kuivajään käyttö?

juomien jäähdytyksessä?

Eli onko kellään kokemusta hiilidioksidijään käytöstä?

mulla on tulossa melko isot juhlat ja olis siistiä käyttää sitä jäätä jossain vaiheessa juomien jähädytyksessä tms. kun siitä saa hienon, usvaisen tunnelmankin. (:
eli minkälaisia kokemuksia?

tiedän kyllä ettei sitä voi suoran laittaa jäähdytettävän tuotteen viereen ym. faktaa, luin netistä. :p mut ois kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä!

7

4289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rotissööri

      kuivaa jäätä voi ostaa AGAn tehdasmyymälästä. Se sopii minkä tahansa juoman jäähdyttämiseen, sillä sen sulamispiste on hyvin alhainen ja mihin tahansa juomaan pistettynä se kehittää hiilihappoa, joka siis aiheuttaa juoman poreilun. Pistämällä muutamia palasia booliin saat sen jäähdytettyä, että pinnalle sumumaisen usvan ja lisäksi vichy-veden tapaisen poreilun. "Freedom of the seas" laivan "let's have a party" - juhlissa käytetään juuri tätä menetlemää.

      Seuraavaksi voinemme kuulla T.epin kommentit siitä, että hän suosittelee pakkasnesteenä Lasolia juotavaksi ja että joku on saanut potkut "jollakokin" tehtävistä ja on on nyt työttömänä ja humalassa ja mahdollisesti joitain sanoja lihapullistakin, erityisesti niiden suosituksesta syödä lämmittämättömänä. Tosiasia on, että naukkailin muutaman viskin työvuoron päätyttyä, mutta osaan juoda ne humaltumatta, kuten Mannerheim.

      • että kun

        tämä toinen idioottiääliö T.epi nyt tuntuu lopettaneen (tai ainakin vähentäneen) typerää riidanhaastantaa täällä eikä vastaa Rotissöörin hölmöyksiin, Rotissöörin täytyy ITSE kirjoittaa ikään kuin T.epin puolesta. Jakautunut persoonallisuus?


      • rotissööri
        että kun kirjoitti:

        tämä toinen idioottiääliö T.epi nyt tuntuu lopettaneen (tai ainakin vähentäneen) typerää riidanhaastantaa täällä eikä vastaa Rotissöörin hölmöyksiin, Rotissöörin täytyy ITSE kirjoittaa ikään kuin T.epin puolesta. Jakautunut persoonallisuus?

        kuten näet, ei idioottiääliö-T.epi voi olla mollailematta minua, joten uskoa se pitää. Minä taidan pitää mukanani nyt aina pesäpallomailaa, siltä varalta, että tapaisin T.epin ääliön, niin löytyisi sille mailallekin vähän käyttöä. Sitten ainekin "vähentäisi" typerää riidanhaastantaa, kuten olet kertonut.


      • T.epi

        Ja pari viskiä liikaa kuitenkin, ettei oikeinkirjoitus suju :-) Oksidi, yhdellä i:llä. Ja Mannerheim ei kai whiskyä naukkaillut. Mutta pitänee ottaa blue labelia, kun alkoi tekemään whiskytujausta mieli ennen nukkumaanmenoa...

        Ja jos AGA:lta hakee CO2:sta jäämuodossa, kannattaa varata hyvä styroxinen kylmälaukku mukaan kuljetusta varten. Maksaa noin 20 euroa kylmälaukullinen.


    • Larry The Chef

      Suosittelisin pilliä juomaan jossa kelluu ko. kuutio. Näyttää hyvältä mutta jos huuli koskee, tulee ikävä paleltumavamma.

      • juomaan

        Eli siis laittaa johonkin isoon astiaan niitä jäitä ja niiden päälle sen boolikulhon tms, jolloin jäitä vahingossakaan ei tule juomaan.

        ja näyttää hienolta.


    • kkkkkkkkkkkkkk

      Hiilihappojäätä ei saa käsitellä ilman suojavarustusta, eli se polttaa pahasti jos paljaalle iholle osuu, nieltynä luultavasti tappaa nopsasti, kun hengitystiet palaa.
      Juhlissa se on vaarallista - kaikki kun ei sen vaaroja tiedä tai kännipäissään muista.
      Aina on myös näitä " kyl mä ainaskin uskallan" toheloita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe