peruspissis

kruisailijat

Lohdutukseks noille jotka on kokenut noita pissivahinkoja... Ettei se niin tavatonta oo... itselle ei oo käyny, mutta kylläkin oon todistanu yhtä aika noloo tapausta pari talvee takasinpäin.

Oltiin kruisaamassa joskus perjantai-iltana ja lähdössä keskustaan päin kun sieltä poispäin tuli bussi. Se jätti siihen lähiökeskustan pysäkille pari peruspissistä, jotka oli pukeutunut liian pieniin toppatakkeihin ja misssixtyihin. Ei ne näyttäneet kovin humalaisiltakaan, eikä olleet edes ihan nuoremmasta päästä, mutta toinen jolla oli pitkät tummat suorat hiukset lähti hulluna juokseen kadun yli ja yritti samalla avata vyötänsä. Se tavoitteli ilmeisesti kadun toisella puolen olevaa mainostaulua ja sen alle kasattua lumipenkkaa. Liukkaalla tiellä autot yritti pysäyttää ja joku soitti torveekin. Mekin saatiin auto just pysäytettyä ennen törmäystä helpotusta hakevaan tyttöön. Sille se säikähdys oli kumminkin liikaa ja se yritti peitellä siinä auton valoissa käsillään ja pikku käsilaukullaan naamaansa ja kastuvia farkkujansa yhtäaikaa. Sit se toipu shokista, otti pari askelta tien yli, muka kaatui ja istahti siihen lumipenkkaan ja huuteli kaverilleen ja meille (kun tarjottiin kyytiä kotiin) että "v...u kun oli märkää lunta, mun housut kastu ja että miks v...ssa pitäis kotiin mennä!". Sinne sen kaveri sit jäi sitä lohdutteleen, kun tapauksen pysäkiltä nähneet noin samanikäinen poikaporukka kuului sitä nimeltä kuittailevan vahingostaan. Että semmosta. Äidin pikku enkelit.

2

2364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pissistyttö

      Mun isosysteri oli hakenu meil siiderii ja me mentii sit kaverin kans koulun pihaa juomaa niitä.
      Muutama siideri ku otettiin mua alko pissattaan. Noh en mä siit välittäny olin vaan siinä ja pidätin hätääni.
      Meni viel yks 0,5 l siideri ja siit vartti kului rupes oleen sellanen hätä et aarggggggh!. Sanonoin kaverille et kauhee pissihtätä.
      Kaveri joo hokas et tarvis mennä munki vessaan juu. Mä sit ai vessaan? Koulut ovet on kyl kiinni ei sinne pääse. Hei oikeesti tulee housuun.
      No mennään puskaan! Pakko se on kun tulee muuten housuun hokasen takas. Sit mentiin koulun taakse. Kaveri toiseen pään ja mä toiselle puolelle. Olin juuri avaamassa vyötäni kun huomaan, että takana olevalla tiellä kulkee koiran kanssa yks mies. Hätä on niin kova, että pissat pyrkii väkisin ulos.
      Seison vaan paikoillani. Se menee todel hitaasti ku sen koira nuuskii ja pysähtelee. Kyykstyn sitten kun en pysty enää seisoon niin järjettömässä hädässä. Rakon paine on kova ja sietämätön joten en pysty enää kauvaa pidättään. Vihdoin mies häipyy ja riisun farkkuni ja annan palaa. Pissaa tulee ja tulee lopuutomiin. Huh olipas lähellä. Helpotti...Kaveri oli jo odottamassa pihas ja sitten juotiin viel muutama ja lähettiin kotiin.

      Olin ihan kännissä ja taas vaivasi joo uus hätä kun lähettiin kotiin. Sen aattelin pidätellä ihan vessaan. Toivoin, että porukat olis jo nukkumassa kun äiti varmasti huomias et oon juonu jotain. Karveri lähti siiten eri suuntaan omaan kotiinsa ja mä omaani. Matkalla mulla oli taas hirvittävä pissähätä.
      Mielessä vaan, että koti vessaan on kestettävä. Sitten kun pääsen kotiin huomaan, että pimeetä ne nukkuu jo yes. Kun avaan oven huomaan, että makuhuoneessa on kuitenkin valoa. Äiti tulee ja sanoo missäs sä näin myöhään olit? Mitäs sä heilut ja tannssit ooks sä juonu jotain? Eikuh tothah kauhee vessahätä vaan ja meen saman tien vessaan. Kun saan helopetettua ja kun tuun veskist äiti kysyy että, mitäs oot juonu kun noin kauhee hätä oli etkä meinnnannu pystyssä pysyä? Ei hyvänen aika oot juonu viinaa!!!?? Mä eikuhh totahh ihan muutama siideri vaan. Nyt nukkuun ja heti äippä komentaa ja aamulla hirvee kuulustelu ja isosisko tuli neljänaikaan baarista ja oli aamulla hirvees krapulas ja oksensi. Mut se oli sentäs täysikänen ja mä vast 16. Kutienki sitä kuulusteltii ja sen oli pakko tunnustaa et se osti juomat meil. Sit sen jälkee se ei enää suostunu koskaa ostaa mul :( ja jouduin viettään viikonloppuillat kotona. Enkä päässy ulos :(

      • mekin...

        ...kaverin kaa oltiin kait yläasteaikaan sit sellasii "pissiksii". Sen muistan et vessas käynnit oli aina yhtä tuskaa kun piti tarkistaa ettei siel oo isompii muijii. Ja jos oli niin ne kiusotteli barbeiks tai muuta eikä tahtoneet aina päästää ohi. Se meni sit siihen että ei juuri välkkävessois haluttu käydä ja seiskal oli usein viime tunneil tosi vaikeeta kun yritti kestää pissalle kotiin. No sitten joku kerta kun pääs housuun kotimatkalla ja märis farkuis meet itku silmäs kotiin äiten haukuttavaks niin oppi että oli vaan pakko uskaltaa käydä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2243
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1458
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1029
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe