Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pelkääjä..

Antaako....

Jumala minulle koskaan syntejäni anteeksi?
Vaikka niitä onkin kertynyt monenmoisia..ei tosin mitään vakavia.
Mistä Jumala muuten tietää että minä rakastan häntä,ja uskon häneen?
Riittääkö koulukirkoissa rukoileminen?

6

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jli

      , kun turvaudut evankeliumin sanomaan ja toimit sen mukaan.

      PELASTUS ON JUMALASTA JEESUKSEN SOVITUSTYÖN KAUTTA
      Evankeliumi kertoo meille tästä. Jumalan Sanan perusteella ihminen löytää pelastuksen.
      Vaikka eri ihmiset voivat kokea pelastuksen hyvin eri tavalla riippuen luonteesta, kokemuksista, perinteistä, ym. on kuitenkin olemassa "tietyt pääkohdat" :
      - Myönnä tarpeesi. (Olen syntinen)
      - Ole valmis kääntymään pois synneistäsi (katumaan).
      - Usko, että Jeesus Kristus kuoli puolestasi ristillä ja nousi ylös haudasta.
      - Kutsu rukouksen avulla Jeesus Kristus tulemaan elämääsi ja hallitsemaan sitä Pyhän Hengen kautta.

      Näin voit esim. rukoilla :
      Rakas Herra Jeesus; tiedän, että olen syntinen ja tarvitsen sinun anteeksiantoasi. Uskon, että kuolit syntieni puolesta. Haluan kääntyä pois synneistäni. Kutsun Sinua nyt tulemaan sydämeeni ja elämääni. Haluan luottaa sinuun Vapahtajana ja seurata sinua Herrana, sinun seurakuntasi yhteydessä. Auta minua ja armahda minua. Kiitos, että kuulet rukoukseni !
      Voit myös rukoilla muillakin sanoilla. Pääasia on, että ratkaisusi on aito ja olet valmis aloittamaan uuden elämän Jumalan yhteydessä. "Mutta kaikille, jotka ottivat hänet (Jeesuksen) vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen." (Joh. 1:12).

      PELASTUS ELI UUDESTISYNTYMINEN tarkoittaa mm.
      - Meidät vanhurskautetaan, eli olemme otollisia Jumalan edessä
      - Syntien anteeksisaaminen
      - Löydämme elävän yhteyden Jumalaan
      - Olemme Jumalan lapsia ja perillisiä

      PELASTUS on siis Jumalan teko, jonka ihminen saa lahjana ottaa vastaan (hyväksyä). Tämä itse asiassa tapahtuu hetkessä. Tämän uudestisyntymisen jälkeen on sitten tärkeä, että uusi hengellinen elämä Jumalan yhteydessä pääsee raittiilla tavalla kehittymään ja kasvamaan siten, että Jumalan tahto pääsee tapahtumaan arkielämämme kautta. Tärkeitä elementtejä tässä yhteydessä on Jumalan Sana, rukous sekä uskovien yhteys. Vaelluksessamme olemme vajavaisia ja teemme jatkuvasti virheitä, mutta asemamme suhteen olemme täydellisiä. Perustanamme onkin Kristuksen täytetty työ edestämme, eikä Pyhän Hengen keskeneräinen työ meissä. Muista, etteivät hairahduksemme tee tyhjäksi Jumalan armoa ja työtä meissä. Pelastuksen lahjaa ei kukaan voi riistää meiltä pois.

      Tämä pelastava sydämen usko (Room. 10) palauttaa ihmisen alkuperäisen yhteyden Jumalaan. Tämä on pystysuora yhteys ylöspäin. Ihminen ei voi parhaimmillaankaan teoilla korvata Jumalan sovitustyötä Jeesuksen kautta. Kysymys on siitä, hyväksymme vai hylkäämme sanoman.
      Mutta uskovaisella ihmisellä on myös yhteyksiä vaakasuorassa eli kontaktit muitten ihmisten kanssa. Tällä tasolla aidon uskon tulisi vaikuttaa tekoihin ja käyttäytymiseen. Jos usko ei kanna minkäänlaisia hedelmiä tässä suunnassa, voidaan aiheellisesti epäillä uskon aitoutta. Hengen hedelmä on lueteltu Gal.5:22.

      Lue lisää : http://www.nic.fi/~jlindell/pelastusvarmuus.htm

    • Matkamies

      Etsi Jumalan valtakunta, sen jälkeen kaikki muu sinulle annetaan. Rukoile Jumalaa, että sen löydät. Jumala on sinulle herättänyt synnintunnon. Jumala välittää sinusta ja haluaa sinut yhteyteen.

    • Valoapimeyteen

      Ihmiselle on annettu elämä samalla tavalla kuin kauniille kedon kukkaselle. Ihmisen on tarkoitus rakastaa itseään ja muita. Synnintunnossa märehtiminen on itsessään synti koska se lisää synnin määrää ihmiskunnassa. Toista ihmistä rakastava ei tee koskaan syntiä koska hän tiedostaa toisen ihmisen olemassaolon oikeutuksen samoin kuin oman olemassaolonsa oikeutuksen sillä perusteella että on maailmassa samoin ehdoin ja oikeuksin kuin pehonen tai lintu, puu tai ruusupensas. Sydämen ilo on rakkauden hedelmä. Synkkyys ja suru, syyttely ja itseinho ovat väärin koska ne heikentävät elämänvoimaa mikä on juuri se suurin lahja minkä Elämä voi meille antaa.Iloinen ja rakastava ihminen on uskonnon päätarkoitus, minkä jotkut uskonsuunnat ovat unohtaneet syyttelylllä, tuskalla, kärsimyksellä ja itsensä ja muitten kiduttamisella mikä on pimeyttä koska se vahongoittaa ihmisen elinvoimaa ja usuttaa jopa ihmisen itse itseään kiduttamaan että olisi otollinen kuolemalle mikä jo ajatuksena on kauhistuttava koska silloin Elämän suuri armo, eli se, että olemme eläviä, menisi hukkaan! Iloa ja rakkautta, ei mitään muuta, silloin paistaa aurinko sateisinakin päivinä.Oikea suru surun hetkellä muuten ilo joka luo hyvyyttä ja hyvyys itsessään on armo sekä itselle että muille.Ilolla ei ole mitään tekemistä pilkkanaurun kanssa. Ilo on sydämen valoa ja sitä valoa pitää vaalia eikä antaa kenenkään sitä sammuttaa.

    • OttoPetteri

      Etköhän Sinä jotenkin selviä noista synneistäsi...

      Tai ainakin niistä pahimmista: Ehkäisystä, rakastelusta, kahvinjuonnista, tv:n katselusta yms.
      Toista se on minun: Minä kun en kuulu kirkkoon, niin oikein Raamatun avulla minut on tuomittu huorintekijäksi, aviorikkojaksi, murhamieheksi yms. Eipä noista varmaan selviä mitenkään muuten, kuin liittymällä lahkoon ja alkamalla lukemaan ja höpöttämään lahkon juttuja. Ja samalla antaa koko oma elämä ja lahkon määräysvallan alle.

      Saas sitten nähdä miten minut poltetaan sen lahkon Jumalan taholta, joka kyttää ihmisiä ja heittää ei-lahkolaiset helvettiin. Sinne uskovaisten keksimään kadotukseen...

      • Sinulla on selvästi

        tahtoa Jeesuksen seuraajaksi ja ristisi kantajaksi, hyvä.


    • Rukoile Isä Meidän

      rukous Jeesuksen nimessä ja myös siten että tarkoitat juuri sitä mitä rukoilet. Tietysti rukouksesta ja vanhurskaasta mielenlaadusta on enemmänkin esitetty Raamatussa ja totuudessa pyhittyminen on juuri tätä myös osaltaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe