Ihminen on

yhteisönsä tuotos.

Ihminen on sitä mitä se oppii - kuin muukin eläin.

Ei ole olemassa mitää jumalaista 'sielua' - on olemassa kultturievoluutio ja sen mukanaan tuoma opetus.

Uskonnollinen kasvatus on lajissaan sairainta - se raiskaa lapsen mielen - LOPULLISESTI!



"Kuuluisia ovat myös kaksi tyttöä, Amala ja Kamala Intiasta 1920-luvulta, jotka olivat löydettäessä puolitoista- ja kahdeksanvuotiaita. Todennäköisesti he eivät olleet sisaruksia, vaan luultavasti sudet olivat löytäneet heidät eri aikoihin. Orpokotia pitänyt Joseph Singh löysi tytöt Midnaporen läheltä termiittikeosta susien kanssa. Nuorempi Amala kuoli pian löytymisensä jälkeen, mutta vanhempi Kamala eli vielä kymmenen vuotta. Singh julkaisi myöhemmin päiväkirjan havainnoistaan.

Tytöt olivat elintavoiltaan kuin susia, liikkuivat neljällä jalalla, söivät raakaa lihaa, eivät puhuneet, viihtyivät paremmin koirien kuin ihmisten kanssa ja suhtautuivatkin ihmisiin vihamielisesti: jos heitä koski, he yrittivät raapia ja purra. Tytöt olivat kuin yöeläimiä, eivät sietäneet auringonvaloa ja pystyivät näkemään pimeässä. He myös ääntelivät kuin sudet. He olivat kasvoiltaan aina ilmeettömiä. Löydettäessä tytöt olivat erinomaisessa fyysisessä kunnossa, mutta ero susiyhteisöstä ja ihmisyhteisöön joutuminen heille "luonnollisen" ympäristön ulkopuolelle aiheutti depression ja lähes kuoleman.

Kamala eli ihmisten parissa kymmenen vuotta, mutta ei koko elinaikanaan oppinut puhumaan muutamia kymmeniä sanoja enempää. Erikoista Kamalassa oli se, että hänen hajuaistinsa oli yliherkistynyt niin, että hän pystyi haistamaan raa'an lihan hajun jopa 50 metrin päästä. Hän pystyi myös Amalan kuollessa ilmentämään tunteitaan itkemällä. Kamala oppi myös parin vuoden sisällä löytymisestään hymyilemään ja jopa nauramaan. Hän oppi myös sisäsiistiksi, puhumaan lyhyitä lauseita, käyttämään vaatteita, kulkemaan pystyasennossa (mutta ei täydellisesti: jos hänen täytyi päästä nopeasti jonnekin, hän juoksi neljällä jalalla), hakeutumaan muiden ihmisten seuraan ja pelkäämään pimeää – ja eläimiä.[2]"



http://fi.wikipedia.org/wiki/Susilapsi

4

505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keksinyt

      miten tuo monesti kuultu tarina liittyy uskontoon?? Eiköhän koulussa kerrota Hitlerin teoistakin, tarttuuko se? Ei tieto mitään muuta kuin omia ajatuksia eli moni oppiaine pois koulusta! Mitä mä vooin syyttää kunolen eronnut kirkosta? 80-luvun huonoja uskonnontunteja?

      • Yksinkertaista!

        Ihmisellä ei ole SIELUA.


    • "Uskonnollinen kasvatus on lajissaan sairainta - se raiskaa lapsen mielen - LOPULLISESTI!"

      Päinvastoin. Se auttaa lasta sillä tavalla, että hän kokee, ettei ole tässä maailmassa yksin. Vaikka hänellä onkin - useimmissa tapauksissa - vanhemmat, ei hän oo omien voimiensa varassa tässä säälimättömässä todellisuudessa. Sellainen maailma on paljon rikkaampi.

    • eläin..

      Juuri eilen kerroin pojalleni tuosta asiasta, eli että ihminen oppii "olemaan ihmisiksi" matkimalla ympäristöään. Ihminen ei ole sen erilaisempi tavoiltaan kuin eläin, koska juuri tuollaisia susilapsia tutkimalla asia on voitu todentaa. Ihminenkin on vain kesytetty ja manipuloitu otus.

      Uskonto on vain yksi manipuloinnin väline, mitä joku ihmetteli, että mitä uskonto tähän asiaan liittyy..

      Lapset muuten oppivat vain epäluonnollisia asioita uskonnosta ja pelkäämään luonnollisuutta, kuten esim. seksuaalisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8256
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe