vuonna seuraavanlaisen viestin, joka näyttäisi sopivan selvästi mystisempään tyyppiin. Tämä mahdollisesti saisi aikaan valheellisen maailmanrauhan hetkeksi.

        Suomi24 > Keskustelu > Uskonnot & uskomukset > Profetiat

        Ennustus Anti-Kristuksesta
        Kirjoittanut: Sword-of-the-spirit 6.5.2006 klo 23.48

           
           Tämä kirjoitus on kirjoitettu Vanhan Testamentin Eliaan-Ilmestys nimiseen kirjaan. Aika mielenkiintoinen ja täsmää myös Ilmestys-kirjan ilmoituksen kanssa:

        Tuon kuninkaan neljännen vuoden alussa laittomuuden poika ilmestyy sanoen "minä olen kristus", vaikka hän ei ole. Älkää uskoko häntä!

        Laittomuuden poika seisoo pyhissä paikoissa. Hän sanoo auringolle "laske", ja se laskee. Hän sanoo "loista" ja se tekee sen. Hän sanoo "pimenny" ja se tekee sen. Hän sanoo kuulle "muutu veriseksi" ja se tekee sen. Hän kulkee meren ja jokien päällä kuin kuivalla maalla. Hän laittaa rammat kävelemään. Hän laittaa kuurot kuulemaan. Hän laittaa mykät puhumaan. Hän laittaa sokeat näkemään. Spitaaliset hän puhdistaa, sairaat hän parantaa. Paholaiset hän heittää ulos. Hän moninkertaistaa merkkinsä ja ihmeensä jokaisen läsnäolossa. Hän tekee niitä tekoja, joita Kristus teki paitsi kuolleiden herättämistä. Tästä te tiedätte, että hän on laittomuuden poika, koska hän ei kykene antamaan elämää.

        Katso, minä kerron minkälainen hän on, niin että voitte tunnistaa hänet. Hän on hoikkajalkainen nuori mies, vähän harmaita hiuksia hänen päänsä etupuolella. Hänen kulmakarvansa yltävät hänen korviinsa. Hänen käsiensä etupuolella on spitaalista muistuttava paljas läikkä. Hän muuttaa itsensä niiden läsnäolossa, jotka näkevät hänet. Hänestä tulee nuori lapsi. Hänestä tulee vanhus. Hän muuttaa itseään joka kohdassa, mutta hänen päänsä merkkejä hän ei kykene vaihtamaan. Siitä te tiedätte, että hän on laittomuuden poika.

        Neitsyt nimeltään Tabitha kuulee, että häpeämätön on paljastanut itsensä pyhissä paikoissa. Ja hän pukee ylleen vaatteen hienosta kankaasta. Ja hän ajaa hänet Juudeaan, haukkuen hänet ylös Jerrusalemiin sanoen: "Oi häpeilemätön, oi laittomuuden poika, oi sinä, joka olet ollut vihamielinen kaikille pyhille." Sitten se häpeämätön suuttuu neitsyelle. Hän ajaa hänet auringonlaskun maakuntiin, hän imee hänen verensä illalla. Ja hän heittää hänet temppelin ylle ja neitsyestä tulee kansalle parannus. Hän nousee aamun koittaessa ja elää haukkuakseen häntä sanoen: "Oi häpeämätön, sinulla ei ole valtaa sieluani tai ruumistani vastaan, koska minä elän aina Herrassa. Myös minun vereni, jonka olet heittänyt temppelin ylle, tulee kansan parannukseksi."

        Sitten kun Elia ja Eenok kuulevat, että häpeämätön on paljastanut itsensä pyhässä paikassa, he tulevat alas ja taistelevat hänen kanssaan sanoen: "Etkö ole häpeissäsi, kun liität itsesi pyhiin, vaikka olet aina ollut etäinen. Sinä olet ollut vihamielinen niille, jotka kuuluvat taivaaseen. Sinä olet toiminut maahan kuuluvia vastaan. Sinä olet ollut vihamielinen valtaistuimille, sinä olet toiminut enkeleitä vastaan. Sinä olet aina muukalainen. Sinä olet pudonnut taivaalta kuin aamutähdet. Sinut muutettiin ja heimosi tuli sinulle pimeäksi. Mutta sinä et häpeä, kun seisot lujasti Jumalaa vastaan. Sinä olet paholainen." Häpeämätön kuulee ja suuttuu. Hän taistelee heidän kanssaan suuren kaupungin torilla. Häneltä menee seitsemän päivää heidän kanssaan taistelemiseen. Ja heiltä menee kolme ja puoli päivää torilla kuolleina kaiken kansan nähdessä heidät. Mutta neljäntenä päivänä he nousevat ja haukkuvat häntä sanoen: "Oi häpeämätön, oi laittomuuden poika. Etkö häpeä itseäsi, sillä sinä johdat harhaan Jumalan kansaa, jonka puolesta sinä et kärsinyt? Etkö tiedä, että me elämme Herrassa?" Kun nämä sanat puhutaan, he hallitsevat häntä sanoen: "Lisäksi me alennamme lihan hengen puolesta ja me tapamme sinut, sillä sinä et kykene puhumaan tuona päivänä, koska me olemme ikuisesti vahvoja Herrassa. Mutta sinä olet ikuisesti vihamielinen Jumalalle." Häpeämätön kuulee ja hän suuttuu ja taistelee heidän kanssaan, ja koko kaupunki ympäröi heitä. Tuona päivänä he huutavat ylös taivaaseen, kun he loistavat, kaiken kansan ja koko maailman nähdessä heidät.

        Laittomuuden poika ei voita heitä. Hän on vihainen maassa ja etsii, kuinka voisi tehdä syntiä kansaa vastaan. Hän vainoaa kaikkia pyhiä. Heidät ja maan papit tuodaan takaisin sidottuina. Hän tappaa heidät ja tuhoaa heidät. Heidän silmänsä poistetaan rautaisilla piikeillä. Hän poistaa ihon heidän päistään. Hän poistaa heidän kyntensä yksi kerrallaan. Hän käskee etikkaa ja sitruunaa laitettavaksi heidän nenäänsä. Nyt ne, jotka eivät kykene sietämään tuon kuninkaan kidutuksia, ottavat kultaa ja pakenevat kahluupaikkojen yli erämaihin. He makaavat kuin nukkuvat. Herra ottaa heidän henkensä ja sielunsa itselleen. Heidän lihansa kivettyy. Yksikään villieläin ei syö niitä, ennen kuin tulee suuren tuomion viimeinen päivä. He nousevat ja löytävät lepopaikan Kristuksen valtakunnassa, mutta he eivät ole niin kuin ne, jotka ovat kestäneet, sillä Herra sanoi: "Minä suon heille, että he istuvat oikealla puolellani." Ne, jotka ovat kestäneet, saavat suosion yli toisten, ja he voittavat laittomuuden pojan. He todistavat taivaan ja maan erkanemista. He saavat kirkkauden valtaistuimet ja kruunut.

        Kuusikymmentä vanhurskasta, jotka ovat valmistautuneet tähän hetkeen, kuulevat. He vyöttäytyvät Jumalan rintakilpeen ja he juoksevat Jerusalemiin ja taistelevat häpeämättömän kanssa sanoen: "Kaikki vallat, joita profeetat ovat alusta lähtien tehneet, sinä olet tehnyt. Mutta sinä et kykene herättämään kuolleita, koska sinulla ei ole valtaa antaa elämää. Siitä me olemme tienneet, että sinä olet laittomuuden poika." Hän kuulee ja hän suuttuu ja käskee sytyttämään alttareille tulen. Vanhurskaat sidotaan, heidän nostetaan ylös ja poltetaan.

        Ja tuona päivänä monien sydämet ymmärtävät ja he pakenevat hänen luotaan sanoen: "Tämä ei ole Kristus. Kristus ei tapa vanhurskaita. Hän ei vainoa niin että hän etsisi heitä, vaan hän taivuttelee heidät merkeillä ja ihmeillä."

        Tuona päivänä Kristus säälii niitä, jotka ovat Hänen omiaan. Hän lähettää taivaasta 64000 enkeliä, jokaisella niistä kuusi siipeä. Ääni liikuttaa taivasta ja maata, kun he ylistävät ja kiittävät. Nyt ne, joiden otsan ylle on kirjoitettu Kristuksen nimi ja joiden käden yllä on sinetti, sekä pienet että suuret otetaan ylös heidän siipiensä ylle ja nostetaan ylös ennen vihaa. Sitten Gabriel ja Uriel tulevat valopylväiksi johdattaen heidät pyhään maahan. Heille suodaan syödä elämän puusta. He pukeutuvat valkeisiin vaatteisiin ja enkelit vartioivat heitä. He eivät janoa eikä laittomuuden poika kykene hallitsemaan heitä.

        Ja tuona päivänä maa muuttuu, aurinko pimenee ja rauha poistetaan maasta. Linnut putoavat maahan kuolleina. Maa on kuiva, meren vedet kuivuvat. Synnintekijät valittavat maan päällä sanoen: "Mitä sinä olet tehnyt meille, oi laittomuuden poika, sanoessasi ’minä olen kristus’, kun olet paholainen? Sinä et kykene pelastamaan itseäsi niin, että pelastaisit meidät. Sinä teit merkkejä läsnäolossamme kunnes erotit meidät Kristukesta, joka loi meidät. Voi meitä, kun kuuntelimme sinua! Katso, nyt me kuolemme nälänhädässä. Missä nyt on jälki vanhurskaasta, me tahdomme palvoa häntä, tai missä on se, joka opettaa meitä ja me rukoilemme häntä? Nyt meidät tuhotaan vihalla, koska me emme ole totelleet Jumalaa. Me menimme meren syvyyksiin emmekä löytäneet vettä. Me kaivoimme jokia ja papyrusruokoja emmekä löytäneet vettä."

        Sitten tuona päivänä häpeämätön itkee sanoen: "Voi minua, koska minun aikani on ohittanut minut, kun olin sanomassa ettei minun aikani ohita minua. Minun vuoteni tulivat kuukausiksi ja minun päiväni ovat mennyttä, niin kuin tomu, joka katoaa. Siksi minä nyt menehdyn yhdessä teidän kanssanne. Siksi, juoskaa erämaahan. Ottakaa kiinni varkaat ja tappakaa heidät. Tuokaa pyhät, sillä heidän tähtensä maa tuottaa hedelmää. Heidän tähtensä aurinko loistaa maan päällä. Heidän tähtensä kastee tulee maan ylle." Synnintekijät itkevät sanoen: "Sinä teit meidät vihamielisiksi jumalalle. Jos kykenet, nouse ja vainoa heitä." Sitten hän ottaa tuliset siipensä ja lentää pyhien perään. Hän taistelee jälleen heidän kanssaan. Enkelit kuulevat ja tulevat alas, he taistelevat hänen kanssaan monien miekkojen taistelua.

        Tuona päivänä tapahtuu, että Herra kuulee ja käskee taivasta ja maata suurella vihalla, ja niistä lähtee tuli. Tuli peittää maan 72 kyynärän korkeudelle. Se kuluttaa yhdessä synnintekijät ja paholaiset kuin sänkipellon, oikealla tuomiolla.

        Tuona päivänä vuoret ja maa puhuvat. Ohitustiet puhuvat toisilleen sanoen: "Oletko kuullut tänään sellaisen kävelevän ihmisen äänen, joka ei ole tullut Jumalan Pojan tuomiolle?" Jokaisen synnit seisovat häntä vastaan siinä paikassa, missä ne tehtiin, olivatpa ne päivän tai yön syntejä. Ne, jotka kuuluvat vanhurskaisiin, näkevät synnintekijät ja ne, jotka vainosivat heitä ja ne, jotka ojensivat heidät kuolemalle kidutuksissa. Sitten synnintekijät kidutettaessa näkevät vanhurskaiden paikan. Noina päivinä se, mitä vanhurskaat pyytävät, annetaan heille moninkertaisesti ja näin armo tapahtuu.

        Tuona päivänä Herra tuomitsee taivaan ja maan. Hän tuomitsee ne, jotka rikkoivat taivaassa ja ne, jotka tekivät niin maan päällä. Hän tuomitsee kansojen paimenet. Hän kysyy lammaslaumoista ja ne annetaan Hänelle, eikä niissä ole petosta. Näiden jälkeen Elia ja Eenok tulevat alas. He poistavat maailman lihan ja saavat hengellisen ruumiin. He ajavat takaa laittomuuden poikaa ja tappavat hänet, sillä hän ei kykene puhumaan. Tuona päivänä hän hajoaa heidän läsnäolossaan kuin jää, joka hajoaa tulesta. Hän menehtyy kuin käärme, jossa ei ole henkeä. He sanovat hänelle: "Sinun aikasi on mennyttä. Siksi nyt, sinä ja ne, jotka uskovat sinuun, te menehdytte". Heidät heitetään syvyyden pohjalle ja se suljetaan heitä varten.

        Tuona päivänä Kristus, Kuningas, ja kaikki Hänen pyhänsä tulevat taivaasta. Hän polttaa maan. Hän viettää tuhat vuotta sen yllä. Koska synnintekijät hallitsivat sitä, Hän luo uuden taivaan ja maan. Ei yhtäkään kuolettavaa paholaista ole olemassa niissä. Hän hallitsee pyhiensä kanssa, nousten ja laskeutuen, heidän ollessa aina enkelien kanssa, ja he ovat Kristuksen kanssa tuhat vuotta.


      • Se oli pahin
        Nostradame... kirjoitti:

        ..ja sitä paisti...pahimmat "Antikristukset ovat juuri tulleet "Lännestä" eli Napoleon ja Hitler..ja kumpikin kohtasi "kohtalonsa" Moskovan portilla....

        ..ja nyt sama peli alkaa taas eli "Länsi" provosoi ihmisiä katsomaan Venäjän suuntaan ettei vaan sieltä tulisi "Antikristusta" ...mutta he (lännen ihniset) eivät itse huomaa kuinka "antikristus" porskuttaa jo omalla takapihalla !!!

        Etupiirijako (Suomi, Baltia ja puolet Puolasta Neuvostoliitolle) tehtiin Stalinin vaatimuksesta ja hän vainosi maassaan myös kristittyjä, kuten Antikristuksen tai Saatanan tai Kommunismin Paavin sopii olettaa tekevän.


      • Mahdollista on
        Nostradame... kirjoitti:

        ...niin..mutta..kun Putin ei ole enään Presidentti vuoden 2008 kevään jälkeen...eikä Venäjän perustuslain muutosta ole edes näköpiirissä....

        ..siis..miten se käytännössä olisi mahdollista että Putin olisi Antikristus esim. vuoonna 2010 !!???

        Nyt on nähty, ettei Putin poistu politiikan huipulta, vaan siirtyy presidentistä päämisteriksi ja takaisin presidentiksi, kuin taikaiskusta.


      • Putler
        Nostradame... kirjoitti:

        ...niin..mutta..kun Putin ei ole enään Presidentti vuoden 2008 kevään jälkeen...eikä Venäjän perustuslain muutosta ole edes näköpiirissä....

        ..siis..miten se käytännössä olisi mahdollista että Putin olisi Antikristus esim. vuoonna 2010 !!???

        Asiaa katsoo taas ihan eri tavalla näin vuonna 2014 huhtikuussa...


      • Anonyymi
        Nostradame... kirjoitti:

        ..ja sitä paisti...pahimmat "Antikristukset ovat juuri tulleet "Lännestä" eli Napoleon ja Hitler..ja kumpikin kohtasi "kohtalonsa" Moskovan portilla....

        ..ja nyt sama peli alkaa taas eli "Länsi" provosoi ihmisiä katsomaan Venäjän suuntaan ettei vaan sieltä tulisi "Antikristusta" ...mutta he (lännen ihniset) eivät itse huomaa kuinka "antikristus" porskuttaa jo omalla takapihalla !!!

        Rukoilkaa että riivaajat lähtee putnista.


    • Viisas oppikoon

      Yhdysvalloissa vaihtuvat presidentit, mutta Venäjällä Putin tulee aina uudestaan.

    • On se

      Kyllä merkit näyttävät, että Putin on antikristus. Hän kaipailee Stalinin rajoja - myös Suomea. Eurooppa on polvillaan kaasun takia ja Venäjän vuosikausia kestäneen suuren sotilaallisen satsauksen vuoksi - ja Yhdysvaltain Obama saadaan näyttämään terroristilta (projisointia). Pelottelu, propaganda, projisointi ja provokaatio.

      • Voi voi sentään. Nyt kaatuu Johanneksen vai mikä Jellone se oli, "obama-antikristusteoria"...:o


      • hmmm.
        KTS kirjoitti:

        Voi voi sentään. Nyt kaatuu Johanneksen vai mikä Jellone se oli, "obama-antikristusteoria"...:o

        Obama ajaa ihmisille mikrosirua. Johannenksen Ilmestyksessä mainitaan pedosta ja siitä, että pedonmerkki tarjotaan ihmisille oikeaan käteen tai otsaan laitettavaksi. Ja ne ihmiset, jotka eivät ole uskovaisia suostuvat sen ottamaan. Teko on tietoinen valinta, mutta siinä on myös sillä tavalla, että ellei tuota merkkiä ota ei voi ostaa eikä myydä.


      • hmmm.
        hmmm. kirjoitti:

        Obama ajaa ihmisille mikrosirua. Johannenksen Ilmestyksessä mainitaan pedosta ja siitä, että pedonmerkki tarjotaan ihmisille oikeaan käteen tai otsaan laitettavaksi. Ja ne ihmiset, jotka eivät ole uskovaisia suostuvat sen ottamaan. Teko on tietoinen valinta, mutta siinä on myös sillä tavalla, että ellei tuota merkkiä ota ei voi ostaa eikä myydä.

        Lisään vielä, että kymmenen kuningasta mainitaan myös Ilmestyskirjassa ja siitä kuinka heillä on yksi mieli. He toimivat käsittääkseni yhdessä pedon kanssa. Antikristuksesta Raamatussa on sanottu muistaakseni niin, että loppu ei tule ennen kuin antikristus ilmestyy. Antikristus ilmestyy petollisilla ihmeillä ja saa tulekin taivaasta alas lankeamaan.


      • Anonyymi

        Totta. Nyt se nökyy konkreettisempi.


    • Sophieliina

      Tämäkin ketju on nimeltämainitun tunnetun henkilön kunniankoukkausta.

      Huhuu! Missä poliisi? Putin ei tosin ole romani, joten ihan rasismi-ilmoitusta ei tästä voi tehdä, mutta kylläkin harras kristitty.

      Kiinnostaako oikeuslaitosta kristittyä presidenttiä vastaan esitetty kunnianloukkaus ja ketkä ovat kunnianloukkauksen takana? Vihje: eivät ainakaan kristityt. Suojeleeko Suomen oikeuslaitos vähemmistörikollisia? Saako demokratiassa vähemmistöryhmiin kuuluvat vapaasti loukata enemmistöryhmään kuuluvia, nimeltämainittuja yksityishenkilöitä? Pelkääkö poliisi näitä ihka selvästi kristinuskon vastaisia vähemmistöryhmiä, eikä uskalla puolustaa enemmistöä heidän hyökkäyksiltään?

      Aha. "Julkisuuden henkilö on eri asemassa, kuin tavallinen kansalainen." Siispä Soffiinaa ja Kooteetä vastaan suunnatut kunnianloukkaukset ovat suurempi rikos, kuin suurvallan presidenttiä vastaan suunnattu.

      Herrat poliisit: näin sanoo Suomen laki!

    • VAIN LADEN TAI GORBA

      Ei millään voi olla Putin!!!! Antikristukseksi oli vain kaksi vaihtoehtoa. Pelästyssanoma odottaa Obama bin Ladenia ja Veijone puolestaan Gorbaa. Vain nämä kaksi voivat olla vaitoehtona antikristuksiksi. Joka muuta väittää, syyllistyy Pyhän hengen pilkkaan ja on näin ollen vailla toivoa tuomittu iankaikkiseen kidutusrangaistukseen Helvetissä, josta ei millään voi mitenkään pelastua aina kolmanteen polveen asti.

    • UskovaM19777

      Putinit ja kaikki nämä ehdotetut henkilöt ovat liian vanhoja ollakseen Raamatun ennustama Antikristus. Ilmestyskirjan antikristus on about 30v nuori ja nerokas mies ja tulee jostain politiikan maailmasta ikääkuin tyhjästä. Hänellä on saman tien nerokkaat ratkaisut lähi-idän kriisiin ja hän on hyvin karismaattinen. Kaikki pitävät hänestä. Eipä aikaakaan kun hänestä tulee isompikin pomo. Siitä se sitten lähtee.

      Paavi, Obama, Putin ja ties mitkä yritelmät ovat yksinkertaisesti liian vanhoja sekä liian kauan julkisuudessa olleita että he voisivat olla ennustettu antikristus.

      Uskon, että Ilmestyskirjan antikristus ei ole vielä ilmestynyt. Elää varmasti jo maan päällä ja toimii mahdollisesti jossain paikallispolitiikassa. Piakkoin varmaan alkaa nousemaan urallaan. Sellainen 30-v mies. Itävallassa oli joku mielenkiintoinen nuori kaveri nousemassa. En tiedä onko sekään, mutta silti mielenkiintoista.

      Odottakaamme Raamatun ennustamaa "pelastusta tulevasta vihasta", eli tempausta ennen ahdistuksen aikaa. Antikristus paljastuu ja sitten tempaus. Kattellaan ja siunausta!

      • Henki todistaa

        Antikristus ei ole mikään Jeesuksen ulkonainen rinnakkaisolento, joten kuvitelmat, että hänet voisi välttämättä määritellä Jeesuksen mukaan, kuten iän perusteella, ei välttämättä pidä paikkaansa.

        Hän saattaa jopa olla nainen. Tätä harvemmat ottavat huomioon. Hän voi olla minkä ikäinen tahansa. Hän voi "tulla tyhjästä", tai hän saattaa olla jo meidän kaikkien tuntema poliitikko, tai julkkis. Hän saattaa olla lapsi.

        Hänet tunnistaa Antikristukseksi ainoastaan hänen hengestään ja teoistaan.
        .


      • Vain kaksi vaihtoeht
        Henki todistaa kirjoitti:

        Antikristus ei ole mikään Jeesuksen ulkonainen rinnakkaisolento, joten kuvitelmat, että hänet voisi välttämättä määritellä Jeesuksen mukaan, kuten iän perusteella, ei välttämättä pidä paikkaansa.

        Hän saattaa jopa olla nainen. Tätä harvemmat ottavat huomioon. Hän voi olla minkä ikäinen tahansa. Hän voi "tulla tyhjästä", tai hän saattaa olla jo meidän kaikkien tuntema poliitikko, tai julkkis. Hän saattaa olla lapsi.

        Hänet tunnistaa Antikristukseksi ainoastaan hänen hengestään ja teoistaan.
        .

        Niin mutta ainoat vaihtoehdot olivat bin Laden sekä Gorba. Ei voi siis olla nainen tai "tulla tyhjästä" jne. koska tiedämme jo ainoat kaksi vaihtoehtoa jotka profeetat ovat ilmoittaneet.


      • Hämärän rajamailta
        Vain kaksi vaihtoeht kirjoitti:

        Niin mutta ainoat vaihtoehdot olivat bin Laden sekä Gorba. Ei voi siis olla nainen tai "tulla tyhjästä" jne. koska tiedämme jo ainoat kaksi vaihtoehtoa jotka profeetat ovat ilmoittaneet.

        Bin Laden on ollut haudassa jo yli sallitun ylösnousemusajan.
        Haisee jo. Ei voi antiristus.


      • Pin laateni
        Hämärän rajamailta kirjoitti:

        Bin Laden on ollut haudassa jo yli sallitun ylösnousemusajan.
        Haisee jo. Ei voi antiristus.

        Veijone sanoo että hän on vain saanut kuolinhaavan ja nousee pian uudestaan.


      • Pin laateni kirjoitti:

        Veijone sanoo että hän on vain saanut kuolinhaavan ja nousee pian uudestaan.

        Ei Veijonen näin sano vaan Jarmo.


    • Kritik

      Taas sotketaan aikoja:
      Ensin tulee kolmen ja puollen vuoden antiksen aika vainota ja tappaa seurakuntaa,uskovia, koko maailmassa. sitten ylösotto tempaus, kutsu; Nouskaa tänne" Ja heti alkaa Jumalan viha, toiset kolme ja puoli vuotta. Sen alussa antis
      tuhotaan, Hänen suunsa henkäyksellä ja tulemuksen sa ilmestyksellä" 2.Tess.2:
      Siitä ajasta seurakunta on poissa, mutta ei suuresta ahdistuksesta, antiksen ajasta.

    • Pekka7

      Ei ole Antikristus vielä syntynytkään, hänen aikaansa ennen on tapahduttava paljon asioita. Israelin karkoitus ja egyptiläisten karkoitus. Tuota aikaa kestää 40 vuotta. Sitten ei aikamääristä tiedä, milloin Jumala alkaa koota Israelia takaisin maahansa, mutta vain ne viedään Israeliin, joilla on Jumalalle altis sydän. He tulevat rauhassa eikä sodan pelkoa ole. He rakentavat Israelia, rakentavat myös Jerusalemin temppelin, aloittavat uhrit ja elävät rauhassa, koska Egyptissä-Israelissa-Assurissa palvellaan Jumalaa 'herätys', mutta Kristus jää edelleen pimentoon noilta kansoilta. Sitten pitkien aikojen perästä tulee Turkin alueelta kansoja, jotka hyökkäävät Israeliin, joka elää rauhassa suojattomana, muitakin kansoja on tuossa hyökkäyksessä mukana (Googin sota), sen jälkeen kuluu taas paljon aikaa, lähi-idän alueen liittovaltiossa kuninkaita tulee ja kuninkaita menee ja vasta sitten tulee Antikristus ...
      USA. EU ja Venäjä eivät ole mukana näissä ..

      Nyt on evankeliumin aika, nyt on sanoma Jeesuksesta julistettava kaikille kansoille ja heimoille ..

      • Jumangeggale. Pekalla on ainakin himpun verran raamatullisempi tulkinta lopun ajoista kuin näillä heppaskeppas kökkölahkoilla...


    • Westsider1

      Kyllä Kritik kirjoitta Raamatun mukaisesti,

      • Westsider1

        Kuka minulta varasti monia vuosia käyttämäni nimimerkin "Westsider" ?


    • Amalia222

      Se on syntynyt 1.1.1981 eli noitien päivänä. Nimikirjaimet T.U

    • Eikö noi ole niin tulkinnan varaisia juttuja, että niistä on mahdotonta sanoa ketä on Antikristus? Mitä järkeä on kertoa ``ennustuksia`` niin sekavasti, että niitä ei voida tulkita?

    • sekarhunenjokanäki

      "Tuona päivänä tapahtuu, että Herra kuulee ja käskee taivasta ja maata suurella vihalla, ja niistä lähtee tuli. Tuli peittää maan 72 kyynärän korkeudelle. Se kuluttaa yhdessä synnintekijät ja paholaiset kuin sänkipellon, oikealla tuomiolla."

      Näinkö tämän näyssäni? Pihon sivuille laitoin näkyni.

    • Anonyymi

      Ei epäilystäkään etteikö Antikristus tulisi idästä Kremlissä se on ja Groznyn muslimit liittyneet saatanalliseen suunnitelmaan.

    • Anonyymi

      On on.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe