Juonen typeryys

poka-

Eikö ketään häiritse tämän sarjan juonen rajaton typeryys?

Yhtenä esimerkkinä voisi mainita tatuoinnin. Miksi tatuointiin piti kirjata jokainen paikannimi? Eikö tämä pakoa järjestävä pikkuveli muka kykene muistamaan muutamaa paikannimeä? Kaikki mahdolliset johtolangat piti tikata ihoon.

Sarja on täynnä tällaisia typeryyksiä. Joka jaksossa on jotain aivan naurettavaa. Surkuhupaisaa, että sarjaa tehdään valtavilla rahasummilla, mutta hyvän käsikirjoituksen laatiminen ja psykologisesti uskottavien henkilöiden luominen on liian vaikeaa...

Onkohan Paon paikalle alkukeväällä tulleella sarjalla Kadotettu samat tekijät. Sekin sarja oli täynnä vastaavanlaisia typeryyksiä. Niin täynnä, etten yksinkertaisesti jaksanut katsoa kuin muutaman jakson.

13

1970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minuakin

      kyllä vaan häiritsee.
      Sarjassahan Michael esittää älykästä, loogisesti ajattelevaa ja tunteensa hallitsevaa henilöä. Todella epäuskottavaa että hän ei muistaisi ja älyäisi pitää joitain tärkeimpiä paikannimiä tai muita top secret-tietoja päässään....
      Ja sitten miksi Michael & co eivät tehneet Saran huoneen (pakohuoneen) oviin pahoja murtojälkiä tahallaan?? Näin olisi Sara säästynyt epäilyiltä ja kuulusteluilta!

      • turhimpia hahmoja

        Se ovi oli vahvaa tekoa ja koska sitä ei olisi saanut murrettua, niin on aivan samantekevää löytyikö siitä murtojälkiä vai ei. Ei se olisi muuttanut epäilyjä mihinkään suuntaan ja toisekseen ei siihen olisi ollut aikaakaan.

        Mielestäni Sara on sarjan turhimpia hahmoja ja on laitettu sarjaan ainoastaan sen takia, että siihen tulisi jokin hyvännäköinen nainen päähenkilöksi jonka avulla voisi saada mukaan "romanttista näkökulmaa".


      • fsdfasdf

        Se ei kuules varmaankaan kuulunut käsikirjoitukseen


    • löytyy purnattavaa

      Otetaampa esimerkki vaikkapa puheenpitämisestä. Monet puhujat tekevät sanalistoja joihin mainitsevat tärkeitä asioita, vaikka olisivat useita päiviäkin harjoitelleet puhetta. Niiden sanojen tarkoituksena on muistaa sanoman sisältö.

      Toisaalta ei tämmöiseen sarjaan pystyisi tehdä uskottavaa juonta... Tässäkin tapauksessa Michaelilla on ollut "valtavasti onnea", jota ei normaalitilanteessa voisi olla.

      Niitä mahdottomuuksia löytyy kyllä joka sarjasta eli ei tämä ole mikään poikkeus. Jos sarja ärsyttää liikaa, niin ei tietenkään kannata katsoa. Muuten kannattaa ottaa sarja viihteenä. koska siksi se on tarkoitettukin.

      Paon 2 kausi on kyllä ihan hyvää viihdettä. Pidin melkein parempana kuin 1. kautta.

    • Ei häiritse

      Tottakai Prison Breakin juoni on täysin naurettava eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Itseäni asia ei kuitenkaan häiritse, sillä olen alusta asti ottanut asenteen, jossa suhtaudun sarjaan täysin kieli poskessa (ja itse asiassa olen varma että niin tekijätkin).

      Ykköskausi vielä meni, mutta kakkoskausi meni todella reippaasti komiikan puolelle, ja jos ykköskaudessa vielä oli edes jotain realismia, niin se kyllä kakkosella katosi.

      Hyvänä esimerkkinä ns. taika-lippalakit, eli Michael, Linc ja muut karkulaiset pystyivät ihan vapaasti kulkemaan ulkona todella vilkkailla paikoilla ilman että heitä kukaan tunnisti, muuttamatta ulkonäköään lainkaan, kunhan heillä vain oli lippikset päässään. Lippiksissä oli siis selvää taikaa.

      Tämä siitä huolimatta että heebojen kuvat olivat kaikkien lehtien etusivuilla ja telkussa koko ajan. Yhdessä vaiheessa Michael ja Linc jopa riitelivät kovaäänisesti kiireisellä rautatieasemalla ilman mitään päähineitä, eikä kukaan silloinkaan heitä tunnistanut.

      Sarja täytyy ottaa huumorilla, ei sitä muuten kestä!

    • helposti sulatettavaa

      viihdettä. Tosin jenkeissä kohta alkava 3.tuotantokausi on jo varmaan täyttä puppua.Katsojat muutenkin varmaan katoavat, ainakin ne naispuoliset jotka sitä sen päätähden takia tuijottivat.

      • gorgeous!

        Mihin naispuoliset katsojat yhtäkkiä häviäisivät?
        En minä ainakaan ja olen nainen.


      • vähän lääkityksen

        tarpeessa! Selventäisitkö hieman näkökantaasi. Asiasta toiseen; Youtubessa oli ainakin vielä edellispäivänä nähtävissä kolmannen kauden eka jaksosta 17 minuuttia, löytyy varmaan search kentästä.


    • ...................

      Ei jaksanut katsoa tätä sarjaa, kuin pari jaksoa 1. kauden alusta. Aika köyhä sarja.

    • omantiensäkulkija

      Ei häiritse. Täytyy myöntää, että ennen olisi häirinnyt ja paljon. Silloin oli telkku heti kiinni, kun joku henkilö käyttäytyi liian nolosti/tyhmästi, etten kestänyt katsoa. Sama juonen kanssa.

      Mutta nykyään, ei ole enää mtn ongelmaa pakoa seurata. Otan sen täysin viihteen puolesta, en todellakaan realismin. Kuka oikeasti noin pähkähullun, helposti mönkään menevän ja paljon tuurista kiinni olevan suunnitelman avulla karkaisi vankilasta kiinnijäämättä ja voisi vieläpä seikkailla kaduilla, missä oma pärstä komeilee etsintäkuulutuksessa vapaana? Vastaus tähän on tietenkin, ettei kukaan oikea ihminen, mutta pakon-sarjan pojille se ei tuota kuin hieman vastoinkäymisiä, jotka lopulta johtavat onnistumiseen. :D

    • käänteitä

      Edellisessä jaksossa oli pari tyypillisen idioottimaista käännettä.

      Oli epäonnistunut yritys pelastaa LJ. Onnistuu, ei onnistu, onnistuu, ei onnistukaan.

      Sitten oli Bellickin itsemurha-aikeet, jotka lopetti viime hetkellä tullut tieto mahdollisesta palkkiosta. Ampuu itsensä, kohta ampuu, no nyt on piippu jo melkein suussa, no eipäs ammukaan.

      Sietämätöntä idiotismia! Tätä sarjaa on pakko katsoa juuri siksi, että koko ohjelma on niin saakutin idioottimainen. Jokaisessa jaksossa on aina uusi annos älyttömyyttä.

      • sen ....

        Pitää vielä lisätä, että kaiken huipuksi kaikki ylidramatisoidaan. Taustalla aina uhkaava ja jännittävä musiikki, vaikka joku henkilö suunnilleen pesisi vain hampaitaan. Näihin mukamas dramaattisiin kohtauksiin liittyy vielä hirveät määrät kliseisiä ilmeitä ja eleitä.

        Karmeaa pashaa koko sarja! Mutta juuri siksi sitä on pakko katsoa.


      • lisätä et
        sen .... kirjoitti:

        Pitää vielä lisätä, että kaiken huipuksi kaikki ylidramatisoidaan. Taustalla aina uhkaava ja jännittävä musiikki, vaikka joku henkilö suunnilleen pesisi vain hampaitaan. Näihin mukamas dramaattisiin kohtauksiin liittyy vielä hirveät määrät kliseisiä ilmeitä ja eleitä.

        Karmeaa pashaa koko sarja! Mutta juuri siksi sitä on pakko katsoa.

        nyt kun michaelilla on puku päällä ja lippis,niin ei herätä mitään huomioo!!!!!(Mitähän Airi Samulin sanoisi)
        Sarja on tosiaan vain viihdettä ja sitä ei paljon kannata miettiä,kun factat ja fiktio sekoittuu...
        Montako kuolemaantuomittua on jenkeissä karannut???
        Eikö posti kulje vankilaan?
        Kuolemaantuuomitut työhommissa??? HALOOOOOOOO


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      50
      3506
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      11
      2079
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1574
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1424
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      20
      1292
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1134
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 23
      1059
    Aihe