Tatuoinnit ovat saatanasta.

Kavahda!

Tatuointien ottaminen on hirveä synti. Masokistinen itsekidutus tatuoijan luona ja Jumalan antaman kehon rei'ittäminen ja turmeleminen esim. mystisillä kuvilla ja okkulttisilla merkeillä leimaa ihmisen loppuiäkseen. Tatuoitu ei voi olla uskossa, vaikka muka niin väittäisi.
http://www.ilmatar.net/~np/opinions/tatuointilavistys.html

20

1241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anskutin_89

      Siis itselläni ei ole tatuointia eikä tulek, ajatus ei tunnu kivalta, mutta älä sinä mene toisen uskoa nollaamaan. Vain Jumala tuntee sydämet, eikä ulkonäöllä ole sen kanssa juuri mitään tekemistä (viittaan juuri- sanalla poikkeuksellisen siveettömään pukeutumiseen ym). Sitä paitsi tatuointi, jonka on ottanut ennen uskoontuloa, on vaikea saada pois. Selvästi epäkristillinenkin kuva voi olla vain entisen elämän jälki.

    • umpihetero.

      sana "tatuointi" tulee alunperin hawajin kielen sanasta "tatau" joka tarkoittaa piirtämistä. tauonti oli hurjan sotilaan tunnusmerkki, joka uskoi että edes luodit eivät pysty häneen. no, jos jonkun mielestä tämä on saatananpalvontaa, niin sitten voisi heittää tekstiä, jossa esim. raamatussa näin sanotaan.

      ps. lue enemmän, luule vähemmän.

      • kaaleppi..

        tuo aloittaja sun mielestä oli poikalapsen feikki vai hellarifanaatikko? Vastaa äläkä kiertele!


      • umpihetero.
        kaaleppi.. kirjoitti:

        tuo aloittaja sun mielestä oli poikalapsen feikki vai hellarifanaatikko? Vastaa äläkä kiertele!

        aloittajalta. ei minulta. enhän minä voi tietää edes sitä että kuinka monta tatuointia sinulla on koska ne ovat sinulla.


    • Malcolm Hedding

      siis niille uskoon tulleille, joilla ei ennen uskoon tuloa ole ollut ennestään tatuointeja on synti.

      Mutta niille, joiden tatuointi on tullut epäuskoisessa jumalattoman kauden elämässä, vanha tatuointi on toisille uskoville merkki siitä, ettei Jumala katso henkilöön, kun hän syntisen kutsuu luokseen ajasta ja paikasta piittaamatta.

    • hellariporukkakin

      ole tulvillaan entisiä linnakundeja, jotka ovat saaneet Jumalasta rauhan sielulleen ja ruumiilleen. Mites heidän tatuointejensa kanssa; pitäisikö heidät ajaa ulos salista, koska tatuoinnt pilaavat heidän mahdollisuutensa ikuiseen elämään???
      Haloo, pahvi!! Ei ihminen sitoudu saatanan kanssa koristellessaan ihoaan - poikkeus tietysti saatananpalvontaan liittyvät kuvat ja tunnukset!
      Mulla on komea susi olkapäässä, koska ihailen tuota komeaa Luojan luomaa eläintä suunnattomasti!!

    • kuuluu olennaisena

      osana kidutus, ruumiin reijittäminen, veren ja visvan vuodatus.
      Tuota kärsimysstooriahan täällä toistetaan jatkuvasti kyllästymiseen saakka. Niin kuin kaikki, uskovat ja ateistit, eivät jo olisi tuota lorua kuulleet moneen kertaan.

      Tatuointi on lasten leikkiä sen rinnalla.

    • en paremmin sano

      Ei missään Raamatun kohdassa kerrota tatuoinneista tai niitten synnillisyydestä mitään! Itse olen nähnyt jopa sananjulistajia, joilla on ollut tatuinteja, jotka ovat ottaneet ennen uskoontuloaan. Jumala katsoo sydämeen, ei ulkoiseen! Ei pidä siis mennä noin rankasti tuomistesemaan!

      Itselläni ei tatuointeja ja lävistykisä ole, enkä tule ottamaankaan. Ne ovat mielestäni ällöttävän rumia. Jos Jumala olisi tarkoittanut ihmisen kuvakirjaksi, niin toki Hän olisi kehomme jo alkujaan piirtänyt kirjaviksi ja kuviollisiksi! Mutta pois se, että ne olisi silti syntiä!

    • Vapaudu

      valheista, joiden mukaan uskova voisi ottaa tatuoinnin, ristin tai vastaavan ihopiirroksen. Raamattu kieltää Jumalan kansaa tekemästä (tai teettämästä) ns. ihopiirroksia eli tatuointja.
      Sana turmelee Jumalan temppelin, sen Jumala itse on turmeleva. Vedät sielunvihollisen elämääsi tatuoinnein. On totta, että ennen uskoontuloa otetut tatskat on täydellisesti Jeesuksen veren alla, mutta kenenkään ei pidä kuvitella, että tatointien ottaminen olisi Jumalalle mieleen tai edes hyväksyttävää uskovilla. Ne saastuttavat ihmisen. Monesti niissä on saatanallisia merkkejä ja sanomia. Ne ovat pieniä kuolioita ihollasi, ne aiheuttavat syöpää, verenmyrkytyksiä ja mystisiä sairauksia, jollei lääkärit eivät löydä mitään selitystä. Veljeni meinasi kuolla, kun otti tatskan, hän laihtui ja kuivettui muutamassa kuukaudessa langanlaihaksi - ja ajattelin mielessäni, että se tuli sen tatuaoinnin seurauksena, koska siihen oli kirjoitettu kiinaksi "Perkeleen oma". Älä ota lävistyksiä äläkä tatuointeja, jos olet uskossa. Moni ennen uskoon tuloa sellaisen ottanut on katunut sitä katkerasti uskoontultuaan.

    • Pois vahingossa

      Sana sanoo: Joka turmelee Jumalan temppelin, sen Jumala on turmeleva.

      • umpihetero.

        ja lihoaa, niin silloin on tehnyt syntiä ynnä jumala rankaisee. jos ei käy lenkillä ja lojuu vain sohvalla, niin silloin jumala rankaisee.

        mutta entä jos ajattelee tyhmästi, niin rankaiseeko silloinkin jumala? ootte te tosi pönttöä porukkaa. muuta ei voi sanoa.


    • Göppels

      saatanapa on herra!

      • SieluniHänenKunniakseen

        Totta. Ja hyvä Herra onkin. Kunnia ja ylistys Kuningas Saatanalle, meidän Herrallemme.


      • Anonyymi

        Heil Seitan!


      • Anonyymi

        Onko noin paha olla, että uhraatte itsenne?
        Viha ja itseinho ei johda siihen mihin kuvittelette.
        Haetteko oikeutta kaikkeen kärsimykseen? Tunnetteko vihaa ja haluatteko löytää syyllisen kaikkeen pahuuteen?
        Jonkun vastuuseen maailman pahuudesta ja kärsimyksistä?
        Omasta pahasta olostanne?

        Ei se niin kuulkaa mene. Jokainen vastaa itse teoistaan ja valinnoistaan.


    • Anonyymi

      Täytyy vaan todeta kiihkouskovaisista että hohhoijaa menkää hoitoon!! Ootte tosi mielenvikaisia teillä viiraa päässä ja pahasti!! Olin töissä auroran sairaalassa suljetulla osastolla noin vuodenverran ja näin harvasen päivä miten nämä salem/helluntalaiaet/lestadiolaiset hourupäät sekoilivat siellä.. ja tunsin myös yhen kiihkouskovaiaen...sanoo vaan et ei ne läkkeet auta jos on uskossa..joo joo vai niin mutta silti ne siellä eniten sekoilivat milloin lepositeissä milloin mistäkin asiasta.. lopettakaa se uskonne tuputtaminen ja helvetin tulella pelottelu olette oikeeati tosi sairasta porukkaa vaik ihan juttuun tulinkin kaise oli pakko yksikin halus rukoilla puoleatani mentiin oikein pöydän ääreen istumaan mutta eipä rukoillut tai sanonut mulle yhtään mitään koska olin kertonut kuuntelevani Black sabbattia ja muuta hevi/rock tyyppistä musiikkia.ja mulla on muutamia tatuointeja .oli siitä jo ihan kauhuissaan kerran sano muaiikista jota kuuntelen että saatanan musiikkia joudut helvettii yms yms.ja mitä vielä!!hohhoijaa tosi paljon ahdistaa kaikki tollaset kiihkouskovaiset ja kirkot sun muut. Ja en kuulu muuten kirkkoon en enään erosin monia vuosia sitten ja hyvä niin. Kaikissa uskonnoissa tai saatanallisissa rituaaleissa on kautta aikojen ollut lapsien kohdistuvaa seksuaallista hyväksikäyttöä!!!varmasti katollilaisuus on niistä pahimpia mutta niin on myös muissakin uskonnoissa ja poliisi harvoin edes tekee asiasta mitään numeroa koska ei edes tiedä yleensä koko asiasta kun ovat suljettuen ovien takana tapahtuvia yhteisöjen törkeitä asioita. Ja musta ei jonkun 9v lapsen edes kuuluis elämää omistaa jumalalle vaan olla lapsi leikkiä ja käydä koulua ihan normaalia elämää elää. Joten ihan sairasta koko touhu on sitten kyse saatanasta tai jumalasta. Jonka nimeen tapetaan ja raiskataan..eikös jumala ole rakkaus...mutta tosta hyväksikäytöstä on rakkauskaukana hei haloo!! Inhottaa koko ajatuskin..kaikki papit sun muut jotka himon vallassa niitä kuoronpoikiakin nussi ja on tosi juttu..ja tekevät raamatunvastaista syntiä. Ja sitten saavat muka herralta anteeksi..höpö höpö te hourupäät sinne manalaan joudutte jos sellasta paikkaa on edes olemassa tuskin!!

      • Anonyymi

        noitavainot 1600-luvulla
        ristiretket
        huijarisaarnaajat (jenkki ilmiö)
        uskolla perusteltu rasismi
        uskolla perusteltu väkivalta
        pakkohoitona käytetty excorsismi
        sidokset valkoiseen etuoikeutettuun vallankäyttöön
        machinegun priest afrikassa (kontroversiaali tyyppi)
        raamatulla perusteltu vähemmistöjen syrjintä
        pakkokäännytykset
        uskomushoidot
        homojen parantaminen uskomushoidoilla
        lista jatkuu
        HALLELUJA! Jumalan rakkautta kaikille! HALLELUJA! Jumala rakastaa teitä kaikkia!


    • Anonyymi

      Ja höpsistä pussiin....kyllä armoa katuvalle riittää.

    • Anonyymi

      ei se tatuointi sentään mikään "anteeksiantamaton synti" ole, vaan rumia ne ovat !

      - onhan monet tulleet uskoon, vaikka "vanhassa elämässä ovat ne tatuointi piirrokset ottaneetkin"
      - edelleenkin: Jumala katsoo sydämeen, ei ulkokuoreen.

    • Anonyymi

      se on todella järkyttävää, mitä tapahtuu "salaseuroissa"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe