HALUATKO YMMÄRTÄÄ ?

JussiSiitarinen

Monet elävät todella EHDOLLISTETUSTI. He ponnistelevat omia todellisia ihanteitaan vastaan, päivittäin - vain saavuttaakseen asioita jotka ovat todellisuudessa heille itselleen haitallisia tai muuten täysin turhanpäiväisiä. Lannan haju ei parane lisäämällä sen määrää.

Kuinka paljon rahaa ja materiaa tarvitaan ymmärryksen kehittämiseen?

AJATTELU ON ILMAISTA. Esimerkiksi oppiminen, luovuus ja huumorintaju ovat Intellektin kykyjä. Eikö niitä voikin kehittää ilmaiseksi? Kyse on siitä haluaako. Rajoitukset ovat mielessä. Albert Einstein sanoi että mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto. Mitä hän mahtoi tarkoittaa sillä?

Jokatapauksessa on selvää että jokainen luo ITSE oman todellisuutensa.

Kaikista tärkeimmät asiat, kuten ymmärrys, tunteet, puhdas ilma ja Luonto, aito käyttäytyminen, aidot ystävät jne ovat ILMAISIA, mutta moni ei vain tajua sitä.

Monet todella ponnistelevat teeskennellessään ja ylläpitäessään valheellista sosiaalista kulissia. Heille tärkeintä on se millaisen VAIKUTELMAN muut saavat. MIKSI? Mitä seuraavaksi? Eikö sellainen TEESKENTELY ole valtavan raskasta? Kenen hyväksyntää he hakevat?

Ne jotka ajattelevat rehellisesti, ymmärtävät ja käyttäytyvät aidosti, kohtaavat usein herjaa sellaisilta jotka eivät kykene tai edes halua ymmärtää. Jos ihmiset todella oikeasti ymmärtäisivät todellisuutta, he eivät haaskaisi aikaansa ja energiaansa tavoittelemalla onnea sieltä mistä sitä ei voi saada.

Kuinka moni kannustaa ihmisiä kyseenalaistamaan, ajattelemaan itsenäisesti ja ymmärtämään todellisuutta?

Niin kauan kuin ihmiset eivät kyseenalaista eivätkä ajattele asioita itse, vaan antavat muiden ajatella heidän puolestaan, heitä tullaan johtamaan harhaan (uskonnot, propaganda, mainonta) ja heitä tullaan käyttämään hyväksi.

Niin kauan kuin ihmiset keskittyvät ymmärryksen kehittämisen ja yhteistyön tekemisen sijasta rahaan, materiaan, kulisseihin ja kilpailemaan toisiaan vastaan, tulee maailmassa olemaan tietämättömyyttä, ymmärtämättömyyttä, pelkoa, kateutta, katkeruutta, vihaa ja kärsimystä.

Niin kauan kuin ihmiset ovat henkisesti sillä tasolla, että he valitsevat keskuudestaan sellaisia johtajia jotka johtavat heitä harhaan (uskonnot, propaganda, mainonta) ja käyttävät heitä hyväkseen, tulee maailmassa olemaan epäoikeudenmukaisuutta, köyhyyttä, kärsimystä, terrorismia ja sotia.

Ymmärrätkö Sinä? HALUATKO YMMÄRTÄÄ?

KYSEENALAISTA KAIKKI, MYÖS OMAT KÄSITYKSESI.

ETSI VASTAUKSIA ITSESTÄSI.

Jussi Siitarinen http://Valinnanvapaus.com

5

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • urb.pag.

      Oishan se kiva jos ihmiset ajattelisivat ja varsinkin jos ihmiset ajattelisivat kuten itse ajattelee, mutta näin ei vain ole.

      Tässä taas yksi hyväätarkoittava hölmö on perustamassa jotain aate ja kohta ollaan teloittamassa ihmisiä heidän omaksi parhaakseen.

      Suurin osa pahasta tulee yrityksestä tehdä hyvää.
      Tie helvettiin on kivetty hyvin aikomuksin.
      Onhan näitä natsismeja, kristinuskoja ja kommunismeja nähty ihan tarpeeksi.

      Ei kiitos.

    • sinä sitten sen

      että uskonnonvapaus tarkoittaa myös vapautta saada uskoa jos haluaa?? Minusta monet ymmärtävät uskonnonvapauden vain niin että pitää olla mahdollisuus saada "ajatella omilla aivoillaan".

      Kyllä kuule uskovat ihmiset osaavat ajatella omilla aivoillaan. He osaavat ymmärtää paljon sellaisia asioita, joita ns. vapaa-ajattelijat eivät uskalla edes ajatella. Vapaa-ajattelijat kun ovat kahlehdittuja omaan vapauteensa. Ajattelepas sitä.

      Et ole koskaan vapaa. Vaikka kuinka haluat ymmärtää ja ajatella itse. Olet omien ajatustesi vanki. Olet oman pienen maailmasi sisällä, et pääse ulos ja lopulta... ei ole mitään. Mutta se on vain ja ainoastaan sinun ajatuksenvapautesi tulosta, sinun valintasi, sinun elämäsi. Se ei minua hetkauta. Enkä ymmärrä miksi minun elämäni uskoni kanssa pitäisi sinua hetkauttaa.

      Ajattelu on ilmaista. Niin on uskominenkin. MItä menetät jos uskot? Et mitään. Mutta sinulla on mahdollisuus saada paljon sellaista mitä ei rahalla, menestyksellä, omilla avuilla jne saavuteta koskaan.

      • .............

        Nämä suuret asiat pyöriivät niin maallisissa ympyröissä, että niistä tule jo hengellisiä. Vapaa-ajattelu, hmm. Se on niin kauan vapaata kun tulee yhdistys, tai jotain vastaavaa, joka tekee siitä kaikkea muuta kuin vapaata-


    • tosi natsi

      jussi siitarinen on mies vailla vertaa, jos häntä vertaa paikoilleen juuttuneeseen levysoittimeen. samaa paskaa se jankuttaa vuodesta toiseen pääsemättä mihinkään muuhun kuin syyttelemiseen ja saman toistoon. ei pal henkistä tai muutakaan kehitystä ole tyypissä. hiukset taitaa kasvaa ja kynnet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe