taivas

mann.

mitä iloa siitä taivaasta on loppujen lopuksi? Olen uskovainen mutta minulle ei ole vielä oikein valjennut se että kun uskomalla pääsee sitten taivaaseen ja ikuiseen elämään niin mitä iloa siitä on, kun eikö sitä jo jossain vaiheessa luulis rupeavan tympimään jos tuhatkin vuotta istukselee siellä pilven reunalla? Minä uskon mutta kun luvataan taivas niin mikä juttu siinä on?

12

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka on sanonut, että pilvenreunalla istuskellaan?

      Siitä ei ole paljoa kirjoitettu. Itse ajattelen kuitenkin niin, että siinä menee tovi, kun ihmettelee Aabrahamia ja Iisakkia ja Jaakobia poikineen. Kaikkia profeettoja, kun tutustuu heihin ja kai siellä on sitten pienempääkin satraappia, joilta voi kysellä, että mitä tarkoitti vaikkapa Paavalin pistin.

    • exvelli

      Mitenkäs se menikään... kultakruunu ja valkeat vaattehetkin, harput joilla he soittelevat... tie on... mulla loppu ulkomuisti...

      Jammaillaan biitsillä ja glaamyyriä ei puutu..kunhan pääsemme perille

      No juttuhan ei ole tosiaankaan taivas.. juttu on ihmisen ahdistus täällä maan päällä ja usko on helpottamassa sitä ahdistusta. Jokainen saa olla armosta osallinen ja tuntea taivaan jo uskossa täällä maan päällä... näin minä... pane sinä Vihne paremmaksi

      • teutatess

        En ole vihne , mutta vastaan nyt . Taivas on kaikkien uskovien SYDÄMISSÄ. Jokaisen sydämen kautta kulkee kultainen lanka joka yhdistää meidät . Ja se on RAKKAUS , joka meidät yhdistää . Sitten on se taivas johon me kilvoittelemme täällä ajassa , siitä on raamatussakin kerrottu . Se on uusi Jerusalem . KOko on 20000 Stadioninmittaa pituus , leveys, korkeus . Johanneksen ilmestyskirjassa mainitaan että siellä on kristallin virta , joka saa alkunsa valtaistuimelta , ja sen virran keskellä kasvaa elämän puu joka kantaa kaksitoista satoa ja hän näki Siis Johannes suuren ihmis joukon ja kysyi mistä nämä tulevat, he ovat ne jotka tulevat suursta ahdinkosta .


    • Hector

      Kun ihminen on himoinnut loputtomasti valtaa ja kirjoitellut satujaan ja sitten lopuksi uskotellut muille, että tämä onkin jumalan sanaa täällä raamatussa, niin tässä ollaan...

      • Jumalan lapsi

        Sanoit että tässä ollaan. Mitä sillä tarkoitat?

        Ainakin ne ihmiset jotka uskovat Jumalan sanan ovat hyvin onnellisia ihmisiä jo tässä ajassa.
        Vaikutti siltä että sinä et oe uskonut Jumalan sanaa. Siksi sinä olet nyt "tässä".


      • teutatess

        Voi rakas veli , minä jo pidin sinua valveutuneena ja mitä huomaankaan sinä et olekaan ymmärtänyt juuri mitään . Mieti ja ole vapaasti sinä Herran lapsi , muista minuakin kun , ymmärät asian USKO.


    • Böggi

      Voihan sitä tylsistyä, jos tyytyy vain istuskelemaan pilven reunalla, mutta minä ainakin aion tehdä tulevassa maailmassa jotain muutakin. Voisin kutsua ystäviäni käymään luonani ja sitten voitaisiin pitää oikein kunnon syömingit parin viikon ajan ja pitää hauskaa. Voisi katsoa hyvien kotimaisten komediasarjojen uusintoja telkkarista, käydä katselemassa eksoottisia sademetsiä tai jylhiä vuoristoja, lukea yhden kirjastollisen verran romaaneja, pelata pleikkaria pari päivää putkeen, opetella vieraita kieliä ym. ym. ym. Sitten kun kaikki on periaatteessa saatu käytyä läpi, niin eiköhän muisti ole kuitenkin sen verran pettänyt, että voi tehdä joitain samoja asioita uudelleen.

      Elämänjano on yksilöllistä. Joku teini on niin tympääntynyt elämäänsä, että tappaa itsensä, mutta joillakin 80-vuotiailla voi olla jatkuva halu tutustua uusiin asioihin ja nauttia elämästään ja olemisestaan. Me kuvittelemme luonnostamme, että meidän pitäisi väsyä lopulta jatkuvaan olemiseen, mutta mihin se perustuu? Kyllä me melko hyvin jaksamme täällä heilua noin 70-vuotta itse kukin juuri kyllästymättä siihen. Miksei sitten pitempäänkin?

      Tulkitsen itse, että sinun ongelmasi on vain väliaikainen depressio. Silloinhan ei mikään tunnu sopivan, vaikka kaikki olisi mitä parhaimmin. Annan sinulle vihjeen; Anna taivaan olla todellakin itsellesi taivas, sellainen paratiisi, jonka sinä tahdot itsellesi, ei sellainen, jonka joku toinen tahtoo. Muista, että Jumalalle kaikki on mahdollista ja, mikä mahtavinta, Hän tahtoo jakaa lahjojaan meille runsaimmalla mahdollisella kädellä. Hän tahtoo antaa sinulle, mitä sinun sydämesi toivoo, vaikka sinä itse voit välillä olla uskomatta sitä.

      Taivas on kuitenkin todellinen taivas, koska meillä on siellä oikea suhde Jumalaan. Se tuntuu abstraktilta ja ehkä jopa yhdentekevältä täällä, mutta sen puuttuminen juuri on syy tuohon, miksi sinäkin huokailet tällaista asiaa. Se on se syy, miksi me pelkäämme, masennumme, vihaamme tai teemme ylipäätään niitä asioita, jotka pilaavat meidän elämämme ja samaan aikaan olemme niihin itse yksin syyllisiä.

      Älä ala järkeilemään, kun mietit taivasta, sillä se ei auta yhtään. Se paikka tulee olemaan paljon enemmän kuin me voimme täällä kuvitella. Pyydä vain Jeesukselta enempi uskoa ja toivoa. Hän vastaa. :)

      • mann.

        voiks taivas olla vaikka sellainenkin että mä saan siellä kymmenen kaunista vaimoa:) vaikka maan päällä useimmissa maissa moniavioisuus on kiellettyä. tai voiks taivas olla sellainen paikka jossa voit toivoa ihan mitä ikinä juolahtaa mieleenkään niin se toteutuu? Voiko tuollaiset olla mahdollista? Mitä raamatussa sanotaan noista?


      • teutatess
        mann. kirjoitti:

        voiks taivas olla vaikka sellainenkin että mä saan siellä kymmenen kaunista vaimoa:) vaikka maan päällä useimmissa maissa moniavioisuus on kiellettyä. tai voiks taivas olla sellainen paikka jossa voit toivoa ihan mitä ikinä juolahtaa mieleenkään niin se toteutuu? Voiko tuollaiset olla mahdollista? Mitä raamatussa sanotaan noista?

        Taivaasta , Ensinnäkin JEESUKSEN OMAT SANAT : Siellä Ei enää Naida Vaan kiitetään JUMALAA , ja Siihen että voiko siellä toivoa mitävaan , ONKO jossakin sanottu , että se olisi satumaa . Ei ole mutta voise ollajin , kun ei tiedä . Mutta se tiedetään että siellä kaikki on n. 30 vuotiaita niin lapsi kuin vanhuskin ,


      • Böggi
        mann. kirjoitti:

        voiks taivas olla vaikka sellainenkin että mä saan siellä kymmenen kaunista vaimoa:) vaikka maan päällä useimmissa maissa moniavioisuus on kiellettyä. tai voiks taivas olla sellainen paikka jossa voit toivoa ihan mitä ikinä juolahtaa mieleenkään niin se toteutuu? Voiko tuollaiset olla mahdollista? Mitä raamatussa sanotaan noista?

        Jeesus sanoi itse, että parisuhteet kuuluvat vain maanpäälliseen elämään, joten tuo eka ei kyllä onnistu. Samoin ei taivaassa ole ainakaan seksiä, työtä, puutetta, nälkää, sairauksia, surua ja muuta, minkä Raamattu sanoo selvästi.

        En ajatellut ihan tuollaista toivomisjuttua, vaan lähinnä, että koska taivas on suunnattoman suuri alue, niin kyllä sieltä varmaan löytyykin sitten ihan kaikkea, mitä me toivomme. Tämä nyt on omaa teologiaani, mutta en uskoisi sen olevan kovin väärin.

        Tuli tämä Raamatun kohta mieleen: "Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän."(Joh. 10:10)

        On paholaisen sepittämä valhe, että Jumala muka olisi kitsas tai että Hän ei tahtoisi suoda meille juuri mitään hyvää, korkeintaan jotain hengellisiä lahjoja, vaan ei muka muita. Olethan sinä itsekin uskovainen eli otapa Raamattusi käteesi ja tutki tänäänkin Jumalan salaisuuksia ja etsi, mitä Hän tahtoo sinulle sanoa.


    • mann.

      ts. Mitä taivas on?

    • Matti E Simonaho

      Harhaanjohtaja viittoo ainaa sellaiseen missä hän ei ole tai kaikkeen sellaiseen minkä se voi jossain mielessä viedä. Harhaanjohtaja voi viedä esimerkiksi hengen, sydämen, lihan, veren ja mielen mutta sielua se ei voi viedä. Hän ei ole missään kuolleessa vaan elävässä: Jokaisen ihmisen sielun kautta Sielujen Valtakunnassa: Sieluissa.

      Jos yrität rakentaa jotain taivaalle, se tippuu maahan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      114
      1772
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1123
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1087
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      905
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      802
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      671
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      656
    Aihe