Kuinka usein masturboit?

Lissu77.

Onko parisuhde vähentänyt tai jopa lopettanut masturboinnin?

53

72285

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen 34v

      10 vuotta naimisissa ja ei ole vähentänyt masturbointia. Teen joka päivä itse vaikka yhdyntää on noin 5 kertaa viikossa :)

      • lissu 77

        joka paivä


      • Anonyymi

        Hullu


    • vaimo 47

      niin se on. tekee mieli liki päivittäin,
      vaikka on ihan hyvä suhde. Mieheni kanssa
      yhdessä se on kiihottava esileikki.

    • vaimo 36

      Elän parisuhteessa joka kestänyt jo 8v. Mies mitä ihanin rakastaja, mutta silti masturboin pari kolme kertaa viikossa.

    • vaimo 43

      Oltu pian 20 v naimisissa ja seksiasiat kunnossa. Silti tyydytän itseni noin kerran viikossa.

      • täällä

        17 vuotta naimisissa.mutta silti masturboin 2-4 kertaa viikossa vaikka yhdyntöjäkin 2-4
        joskus annan mieheni hoitaa koko asian.siis annan hänen masturboida minut orgasmiin asti dildolla.toki hänkään ei jää sen jälkeen ilman..että tällästä...t:vaimo


      • tosi juttu

        Luuletko, ettei pari joka on ollut kauan yhes harrasta seksiä. Mä oon ollut mieheni kans yli 20 vuotta ja harrastetaan monta kertaa viikos jos se olis musta kiinni niin joka päivä. Sehän on helvetin
        ihanaa. Tuntee toisen kunnolla ja silti keksii aina
        jotain uutta ja löytää toisesta uusia puolia.
        Siis kertakaikkiaan ihanaa.... ja silti myös minä
        tyydytän itseäni pari kertaa vikkos ainakin.
        Sehän riippuu ihmisen haluista ja keski-ikäinen
        nainen tietää mitä haluaa ja on estoton ja sinut
        itsensä kanssa. Pitää osata nauttia....kaikesta.


      • 29 vuotta aviossa
        täällä kirjoitti:

        17 vuotta naimisissa.mutta silti masturboin 2-4 kertaa viikossa vaikka yhdyntöjäkin 2-4
        joskus annan mieheni hoitaa koko asian.siis annan hänen masturboida minut orgasmiin asti dildolla.toki hänkään ei jää sen jälkeen ilman..että tällästä...t:vaimo

        Täysin normaalia kausittain meilläkin. Avioliittovuosia vuodesta -81. Jos suhde on kunnossa silloin voi kokeilla kaikkia kivaa mistä molemmat tykkää. Vaimo minua 9 v nuorempi......tietää mitä haluaa.


    • tirppis85

      meitsi masturboi joka päivä kerran tai kaks..ja elän parisuhteessa...jo neljättä vuotta..ei parisuhe oo vaikuttanu mitenkää...

    • tyttönen_89

      No eipä ole juuri vaikuttanut,vaikka oon ollut kundikaverin kanssa 2 vuotta.Ei asuta yhdessä(vielä),mutta seksiä on aika monta kertaa viikossa.
      Silti masturboin ainakin melkein joka ilta sängyssä ja usein myös päivällä,joskus montakin kertaa päivässä.Päivisin se on mulla tosi spontaania,eli ihan hetken mielijohteesta suihkussa,vessassa tai ihan missä vaan on rauhallista.

      • mitä ajatuksia

        Minkälaisilla ajatuksilla tai mielikuvilla maustat masturbaatiosi?


    • kun puuttees elää

      eli ollaan oltu 8v yhdes ja seksiä on noin 3xkuukaudes.Eihän sellanen riitä mulle alkuunkaa,ku oon aina halunnu 3-4/viikko.No ite hoitelen sitten monta kertaa viikossa ja kerralla monesti orkkuja monta kymmentä,niinkauan kun vaan käsi jaksaa hieroa...=)

    • minulla

      usein aamulla, kun mies on pois, on
      kova halu ja sormetan

    • minulla

      usein aamulla on ihan valtava halu.
      hammasharjan ääni herättää sen.
      Suihkuttelen itseni orkkuun asti.

      • ritu42tt

        kyllä aamulla kin ennen töihin lähtöö kerta.Keksin uuden,ostin eräästä kaupasta selaset housut mis kalu on sisäpuolel .Aamul pistää jalkaan ne ni kokopäivä tuntuu ihanalta ja täyteläiseltä kokeilkaa.


      • Dildohousut
        ritu42tt kirjoitti:

        kyllä aamulla kin ennen töihin lähtöö kerta.Keksin uuden,ostin eräästä kaupasta selaset housut mis kalu on sisäpuolel .Aamul pistää jalkaan ne ni kokopäivä tuntuu ihanalta ja täyteläiseltä kokeilkaa.

        Kokeile pyöräilyä ne housut jalassa,tulee useita MAHTAVIA ORKKUJA,kokeiltu on.


      • Kovaorkku
        Dildohousut kirjoitti:

        Kokeile pyöräilyä ne housut jalassa,tulee useita MAHTAVIA ORKKUJA,kokeiltu on.

        Tosiaan,orkku oli tosi mahtava ja pitkä.Suosittelen housujen kokeilua muillekkin.


      • Pyöräily orkku
        Dildohousut kirjoitti:

        Kokeile pyöräilyä ne housut jalassa,tulee useita MAHTAVIA ORKKUJA,kokeiltu on.

        Minullakin on dildohousut ja pyöräily ne jalassa on tosi mahtavaa.Minusta on tullut oikein himo pyöräilijä.suosittelen,pillunne nauttii....


    • tyttö-80

      Silloin kun olin parisuhteessa, väheni sooloilu kyllä jonkin verran. Mutta ei kokonaan, sitä tuli tehtyä pari kertaa viikossa, vaikka seksielämä oli muutenkin kunnossa.

      Sinkkuna sen merkitys tietysti korostuu, mutta tarkoitushan pysyy samana; tuottaa hyvä ja rento olo, erityisesti iltaisin.

    • Allu

      Siis naiset masturboivat yhtä paljon kuin miehet?
      Tekee mieli ja olet yksin tai sitten ihan muuten vaan Eikö puhelinsexi olis yksi vaihtoehto,turvallista ja kivaa

      • N-84

        Mulla ainakin riippuu ihan viikosta, kuin paljon tulee tehtyä. Joskus on päiviä, jolloin tekee koko ajan mieli. Joskus saattaa mennä parikin viikkoa ettei mitään. Kundikaverin kanssa nähdään välimatkan takia harvemmin, noin parin kuukauden välein ja silloin tulee seksatiltua useammin, 1-3 kertaa päivässä ja hauskaa on :)


    • uniikki,

      Olen ollut kaukosuhteessa 2 vuotta ja nähdään viikonloppuisin ja silloin tulee seksiä harrastettua 1-3 kertaa päivässä. Itse masturboin melkein joka päivä, joskus jopa 2 kertaa päivässä. Yleensä kun tulen töistä tai sitten illalla.

    • UHAHgirl

      kahdesti päivässä!

    • hopeeleeess

      2x päivässä

      • nainen 42 v

        Masturboin usein, melkein päivittäin. Mieheni kanssa seksi on loppunut. Mies ei halua, mutta minua himot hyrrää.


    • thefoxylady

      Ei ole parisuhde lopettanut eikä vähentänyt masturbointia! Melkein päinvastoin, olen löytänyt aktiivisen seksikumppanin, jonka mielestä on kiihottavaa, kun mä masturboin. Ja aktiivinen seksielämä pitää alapään asiat mielessä, joten sit tulee itsekseenkin masturboitua useammin :) Woo-haa!

    • parempaaseksiäkiitos

      riippuu päivistä... harvoin on päiviä, että jäisi masturboimatta... viimisen 5 vuoden aikana viikko on maksimiaika kun olin masturboimatta... saattaa olla päiviä, että tulee tehtyä sitä useastikin.. nyt kun olen kipeänä kotona... olen katsellut pornoa useasti, lukenut seksinovelleja, muistellut, haaveillut ja tuottanut itselleni orgasmin yli 10 kertaa ainaki...ei pysy laskuissa mukana ja vieläkään ei riitä, on jo melkein turhauttavaa......

      • krisu20

        Olen ollut parisuhteessa vuoden verran ja se on kyllä vähentänyt masturbointia. Nyt saan seksiä melkein milloin haluan, joten masturbointi on vain lähinnä sellainen oma hyväilyhetki jos sattuu olemaan yksin kotona. Ennen masturboin välillä monesti päivässä, nyt ehkä kolmisen kertaa viikossa.


    • gia_girl

      en ole parisuhteessa ja masturboin neljä kertaa päivässä. Seksiä harrastan useamman kerran viikossa, vaikkakin tosin eri naisten ja miesten kanssa. Sanovat seksiriippuvaiseksi, voipi olla.

      • Narraako vaimoni

        Koskaan harrastanut itsetyydytystä,omien sanojensa mukaan ei. En usko että hän narraa.
        11 v. aviossa ja suhteemme erittäin hyvällä mallilla. Hän on terve ja kaunis suomalainen nainen
        josta itse unelmoin runkatessani. Seksiä Pari kolme kertaa/kk. Kesällä tuo tilastoarvo ei ihan riitä.


    • 3 vuotta parisuhtees

      Noh poikaystäväni ei ole kiinnostunut seksistä, mutta sitten kun sitä on se on TAIVAALLISTA

    • saamaton

      mä ja mieheni ollaan oltu reilut 2v yhdessä, ja ekojen 2 vuoden aikana harrastin itsetyydytystä n. kerran kuussa. silloin meillä oli seksiä monesti viikossa ja olin hyvin tyydytetty... nyt kun miehen halut on mystisesti kadonneet, mun on pakko päästä pitämään omaa hauskaa ainakin muutaman kerran viikossa. mieluummin sitä kuitenkin aitoa munaa haluais sisäänsä...

    • sexy 53

      Olen ollut kohta 22 vuotta naimisissa, ja seksielämäni on hyvä, mutta vielä näin vanhemmallakin iällä ei ole masturbointi jäänyt pois! Teen sitä 4-5 kertaa viikossa.

    • joanna73

      Tapana on ollut töissä muiden lähdettyä ottaa rentoutus huulipuna vibraattori deluxe:lla 2-4 krt viikossa kotona lisää jos ei oikeata paikalla S)

    • Dolly69

      Seksi on mielessä lähes taukoamatta. Sinkkuna varsinkin käsittelen itseni päivittäin. Pelkästään ajelu kuoppatiellä saa minut ihan kuumaksi. Välillä tuntuu, että onkohan tämä edes todellista saada ongasmi näin nopeasti ja joka kerta, kun mä saan. Rakastan vaan seksiä niin vietävästi, et panettaa jo ajatus tässä kirjoittaessa.. ;)

    • Hunaja_87

      3-5 krt päivässä

    • j...

      se on ihan luonnollista ni mix sitä ei tekis!

    • lipsahdus

      Elän parisuhteessa, mutta syystä että mies ei enää anna, on "pakko" turvautua omaan käteen 2-4 krt viikossa.

    • Kiimainen 29v

      Päivittäin, kerrasta jopa neljään viiteen. Joskus useampia kertoja peräkkäin. Orgasmini on rajumpia vaikka ovatkin "tiukemmassa" kun teen sen uudelleen saamisen jälkeen. Ne on niin kokonaisvaltaisia parhaillaan, että huohotan ja itken sen jälkeen varmaan kymmenen minuuttia ja siellä sykkii vielä tunninkin päästä. Sellaisia ei usein vaan saa tulemaan.

      Joskus tulee ihania pikkuorkkuja ihan sarjana, silloin en voi lopettaa. Joskus annan lähes tulla mutta lopetan vielä kun voin. Hetken päästä jatkan. Silloin voi päästä tähtitaivaaseen, koko maailma vaan lähtee pyörimään.

      En ole enää parisuhteessa, enkä juuri kaipaa miestä, mielikuvitus, sormet, suihku ja sauvat riittävät. Parisuhteessa runkkasin vähemmän mutta parhaat sain silloinkin itse tekemällä tai suuseksissä.

      Kiihoitun omasta pillustanikin, teen sitä usein alasti tai peilin edessä seisaaltaan, hyväillen pilluani ja rintojani, katselen itseäni kiimaisena. Kuvittelen silloin olevani toinen nainen jota itse tyydytän. Haluaisin kokeilla naisen kanssa, itseäni vanhemman ja kokeneemman.

      Olen hirveän seksuaalinen ja mieli tekee usein, kiihotun yht'äkkiä tietämätä aina itsekään miksi. Joskus käyn antamassa itselleni "pikaiset" vessassa, olin sitten kylässä, töissä, kauppakeskuksessa,

    • 19+90

      5-6 krt viikossa, pitää mielen virkeänä, ihan oikeasti =)

    • JM

      Seksiä pari kertaa viikossa, masturbaatiota pari-kolme kertaa lisättynä. Ei sitä ihan joka päivä saa.

    • masjub

      masturbointi kuuluu jokapäiväiseen elämään (: kokoajan tekisi mieli & joskus olisi ihanaa jos olis joku tyttö jonka kanssa jakaa kokemuksia ;)

      • Liisapien

        Hieron huulipunalla kusireikää kerran vuodessa.


    • MiesKysyjä

      Mitenkäs se on, kun olette parisuhteessa ja tyydyttelelette itseänne,niin onko se pois mieheltä? Siis haluttaako teitä vähemmän olla kummpaninne kanssa jos sormitatte itseänne usein ? Vai lisääkö se halua olla miehelle kanssa?
      Kyselen tätä siksi kun olen jokus yllyttänyt vaimoani niihin hommiin jos on tuntunut siltä ettei häntä oikein kiinosta hommat minun kanssa. Ajattelin että pysyisi into päällä kun sormittaa tai muuten tyydyttää itseään. Miten on ?

      • neito221

        mun kohdalla ainakaan ei ole pois mieheltä, emme asu yhdessä emmekä nää kylläkään ihan joka päivä joten tulee yleensä parikin kertaa päivässä masturboitua, lelujen kanssa. itsellä niistä ainakin himot vaan yltyy ja ei malttaisi odottaa saada sitä aitoa vehjettä sisuksiin.. ja yleensä silti niinäkin päivinä kun nähdään olen jo kerennyt masturboimaan, himot aivan huipussa!


      • MiesKysyjä
        neito221 kirjoitti:

        mun kohdalla ainakaan ei ole pois mieheltä, emme asu yhdessä emmekä nää kylläkään ihan joka päivä joten tulee yleensä parikin kertaa päivässä masturboitua, lelujen kanssa. itsellä niistä ainakin himot vaan yltyy ja ei malttaisi odottaa saada sitä aitoa vehjettä sisuksiin.. ja yleensä silti niinäkin päivinä kun nähdään olen jo kerennyt masturboimaan, himot aivan huipussa!

        Entäpäs jos olisitte asuneet yhdessä pitempään? Vuosia ?


    • oijjoi

      Ompas muuten ihanaa huomata, että naiset runkkaavat yhtä paljon kuin me miehetkin. Olivat sitten naimisissa tai ei.
      Varmaankin yhtä härskit fantasiatkin kuin meillä miehillä.
      Se on vaan ollut jonkunlainen tabu ennen vanhaan, etteivät ne naiset kehtaa...menevät naimisiin ja tekevät lapsia...ei sen enempää...

    • mies pitää olla..

      Ei ole vähentänyt taikka lisännyt,en juuri koskaan. Joskus olen kokeillut,yhtä tyhjän kanssa.

    • häpöö

      Joka päivä kun on mahtollista!! sillo ku sisko ja äiti on himas nii en voi ku ite tykkään vain hammasharjalla itsetyydyttelystä nii teen vaa sillo ku oon yksin kotona (:

    • veerahh

      aamu on aika mukava kun on kaikki lähteny töihin ja kouluun .pistän ukon alkkarit jalkaa ja masturboi niiden kans niin että ovat märät .

    • 9+16

      Olen parisuhteessa ja runksin päivittäin 1-5 kertaa. Jos saisi aitoa tarpeeksi, niin varmasti vähenisi/poistuisi tarve. En siis mitenkään häpeä tms, mutta kyllä mies on mies ja tekee niin paljon parempaa, kuin yksikään lelu/sormet :)

      Ja ei, ei ole pois mieheltä.. Ehkä enemmän aivan toisin... Nälkä kasvaa syödessä..

      Jännä vain huomata jälleen kerran olevansa suhteessa, missä ei saa riittävästi seksiä.. ( Ja ei, en sano tätä siksi, että haluan mitään kommentteja "anna numero" tms).. Jännä vaan miten aina media pauhaa siitä, miten naiset pihtaa. Enpä ole 31-vuotisessa elämässäni koskaan saanut parisuhteessa tarpeeksi :(

    • Anonyymi

      Lähes joka päivä. Joskus useamman kerran päivässä. Oon parisuhteessa ja hyvää parisuhdeseksiä myös.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe