3v. pierut haisee

TOSI pahalle

Poikani 3 v päästelee jatkuvasti ilmaa ja haju on sanoin kuvaamattoman hirveä. Hajusta on tullut huomautuksia jo hoitopaikasta ja kerhostakin, on se niin epätavallisen voimakas. Siis hädin tuskin pystyy samassa huoneessa olemaan kun poika paukuttelee.

Pojan ruokavalio sisältää paljon maito- ja viljatuotteita. Päivän pääateriat koostuvat peruna/makaroni/riisi ja liha/kana/kala -yhdistelmistä. Hedelmistä poika kelpuuttaa vain omenan, marjoja ei syö lainkaan ja vihanneksiakin vain muutamia. Ruokajuomana juo tuoremehua tai maitoa.

Voisko tuo voimakas haju olla merkkinä esim. maitoallergiasta tai laktoosi-intoleranssista? Mitään muita oireita hänellä ei ole. Kakka tulee normaalisti kerran päivässä. Hassu ongelma, mutta viimeistään kouluun mennessä varmasti jo aika kiusallinen...

7

1943

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tyypillistä

   oirilua laktoosi-intolerantille. sama juttu oli minun pojalla. loppui heti kun ruokavalio muutettiin. siis maitotuotteet pois. voit myös kokeilla laktoosittomia tuotteita.

   • mapee

    latoosipieru haise eihan kamalalle! Edes mätä kananmuna ei haise niin pahalle..

    Asia on helppo kokeilla ihan itsekin kun vaihtaa hylatuotteisiin tai jopa laktoosittomiin niin muutamassa päivässä hajuhaitta helpottaa!


  • Stan

   viimeistään tuon ikäisenä totuttaa syömään monipuolisemmin kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Ruokavalion "raikastamisella" pääsee usein eroon pahimmista hajuistakin. Jos olet joskus ollut paikalla kun kissa pieraisee, tiedät miltä lihansyöjän suolistokaasut lemahtavat.. - HUH HUH!!!!

   • ehkäpäs

    tutkituttaa laktoosirasitus asia. Päiväkoti tuskin suostuu dieettiin ilman tutkimuksia. Oman lääkärin kautta pääsette kokeeseen.


  • vaihdettiin

   maito eskariikäisellä hyla-maitoon ja hajut loppuivat kerrasta

   • Anonyymi

    laksoositon auttoi hylan tuomiin vaivoihin lisään edelliseeni
    t.nimim. vaihdettiin


  • Anonyymi

   Toiset lapset reagoivat kalan proteiineihin myös, ja se vasta haisee pahalta vaikea löytää edes sanaa joka kuvaa sen löyhkän !jotenkin makean kitkerää härskiintynyttä lemua

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2308
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   299
   1468
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1361
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1210
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   42
   1134
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1045
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   66
   927
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   870
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   836
  Aihe