kuivajään käyttö?

juomien jäähdytyksessä?

Eli onko kellään kokemusta hiilidioksidijään käytöstä?

mulla on tulossa melko isot juhlat ja olis siistiä käyttää sitä jäätä jossain vaiheessa juomien jähädytyksessä tms. kun siitä saa hienon, usvaisen tunnelmankin. (:
eli minkälaisia kokemuksia?

tiedän kyllä ettei sitä voi suoran laittaa jäähdytettävän tuotteen viereen ym. faktaa, luin netistä. :p mut ois kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä!

7

4135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rotissööri

   kuivaa jäätä voi ostaa AGAn tehdasmyymälästä. Se sopii minkä tahansa juoman jäähdyttämiseen, sillä sen sulamispiste on hyvin alhainen ja mihin tahansa juomaan pistettynä se kehittää hiilihappoa, joka siis aiheuttaa juoman poreilun. Pistämällä muutamia palasia booliin saat sen jäähdytettyä, että pinnalle sumumaisen usvan ja lisäksi vichy-veden tapaisen poreilun. "Freedom of the seas" laivan "let's have a party" - juhlissa käytetään juuri tätä menetlemää.

   Seuraavaksi voinemme kuulla T.epin kommentit siitä, että hän suosittelee pakkasnesteenä Lasolia juotavaksi ja että joku on saanut potkut "jollakokin" tehtävistä ja on on nyt työttömänä ja humalassa ja mahdollisesti joitain sanoja lihapullistakin, erityisesti niiden suosituksesta syödä lämmittämättömänä. Tosiasia on, että naukkailin muutaman viskin työvuoron päätyttyä, mutta osaan juoda ne humaltumatta, kuten Mannerheim.

   • että kun

    tämä toinen idioottiääliö T.epi nyt tuntuu lopettaneen (tai ainakin vähentäneen) typerää riidanhaastantaa täällä eikä vastaa Rotissöörin hölmöyksiin, Rotissöörin täytyy ITSE kirjoittaa ikään kuin T.epin puolesta. Jakautunut persoonallisuus?


   • rotissööri
    että kun kirjoitti:

    tämä toinen idioottiääliö T.epi nyt tuntuu lopettaneen (tai ainakin vähentäneen) typerää riidanhaastantaa täällä eikä vastaa Rotissöörin hölmöyksiin, Rotissöörin täytyy ITSE kirjoittaa ikään kuin T.epin puolesta. Jakautunut persoonallisuus?

    kuten näet, ei idioottiääliö-T.epi voi olla mollailematta minua, joten uskoa se pitää. Minä taidan pitää mukanani nyt aina pesäpallomailaa, siltä varalta, että tapaisin T.epin ääliön, niin löytyisi sille mailallekin vähän käyttöä. Sitten ainekin "vähentäisi" typerää riidanhaastantaa, kuten olet kertonut.


   • T.epi

    Ja pari viskiä liikaa kuitenkin, ettei oikeinkirjoitus suju :-) Oksidi, yhdellä i:llä. Ja Mannerheim ei kai whiskyä naukkaillut. Mutta pitänee ottaa blue labelia, kun alkoi tekemään whiskytujausta mieli ennen nukkumaanmenoa...

    Ja jos AGA:lta hakee CO2:sta jäämuodossa, kannattaa varata hyvä styroxinen kylmälaukku mukaan kuljetusta varten. Maksaa noin 20 euroa kylmälaukullinen.


  • Larry The Chef

   Suosittelisin pilliä juomaan jossa kelluu ko. kuutio. Näyttää hyvältä mutta jos huuli koskee, tulee ikävä paleltumavamma.

   • juomaan

    Eli siis laittaa johonkin isoon astiaan niitä jäitä ja niiden päälle sen boolikulhon tms, jolloin jäitä vahingossakaan ei tule juomaan.

    ja näyttää hienolta.


  • kkkkkkkkkkkkkk

   Hiilihappojäätä ei saa käsitellä ilman suojavarustusta, eli se polttaa pahasti jos paljaalle iholle osuu, nieltynä luultavasti tappaa nopsasti, kun hengitystiet palaa.
   Juhlissa se on vaarallista - kaikki kun ei sen vaaroja tiedä tai kännipäissään muista.
   Aina on myös näitä " kyl mä ainaskin uskallan" toheloita.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   186
   8476
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   49
   2549
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   32
   1946
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   75
   1757
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   111
   1699
  6. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   53
   1279
  7. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   60
   1191
  8. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   67
   1189
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   99
   1102
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   113
   932
  Aihe