Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Boikottiin Herttoniemen katsastus

Tympääntynyt asiakas

Eläissäni ja autoa katsastaessani en ole saanut niin hel.etin huonoa palvelua kun nyt viime elokuussa sain!!! Kyseessä oli Herttoniemen katsastusasema, joka sijaitsee siinä teollisuusalueella!! Uskomatonta, luulis että haluaisivat pitää asiakkaat, mutta nyt kävi niin että ainakin itsellä oli kolmas, mutta samalla viimeinen kerta!!!! Aiemmilla kerroilla on palvelu ollut asiallista ja ystävällistä, mutta nyt siellä on jokin muuttunut!! Sen lisäksi että "vastaanottohlökunta" on töykeää, niin eipä paljoa parantunut itse katsastuksessa!!! Onko muilla kokemuksia??

31

7441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloinen katsastaja

      ..mitä sinulle siellä katsastuksessa tapahtui vai kävikö niin, että metsä vastasi niinkuin sinne huudetaan.

      Hylättiinkö romusi ehkä ?

      • yksilöidä, eikä romulla ajella

        Tais olla isku vyön alle, enpä yksilöi sen paremmin ettei voi syyttää mistään, mutta näköjään tiesti heti mistä kysymys. Auto kylläkin meni laakista läpi, ei sen suhteen mitään, mut palvelu oli perseestä, piste.


      • Kallevillejalmari
        yksilöidä, eikä romulla ajella kirjoitti:

        Tais olla isku vyön alle, enpä yksilöi sen paremmin ettei voi syyttää mistään, mutta näköjään tiesti heti mistä kysymys. Auto kylläkin meni laakista läpi, ei sen suhteen mitään, mut palvelu oli perseestä, piste.

        Turhaa ja merkityksetöntä huutelua, ellet tarkenna.


    • kaksi viikkoa

      tommosen säälittävän jutun keksimiseen. Kehitä rassukka jotain parempaa.

      • pelottaa....

        Voi hellanlettas kun äidin pikku talttahammas on ryhtyny oikee vihaseks, sä oot todella säälittävä tapaus. Jos palvelu on paskaa niin se on paskaa, eenpä tuu ite käymää ko. konttorissa enää KOSKAAN, se tuskin on sun murhe, joten haistappa jannu paska!!!


    • Käytän muutenkin

      Muutenkin käyn Lapuan autokatsatusta ns paukun autokatsastus se on lähempänäkin. Ei sielläkään sen kummoisempaa ole mutta ihan sievä nainen vastaanottotiskillä. Asillinen palvelu ,romuihin hylkäys ja kunnossa olevat leimataan.

      • rrrrr

        Paukkukaan olla enää niin "asiallinen". Se kun on nykyään osa K1-Katsastajia, eikä samanlaista touhua varmaankaan isossa firmassa hyvällä katsota.


    • Entinen asiakas.

      Ainoa syy on ollu viedä auto kyseiselle asemalle on aukioloajat. Käyttänyt monta eri autoa. Joka kerta tullut ongelmia milloin mistäkin turhanpäiväsyyksistä. Nyt olen kyllä saanut tarpeekseni siitä kyykytyksestä.

      Sillä asemalla on suikka vittumaisen tiukalla. Soitin AKE:n tekniseen neuvontaa, jossa totesivat saman, tehtyjen päätösten ja vaatimusten perusteella. Siellä ei terve järki voita byrokratiaa ja pätemistä. Monet asiat ovat tulkinta-asioita, joten siellä katsastusmiehen mielivalta jyllää.

      Onneksi saan valita. Ikinä enää en vie sinne.

      • W123

        Kannattaisi laitattaa auto kuntoon ennen katsastusta, niin ei tarvisi itkeä jälkikäteen...


    • HEH hylkäsivät automaattise...

      Kun eivät tienneet että vanhassa Mazda-pakussa on sellaiset, mittasivat valoja milloin auton käydessä milloin moortoorin nolessa sammutettuna, kyselivät INSINÖÖRIT minulta valoista, jua väittivät että olen paskan puhuja ja solvasivat muiden ihmisten kuullen ja työnjohtaja se vasta suupaltti olikin
      Muistuttavat katusällejä, joille annettu viranomaisstatus, itse olen viranomainen ja kyllä harmittaa, että moinen käytös yhdistetään meihin varsinaisiin lain ja asetuksen nojalla valtiollla työtä tekeviin.

      Siis autoja hylätään tekaistuilla syillä lisärahastuksen toivossa, ja jos aiakas vastustaa aletaan käyttäytymään ja solvaamaan kuin rikolliset ikään.

      Koko katsastustoiminta alkaa muistuttamaan viinan krokausta, sillä merolla että katsastus on pakollista mutta viinan ostaminen pimeiltä markkinoilta vapaaehtoista.

      Sällimenttaliteetti ja suoranainen gansterityyli on ominaista mjuuri katsastustoiminalle niin katsastusasemien johdosta ihan alas asti.
      Auton katsastusvaatimuksia tulkitaan mielivaltaisesti ja tarkoituksena lisärahastus ja kun katsastuksen hinta hipoo jo 100 euroa on myös työn tosiasiallinen sisältö ja hinta räikeässä epäsuhdassa. Siis katsastuksen kestäessä 10-15 min nouysee alemman insinöörin ja vanhojen teknikkojen tuntiansio tavalliseen toimistoinsinööriin 10 kertqaiseksi eli 300 euroon tunnissa ja välineitä niitä on asianomaisen merkkiliikeisiin tekemieni tiedustelujen mukaan Bosch ja Teklamatick alle 100 000 euron edestä miestä kohden eli ihaN NORMAALIT VÄLINEIDEN HINNAT KENELLÄ THANSA ASENTAJALLE JOIDEN TUNTIHINTA ON SAMA KUN NÄILLÄ 10 MINUUTTIA, MYÖS PÄÄSTÖJENMITTAUSLAITE MAKSAA VAIN TUHANSISSA EUROISSA JA MAKSATETAAN TAKAISN 2 VIIKOSSA ASIAKKAILLA JA KESTÄÄ 10 VUOTTA.
      VASLOJEN NSUUNTAUSLAITE ON ALLE 5000 EUR JA JARRUDYNAMOMETRI SEKIN VAin 1000 euroissa riipuen toimittajasta ja kestää ikuisuuden, autonosturi laaedukas on 10-20000 euroa, niin mikä siellä maksaa on ahneus ja rosvoaminen ja ruma käytös päälle.

      esitän viranomaisena konaisvaltaista ratsiaa alalle, koska toiminta karannut jo järjestäytyneen yhteiskunnan käsistä ja alkuperäinen toiminan tarkoitus, autoliikenteen turvallisuus jäännyt kiihkorahastuksen jalkoihin ja unohtunut.

      Ei järjestaätyneen yhteikunnan tarvitse sietää räyhääviä ylihintaa kiskovia viinanmyyjiä eikä katsastajia.

      • Jeapua

        Pahoittelen että kommentoin vanhaa aihetta, mutta tämä juttu näyttää jonkun hullun kirjoittamalta... Onko tämä vitsi vai voiko joku oikeasti latoa näin paljon kirjoitusvirheitä yhteen kommenttiin (satoja?) :)


      • V-käyrä täysillä
        Jeapua kirjoitti:

        Pahoittelen että kommentoin vanhaa aihetta, mutta tämä juttu näyttää jonkun hullun kirjoittamalta... Onko tämä vitsi vai voiko joku oikeasti latoa näin paljon kirjoitusvirheitä yhteen kommenttiin (satoja?) :)

        Vanhan kommentointia, mutta kirjoitusvirheet ovat suoraan verrannollisia vitutuksen määrään, jonka ko. kirjoituksesta myös huomaa. Ymmärrän kyseistä kirjoittajaa täysin.


      • Suikka suorassa

        Pa****puhuja joka saa turpansa auki vasta täällä Suomi24:ssä...


    • muuttunut 2-3 vuod. aikana

      huonommaksi, mitä joskus ehkä on ollut?.Hylkäämiskriteerit tai korjaus-
      vaatimukset todella epämääräisiä.Jos haluat viedä terveen auton hajotettavaksi, suosittelen Herttoniemen Autokatsastusta!

    • Kyllä se totta on

      että palvelussa kuin palvelussa on huimia eroja. Kaikki eivät vain ole luotu asiakaspalvelutyöhön. Mutta ei siitä niin pahasti kimpaantua kannata. Jättää menemättä sinne ja vaihtaa paikkaa.

    • iloinen asiakas

      Minullakin on huonoja kokemuksia Herttoniemen katsastusaseman palvelusta. Tänään käydessäni konttorilla sain hapanta ja yrmeää palvelua naisvirkailijalta . Myös seuralaiseni kiinnitti huomiota tylyn sorttiseen palveluun. Ei ainakaan jäänyt vaikutelmaa että asiakas olisi kunkku ja että naishenkilöt olisivat kutsumusammatissaan. Työnantajan puolesta kaivattaisiin varmaan asenne ja käytöstapa koulutusta jos hautaan asiakkaiden säilyvän. Itse olen tästälähtien entinen asiakas.

      • enzo molinari

        Kuka nyt on kutsumusammatissaan? Ei ainakaan katsastusasemien
        henkilökunta. Niihin paskahommiin ei ole tunkua. Pappi tai joku taiteilija
        voi tehdä työtä kutsumuksesta. Muut lähinnä toimeentulonsa vuoksi.

        Mikäs perkeleen kunkku se asiakas on? Poka se on. Kohdellaan korrektisti,
        jos on itse korrekti. Edellinen jätkä pimuseuralaisineen on tullut soittamaan
        naamaa ja saanut samanlailla takaisin. Nyt sitten haukkuu täällä työntekijöitä.
        Korjatkoon ensin oman asenteensa. Eikä kenelläkään ole sitä vastaan, että
        hän on entinen asiakas.


      • Realismia siihenkin

        Erittäin hyvä että kirjoitit. Kiitos! Sain postissa heidän tarjouskirjeen ja lähdin siksi googlettamaan. Tämä kommenttisi laittoin naulan arkkuun - ajatus mennä sinne on nyt haudattu jo ennen syntymäänsä.

        Viimeksi eräällä espoolaisella katsastusasemalla siellä nipotettiin turhia (mitä oli jo monta kertaa aiemmin, samassa kunnossa ollut ok katsastuksissa). Nuori jannu oli. Onkohan välillä ongelma siinäkin kun elämässä ei ole muun kuin kiiltävän bemarin, mersun tai audin sisällä istunut notta heti jos ei ole silmille ruusu niin alkaa tylytys mitä monet kokeneet katsastajat taas ei tee?


    • Jouhannah86

      Olen kerran käynyt ko. paikassa ja toista kertaa en mene. Katsastaja ajoi autoni lunastuskuntoon ajaessaan auton nosturille. Sai hajoitettua auton pohjan, syylärin, keulan kokonaan mm. puskurin ja umpion yms. päätin, että jos auton ajaja ei osaa edes madallettua autoa ajaa nosturille ammattitaitoisesti, vaihdan paikkaa. En suosittele paikkaa valitettavasti kenellekkään. Voihan joillakin hyviäkin kokemuksia olla, mutta palvelualtista henkilökunta ei ainakaan ole saati ammattitaitoista. Siinä olisi heille kehittämisehdotuksia. :) Hyvää kesää kaikille!

      • Laiton peli

        Tais olla romuläjäs matalampi kun lain minimi 8cm. Kyllä kaikki lailliset autot saa nosturille ajettua ilman vaurioita. Ni niitä kaloja saa mitä onkii.


    • kaitaa

      HAKUS Espoon palvelu p........ä odottelin tunnin vaikka oli aika varattuna. Kun saatiin auto sisään (muutaman vuoden ikäinen) ns. katsuri (sanoi olevansa eläkeläinen) hakkasi helmoja kepillä ja keksi olemattomia vikoja pitkän rivin. Moitti vielä huollonkin kun eivät osaa tehdä mitään?

      • zzz123

        Eikö niillä ole pieni kaivoshakun näköinen työkalu ja sitten melko pitkä purkuraudan näköinen työkaluinaan. Maalla on myös vitsailtu naskaleista, joilla saa paremmin reikiä koriin.


      • Monttööri
        zzz123 kirjoitti:

        Eikö niillä ole pieni kaivoshakun näköinen työkalu ja sitten melko pitkä purkuraudan näköinen työkaluinaan. Maalla on myös vitsailtu naskaleista, joilla saa paremmin reikiä koriin.

        Purkuraudan avulla tutkitaan pyörienripustusten nivelten mahdollinen väljyys.


    • Boikotissa jo vuosia

      Hakus Espoo on ainakin ollut täydellinen neuvostopalvelusimulaattori. Jos ei mennessä vituta, niin tullessä on kyrppä otsassa.

      • paineen purku

        -kerrotaan asiallisesti mitä autossa on vikana
        -kerrotaan mitä korjataan
        -eikä väännetä purkuraudalla auki helmoja
        -ei tökitä pallonivelen kumeja
        -asiallinen koeajo
        -pieni pahoittelu joss autosta löytyy vikoja
        muutama pikku asia saa ihmisen suhtautumaan
        -joss kaikki ajaisi vain 3v vanhoilla atoilla ammattikunta sais pakata
        -paha kolmio asiakkaan katsastuksen ja korjaamon välillä
        tekee hirveän kierteen ihmisen kukkarossa


      • Suikka päässä
        paineen purku kirjoitti:

        -kerrotaan asiallisesti mitä autossa on vikana
        -kerrotaan mitä korjataan
        -eikä väännetä purkuraudalla auki helmoja
        -ei tökitä pallonivelen kumeja
        -asiallinen koeajo
        -pieni pahoittelu joss autosta löytyy vikoja
        muutama pikku asia saa ihmisen suhtautumaan
        -joss kaikki ajaisi vain 3v vanhoilla atoilla ammattikunta sais pakata
        -paha kolmio asiakkaan katsastuksen ja korjaamon välillä
        tekee hirveän kierteen ihmisen kukkarossa

        Kyllä aikuiselle ihmiselle voi suoraan sanoa, että paska on paskaa.
        Ei siihen kriisiapua tarvita!


    • EIkoskaanENÄÄ

      Ei ole muuttunut mikään edes lähes vuosikymmenessä. Aivan ala-arvoista palvelua.

    • TurboUrpo

      2018
      Mikäli haluat palvelua ja ammattitaitoista katsatustoimintaa en suosittele Herttoniemen autokatsastusta palvelua ei ole
      epäasiallisia kommentteja kyllä ja nyt en puhu itse katsastustoimituksesta vaan nimenomaan palvelusta.
      Itse olin ko aseman vakiasiakas siitä saakka kun oli firma perustetettu kaikki autoni oli katsastettu siellä se on nyt loppu ja paluuta ei ole.
      viimeksi auto ajettiin pihalla eteeni katsastaja hyppäsi ulos käveli ohi antoi avaimet ja kun ihmettgelin mistä kyse sanoi avon avauksen lomassa rekisteriote ja paperit on penkillä ... mistä helvetistä ,mä maksan ..

      • endore

        Varmaankin maksoit auton katsastuksesta. Tuskin katsastaja sanoi rekisteriotteen olevan penkillä. Rekisteriotetta ei ole enää olemassa. Lääkäriasemalla maksat henkilöön kohdistuvista tarkastuksista.


    • Gtilove

      Autoni ajettiin jarrudynamoon, quattro, niin se romu pomppas siinä rullilla vinoon ja eiköhän peltiseen sivuseinään kiinni, sillon otti pattiin 🔥🏅

    • DoorBell

      Tota joo oon syntynyt siel Hertysika ja silleen
      aina kaiikien muutkin autot sinne tyrkätty

      Nyt 2018 ei saanut papyface edes avainta oveen toimimaan.. ... on tottaa
      uudenkarhee avain ja auto ei mutta ..
      sen piti tula pyytämään. mua avaamaan ovi ja sit nauroi
      Nauuroi kaikki ovella
      Herttoniemi autokatsastus varatkaa aikaa että saa tarkastaja oven auki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe