Aihe

www.jatkoaika.com

AsianTuntijahhhhhhhhh

Lukko vs. Ässät
Porissa on hopeakautta seuranneen heikon viime kauden jäljiltä panostettu vahvasti joukkueeseen. Pelaajabudjetti on noussut kesän aikana merkittävästi ja samalla myös odotukset Isomäen tulevan kauden otteluita kohtaan.

Yhtä nousua ei kuitenkaan nähdä: Ässiä Lukon edellä sarjataulukossa.

Vaikka länsirannikon kiivaassa paikallistaistossa on otettu kovat panokset käyttöön Pasi Saarelan ässäpestistä lähtien, on Lukko yhä pitkän harppauksen päässä Ässien saavuttamattomissa. Joukkue joka kuvittelee taistelevansa paikasta pudotuspeleissä Jari Härkälän opastuksella on kovasti harhaluuloinen.

Edes useamman promillen humalassa Härkälän palkkaaminen pudotuspelipaikasta taistelevan liigajoukkueen valmentajaksi ei voi vaikuttaa hyvältä idealta. Tällä sektorilla Lukko suorastaan nöyryyttää Ässiä, sillä Mika Toivola on - oli herrasta mitä mieltä tahansa - joka tapauksessa liigatason valmentaja.

Ja jos Jan Lundellin mysteeri ei minulle ratkennut, ei sitä tee myöskään Kimmo Kapasen valinta Ässien maalivahtiosaston "vahvistukseksi". Lukko sentään hankki itselleen pätevän veteraanivahdin Petri Vehasen viime kaudesta viisastuneena, mutta keskiarvoa selvästi heikommalla maalivahtipelillä ei tapella paikasta kuuden sakissa - eikä muuten edes kymmenen joukossa.

Kuten IFK:lla myös Ässillä nöyryytys tulee vielä tuplana. Porilaiset hullut voivat vielä sulattaa tappiot maalisarakkeessa, mutta entäs kun kettupaitojen oikeasti kovat jätkät vielä kaupan päälle niistävät nenänkin? Taitaa Isomäen jää täyttyä lasipulloista, kun Nickerson-paitaiset (mallia kevät 2006) ässäfanit purkavat turhaumiaan.

3

132

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...

   huomaa.

   Lukollako muka kova joukkue? hahahahahahah!!1

   • fdgdfgdfgdfgdsfg

    Tarvii sen verran nyt tähän väliin sanoa, että kyllä Lukolla on hitusen parempi joukkue. Nää nyt on taas näitä. Vaikka Ässät hankkis ketä, ni ikinä se ei riitä. Jyp hankki Immosen ja heti ollaan pistämässä neljän sakkiin. Niin se vaan menee ja tulee aina menemään.


   • Tammiluuppa
    fdgdfgdfgdfgdsfg kirjoitti:

    Tarvii sen verran nyt tähän väliin sanoa, että kyllä Lukolla on hitusen parempi joukkue. Nää nyt on taas näitä. Vaikka Ässät hankkis ketä, ni ikinä se ei riitä. Jyp hankki Immosen ja heti ollaan pistämässä neljän sakkiin. Niin se vaan menee ja tulee aina menemään.

    Juu niin se aina tulee menemään: ässät oli suurseura mutta nyt onkin keskikastin seura. mistähän tämä johtuu?

    Lukko,jokeritkin ovat monta kertaa jääneet ässien taakse.

    No teksti tv fani on aina teksti tv fani.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   18144
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   308
   5170
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2833
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   206
   2441